Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bonjour!!!

μια χαρά είμαστε εμείς σύμπι!

το νυφάκι σου στρώνει επιδερμίδα....κοιμάται ακόμα!

εσύ πως είσαι? έφτιαξε καθόλου η διάθεση σου??????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε συμπι μου....γιατί είσαι έτσι μωρέ?

έγινε κάτι και μαύρισες ή απλά είναι απο τις μέρες που γυρνάει το μάτι και τη βλέπεις αλλιώς??

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε συμπι μου....γιατί είσαι έτσι μωρέ?

έγινε κάτι και μαύρισες ή απλά είναι απο τις μέρες που γυρνάει το μάτι και τη βλέπεις αλλιώς??

μαλλον και τα δυο παραπανω, σε συνδυασμο :-(

αστα σου λεω..... δεν βοηθαει και ο κ@λοκαιρος....

μαλλον και τα δυο παραπανω, σε συνδυασμο :-(

αστα σου λεω..... δεν βοηθαει και ο κ@λοκαιρος....

έλα....για να ανεβαίνουμε τώρα!!!!

τι θα ντύσεις τον γαμπρούλη μου??????

με τη βάφτιση τι κάνεις???????

άντε να οργανωθούμε να σε βοηθήσουμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα...καπως καλυτερη η διαθεση μου σημερα!!!σοφια θελουμε γκρουπι θεραπι!!!!!

καλα χτες μπηκα εγραψα και ουτε ενα γεια στη ζωιτσα δεν ειπα που μας εγραψε και τοσα πραγματα!!!!ζωιτσα μου συγγνωμη ελπιζω να εισαστε καλα!!!!να μας κρατας ενημερες και να μας λες κατορθωματα θοδωρη!!!!!μην χανεσαι!!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλωστο το Τατιανάκι!!!

έτσι να ανεβαίνουν σιγά σιγά οι διαθέσεις!!!

βρε και γκρουπ θεραπι θα σας κάνω κι οτι θέλετε!

κρίμα που είναι τόσο ανοιχτό το φόρουμ και δεν ενδείκνυται για....εξομολογήσεις...

αλλά κάτι έχω στο μυαλό μου και γιαυτό....;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλως το και το αλλο το μικρο!

λοιπον με την βαφτιση: θα περιμενουμε λιγο ακομα γιατι η κοπελα στην οποια απευθυνθηκα για μπομπο και προσκλητηρια μου ειπε οτι από Απριλιο θα εχουν τις νεες παραλαβες οποτε καλυτερα να κανονισουμε βαφτιση γυρω στο Μαιο.

τον μικρο τον εντυσα spiderman αλλα η κουνιαδα μου μου εστειλε εχθες μια στολη σωματοφυλακα οποτε θα τον ντυσω και σωματοφυλακα!

καλως το και το αλλο το μικρο!

λοιπον με την βαφτιση: θα περιμενουμε λιγο ακομα γιατι η κοπελα στην οποια απευθυνθηκα για μπομπο και προσκλητηρια μου ειπε οτι από Απριλιο θα εχουν τις νεες παραλαβες οποτε καλυτερα να κανονισουμε βαφτιση γυρω στο Μαιο.

τον μικρο τον εντυσα spiderman αλλα η κουνιαδα μου μου εστειλε εχθες μια στολη σωματοφυλακα οποτε θα τον ντυσω και σωματοφυλακα!

α ωραία!

ακόμα καλύτερα τον Μαίο! θα έχει και σίγουρα καλό καιρό!!!

έχεις σκεφτεί καθόλου σαν θέμα τα στρουμφάκια????????

ωχ πρέπει να βρω στολή για τη Βαλέρια Whitney Houston! αφού έχουμε το σωματοφύλακα ετοιμο!!! χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α ωραία!

ακόμα καλύτερα τον Μαίο! θα έχει και σίγουρα καλό καιρό!!!

έχεις σκεφτεί καθόλου σαν θέμα τα στρουμφάκια????????

ωχ πρέπει να βρω στολή για τη Βαλέρια Whitney Houston! αφού έχουμε το σωματοφύλακα ετοιμο!!! χαχαχαχαχα!!!

α ρε συμπι με τα ωραια σου!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!πραγματικα δεν εχω σταματησει να γελαω με την whitney....χαχαχαχααχαχ!!!!α ρε Σοφακι...εισαι απιστευτη!!!!λοιπον και εγω εχω πεσμενη διαθεση αλλα σημερα πρεπει φιλεναδιτσες να ανεβασουμε την διαθεση την Μαριας μας!!!!αχ καλε και ο Μαρινος εχει στολη σωματοφυλακα.........εγω ειχα θεμα τα στρουμφακια στην βαφτιση του Ανδρεα μου.οτι θες παντως εδω ειμαστε εμεις.......για ολα!!!σωστα?

ε η whitney ειναι κουρασμενη απο τη χθεσινη της συναυλια!!!!!και κανει μποτέ το κοριτσι μας!!!!

μαρια σου αρεσουν τα θεματα η οχι????για να μπορεσω να βοηθησω!!!

σοφακι για πες τι εχεις στο μυαλο σου!!!!γιατι εγω απο τη δουλεια τα εχω ολα κομμενα π.χ yahoo,facebook,msn...δεν εχω προσβαση!

ελενιτσα μου!!!τι κανεις?τα καμαρια μας?

εγω της πηρα στολη κοκκινοσκουφιτσα πολυ ωραια και αυτη γλυκοκοιταζει τη δικια μου που ειναι μελισσουλα!!!!!ναι καλα ακουσατε στα γεραματα ντυθηκα μελισσουλα!θα σας βαλω φωτο να δειτε!την εχω και κρεμασμενη μεσα στο δωματιο μας και ο αντρας μου μου λέει βαλτην στην ντουλαπα μεσα θα μπει και κανενας ανθρωπος θα μας περασει για ανωμαλους!!!!(και καλα ντυνομαι μελισσουλα και κανουμε παιχνιδια)...για πλακα το λεει βεβαια αλλα εγω πολυ γελαω και την αφηνω εκει κρεμασμενη!

Καλημέρα μανούλες και από μένα...

Χαίρομαι που είστε κάπως καλύτερα σήμερα...εμείς χθες είδαμε όσο ήμουν στη δουλειά άσπρη μέρα αλλά σήμερα έλιωσαν τα χιονάκια...

για φαγητο μιλαμε παντα ετσι!!!απογευματινο ραφαελας!!!

1 μεγαλο κολοκυθι γεμιστο

1 φετα ψωμι

2 μανταρινια

αλλη μια φετα ψωμι

μεσημεριανο ειχε φαει ενα πιατο γεματο γιουβαρλακια μαζι με 2 φετες ψωμι και 1 κομματι σπανακοπιττα

η ζυγαρια θα χτυπησει παλι κοκκινο στο γιατρο!

οχι ενταξει πλακα πλακα δεν τρωει καθε μερα ετσι!μπορω να σας πω οτι παιζει εδω και 2.5 μηνες να μην εχει βαλει βαρος!

έλα βρε ψυχοπλακωμένη κι εσύ!!!

τι μου πάθατε όλες???????

γκρουπ θεραπι πρέπει να οργανώσω τελικά!!!

βρε τη Ραφαέλα τι τρώει!!!

φοβερή είναι!!! για το βάρος μην αγχώνεσαι καλέ! μια χαρά είναι το παιδί!!!

ρώτα και μένα που μόνο που δεν έκλαψα απο τη χαρά μου στο τελευταίο ραντεβού με τη παιδίατρο, όταν είδα οτι επιτέλους έφτασε τα 10 κιλά η Βαλέρια!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

βρε συμπι, μόνο με κρέμα τη βγάζει ο γαμπρούλης μου το απόγευμα???

μήπως να πρόσθετες κανένα τοστάκι ή να την αντικαθιστούσες με τραχανά η κανένα ζυμαρικό ή έστω φαί απο το μεσημέρι?

πεινάει μου φαίνεται το παιδί γιαυτό ζητάει και συνέχεια γάλα....

η Βαλέρια τρώει τα εξής:

-9:00 θηλασμός

-11:30 φρούτα (1 μηλο+1 αχλάδι+μισή μπανάνα+μισό αβοκάντο+χυμό απο 1 πορτοκάλι)

-12:30 θα ζητήσει καμία φρυγανιά

-14:00 μεσημεριανό φαγητο κανονική μερίδα απο οτι έχουμε

-15:30 θηλασμός

-18:30 ένα γιαουρτι πρόβειο με λίγη μπανάνα λιωμένη μέσα

-19:30 τοστάκι μόνο με κασέρι

-21:00 φαγητό βραδυνό (είτε οτι είχαμε το μεσημέρι είτε ζυμαρικά με τυράκι, διάφορα πάντως)

-23:00 θηλασμός

το μόνο που με ανησυχεί με τη βαλέρια είναι οτι μου έμοιασε...που σημαίνει οτι λατρεύει τις τηγανητές πατάτες!!! αν τις βρει μπροστά της, τις μπουκώνει λες και έχει να φάει φαί 2 μήνες!!! η λιγουρίτσα μου!!!

για να μην αναφέρω προχθές το βράδυ που επειδή αργήσαμε εμείς να φάμε, ενώ είχε φάει ήδη, μου ζητούσε απο το δικό μας και κατέληξε στις 22:30 να τρώει κόκκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες!!!

ξέρω δεν κάνει να τρώει τόσο αργά αλλά άντε να την πείσεις για το αντίθετο!

Με προβληματίσατε είναι η αλήθεια με αυτά που γράφετε για τα γεύματα των ζουζουνιών σας. Η παιδίατρος μας είναι αυστηρή σχετικά με τη διατροφή και μας είπε να μην δίνουμε μεγάλες ποσότητες ούτε σε στερεές τροφές ούτε σε υγρά γιατί διογκώνεται το στομαχάκι τους και θα θέλουν όλο και περισσότερο. Ο Ανδρέας είναι από βάρος & ύψος μια χαρά νομίζω 13 κιλά και 87 σχεδόν πόντους σε ύψος πριν 2 εβδομάδες αλλά αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να του δίνουμε περισσότερο μήπως ο μεταβολισμός του γίνει πιο αργός...δε ξέρω. Ενδεικτικά το διατροφικό του πρόγραμμα είναι το εξής:

-Πρωινό: γάλα παιδικό φρέσκο 240-260ml & ένα αυγό βραστό

-Δεκατιανό: φρούτο (συνήθως 1 μπανάνα ή μήλο με αχλάδι ή μήλο με ακτινίδιο)

-Μεσημεριανό: 250ml μαγειρεμένο φαγητό κατσαρόλας ή φούρνου χωρίς άλλο συνοδευτικό πχ ψωμί ή φέτα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή όσπριο/λαδερό με λίγο λάδι στο τέλος, Τρίτη-Σάββατο 50γρ κόκκινο κρέας με τραχανά ή ζυμαρικό, Πέμπτη 50γρ άσπρο κρέας με ρύζι ή πατάτα βραστή, Κυριακή ψάρι βραστό) χθες για παράδειγμα έφαγε μανιταρόσουπα

-Απογευματινό: 1 γιαουρτάκι με μια φέτα ψωμί τοστ με μέλι & 1 ή 2 φορές την εβδομάδα κρέμα

-Βραδινό: γάλα παιδικό φρέσκο 240-260ml

Συγκριτικά με όσα γράφετε μου φαίνονται πολύ λίγα...μήπως δεν κάνουμε καλά?

Φεύγω για δουλειά σε λίγο και έχω και πολλές ώρες σήμερα οπότε θα δω απαντήσεις σας το βράδυ...φιλάκια και think positive όσο γίνεται!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...