Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααααα!!!!!!!!!τι κανετε?μολις τονν εβαλα για υπνο και ειπα να κατσω να γραψω και εγω γιατι ηθελα πολυ καιρο να σας γραψω αλλα δεν βρισκω καθολου μα καθολου χχρονο!!!Βασικα το πρωι τρεχω με την δουλεια και τον μικρο και το βραδυ ειμαι κυριολεκτικα αρρωστη με τις ααγουλες και ολα αυτα που ξαπλωνω!!!!!

Σοφια!!!Δεν ειδα ακομα την τρελλοκοτσιδου γιατι και τωρα που εκατσα παλι βιαζομαι να παω να ξαπλωσω μην με προλαβουν οι αναγουλες!!!Ειμαι ομως σιγουρη οτι εινναι μια θεα!!!!και εγω ηθελα ρε γμτ να τον ντυσω...λιονταρι που εχει και μια αδυναμια αλλα δεν βρηκα καθολου χρονο να αγορασω στολη αλλα ακομα και να αγορασουμε δεν υπαρχει χρονος να την φορεσουμε και να βγουμε αφου ο Κοσμας εδω και 2-3 μηνες δουλευει 7 μερες την εβδομαδα παρακαλω!!!!!!!!!!Δεν βλεπομαστε καθολου μα καθολου!!!Αφου σκεφτειτε οτι τα νεα μας τα λεμε απο το τηλεφωνο!!!!Ειναι φρικτο πραγματικα!!!Ελπιζω συντομα να σταματησει γιατι δεν αντεχω αλλο....

Α να σου πω ρε Σοφια για το κατσικισιο που δινεις στην μικρη αφου και εμεις εχουμε αλλεργια!!!Λοιπον εγω το ανακαλυψα οταν του εδωσα 6 μηνων πρωτη φορα αγελαδινο αν θυμασαι και εβγαλε κοκκινιλες γυρω απο το στομα που μετα απο καμια ωρα εξαφανιστηκαν!!!τελοσπαντων εχουμε κανει και εξετασεις και οντως εχει μια μικρη αλλεργια στο γαλα ειμαστε οριακα να σκεφτεις και νομιζω χωρις να το εχω δοκιμασει οτι μπορει και να περασε!!!Αποφασιζω και εγω τον Σεπτεμβρη που λες να του δωσω κατσικισιο τυρι!!!!και τραβαει μια αλλεργια.....κοκκινιζει στο σωμα και κοιλια και πλατη εκτος απο την περιοχη της πανας!!!Τρεχαμε βραδιατικα στην γιατρο που τον ειδε και τελικα του καναμε ενεση κορτιζονης!!!!!και ολα αυτα με το κατσικισιο ετσι?Σκεψου οτι εχει πιεει κανονικες ποσοτητες αελαδινου και εβγαλε μονο κοκκινιλες γυρω απο το στομα!!!!!Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το κατσικισιο μπορει να κανει χειροτερη ζημια καμια φορα απο το αγελαδινο!!!Οσο γι αυτο που λες με τα παρτυ και το τι τρωνε τα αλλα παιδια και ζηλευει...σε καταλαβαινω απολυτα εμεις σκεψου εχουμε και στο αυγο αλλεργια!!!!οπποτε δεν τρωμε απολυτως τιποτα απο αυτα που τρωνε τα αλλα παιδια!!!!Και επειδη ειχαμε παει μια φορα σε ενα παρτυ και κυνηγουσε τα παιδακια με το κουταλι απο πισω για να φαει την τουρτα και πραγματικα καταστεναχωρεθηκα απο τοτε λοιπον παιρνω παντα μαζι μου μια κρεμα που την φτιαχνω μονη μου με το δικο του γαλα με κουσταρ παουντερ και μελι και μια φετα ψωμι με μαρμελαδα κομμενη σε μικρα κομματακια!!!Δεν εχει ποτε κανενα προβλημα και ουτε κοιταει τι τρωνε τα αλλα παιδια πλεον!!!!

Αυταααααα

Γιωτα!!!!!!!

698930d7wvcgypfr.gif

Με το καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!

Επειδη και εγω μενω σε μεζονετα και μαλιστα τριοροφη θα σου πω τι προκειτε να κανω....Πανω εχει δυο δωματια μονο και στο υπογειο εχει ακομα ενα υπνοδωματιο...Λοιπον οπως καταλαβαινεις καποια στιγμη θα κατεβουμε εμεις κατω....Δεν ξερω ποτε ακριβως στην αρχη ελεγα οταν το μωρο γινει 6 μηνων αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα με φανε τα δρομολογια!!!Το προβλημα μου να τα βαλω στο ιδιο δωματιο ειναι μηπως το ενα ξυπναει το αλλο ετσι δεν εχω αποφασισει τι ακριβως θα κανω αλλα μαλλον για αρχη θα τα βαλω μαζι γιατι το πανω κατω δεν παλευεται....Εννοειτε οτι στο σαλονι που καθομαστε πιο πολυ θα υπαρχει ενα παρκο που θα ειναι ολη την ημερα το μωρακι εκει...μονο το βραδυ θα το βαζω πανω...Ετσι βασικα εκανα και με τον θοδωρη και δεν ειχε κανενα προβλημα.....

Επισης με εχουν συμβουλεψει οτι αν ειναι να χρησιμοποιησω το ιδιο κρεβατακι που εχω στον μικρο καλο ειναι να το μαζεψω 2-3 μηνες πιο πριν να το βαψω και να το κρυψω και να το εμφανισω σαν καινουριο κρεβατο του μωρου για να μην νιωσει ο θοδωρακης οτι του παιρνει κατι δικο του....

Μου ειπαν να τον αφηνω και να του ζηταω να με βοηθαει με το μωρο για να μην νιωθει αποκομμενος και να μην τον στειλω παιδικο γιατι θα νιωσει οτι τωρα με το καινουριο μικρο τον διωχνω απο το σπιτι....

Αυτα εχω ακουσει μεχρι τωρα και εχω σκοπο να τα τηρησω.....

Ελενιτσα!!!!!!!!!!

605678o81dihbu53.jpg

ΝΑ τηνχαιρεσαι!!!Πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!

Λιγο αργα αλλα οι ευχες δεν πανε ποτε χαμενες ετσι????

Ευμορφια???????????Κοριτσακι μαλλονε ε????Υπεροχα νεα αντε περιμενουμε και επιβεβαιωση....Μην μας ξεχασεις.....

Και εγω εχω μια αγωνια για το τι θα ειναι να πω την αληθεια....αν και λιγο νωρις ετσι?Δεν πειραζει ομως γιατι σκεφτομαι αυτο και ξεχναω τους φοβους μου για την εγκυμοσυνη......

Εχω γραψει τα παντα!!!ελπιζω να μην βαρεθηκατε και τα προσπερασατε?ε?ε?ε?

Αυταααααααααααα καληνυχτα!!!Παω να κρρεβατωθω.....

254957sjq7mzte01.gif

Y.Γ. ...Κατερινα....Συγνωμη για το φτυσιμο...:rolleyes::rolleyes:απλα ενα πργμα οταν μπαινω στο facebook μονο παιχνιδια προλαβαινω να παιξω..:tongue::tongue::tongue:ποτε δεν θυμαμαι τιποτα αλλο.....:confused::confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερααααα!!!!

Φιλεναδες οσες εχετε φεισμπουκ θα ψηφισετε τα μωρακια μου εδωωωω αν φυσικα σας αρεσουν εεεε????

http://www.facebook.com/vaptisishop.gr

(ΑΝΝΑ & ΒΙΚΥ ;))

προλαβαινω να ψηφισω αυριο.????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα και καλό μηνα!

συγγνωμη που χαθηκα τοσο καιρό αλλά πραγματικα δεν ειμαι και πάλι στα καλύτερά μου αρα θεωρω ότι δεν υπάρχει κανενας λόγος με την μαυρίλα που με συνοδευει να σας μαυριζω και εσας. ευτυχως από υγεια ειμαστε καλα, ο μικρος μου ειναι σουπερ αλλα ο μηνας μου μπηκε ΧΑΛΙΑ και φανταζομαι ότι ετσι θα παει μεχρι τελους. προσπαθω να δουλεψω αλλά δεν έχω όρεξη για τιποτα. μαλλον περναω φαση που δεν ξερω πόσο θα κρατησει. μπαινω σας διαβαζω αλλά δεν μπορω να γραψω τιποτα για τους παραπάνω λογους. θα προσπαθησω τωρα να μαζεψω καμια εκκρεμότητα στο γραφειο και ισως τα πουμε και μετα...

σας φιλω...

Καλημέρα!!!

πωπω τι μουντή μέρα σήμερα....μου τη δίνει αυτός ο καιρός!!!

Καλησπερααααααααα!!!!!!!!!τι κανετε?μολις τονν εβαλα για υπνο και ειπα να κατσω να γραψω και εγω γιατι ηθελα πολυ καιρο να σας γραψω αλλα δεν βρισκω καθολου μα καθολου χχρονο!!!Βασικα το πρωι τρεχω με την δουλεια και τον μικρο και το βραδυ ειμαι κυριολεκτικα αρρωστη με τις ααγουλες και ολα αυτα που ξαπλωνω!!!!!

Σοφια!!!Δεν ειδα ακομα την τρελλοκοτσιδου γιατι και τωρα που εκατσα παλι βιαζομαι να παω να ξαπλωσω μην με προλαβουν οι αναγουλες!!!Ειμαι ομως σιγουρη οτι εινναι μια θεα!!!!και εγω ηθελα ρε γμτ να τον ντυσω...λιονταρι που εχει και μια αδυναμια αλλα δεν βρηκα καθολου χρονο να αγορασω στολη αλλα ακομα και να αγορασουμε δεν υπαρχει χρονος να την φορεσουμε και να βγουμε αφου ο Κοσμας εδω και 2-3 μηνες δουλευει 7 μερες την εβδομαδα παρακαλω!!!!!!!!!!Δεν βλεπομαστε καθολου μα καθολου!!!Αφου σκεφτειτε οτι τα νεα μας τα λεμε απο το τηλεφωνο!!!!Ειναι φρικτο πραγματικα!!!Ελπιζω συντομα να σταματησει γιατι δεν αντεχω αλλο....

Α να σου πω ρε Σοφια για το κατσικισιο που δινεις στην μικρη αφου και εμεις εχουμε αλλεργια!!!Λοιπον εγω το ανακαλυψα οταν του εδωσα 6 μηνων πρωτη φορα αγελαδινο αν θυμασαι και εβγαλε κοκκινιλες γυρω απο το στομα που μετα απο καμια ωρα εξαφανιστηκαν!!!τελοσπαντων εχουμε κανει και εξετασεις και οντως εχει μια μικρη αλλεργια στο γαλα ειμαστε οριακα να σκεφτεις και νομιζω χωρις να το εχω δοκιμασει οτι μπορει και να περασε!!!Αποφασιζω και εγω τον Σεπτεμβρη που λες να του δωσω κατσικισιο τυρι!!!!και τραβαει μια αλλεργια.....κοκκινιζει στο σωμα και κοιλια και πλατη εκτος απο την περιοχη της πανας!!!Τρεχαμε βραδιατικα στην γιατρο που τον ειδε και τελικα του καναμε ενεση κορτιζονης!!!!!και ολα αυτα με το κατσικισιο ετσι?Σκεψου οτι εχει πιεει κανονικες ποσοτητες αελαδινου και εβγαλε μονο κοκκινιλες γυρω απο το στομα!!!!!Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι το κατσικισιο μπορει να κανει χειροτερη ζημια καμια φορα απο το αγελαδινο!!!Οσο γι αυτο που λες με τα παρτυ και το τι τρωνε τα αλλα παιδια και ζηλευει...σε καταλαβαινω απολυτα εμεις σκεψου εχουμε και στο αυγο αλλεργια!!!!οπποτε δεν τρωμε απολυτως τιποτα απο αυτα που τρωνε τα αλλα παιδια!!!!Και επειδη ειχαμε παει μια φορα σε ενα παρτυ και κυνηγουσε τα παιδακια με το κουταλι απο πισω για να φαει την τουρτα και πραγματικα καταστεναχωρεθηκα απο τοτε λοιπον παιρνω παντα μαζι μου μια κρεμα που την φτιαχνω μονη μου με το δικο του γαλα με κουσταρ παουντερ και μελι και μια φετα ψωμι με μαρμελαδα κομμενη σε μικρα κομματακια!!!Δεν εχει ποτε κανενα προβλημα και ουτε κοιταει τι τρωνε τα αλλα παιδια πλεον!!!!

Επειδη και εγω μενω σε μεζονετα και μαλιστα τριοροφη θα σου πω τι προκειτε να κανω....Πανω εχει δυο δωματια μονο και στο υπογειο εχει ακομα ενα υπνοδωματιο...Λοιπον οπως καταλαβαινεις καποια στιγμη θα κατεβουμε εμεις κατω....Δεν ξερω ποτε ακριβως στην αρχη ελεγα οταν το μωρο γινει 6 μηνων αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα με φανε τα δρομολογια!!!Το προβλημα μου να τα βαλω στο ιδιο δωματιο ειναι μηπως το ενα ξυπναει το αλλο ετσι δεν εχω αποφασισει τι ακριβως θα κανω αλλα μαλλον για αρχη θα τα βαλω μαζι γιατι το πανω κατω δεν παλευεται....Εννοειτε οτι στο σαλονι που καθομαστε πιο πολυ θα υπαρχει ενα παρκο που θα ειναι ολη την ημερα το μωρακι εκει...μονο το βραδυ θα το βαζω πανω...Ετσι βασικα εκανα και με τον θοδωρη και δεν ειχε κανενα προβλημα.....

Επισης με εχουν συμβουλεψει οτι αν ειναι να χρησιμοποιησω το ιδιο κρεβατακι που εχω στον μικρο καλο ειναι να το μαζεψω 2-3 μηνες πιο πριν να το βαψω και να το κρυψω και να το εμφανισω σαν καινουριο κρεβατο του μωρου για να μην νιωσει ο θοδωρακης οτι του παιρνει κατι δικο του....

Μου ειπαν να τον αφηνω και να του ζηταω να με βοηθαει με το μωρο για να μην νιωθει αποκομμενος και να μην τον στειλω παιδικο γιατι θα νιωσει οτι τωρα με το καινουριο μικρο τον διωχνω απο το σπιτι....

Αυτα εχω ακουσει μεχρι τωρα και εχω σκοπο να τα τηρησω.....

Ζωίτσα μου έχεις αναγούλες ε? θα περάσουν σύντομα κι έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

πωπω ζόρι να μην προλαβάινεις να βρεθείς με τον αντρούλη σου ρε γμτ....θα συνεχίσει καιρό να δουλεύει με τέτοιους ρυθμούς??

αμάν μωρέ με αυτές τις αλλεργίες...και ο Τεό έχει και στο αυγό ε? ζόρικο...

για το κατσικίσιο όντως έχεις δίκιο πιστεύω...αλλά το κορυφαίο είναι οτι η Βαλέρια τρώει και χυλοπίτες με κατσικίσιο γάλα και τυρί με κατσικίσιο και γαλόπιτα και δεν την έχουν πειράξει ποτέ! τις 2 φορές που ήπιε απευθείας το γάλα έβγαλε κοκκινίλες...

για να δούμε τι θα δούμε στο ραστ τον άλλο μήνα....

ο Τεό ποιό γάλα πίνει?

Ανάμεσα στις συμβολές που σου έδωσαν για να μη ζηλεύει ο Τεό το μωρό, αν θες κράτα και αυτή:

να μην το αναφέρετε το νέο μέλος στον Τεό ως το μωράκι μας,κλπ αλλά ως ο αδερφούλης/η αδερφούλα σου, ώστε να το αισθάνεται σαν κάτι δικό του που θα νιώσει την ανάγκη και να το προστατεύει....

καλημερα και καλό μηνα!

συγγνωμη που χαθηκα τοσο καιρό αλλά πραγματικα δεν ειμαι και πάλι στα καλύτερά μου αρα θεωρω ότι δεν υπάρχει κανενας λόγος με την μαυρίλα που με συνοδευει να σας μαυριζω και εσας. ευτυχως από υγεια ειμαστε καλα, ο μικρος μου ειναι σουπερ αλλα ο μηνας μου μπηκε ΧΑΛΙΑ και φανταζομαι ότι ετσι θα παει μεχρι τελους. προσπαθω να δουλεψω αλλά δεν έχω όρεξη για τιποτα. μαλλον περναω φαση που δεν ξερω πόσο θα κρατησει. μπαινω σας διαβαζω αλλά δεν μπορω να γραψω τιποτα για τους παραπάνω λογους. θα προσπαθησω τωρα να μαζεψω καμια εκκρεμότητα στο γραφειο και ισως τα πουμε και μετα...

σας φιλω...

Συμπι μου τι έχεις???

ποιός σε πείραξε να έρθω εκεί να τον κάνω μαύρο στο ξύλο????????

(βοηθάει η σωματική μου διάπλαση για να ξεστομίζω τέτοιες απειλές ε?????

επ....ποιός γελάει??????:tongue:)

Βρε αφού έχετε υγεία οικογενειακώς, όλα καλά θα πάνε!!!

και φυσικά δε μας μαυρίζεις αν μας λες τι έχεις!

η Βαλέρια άρχισε να τρώει με το κουτάλι της!!! πολύ γέλιο!

στην αρχή τη βοηθάω λίγο μέχρι να μπορέσει να βρει στόχο αλλά μετά τα κουτσοκαταφέρνει! ε κι άμα τα βρει σκούρα, βάζει το κουτάλι άδειο στο στόμα και το φάι με το άλλο χέρι το πιάνει!!! χαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

α καλάααα.....

απο χθες όλο το ξεχνάω να το πω!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Της φόρεσα βραχιολάκι Μάρτη της Βαλέριας χθες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερααα....πως ειστε ?δεν ξερω αν ειναι κολλητικο....αλλα και εγω στις μαυρες μου ειμαι!!δεν εχω ορεξη..αλλα για να μην αισθανεται μονη της η Σοφια ειπα να γραψω δυο κουβεντες!!!ποποπο τι ταλαιπωρια τραβατε και εσεις με το γαλα βρε κοριτσια.....να θελει το παιδι να φαει...και να μην κανει!!!πιστευω να ξεπεραστει αυτο......οι εγκυουσες πως ειναι?ολα καλα με τα σπορακια τους?Μαρακι μου.....τι εχεις μωρε?στεναχωριεμαι αμα μου λες οτι δεν εισαι καλα.....ευτυχως εχουμε το τρελοσουργελακι την συμπι σου και μας κανει και γελαμε λιγο.....χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!αντε βρε μπειτε να πουμε και κατι....

ωχ κι εσύ στις μαύρες σου βρε Λενιώ???????

καλέ μπήκε η άνοιξη χθες!!!! (ε μην κοιτάτε τον καιρό...)

τα πουλάκια τιτιβίζουν....τα λουλούδια ανθίζουν....μπλα μπλα μπλα....

το παιδί μου ακόμα κοιμάται...πρέπει να την ξυπνήσω σιγά σιγά...τα φρούτα θα τα φάει για μεσημεριανό όπως το πάει....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελα ελα καλημερα και απο μενα που ειμαι και εγω στις μαυρες μου!!!οσες εχετε facebook δειτε τι τραγουδακι εβαλα χθες βραδυ και εγραψα και σχολιο feeling depressed....

τα νεα μας τιποτα το ιδιαιτερο!υγεια εχουμε οποτε ολα καλα....ολα τα αλλα θα τα φτιαξουμε!

καλα ενταξει σοφια αυτο το παιδι σου μιλαμε δεν υπαρχει!!!!εκτος οτι ειναι μια ομορφια ντυμενη φραουλιτσα εχει και πολλη πλακα με αυτα που κανει!!!!αααα η ραφαελα τρωει και κανει με το χερακι της την κινηση που κανουμε οταν κατι ειναι ωραιο και λεει μμμμμμμμμ!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

για φαγητο μιλαμε παντα ετσι!!!απογευματινο ραφαελας!!!

1 μεγαλο κολοκυθι γεμιστο

1 φετα ψωμι

2 μανταρινια

αλλη μια φετα ψωμι

μεσημεριανο ειχε φαει ενα πιατο γεματο γιουβαρλακια μαζι με 2 φετες ψωμι και 1 κομματι σπανακοπιττα

η ζυγαρια θα χτυπησει παλι κοκκινο στο γιατρο!

οχι ενταξει πλακα πλακα δεν τρωει καθε μερα ετσι!μπορω να σας πω οτι παιζει εδω και 2.5 μηνες να μην εχει βαλει βαρος!

Διαφημίσεις

πω πω τρελα γευματα η Ραφαελα! βρε σεις λετε να πειναει εμενα το παιδι μου που τρωει μονο κρεμα το απογευμα;

εχθες απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 7,30 το πρωι ηπιε 900μλ γαλα! στις 10 στις 4,30 και στις 7,30 από 300 μλ!!!!!!!!

καλημερα μαρακι!!!δεν ξερω μωρε μπορει και να πειναει...εμενα παντως δεν τρωει καθε μερα ετσι...μπορει να φαει γιαουρτακι και ψωμακι το απογευμα και το βραδυ γαλα και να ειναι μια χαρα...μπορει ομως να φαει και τα παντα!αναλογως το φαγητο και την διαθεση της...αλλα δεν μας εχει καιμια διαφορα στον υπνο.

παντως μιλαμε τρελαινεται για το ψωμι!το πρωτο πραγμα που θα κανει οταν μπει στο σπιτι ειναι παει στο ντουλαπι να της δωσουμε ψωμι!

για φαγητο μιλαμε παντα ετσι!!!απογευματινο ραφαελας!!!

1 μεγαλο κολοκυθι γεμιστο

1 φετα ψωμι

2 μανταρινια

αλλη μια φετα ψωμι

μεσημεριανο ειχε φαει ενα πιατο γεματο γιουβαρλακια μαζι με 2 φετες ψωμι και 1 κομματι σπανακοπιττα

η ζυγαρια θα χτυπησει παλι κοκκινο στο γιατρο!

οχι ενταξει πλακα πλακα δεν τρωει καθε μερα ετσι!μπορω να σας πω οτι παιζει εδω και 2.5 μηνες να μην εχει βαλει βαρος!

έλα βρε ψυχοπλακωμένη κι εσύ!!!

τι μου πάθατε όλες???????

γκρουπ θεραπι πρέπει να οργανώσω τελικά!!!

βρε τη Ραφαέλα τι τρώει!!!

φοβερή είναι!!! για το βάρος μην αγχώνεσαι καλέ! μια χαρά είναι το παιδί!!!

ρώτα και μένα που μόνο που δεν έκλαψα απο τη χαρά μου στο τελευταίο ραντεβού με τη παιδίατρο, όταν είδα οτι επιτέλους έφτασε τα 10 κιλά η Βαλέρια!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

πω πω τρελα γευματα η Ραφαελα! βρε σεις λετε να πειναει εμενα το παιδι μου που τρωει μονο κρεμα το απογευμα;

εχθες απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 7,30 το πρωι ηπιε 900μλ γαλα! στις 10 στις 4,30 και στις 7,30 από 300 μλ!!!!!!!!

βρε συμπι, μόνο με κρέμα τη βγάζει ο γαμπρούλης μου το απόγευμα???

μήπως να πρόσθετες κανένα τοστάκι ή να την αντικαθιστούσες με τραχανά η κανένα ζυμαρικό ή έστω φαί απο το μεσημέρι?

πεινάει μου φαίνεται το παιδί γιαυτό ζητάει και συνέχεια γάλα....

η Βαλέρια τρώει τα εξής:

-9:00 θηλασμός

-11:30 φρούτα (1 μηλο+1 αχλάδι+μισή μπανάνα+μισό αβοκάντο+χυμό απο 1 πορτοκάλι)

-12:30 θα ζητήσει καμία φρυγανιά

-14:00 μεσημεριανό φαγητο κανονική μερίδα απο οτι έχουμε

-15:30 θηλασμός

-18:30 ένα γιαουρτι πρόβειο με λίγη μπανάνα λιωμένη μέσα

-19:30 τοστάκι μόνο με κασέρι

-21:00 φαγητό βραδυνό (είτε οτι είχαμε το μεσημέρι είτε ζυμαρικά με τυράκι, διάφορα πάντως)

-23:00 θηλασμός

το μόνο που με ανησυχεί με τη βαλέρια είναι οτι μου έμοιασε...που σημαίνει οτι λατρεύει τις τηγανητές πατάτες!!! αν τις βρει μπροστά της, τις μπουκώνει λες και έχει να φάει φαί 2 μήνες!!! η λιγουρίτσα μου!!!

για να μην αναφέρω προχθές το βράδυ που επειδή αργήσαμε εμείς να φάμε, ενώ είχε φάει ήδη, μου ζητούσε απο το δικό μας και κατέληξε στις 22:30 να τρώει κόκκορα κοκκινιστό με χυλοπίτες!!!

ξέρω δεν κάνει να τρώει τόσο αργά αλλά άντε να την πείσεις για το αντίθετο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...