Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε τα νυχτοπούλια… Μαριανθη καλή δύναμη κοριτσάκι, πάω και εγώ σιγά σιγά , καληνύχτα !!!

που πας καλέ??? κουρασμένη είσαι? κάτσε λέμε να πάμε κανα μπουζούκι σε λίγο δεν θα έρθεις???:P:p:p

Διαφημίσεις

κομμάτια είμαι και γω...και έχω και πεθερικό αύριο! Χρειάζομαι δυνάμεις...

Μάτσα μούτσα, καλό ξημέρωμα να'χουμε και θα τα πούμε αύριο το απογευματάκι!

ΠΕΘΕΡΙΚΟ??? βρε τα καλύτερα στο τέλος μας τα λες? ώστε πεθερομαρμαγκα αύριο??? τρελλά γλέντια!!!:P

Διαφημίσεις

ΠΕΘΕΡΙΚΟ??? βρε τα καλύτερα στο τέλος μας τα λες? ώστε πεθερομαρμαγκα αύριο??? τρελλά γλέντια!!!:P

ναι και με δαιμόνισε ήδη από σήμερα! Μου έλεγε πως θέλουν οι ανηψιές της να δουν τον μπέμπη και αφού δεν θα τον δουν αύριο, τότε δεν την γλυτώνω την επίσκεψη. Όταν της απάντησα ότι από εντολή γιατρού δεν δέχομαι επισκέψεις, μου έριξε τη μπηχτούλα της ότι αφού δεν φοβάμαι να τον βάλω στο αεροπλάνο, γιάτί είμαι υπερβολική για δυο επισκέψεις;;;;

Δεν το ήξερα μανδάμ να φάω στη μάπα το σόι σου και σένα χριστουγεννιάτικα και να μην πάω σπίτι μου!!!! :evil::evil::evil:

Αλλά ξέρεις τι της χρειάζεται ε; Να πάρω τα αντράκια μου να πάμε μόνιμα Κέρκυρα, να σου πω εγώ μετά! :twisted::twisted::twisted:

Είσαι μιά εσύ... Δεν έχω προβλημα , η παρέα μετράει !!!

έτσι ρε κοριτσάρα η παρέα μετράει και μόνο! ... ;)... με τρώει ο άντρας μου να παμε για ύπνο... Πολλά φιλιά!!! και καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...