Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

Τι κανετε κοριτσια? εμεις τα συνηθισμενα. αρρωστες :tongue: η μικρη χθες εμετους πρωι και μεσημερι, η βικυ γυρισε απο το σχολειο με πυρετο κ γκρινια (το βραδυ ξυπνησε για νερο, και τη βρηκα να χει 39μισο!!!!) και εγω κρυωμα χαλια. ποναει ο λαιμος μου παλι, γευση+οσφρηση=0 και ενα κεφαλι καζανι! αμαν πια!!!!!!!!!! αυτος ο χειμωνας μας εχει σκισει φετος!:roll::roll::roll::roll::roll:

Να στε καλα οι εγκυοθλες με τα μικρα σας και τα ακομα πιο μικρα σας, καμια φορα σκεφτομαι πως ημουν κι εγω σαυτη τη φαση, με ενα μικρο και αλλο ενα στη κοιλια, και πραγματικα ηταν πολυ κουραστικο. αφου ευχομουνα να ρθει η ωρα να παω στη δουλεια καθε πρωι για να ξεκουραστω!!!!

καλο βραδυ φιλακια σε ολες κ ολα τα ζουζουνακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε βρε ολες σημερα?......δεν πειραζει παλι μονη μου θα μιλαω......να πω το εξης ηθελα: χρονια πολλα ΕΥΗ μου!!!να τα εκατοστησεις, να εχεις παντα την υγεια σου, πολλη πολλη αγαπη(για αυτο να εισαι σιγουρη) και ολους εμας που σε αγαπαμε διπλα σου!!!!!.....ειπα μπας και το δει καμια....αλλα που?ολες εξαφανισμενες!!!!

χρονια πολλά πριγκηπεσσα μου! να σε χαιρεται η οικογενεια σου και παντα να λαμπουν τα ματακια σου από χαρα και οχι από δάκρυα! να την χαιρεσαι καλη μου Ελενιτσα!

Γεια σας μανούλες , τι κάνετε ?

καλως το κοριτσακι-πατριωτακι! πως εισαι Κατερινα μου; ο μπομπιρας η οικογενεια σου γενικοτερα; πανε καλυτερα τα πραγματα; ευχομαι να εχετε χαλαρωσει λιγακι ολοι σας!

Γεια σας κι από έμένα!!! Τι κάνετε? Λίγο διάβασα..ελενίτσα μου περαστικά στο παιδάκι σου..εύχομαι να είναι καλύτερα..μπήκα κι εγώ γιατί κόλλησα την ίωση που κυκλοφορεί..ευμορφία,ζωιτσα κι εγώ στο club..είναι νωρίς ακόμη, αλλά τη δευτέρα ακούσαμε καρδούλα..Αυτάαααα..άντε κολλήστε κι εσείς την ίωση!!!! ας εξαιρέσω την ελενίτσα βεβαίως, βεβαίως!!τούλαχιστον προς το παρόν!!!

σελωωωωωωωωωωωω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω....... κοριτσομανες πειτε λυσεις να τιγκαρω στο ροζ!!!!!!!! με το καλο Γιωτα μου, ολα να σου πανε δεξια να κρατησεις αλλο ενα γερο και δυνατο μωρακι στα χερια σου!

και....

καλησπέρα!!!

ακόμα αρρωστάκι είμαι...ο βήχας δε λέει να φύγει....όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι κανονικός βήχας αλλά αντιθέτως πολύ αστείος!!! ακούγομαι σαν να βήχω και να γελάω μαζί!!!

χθες πήγαμε παιδίατρο....την πήγα ντυμένη φραουλίτσα και έγινε ο χαμός!!!

όλοι την έβγαζαν φωτο με τα κινητά τους, η γραμματέας όλο της έκανε κοπλιμέντα!!! η παιδίατρος να δείτε....διέκοψε το προηγούμενο ραντεβού της και βγήκε να τη δει γιατί πήγε και της το είπε η γραμματέας οτι έσκασε μύτη η Βαλέρια ντυμένη φράουλα!!!

κούκλα η μικρούλα μου!!! μόλις τη βγάλω φωτο θα σας βάλω!

καλά απο ανάπτυξη....σκίσαμε!!!

επιτέλους πατήσαμε το ψυχολογικό όριο των 10 κιλών!!!!

χαχαχαχαχα!!!

βαδίζει στα χνάρια μου το παιδί....δυστυχώς....γιατί εκτός απο το "τρελό" βάρος, μάλλον θα ακολουθήσει και το απίστευτο μπόι μου!!!

τουτέστιν, θα είναι μέχρι τα 17 της 1,53 και στα 18 θα πάει 1,70!!!(ελπίζω!!!)

συμπι μου περαστικα και γρηγορα! να προσεχεις το σουπερ ντουπερ τρελομωρακι νυφακι μου! εδωσε ρεστα η μικρα ε; χα χα χα χα, φανταζομαι τι εγινε! μα και εσυ τρελη να πας το μωρο ντυμενο φραουλα στη γιατρο :P

Τι κανετε κοριτσια? εμεις τα συνηθισμενα. αρρωστες :tongue: η μικρη χθες εμετους πρωι και μεσημερι, η βικυ γυρισε απο το σχολειο με πυρετο κ γκρινια (το βραδυ ξυπνησε για νερο, και τη βρηκα να χει 39μισο!!!!) και εγω κρυωμα χαλια. ποναει ο λαιμος μου παλι, γευση+οσφρηση=0 και ενα κεφαλι καζανι! αμαν πια!!!!!!!!!! αυτος ο χειμωνας μας εχει σκισει φετος!:roll::roll::roll::roll::roll:

Να στε καλα οι εγκυοθλες με τα μικρα σας και τα ακομα πιο μικρα σας, καμια φορα σκεφτομαι πως ημουν κι εγω σαυτη τη φαση, με ενα μικρο και αλλο ενα στη κοιλια, και πραγματικα ηταν πολυ κουραστικο. αφου ευχομουνα να ρθει η ωρα να παω στη δουλεια καθε πρωι για να ξεκουραστω!!!!

καλο βραδυ φιλακια σε ολες κ ολα τα ζουζουνακια!

σε σενα δεν ξερω τι να πω..... κουραστηκα με το "περαστικα" ! γι αλλαγη θα σου στειλω τον παπα για εκεινο το ευχελαιο που λεγαμε οκ?:tongue::mrgreen:

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!!! Λοιπόν Μαρία, συμβουλέψου το κινέζικο ημερολόγιο για την πρόβλεψη φύλλου..στο πρώτο εμένα έπεσε μέσα!Στο δεύτερο ελπίζω να μην πέσει μέσα!! Θέλω κόρη και μου δείχνει γιο..για κόρη επίσης θέλει πολύ σεξ!! Εμείς στο πρώτο κάναμε επί 12 μέρες μέρα παρά μέρα με τον άντρα μου κι ενίοτε κάθε μέρα!! Τα αντρικά σπερματοζωάρια δεν αντέχουν κι επιβιώνουν τα γυναικεία.. Τώρα άλλα κουλά που τα έκανα στο πρώτο κι ας ήξερα ότι είναι ΘΕΟΚΟΥΛΑ!! μην με πείτε τρελλή..μετά το σεξ καθόμαστε στο αριστερό πλευρό..(πως μπαίνει το smilie της ντροπής????),το κεφαλάρι πρέπει να κοιτάει στον νοτιά (πως μπαίνει το smilie του ρεζιλιού???)και λένε πως αν η σύλληψη γλινει στη χάση του φεγγαριού κάνουμε κορίτσι, ενώ στη γέμιση αγόρι..μετά από όλες τις επιστημονικές μεθόδους,νομίζω ότι είσαι έτοιμη να κάνεις κόρη!!!

Ελενίτσα να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!!! Λοιπόν Μαρία, συμβουλέψου το κινέζικο ημερολόγιο για την πρόβλεψη φύλλου..στο πρώτο εμένα έπεσε μέσα!Στο δεύτερο ελπίζω να μην πέσει μέσα!! Θέλω κόρη και μου δείχνει γιο..για κόρη επίσης θέλει πολύ σεξ!! Εμείς στο πρώτο κάναμε επί 12 μέρες μέρα παρά μέρα με τον άντρα μου κι ενίοτε κάθε μέρα!! Τα αντρικά σπερματοζωάρια δεν αντέχουν κι επιβιώνουν τα γυναικεία.. Τώρα άλλα κουλά που τα έκανα στο πρώτο κι ας ήξερα ότι είναι ΘΕΟΚΟΥΛΑ!! μην με πείτε τρελλή..μετά το σεξ καθόμαστε στο αριστερό πλευρό..(πως μπαίνει το smilie της ντροπής????),το κεφαλάρι πρέπει να κοιτάει στον νοτιά (πως μπαίνει το smilie του ρεζιλιού???)και λένε πως αν η σύλληψη γλινει στη χάση του φεγγαριού κάνουμε κορίτσι, ενώ στη γέμιση αγόρι..μετά από όλες τις επιστημονικές μεθόδους,νομίζω ότι είσαι έτοιμη να κάνεις κόρη!!!

χα χα χαχαααααααααα.... παλι για γιο με βλεπω.... το κεφαλαρι μας βλεπει βόρεια, στο αριστερο πλευρο δεν βολευομαι με τιποτα (για καποιο λογο με ποναει το στομαχι :confused:), ο αντρας μου ξερει τα σχετικα με το φεγγαρι και φροντιζει ότι γινεται να γινεται στη γεμιση (και νομιζα ότι μονο ο αντρας μου ειναι για τρελοκομειο :tongue:) και από σεξ αστο, κουκου φεξει! χα χα χα... δεν εχω ελπιδες με τη δικη σου συνταγη!αλλες ιδεες εχουμε;:rolleyes:

κατα τα αλλα χαλια κοιμηθηκα αποψε. στις 4 παρα ο μικρος ξυπνησε και πειναγε, του εφτιαξα γαλα και λεω οκ θα κοιμηθουμε μεχρι τις 9. αμ δε.... στις 7 παλι ξυπνιος να φωναζε "μαμ". του ξαναεφτιαξα γαλα, τον εβαλα στο κρεβατι μεχρι τις 8 παρα φωναζε μαμα αλλα εκανα την κινεζα και τελικα 8 παρα ξανακοιμηθηκε αλλα εγω.... ορθια.... ποσες φορες να ξυπνησω και να με πιασει υπνος πια; ειμαι κομματια (παλι)!

που ειστε βρε ολες σημερα?......δεν πειραζει παλι μονη μου θα μιλαω......να πω το εξης ηθελα: χρονια πολλα ΕΥΗ μου!!!να τα εκατοστησεις, να εχεις παντα την υγεια σου, πολλη πολλη αγαπη(για αυτο να εισαι σιγουρη) και ολους εμας που σε αγαπαμε διπλα σου!!!!!.....ειπα μπας και το δει καμια....αλλα που?ολες εξαφανισμενες!!!!

Ελένη μου να το χαίρεσαι το Ευάκι σου, το γλυκό ψαράκι...Να είναι καλότυχη στη ζωή της και να έχει πάντα ότι την κάνει ευτυχισμένη...να την καμαρώσετε όπως το επιθυμεί και το επιθυμείτε!!!

μπήκα κι εγώ γιατί κόλλησα την ίωση που κυκλοφορεί..ευμορφία,ζωιτσα κι εγώ στο club..είναι νωρίς ακόμη, αλλά τη δευτέρα ακούσαμε καρδούλα..

Με το καλό Γιώτα να μεγαλώσεις την οικογένειά σας και να κρατήσεις ένα ακόμη γερό μωράκι ότι φύλο και αν είναι!

χα χα χαχαααααααααα.... παλι για γιο με βλεπω.... το κεφαλαρι μας βλεπει βόρεια, στο αριστερο πλευρο δεν βολευομαι με τιποτα (για καποιο λογο με ποναει το στομαχι :confused:), ο αντρας μου ξερει τα σχετικα με το φεγγαρι και φροντιζει ότι γινεται να γινεται στη γεμιση (και νομιζα ότι μονο ο αντρας μου ειναι για τρελοκομειο :tongue:) και από σεξ αστο, κουκου φεξει! χα χα χα... δεν εχω ελπιδες με τη δικη σου συνταγη!αλλες ιδεες εχουμε;:rolleyes:

Μαρία μου εγώ για τη γέμιση του φεγγαριού ξέρω από τον άντρα μου ότι αν κουρευτείς τότε δυναμώνουν τα μαλλιά...τον Ανδρέα δε θυμάμαι αν τον πιάσαμε στη γέμιση αλλά να το τσεκάρουμε...με το σταυρό πάντως μας έχουν βγάλει αγόρι, κορίτσι, κορίτσι. Στο πρώτο το πέτυχαν...τώρα αν προλάβουμε και κάνουμε άλλα 2 και βγουν κορίτσια θα δείξει. Πάντως ενώ αρχικά και εγώ έλεγα θέλω το 2ο κορίτσι ροζ, κοτσιδάκια κτλ, δε θα με χαλούσε καθόλου άλλο ένα αγοράκι αν είναι τόσο καλόβολο όσο ο Ανδρίκος μας...είναι πολύ αγαπούληδες τα αγοράκια και έχουν και αδυναμία στις μαμάδες. Ότι σχετικό και πάντα επιστημονικό βεβαίως βεβαίως μαθαίνουμε πάντως θα σε κρατάμε ενήμερη...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Σας διαβαζω απο το υπεροχο κινητο μου!!! Θελω να ευχηθω χρονια παρα πολλα στην ευουλα! Να σας ζησει! Ακομα να πω συγχαριτηρια και καλη εγκυμοσυνη στην γιωτα! Ποτε σου ελεγα για το καρεκλακι φαγητου που με ρωταγες και ποτε εμεινες εγκυος!!! Με το καλο! Περαστικα και στις αρρωστουλες!

Εγω μια το θελω και μια φρικαρω στην ιδεα! Αν καποιος μπορουσε να μου εγγυηθει οτι θα μπορω παντα να δουλευω για να τα φροντιζω θα εκανα αυριο το πρωι 10!μακαρι να ξαναμεινω εγκυος να το ζησω ολο ξανα! Τι μοναδικα πλασματα που ειμαστε οι γυναικες!

Επισης εχω να δηλωσω πως μισω τις μεζονετες η τουλαχιστον θα τις μισω για τα επομενα χρονια που ο β και το μελλοντικο μου παιδι δε θα πηγαινουν γυμνασιο!! Πολυ σπαστικο το πανω κατω!!

Ο βασιλης ευτυχως δεν ειχε νεες περιπετειες! Του στησαμε μια ινδιανικη σκηνη και ολη την ωρα παιζει και κρυβεται μεσα!

Τον λατρευω ειναι η ζωη μου και θαμουν πολυ χαρουμενη αν ετρωγε ολο τπυ το φαγητο χωρις νουμερα παρακαλια και καρδιοχτυπια!!

Σας φιλω γλυκα! Καληνυχτα!

O40a.jpgO40ap3.png

Ευχαριστώ για τις ευχούλες unique kai μαριανθούλα!!!Αυτό με τις μεζονέτες είναι μεγάαααλο θέμα!!!! Εμείς υπολογίζουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη- οκτώβρη μπαίνουμε στο καινούριο μας σπίτι και είναι μεζονέτα..το σιχαίνομαι!!! Σκέφτομαι ότι θα είμαι κάτω με τη φροσούλα και θα μαγειρεύουμε, θα κλάψει το μωρό, θα πρέπει να ανέβω ΄πάνω και να έχω το νου μου και στη μικρούλα κάτω..κορίτσια θέλω τη συμβουλή σας..πάνω έχω 2 κρεβ/ρες και 1 μπάνιο.κάτω έχω άλλη μια κρεβ/ρα με μπάνιο..σκεφτόμασταν στην μία την πάνω να μπουμε εμείς και στην άλλη τα παιδάκια..όταν μεγαλώσουν λίγο να κατέβουυμε στην κάτω και να χωρίσουμε τα μικρά..Έχω αγχωθεί..η φροσούλα λόγω έλλειψης χώρου κοιμάται στην κρεβ/ρα μας ,στη κούνια της, κολλητά στο κρεββάτι μας.. Τώρα τι θα κάνω?? Θα τη βάλω στο δωμάτιό της,σε κρεβάτι ή στη κούνια?Το μωρό με το καλό όταν έρθει,που? Θα αγοράσουμε άλλη κούνια?Δεν θα πέσουν πολλά μαζί στη φροσούλα?Αλλαγή σπιτιού,δωματιου, κρεββατιού, ερχομός μωρού??Πως θα τα αντιμέτωπίσει όλα μαζί??και θα γίνουν όλα την ίδια εποχή..Τα φώτα σας!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ευχαριστώ για τις ευχούλες unique kai μαριανθούλα!!!Αυτό με τις μεζονέτες είναι μεγάαααλο θέμα!!!! Εμείς υπολογίζουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη- οκτώβρη μπαίνουμε στο καινούριο μας σπίτι και είναι μεζονέτα..το σιχαίνομαι!!! Σκέφτομαι ότι θα είμαι κάτω με τη φροσούλα και θα μαγειρεύουμε, θα κλάψει το μωρό, θα πρέπει να ανέβω ΄πάνω και να έχω το νου μου και στη μικρούλα κάτω..κορίτσια θέλω τη συμβουλή σας..πάνω έχω 2 κρεβ/ρες και 1 μπάνιο.κάτω έχω άλλη μια κρεβ/ρα με μπάνιο..σκεφτόμασταν στην μία την πάνω να μπουμε εμείς και στην άλλη τα παιδάκια..όταν μεγαλώσουν λίγο να κατέβουυμε στην κάτω και να χωρίσουμε τα μικρά..Έχω αγχωθεί..η φροσούλα λόγω έλλειψης χώρου κοιμάται στην κρεβ/ρα μας ,στη κούνια της, κολλητά στο κρεββάτι μας.. Τώρα τι θα κάνω?? Θα τη βάλω στο δωμάτιό της,σε κρεβάτι ή στη κούνια?Το μωρό με το καλό όταν έρθει,που? Θα αγοράσουμε άλλη κούνια?Δεν θα πέσουν πολλά μαζί στη φροσούλα?Αλλαγή σπιτιού,δωματιου, κρεββατιού, ερχομός μωρού??Πως θα τα αντιμέτωπίσει όλα μαζί??και θα γίνουν όλα την ίδια εποχή..Τα φώτα σας!!

καλημερααααααα................καλε τι εγινε εδω?παντου εγκυμονουσες!!!!!με το καλο Γιωτουλι.....δεν ξερεις ποσο χαρηκα!!!αντε και εσυ με την κορη......παντως αυτο με το φεγγαρι ..ισχυει παντως!!!!σε μενα τουλαχιστον επιασε!!!!επισης υπαρχει και αλλο κολπο να μαθεις τι παιδακια θα κανεις.....με το χερι και ενα σταυρο.....οποια θελει μπορω να της το εξηγησω.να σας πω και ενα μεγαααααλο ευχαριστω για τις ευχες σας.τι αλλο.....αααααα Μαριαννα παρε σε παρακαλω ενα πατερ τηλ να ερθει σπιτι για το ευχελαιο.....καλα λεει η Μαρια!!!τι αλλα?πως ειστε οι υπολοιπες?ααααα Γιωτουλι εγω τον Ανδρεα μου οταν γεννησα την Ευη τον εβαλα σε κρεβατι και δεν ειχα προβλημα.βεβαια το εκανα 5 μηνες πριν για να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη.....

Καλημερούδια!!!!

τι κάνετε???

εγώ ακόμα άρρωστη ρε γμτ...

που θα πάει....θα περάσει!!!

σελωωωωωωωωωωωω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω....... κοριτσομανες πειτε λυσεις να τιγκαρω στο ροζ!!!!!!!! με το καλο Γιωτα μου, ολα να σου πανε δεξια να κρατησεις αλλο ενα γερο και δυνατο μωρακι στα χερια σου!

συμπι μου περαστικα και γρηγορα! να προσεχεις το σουπερ ντουπερ τρελομωρακι νυφακι μου! εδωσε ρεστα η μικρα ε; χα χα χα χα, φανταζομαι τι εγινε! μα και εσυ τρελη να πας το μωρο ντυμενο φραουλα στη γιατρο :P

μα Τσινοπέμπτη και να μην την έντυνα?????

άσε που η στολή μπαίνει και βγαίνει εύκολα οπότε βολευε για την εξέταση και το εμβόλιο!!!!

όσο για το κοριτσάκι που θες....τι να πω....δεν ξέρω ρε γμτ κόλπα!!!

ωπα εδώ έχει πέσει επιστημονική μελέτη στο θέμα κορίτσι λέμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Γιωτάκι μην αγχώνεσαι!!!

η γνώμη μου είναι να τη βάλεις σε κρεβάτι τη Φροσούλα σου στο καινούριο σπίτι, πρώτον γιατί θα είναι σε καλή ηλικία, δεύτερον για να μην αγοράζεις 2η κούνια για το μωρό και 3ον για να μην έχεις τη Φροσούλα στην κούνια και μετά τη βγάλεις για να βάλεις το μωρό γιατί θα ζηλεύει που θα ζηλεύει η μικρή σου, μην πάθει σοκ οτι της πήρε και το κρεβάτι το μωρό και 4ον οτι αφού θα υποστεί 2 αλλαγές μαζί η Φροσούλα (καινούριο σπίτι+καινούριο μωρό)....ε η τρίτη αλλαγή δε θα της φανεί κάν!!!

απλά εσύ να ξεκινήσεις να της μιλάς και να την βάζεις στο τριπάκι του τι πρόκειται να συμβεί για να μην της έρθουν απότομα!

δηλαδή να της λες οτι θα πάτε στο καινούριο σπίτι και επειδή θα είναι μεγάλο κορίτσι θα της πάρετε κρεβάτι,κλπ....

όσο για τη μεζονέτα...όταν θα είσαι κάτω, θα έχεις και το μωρό κάτω...γιατί αλλιώς θα πρέπει είτε να αφήνεις χωρίς επίβλεψη τη Φροσούλα κάτω που το θεωρώ λίγο επικίνδυνο είτε να την παίρνεις πάνω μαζί σου! οπότε καλύτερα κάτω όλοι μαζί να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

έβαλα στο προφίλ μου φωτο της φραουλίτσας μου!!!!

δεν είναι πολύ καλή αλλά θα έσκαγα να δε σας την έδειχνα!!!

επιφυλάσσομαι για καλύτερες φωτό μέσα στην εβδομάδα!!!!

πάω γιατί ξύπνησε το αστέρι μου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εβαλα και εγω φωτο απ τον Μαρινουλη κλοουν στο προφιλ μου....δυστυχως δεν μας εκανε η στολη του σωματοφυλακα φετος...λογω αποτομης αναπτυξης!!!!

μπορω να πω οτι η Βαλερια ειναι απλα υπεροχη και πολυ πολυ ζουμερη!!!!χιχιχιχιχι:tongue::-D

ωωωω ευχαριστουμε!!!!

βρε κορίτσια που είστε όλες?????????

πρέπει να οργανώσω ένα reunion μου φαίνεται!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας κι απο μενα!!!!

λοιπονεμεις στη μεζονετα εχουμε πανω 3 κρεββατοκαμαρες (η μια ειναι των καλεσμενων πχ της μαμας μου πουρχεται συχνα) και στην αλλη εχω τις μικρες. μολις γεννησα τη μικρη την "τοποθετησα" στο παρκο που ηδη δεσποζε στη καλυτερη μερια του σαλονιου. ετσι ουτε πανω κατω ουτε να κοψοχολιαζεσαι αν το μωρο κλαιει ή βηχει η οτιδηποτε. Χαμηλος φωτισμος και οχι πολλα νταβαντουρια και ολα μια χαρα πηγαν. και εκανα και τεντα μια κουβερτουλα οταν δεν ηθελα να την ενοχλουν. το μωρο νιωθει πως ειναι μερος τησ ζωης σου και δεν ειναι ποτε μονο του. για μενα η καλυτερη αποδειξη πως το παρκο εχει κανει καλη δουλεια ειναι οχι μονο πως η μεγαλη μου κορη (που κι αυτη 6 μηνων μπηκε στο παρκο) μπαινει ακομα τωρα 3 χρονων στο παρκο και καθεται-παιζει, αλλα και η μικρη πχ εδω και 1 ωρα την εχω βαλει μεσα και δεν εχει κανει ουτε α, και δε κοιμαται, απλα παιζει!

οοο ηρθε μολις η θεια νονα, τα λεμε μεταααα

Καλημέρα!!!

βρε κορίτσια σιγάααα!!! μία μια να γράφετε γιατί δε σας προλαβαίνω!!!!:tongue:

Μαριάννα κι εγώ το πάρκο είχα στο μυαλό μου όταν πρότεινα στο Γιωτάκι να έχει το μωρό κάτω μαζί της στη μαιζονέτα! εσύ βέβαια έχεις και προσωπική εμπειρία!

Απογοητευμένη είμαι πάλι....

στην επίσκεψη στην παιδίατρο, της είπα για τις κοκκινίλες που έβγαλε η Βαλέρια με το κατσικίσιο σε σκόνη...και μου πρότεινε να δοκιμάσω και κανένα άλλο κατσικίσιο, μήπως έφταιγε το συγκεκριμένο με κάποιο συστατικό του...

Χθες λοιπόν της εδωσα φρέσκο κατσικίσιο Ολυμπος το οποίο η μικρή ήπιε με μεγάλη ευχαρίστηση! όχι πολύ....1-2 δάχτυλα στο ποτήρι του νερού...

ε μετά απο 10 λεπτά, πάλι κοκκινίλες όπου την ακούμπησε το γάλα....

Δηλαδή πάλι θα βγει το ραστ θετικό....και πάλι στη δίαιτα η μικρή...για μένα δε με νοιάζει! το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που σκέφτομαι να την κρατήσω αυτή τη διατροφή κατά το μεγαλύτερο μέρος της! έχω γλιτώσει απο πολύ σαβουροφαί έτσι! με έλκει η σαβούρα οπότε καλό μου κάνει η αποχή!

όμως η μικρή....ζόρι....βλέπει παιδάκια με μπισκότα στο χέρι και ζητάει μαμ και τη μπουκώνω με φρυγανιές την καημενούλα μου....

σκέφτομαι να αγοράσω παγωτομηχανή για το καλοκαίρι γιατί αλλιώς θα έχουμε θέμα μεγάλο....θα ζηλεύει τα παγωτά έξω, θα ζητάει και άντε να της εξηγήσεις οτι δεν κάνει να φάει...αλλά αν έχω φτιάξει στο σπίτι δικό μας παγωτό απο κατσικίσιο και της δίνω, αν θα ζητάει έξω δε θα χρειάζεται εξηγήσεις αλλά ένα απλό:αφού έφαγες στο σπίτι,δεν κάνει άλλο!

Τεσπα σας ζαλίζω με τις αλλεργίες μας...

Θέλω να πάμε καμια βόλτα, έστω μέχρι την Αθήνα να ξεφύγουμε λίγο αλλά δεν προβλέπεται...ο %&^%$#^&@ ο Παπανδρέου έχει βάλει προθεσμία μέχρι τέλος Απρίλη για ένα σωρό λιγιστικές εργασίες, τουτέστιν θα τρέχει ο σύζυγος σαν το Βέγγο! θα προπσαθήσω να βοηθήσω κι εγώ βέβαια αλλά τα αντιπαθώ τα λογιστικά και όταν κάτι δε μου αρέσει, το κάνω πολύυυυυυ αργάααα, άρα δε θα είμαι και μεγάλη βοήθεια....

ουφ αυτά....

πάλι μόνη μου μιλάω...

ελπίζω να συντονιστούμε και να ανταλάσσουμε έστω μια καλημέρα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...