Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

τι κανετε?εμεις ολα καλα...Τα γνωσα δηλαδη!!!!

Ευμορφια μου με το καλο κοριτσι μου!!!Να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Και ενα υγιεστατο παιδακι φυσικα!!!!

Εγω δεν ξερω σε ποια εβδομαδα ειμαι κανονικα...Εχω μπερδευτει λιγο αλλα νομιζω τωρα ειμαι στην 7 προς 8 κατι τετοιο....

Μπραβο και στο παντελακο ρε!!!Ειναι απιστευτο να κανει αυτους τους συνδυασμους πραγματικα!!!!!

Τατιανα και Σοφακι δεν μπορω να πω τιποτα για τα κοριτσακια σας αφου ειναι οι μασκοτ του Φορουμ ετσι????ειναι τσαχπινες και θεες!!!!πως να το κανουμε τωρα!!!

εμενα ο μικρος δεν εχω καταλαβει αν θεωρειτε οτι μιλαει ή οχι...λεει τα βασικα μαμα μπαμπα παππου γιαγια νονε και τετοια αλλα ας πουμε την μπαλα την λεει μπα...την μπιλια την λεει μπλιαμπα δηλαδη με λιγα λογια λεει πολλα αλλα με δικες του λεξεις...Δεν ξερω αν θεωρειτε οτι μιλαει οποτε οταν με ρωτανε αν μιλαει δεν τους λεω τιποτα και εγω....

Κατερινα!!!!!!!!!!!!!!!Που εισαι κατερινακι???πως τα περνας?με τον μικρο ολα καλα οπως διαβαζω...Και εγω πιστευω πως αυτη η ηλικια ειναι απιστευτη...Καθομαι πραγματικα ωρες και τον χαζευω καθως ολο και κατι βρισκει για να πειραματιστει...Α καποτε με ρωτησες για τα ντραμς ε????(οταν θυμαμαι χαιρομαι)...λοιπον στην αρχη τα βαρουσε λιγο...μετα αρχισε να τα πηγαινει απο εδω και απο εκει και τωρα τα χρησιμοποιει μονο για να βαζει πραγματα επανω.....

Λια αυτο με τον γιο σου το εχουμε παθει 3-4 φορες εμεις...Οταν ηταν μαλιστα μηνων ...τοτε που αρχισε να στεκεται βασικα και να περπαταει..Τοτε χτυπουσαμε εκει περα!!!!Καταλαβαινω την τρομαρα σου γιατι οντως εκει βγαινει πολυ αιμα!!!Και εμεις τις 2 πρωτες φορες τρομαξαμε...μετα ειμασταν πολυ χαλαροι...Παντως αυτο που κανεις να διατηρεις την ψυχραιμια σου ειναι οντως πολυ τρομερο!!!Εγω δυστυχως οσο και να προσπαθω παντα τα παιζω και βλεπω ποσο επηρεαζω και τον μικρο μετα!!!Προσπαθω παντως....

Βουλα αντε καλε βαλτε μπρος και εσεις!!!!Παντως να πω την αληθεια δεν θελει και πολυ προσπαθεια ε?εμεις πετυχαμε στοχο με την μια!!!Αν καταλαβαινεται τι εννοω....;)

Τι αλλο τι αλλο??

ααααααααα

786362k59a0r1k9x.gif

ΜΑριαααααααααα

Αντε με το καλο!!!!Περιμενουμε εμεις τα καλα νεα για το πασχα ε????????????

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjour!!!

Ευμορφία μου φοβερός ο Παντελάκος σου!!!

αχ θα πας για papp A??? πωπω....δηλαδή μπορεί να μάθεις και το φύλο???? ή βλακείες λέω??????

χαχαχαχα τα έχω ξεχάσει κιόλας!!!!

Λία καλή φαίνεται η συνταγη!!!

Ζωίτσα μου και μένα η μικρή λέει διάφορες λέξεις, άλλες κανονικά άλλες κομμένες! τώρα μιλάει? δε μιλάει? εγώ θεωρώ οτι αφού την καταλαβαίνω τι λέει, μιλάει!!! χαχαχαχαχα!!!

χθες έλεγε το σιντί, "αντί" και το ντιβιντι "ντιντί"! μη με ρωτήσετε πως τα ξεχώριζε!

εγώ με τα χτυπήματα είμαι πολύ ψυχραιμη, σε αντίθεση με τον άντρα μου που τα παίζει στην κυριολεξία! άντρες σου λέει μετά!!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!πως ειστε?τα ζουζουνακια εχουν ξεσαλωσει τελειως.......και εχετε να δειτε πολλα ακομα οσο μεγαλωνουν!!!!πολυ χαιρομαι παντως που μαζευομαστε παλι και συζηταμε οπως παλια.....επισης οτι υπαρχουν και αρκετες εγκυμονουσες.....για βαλτε μπρος και οι υπολοιπες παρακαλω....Βουλα, Σοφακι.....Μαρακι και Τατι!!!!!

Καλημέρα απο την αρρωστούλα!!!

την πάτησα ρε γμτ....έχω βήχα,καταρροή και δέκατα...αν υποψιαστώ οτι ξαναπερνάω τη γουρουνογρίπη........χαχαχαχαχαχα!!!

τεσπα....κυκλοφορώ με μάσκα να μην κολλήσει η μικρή και μου έδωσε ο γιατρός ένα σιροπάκι φυτικό και ένα εισπνεόμενο κορτιζόνη...

Ελενίτσα μου εγώ το έχω ξαναπεί....εδώ και καιρό το θέλω το 2ο αλλά κωλύομαι ελαφρώς λόγω ελλειψης βοήθειας...:(

αφού να καταλάβεις σκεφτόμουν οτι αν με το καλό μείνω έγκυος, όταν έρθει η ώρα να γεννήσω, μαζί μου θα την έχω τη Βαλέρια στο δωμάτιο, με το παρκοκρέβατο!!! (και δεν κάνω πλάκα εεεε?)

που είστε πάλι όλες??????

συμπεθέρα μου απεργείς?????

είδα στον ύπνο μου τη Μαρία! προσπαθούσε να με πείσει να πάμε ναψωνίσουμε βιολογικά απο τη Γερμανία! χαχαχαχαχα!!!!

Ξύπνησε το αστέρι μου....σας φιλώ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααααααααα καλα μαλλον τα δεκατα σου εκαναν ζημια Σοφακι.....και ποσο μαλλον η γουρουνογριππη!!!!εγω εχω τον Μαρινουλη με 39.4.....ολη την νυχτα να τρεμει σαν το ψαρι.....τρελαθηκα και ξυπνησα και τον Κωστα.....!!!!δεν εχει κατι αλλο ομως....τρωει κανονικα......μονο πυρετο!!!!θα τον παω στο νοσοκομειο αργοτερα.....εχω φοβηθει και με το παιδακι......εσεις ολα καλα?που ειστε καλεεεεεεεεεεεεε?

Διαφημίσεις

Αχ,αρρωστιες διαβαζω παλι :(

Περαστικα σου Σοφακι και Μαρινουλη μου.

Κι εμενα ο πεθερος μου ειναι λιγο αρρωστος και δεν τον εστειλα σημερα.Ηρθε η πεθερα μου

απο το σπιτι.Αυριο θα τον παω στην μαμα μου.

Εγω με το μπεμπε ειμαστε μια χαρα.Κρατιεστε...?Κατα 80% ειναι κοριτσι.Θα ξερω τον επομενο μηνα πιο σιγουρα.Και στον Παντελη κατα 80% μου ειπανε για αγορι

στην αυχενικη και βγηκε.Αντε να δουμε τι θα δουμε...Γερο να ειναι μονο θελω.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

περαστικουλια αρρωστακια μου! πως την πατησατε καλε; και καλα η συμπι εχει τον γκομενο που καθε χρονο την κολλαει γουρουνογριππη (ειναι παρθενος οργανισμος :tongue:) αλλα ο Μαρινουλης τι εχει το καλο μου; πηγατε στον γιατρο ελενιτσα ή στο νοσοκομειο; περιμενουμε νεα σου οκ?Ευμορφακι και εγω γερο σου ευχομαι να ειναι αλλα ας ειναι και κοριτσακι μπας και πιειτε κανα ποτηρι νερο στα γεραματα. οι αγορομανες θα φαμε κλωτσια από τη νυφη ουουουουουουουουουου :P. εγω ψαχνω να βρω κανα ματζουνι να του την φερω του συζυγου και να κανω κορη αλλα δεν ξερω που να ψαξω :rolleyes:θελω ροοοοοοοοοοοοζζζζζζζζζζζζ!

Αγαπημενες μου φιλες σας ξαναβρισκω!!! Τι κανετε;διαβαζω αρρωστουλες! Περαστικα σε ολους!! Εμεις τελικα περασαμε μια ωτιτιδα με αντιβιωση για δεκα μερες και ειμαστε πολυ καλυτερα τωρα!! Την παρασκευη ο μικρος βασιλης ελιωσε ενα χαπι πιεσεως της μαμας μου στο στομα του και ετσι ηπιε 50 μλ με σωληνακι που του βαλανε στο στομαχι ανθρακα για προληπτικους λογους! Μειναμε και μεσα στο ιασω! Η πρωτη μας εισσγωγη17 μηνων!! Χαχα!! Μας εμαθε ολος ο οροφος!! Τελος καλο ολα καλα!

Επισης εχω να σας πω οτι γραφω και σας διαβαζω απο το κινητο γιατι την μερα πριν διαγνωστει η ωτιτιδα ο βασιλης δεν ετρωγε μπουκια και εγω για να μην τον κοπανισω απο την απελπισια κοπανισα το λαπτοπ του οποιου η οθονη ειναι μαυρη τωρα πια!!!!! Αυτα!!!!! Πολλα φιλακια σε ολες!! Χχ

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα!

ρε συ Μαριανθη τι διαβαζουν τα ματακια μου; ακου τι εκανε το διαβολακι! καλα που το πηρατε ειδηση αλλα φανταζομαι η καρδιας σας εγινε κομπος από την τρομαρα. απα πα....τα'φτυσε και το λαπιτοπ ε;

οι αρρωστουλες φιλεναδες τι μου κανετε; οι υγιεις; τα μπεμπακια σας; εδω βρεχει σημερα και ειναι κριμα γιατι ειχαμε αποφασισει να ψησουμε σημερα στο προαυλιο του δικαστηριου οι υπάλληλοι και οι δικηγοροι οπως καθε χρονο. ας ελπισουμε να τα καταφερουμε.

Καλημέρα!!!

περαστικά στο Μαρινούλη Ελενίτσα μου! τι σας είπε ο γιατρός???

ωχ Μαριάνθη....φρίκαρα ελαφρώς....γιατί η Βαλέρια βάζει οοοοοτι βρει στο στόμα της και δεν το ανοίγει μέχρι να το καταπιεί....ευτυχώς φάρμακα δεν πάιζουν εδώ αλλά χθες με τα χίλια ζόρια της έβγαλα απο το στόμα την τσάντα της Barbie fashionista!

Συμπι θα το τσικνίσετε εεε???

μπράβο!!! μακαρι να σας την κάνει τη χάρη ο καιρός!

Η Βαλέρια σήμερα θα το τσικνίσει με.....εμβόλιο ανεμοβλογιάς!!!:rolleyes:

Ευμορφάκι μου εννοείται γερό να είναι το παιδάκι σου αλλά αν είναι και κοριτσάκι....τέλεια!!! θα μπεις κανονικότατα στο χορό του ροζ!!!!:D

εγώ ρε γμτ δεν έχω καλυτερέψει καθόλου....και η μικρή έχει πάθει μια μαμακίαση άλλο πράγμα...κάθομαι λίγο στον καναπέ και έρχεται και με παίρνει απο το χερι και γυρνάμε το σπίτι!!! ή θέλει να καθόμαστε στο χαλί και να της λέω τραγούδια ή να της μαθαίνω να μετράει!!! πολύ γέλιο! της λέω: 1-2-3-4-5....και λέει μετά: ύο-πέμπε!!! μπο!!!(μπράβο!!!) και χειροκροτάει!!!

επίσης με έχει πιάσει τώρα και φτιάχνω φοτομπουκ....ένα με φωτό απο τον 1ο χρόνο της Βαλέριας και μερικά της γαμοβάπτισης για να τα κάνω δώρο στο μπαμπά μου, τη μαμά μου, την αδερφή μου και την κουνιάδα(...).

βρε συμπι τι γίνεται με τη βάπτιση του Κωνσταντινούλη?????? σκέφτηκες τίποτα????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!μετα την πολυωρη ταλαιπωρια μου στο νοσοκομειο της Τριπολης εχθες το απογευμα......τελικα ο Μαρινουλης εχει ωτιτιδα.....ευτυχως!!!!!τι πανικος ειναι αυτος.....παντου αρρωστοι!!!!Σοφακι αντε να αναρρωσεις και εσυ.....Μαριανθουλα σε καταλαβαινω απολυτα με οσα σου συμβαινουν.....τα παιδια ειναι σαν τον ταζ.....δεν προλαβαινεις ποτέ!!!!περαστικα και σε εσας.......Μαρω......αχ εχεις και εσυ καημο να κανεις την κορη.......αντε βρε στο ευχομαι ολοψυχα!!!!με την πρωτη οπως ειπε και η Ζωη!!!!Ευμορφακι μου αντε με το καλο......οι υπολοιπες καλαααααααααα?

που ειστε βρε ολες σημερα?......δεν πειραζει παλι μονη μου θα μιλαω......να πω το εξης ηθελα: χρονια πολλα ΕΥΗ μου!!!να τα εκατοστησεις, να εχεις παντα την υγεια σου, πολλη πολλη αγαπη(για αυτο να εισαι σιγουρη) και ολους εμας που σε αγαπαμε διπλα σου!!!!!.....ειπα μπας και το δει καμια....αλλα που?ολες εξαφανισμενες!!!!

Γεια σας μανούλες , τι κάνετε ?

Ευμο μου σου είχα γράψει τις ευχές μου αλλά αφού λες ότι διάβασες μόνο τις 2 προηγούμενες σελ άρα δε θα διάβασες κ τις ευχές μου που είναι 3 σελ πίσω

Λοιπόν να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κ να κρατήσεις ένα γερό κοριτσάκι (είδες το έδεσα εγώ χιχιχι;)) Με το καλό όλα κοριτσάκι

Ζωή ουου , τι κάνεις εγκυουλα μου ? Καλά με σύνδεσες με Καιρο κ για τα ντραμς κ για τις ευχές που σου είχα στείλει στο φεις . Δε πειράζει όμως είσαι εγκυακι κ δε σε παρεξηγώ είσαι στα σύννεφα εσύ τώρα.:tongue:

Ελενιτσα περαστικά στο Μαρινουλη, πως είναι σήμερα ? Και για τη γλυκιά σου Ευουλα

1368188kudaa2esdg.gif

Να τα χιλιάσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα καλά

XwAPp3.png

Γεια σας κι από έμένα!!! Τι κάνετε? Λίγο διάβασα..ελενίτσα μου περαστικά στο παιδάκι σου..εύχομαι να είναι καλύτερα..μπήκα κι εγώ γιατί κόλλησα την ίωση που κυκλοφορεί..ευμορφία,ζωιτσα κι εγώ στο club..είναι νωρίς ακόμη, αλλά τη δευτέρα ακούσαμε καρδούλα..Αυτάαααα..άντε κολλήστε κι εσείς την ίωση!!!! ας εξαιρέσω την ελενίτσα βεβαίως, βεβαίως!!τούλαχιστον προς το παρόν!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

που ειστε βρε ολες σημερα?......δεν πειραζει παλι μονη μου θα μιλαω......να πω το εξης ηθελα: χρονια πολλα ΕΥΗ μου!!!να τα εκατοστησεις, να εχεις παντα την υγεια σου, πολλη πολλη αγαπη(για αυτο να εισαι σιγουρη) και ολους εμας που σε αγαπαμε διπλα σου!!!!!.....ειπα μπας και το δει καμια....αλλα που?ολες εξαφανισμενες!!!!

1919038r6srf3pmum.gif

Ελενάκι μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!

πάντα γερή, τυχερή και χαρούμενη να είναι!!!!!

Γεια σας κι από έμένα!!! Τι κάνετε? Λίγο διάβασα..ελενίτσα μου περαστικά στο παιδάκι σου..εύχομαι να είναι καλύτερα..μπήκα κι εγώ γιατί κόλλησα την ίωση που κυκλοφορεί..ευμορφία,ζωιτσα κι εγώ στο club..είναι νωρίς ακόμη, αλλά τη δευτέρα ακούσαμε καρδούλα..Αυτάαααα..άντε κολλήστε κι εσείς την ίωση!!!! ας εξαιρέσω την ελενίτσα βεβαίως, βεβαίως!!τούλαχιστον προς το παρόν!!!

632628va6u2qxmhb.jpg

μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις Γιωτάκι!!!!

την καλύτερη ίωση έχετε κορίτσια!!!!:D

και....

καλησπέρα!!!

ακόμα αρρωστάκι είμαι...ο βήχας δε λέει να φύγει....όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι κανονικός βήχας αλλά αντιθέτως πολύ αστείος!!! ακούγομαι σαν να βήχω και να γελάω μαζί!!!

χθες πήγαμε παιδίατρο....την πήγα ντυμένη φραουλίτσα και έγινε ο χαμός!!!

όλοι την έβγαζαν φωτο με τα κινητά τους, η γραμματέας όλο της έκανε κοπλιμέντα!!! η παιδίατρος να δείτε....διέκοψε το προηγούμενο ραντεβού της και βγήκε να τη δει γιατί πήγε και της το είπε η γραμματέας οτι έσκασε μύτη η Βαλέρια ντυμένη φράουλα!!!

κούκλα η μικρούλα μου!!! μόλις τη βγάλω φωτο θα σας βάλω!

καλά απο ανάπτυξη....σκίσαμε!!!

επιτέλους πατήσαμε το ψυχολογικό όριο των 10 κιλών!!!!

χαχαχαχαχα!!!

βαδίζει στα χνάρια μου το παιδί....δυστυχώς....γιατί εκτός απο το "τρελό" βάρος, μάλλον θα ακολουθήσει και το απίστευτο μπόι μου!!!

τουτέστιν, θα είναι μέχρι τα 17 της 1,53 και στα 18 θα πάει 1,70!!!(ελπίζω!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...