Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μία κουρασμένη ψυχή.

Μαράκι τι όνειρο ήταν αυτό κοριτσάκι μου?Προχθές μου είπε η πεθερά μου πως είδε κι αυτή ότι πήγε να πάρει γαριδάκια απ' το περίπτερο και της έδωσε ο περιπτεράς 2 ροζ σακουλάκια. Τυχαίο?Δε νομίζω.χαχαχαχαχα. Η αλήθεια είναι ότι δε θα με χαλούσε να είμαι έγκυος και ειδικά σε κοριτσάκι αλλά δεν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο ακόμα.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Θα σας ενημερώσω σχετικά τις επόμενες μέρες.

Κατά τ' άλλα πώς είστε?Εγώ πτώμα και κυρίως μου λείπει και το μωράκι μου το οποίο το είδα μόνο 1 ωρίτσα το Σάββατο και μισή ωρίτσα χθες.

Πονάνε τα ποδαράκια μου σαν να έκανα χθες όλη μέρα γυμναστική.

10 ώρες το Σάββατο και 10 ώρες την Κυριάκή με 12ποντη γόβα να εξυπηρετείς πελάτες,να περιφέρεσαι στο περίπτερο, να χαμογελάς στον κάθε μ..... τα έπαιξα λέμε. Άντε σε δυο χρονάκια τώρα.

Τουλάχιστον πήραμε το βραβείο καλύτερης δημιουργίας στη helexpo. Φωτογραφίες με τους διευθυντές της έκθεσης,μεγαλεία σας λέω. Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!!

Πλάκα κάνω φυσικά κοριτσάκια μου, ειρωνικά μιλάω, μη με θεωρήσετε ψωνάρα.........

Πω πω πολλά έγραψα.σας κούρασα.Σας φιλώ προς το παρών.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα κορίτσια...

Με το καλό το χτίσιμο του σπιτιού σας...τι λέει μια παροιμία αν δεν χτίσεις και δεν παντρέψεις δεν ξέρεις τι είναι η ζωή...Με το καλό.

Πάω να μαγειρέψω, μανιταρόσουπα σήμερα στο πρόγραμμα που έχει και κρύο, να διορθώσω και να πάω δουλειά.

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???????

άντε Μαράκι με το καλό να τελειώσετε το σπιτάκι σας!!!

άρχισες και τις προφητείες για εγκυμοσύνες?????? δε μας ανακοινώνεις τίποτα πιο σίγουρο λέω εγώ??? ;););)

Τάτι κι εγω κάπως σαν και σένα έχω ξυπνήσει σήμερα....αν και γενικά τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει κάτι....δεν είμαι πολύ ευδιάθετη...

ευτυχώς έχω το κουκλί μου και μου φτιάχνει τη διάθεση!

καλά να τη δείτε που βάζει μόνη της λοτιόν σώματος! τρίβει την κοιλίτσα της....πολύ γέλιο!

την Πέμπτη έχουμε παιδιίατρο για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και επειδή θα είναι Τσικνοπέμπτη θα την πάω ντυμένη με τη στολή της φραουλίτσας!!! την οποία παρέλαβα και είναι φανταστική!!! φοβερή ποιότητα!!!

εσείς βρήκατε στολή για τα ζουζούνια σας?

Ζωίτσααααααα!!!!!!!!!!!!!!

άντε να μπαίνεις απο δω και στο εξής!!!

να μας φέρνεις αέρα εγκυμοσύνης μήπως και το πάρουμε απόφαση κι εμείς!!!

καλά ο Τεό είναι ένας κούκλος λέμε!!!!! φτου φτου!!!

Η έτερη εγυούλα Θεσσαλονικιά που χάθηκε??????

Ευμορφία!!!!!

ουουουουουουουουουουου!!!!

κορίτσια ερώτηση:

τους μαγειρεύετε δικό τους φαί ακόμα?

η Βαλέρια τρώει οτικι εμείς και δυστυχώς δεν της αρέσει καθόλου το ψάρι....σε σντίθεση με μένα που τρελαίνομαι!

καιξεσκίζει κανονικά τις φακές!!!

αφού σκέφτομαι άλλη φορά να της ρίχνω ψάρι μέσα στις φακές προκειμένου να τρώει ψαράκι!!!

το κορυφαίο που κάνει η Βαλέρια:

αν της πω δώσε γάλα στο νινί σου (η κούκλα της), προσπαθεί να το θηλάσει!!!! προσπαθεί να το βάλει σωστά και μόλις το βάλει αρχίζει και γυρνάει γύρω γύρω και του λέει: νάνι νάνι νάνι!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άντε Βουλίτσα ξεκουράσου τώρα, μην κουράζεις και την κόρη!!!!:D

τα όνειρα πάντως είναι υπέρ σου!!!! άντε με το καλό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

συγχαρητήρια για το βραβείο σας!!!

η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε ε?

Καλημέρα Λία!

μανιταρόσουπα ε? ποτέ δεν έχω φάει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα ενταξει!!!!πεθαινω με Βαλερια!!!!!εμμμμμμ αυτο ξερει το παιδι!!!!

εννοειται πως οχι δεν της μαγειρευουμε δικο της φαι παρα μονο αν ειναι κατι που δεν μπορει να το φαει....φακες και μενα με τρελλα τρωει ψαρι ετρωγε τωρα πια οχι....

εμενα πηρε το στομα της αερα αυτο το ΣΚ....το τι ειπε δε λεγεται...

αααα χτες το βραδυ την ωρα που την εντυνα μετα το μπανιο της ειχα δωσει κ κραταγε την οδοντοβουρτσα μου κ εκανε οτι μου πλενει τα δοντια...τελειωνει λοιπον αφηνει την οδοντοβουρτσα κ μου δειχνει την πετσετα...της την δινω και τι κανει?με σκουπισε στο στομα!!!μιλαμε εμεινα!τοση παρατηρητικοτητα πια?με εχει δει πως πλενω δοντια κ μου εκανε ακριβως το ιδιο...και μια αλλη φορα της εδωσα μα χτενιστει κ μολις τελειωσε εκανε την κινηση που κανω εγω κ βγαζω τις τριχες απο τη βουρτσα και πηγε να της πεταξει!θα τη φαω λεμε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!πως ειστε?εγω σημερα ειμαι κομματια στην κυριολεξια......εγινε ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος στην γειτονια μας που με κανει να κλαιω ολη μερα. εχτες το πρωι εφυγε απο την ζωη ενα παιδακι 4 χρονων απο μηνιγγιτιδα και απο σφαλμα της παιδιατρου που δεν το ειχε διαγνωσει!!!δεν ξερω τι να σας γραψω.....τρεμουν τα χερια μου.δεν εχω κουραγιο.....ηταν οντως ενα αγγελουδι......

κοκκινοσκουφιτσα θα την ντυσω της πηρα στολη απο το imaginarium (ειναι απο μαλακο πανακι) γιατι οπου και αν κοιταξα μου φαινοταν τοσο χαλια ποιοτικα που ειπα καλυτερα να της φτιαξω μονη μου στολη παρα να της βαλω αυτα τα πραγματα!!!!ευτυχως βρηκα εκει που σου ειπα!απο κοντα ειναι πιο ωραια κ οταν την φοραει η ραφ ακομα πιο ωραια!!!!(μαμα ειμαι δικαιολογιστε με)!

αχ βρε ελενιτσα μου τι λες??ανατριχιασα μιλαμε!τι δυσαρεστα νεα...κριμα για το παιδακι κριμα κ για τους γονεις του...τι να πω?τα εχω χασει...αυτα τα πραγματα δεν μπορω να τα δεχτω...το θεωρω τοσο μα τοσο αδικο!

εννοειται πως οχι δεν της μαγειρευουμε δικο της φαι παρα μονο αν ειναι κατι που δεν μπορει να το φαει....φακες και μενα με τρελλα τρωει ψαρι ετρωγε τωρα πια οχι....

αααα χτες το βραδυ την ωρα που την εντυνα μετα το μπανιο της ειχα δωσει κ κραταγε την οδοντοβουρτσα μου κ εκανε οτι μου πλενει τα δοντια...τελειωνει λοιπον αφηνει την οδοντοβουρτσα κ μου δειχνει την πετσετα...της την δινω και τι κανει?με σκουπισε στο στομα!!!μιλαμε εμεινα!τοση παρατηρητικοτητα πια?με εχει δει πως πλενω δοντια κ μου εκανε ακριβως το ιδιο...και μια αλλη φορα της εδωσα μα χτενιστει κ μολις τελειωσε εκανε την κινηση που κανω εγω κ βγαζω τις τριχες απο τη βουρτσα και πηγε να της πεταξει!θα τη φαω λεμε!

ε μα ναι! μπιμπερό δεν έχει δει οπότε σου λέει έτσι πίνουν γάλα τα μωρά!

εμένα χτενίζεται και μετά θέλει αν πάμε να βάλει τη χτένα στο καλαθάκι με τα πράγματα της! μην και τη χάσουμε!

είναι σφουγγάρια τα άτιμα! οτι βλέπουν το αντιγράφουν κανονικά!

καλημερα!!!πως ειστε?εγω σημερα ειμαι κομματια στην κυριολεξια......εγινε ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος στην γειτονια μας που με κανει να κλαιω ολη μερα. εχτες το πρωι εφυγε απο την ζωη ενα παιδακι 4 χρονων απο μηνιγγιτιδα και απο σφαλμα της παιδιατρου που δεν το ειχε διαγνωσει!!!δεν ξερω τι να σας γραψω.....τρεμουν τα χερια μου.δεν εχω κουραγιο.....ηταν οντως ενα αγγελουδι......

Ελενίτσα μου τι να πω.....πραγματικά δεν έχω λόγια....

4 χρονών αγγελούδι....

είναι παλιοαρρώστια η μηνιγγίτιδα...δεν πάει αμέσως το μυαλό οτι πρόκειται γιαυτό και αν το καταλάβει ο γιατρός καθυστερημένα δυστυχώς η κατάληξη είναι άσχημη...

όταν πήγαινα 2α λυκείου έχασα 2 φίλους μέσα σε 3 μέρες απο αυτή την αρρώστια...

ας αναπαυθεί η ψυχούλα του και ο Θεός να δώσει δύναμη στους γονείς του...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κι από μία κουρασμένη ψυχή.

Μαράκι τι όνειρο ήταν αυτό κοριτσάκι μου?Προχθές μου είπε η πεθερά μου πως είδε κι αυτή ότι πήγε να πάρει γαριδάκια απ' το περίπτερο και της έδωσε ο περιπτεράς 2 ροζ σακουλάκια. Τυχαίο?Δε νομίζω.χαχαχαχαχα. Η αλήθεια είναι ότι δε θα με χαλούσε να είμαι έγκυος και ειδικά σε κοριτσάκι αλλά δεν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο ακόμα.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Θα σας ενημερώσω σχετικά τις επόμενες μέρες.

Κατά τ' άλλα πώς είστε?Εγώ πτώμα και κυρίως μου λείπει και το μωράκι μου το οποίο το είδα μόνο 1 ωρίτσα το Σάββατο και μισή ωρίτσα χθες.

Πονάνε τα ποδαράκια μου σαν να έκανα χθες όλη μέρα γυμναστική.

10 ώρες το Σάββατο και 10 ώρες την Κυριάκή με 12ποντη γόβα να εξυπηρετείς πελάτες,να περιφέρεσαι στο περίπτερο, να χαμογελάς στον κάθε μ..... τα έπαιξα λέμε. Άντε σε δυο χρονάκια τώρα.

Τουλάχιστον πήραμε το βραβείο καλύτερης δημιουργίας στη helexpo. Φωτογραφίες με τους διευθυντές της έκθεσης,μεγαλεία σας λέω. Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!!!!!!!!!

Πλάκα κάνω φυσικά κοριτσάκια μου, ειρωνικά μιλάω, μη με θεωρήσετε ψωνάρα.........

Πω πω πολλά έγραψα.σας κούρασα.Σας φιλώ προς το παρών.

πολλά τα σημαδια Βουλιτσα! τυχαιο; δε νομιζω!:tongue:

εμενα ειπαν της αδερφης μου στον καφε οτι γυρω στο Πασχα θα μεινω εγκυος σε κοριτσι και θα ειναι ξανθο σαν και εμενα! εγκεφαλικο του ηρθε του συζυγου οταν του το ειπα , ο οποιος θελει μονο αγορια!:mad:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια...

Με το καλό το χτίσιμο του σπιτιού σας...τι λέει μια παροιμία αν δεν χτίσεις και δεν παντρέψεις δεν ξέρεις τι είναι η ζωή...Με το καλό.

Πάω να μαγειρέψω, μανιταρόσουπα σήμερα στο πρόγραμμα που έχει και κρύο, να διορθώσω και να πάω δουλειά.

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

καλημερα κοριτσακι!!!!

ειναι ωραια η μανιταροσουπα;ριξε συνταγη να την φτιαξω στον συζυγο που τρελαινεται για μανιταρια! εγω παλι ουτε να τα φτυσω!

εγω του μαγειρευω ακομα δικο του γιατι από τα δικα μας θεωρω οτι δεν παιρνει ολα τα θρεπτικα συστατικα πουχρειαζεται. του φτιαχνω λοιπον δικο του και του δινω και από το δικο μας αν ζηλεψει ο λιχουδης. λεω να το κοψω κατα το καλοκαιρακι συτο!

καλα από παρατηρητικοτητα σκιζουν. εμενα ας πουμε βγαζει τα ρουχα από το καλαθι των απλυτων, τα βαζει (αχταρμα εννοειται) στον καδο, παιρνει το απορυπαντικο με το μαλακτικο, κανει οτι τα βαζει στη θηκη και μετα παταει τα κουμπια να βαλει πλυντηριο.:tongue:

εγω του πηρα στολη spiderman από τζαμπο. ναυλον ειναι (σκ@τ@) αλλα λεω πόσο θα την φορεσει; ας ειναι! θα βαλουμε φωτος εννοειται ολες ετσι;

το διαβασα Ελενιτσα μου στο madata.gr αλλα δεν ηξερα οτι ηταν γνωστο σας το παιδακι. εγραφε οτι πεθανε από κυανωση που προηλθε από μηνιγγιτιδα ή ίωση. δεν ξερανε ακομα. κριμα κριμα κριμα το παιδακι :(

Διαφημίσεις

εννοειται οτι θα βαλουμε φωτος!!!!!

ρε μαρακι δεν τρωει απο το δικο της με τιποτα.....αφου περιμενει να κατσουμε στο τραπεζι για να σιγουρευτει οτι ολοι τρωμε το ιδιο κ δεν της δινουμε τιποτα διαφορετικο!

Γεια σας κοριτσάκια , ελπίζω όλες να είστε καλά κ τα μικρακια ακόμη καλλίτερα

Τατιανάκι μου τι κάνεις κοριτσάκι ? Όλα καλά ? Η Ραφαέλα ?

Μαράκι με το καλό το χτίσιμο. Υπάρχει τρέξιμο αρκετό αλλά όταν πρόκειται για το δικό σου σπίτι αξίζει το κόπο;)

Σοφακι εγώ έχω ξεκινήσει κ του δίνω από το δικό μας φαγητό εδώ κ 2-3 εβδομάδες περίπου. Έτρωγε κ πριν τα μεζεδάκια του αλλά τώρα πλέον κανονικά εκτός αν φτιάξω πχ γίγαντες που οκ θα φάει λίγους αλλά δε θεωρώ ότι είναι καλό να φάει πλήρες γεύμα για το στομαχάκι του. Το καλό είναι ότι έτσι δε με τρώει η κουζίνα όλη μέρα φτιάχνοντας 2 φαγητά κ επίσης θετικό ότι φτιάχνω πιο υγιεινά γεύματα κ για εμάς.

Ψαράκι τρώει με μεγάλη χαρά , τσιπούρα στο φούρνο του φτιάχνω τελευταία.

Καλά όσο για το πόσο μας παρατηρούν κ μας αντιγράφουν δε λέγετε… διάβασα τα της Βαλεριας κ Ραφαελας κ έριξα πολύ γέλιο . Ο Νικόλας τι έκανε ρε κορίτσια ? Το έχω γράψει κ σε βίντεο …. μια μέρα του είχα βγάλει κατσαρόλια , κουτάλες κ έπαιζε σε κάποια φάση παίρνει τη κουτάλα μέσα από τη κατσαρόλα κ πάει στο νεροχύτη κ την «αδειάζει» κ καλά … το κάνει μια δυο .. τι κάνει ρε γ@μωτο λέω …. Καταλάβατε ? Ξάφριζε το κρέας (!) Με είχε δει τόσες φορές να το κάνω άρα σου λέει έτσι μαγειρεύουμε.

Ελενιτσα τι να πω , δυστυχώς σε κάτι τέτοια δεν υπάρχουν λόγια. Ας είναι καλά το αγγελούδι εκεί που πήγε:cry:

Εμείς σήμερα θα πάμε για στολή. Ελπίζω να βρούμε κάτι καλό.

Φιλάκια σε όλες , καλά να περνάτε.

XwAPp3.png

Γειας σας φιλεναδιτσες μου!!!!

Γραψατε αρκετες σελιδες απο την τελευταια φορα που μπηκα και δεν τις διαβασα.

Διαβασα μονο τις 2 τελευταιες.

Ζωιτσα μου καλως ηρθες στο club!!!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννησεις

ενα υγιεστατο μωρακι.Εγω ειμαι στην 12η εβδομαδα.Εσυ?Αυριο θα παω να κανω αυχενικη

και papp-a.Εχω κι εγω αναγουλες και κανω εμετο.Οτι τρωω μου καθεται σαν τουβλακι.

Στον Παντελη δεν ημουν ετσι.Την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε και το ειδαμε και να

βλεπατε πως κινιοταν μεσα στον σακο!!!Σαν παλαβο πηγαινε!!!Πωπωπω τι με περιμενει...

Μαρακι με το καλο να χτισετε το σπιτακι σας.Αφου εχεις την αδερφουλα μην αγχωνεσαι καθολου.Θα καθαρισει αυτη.Πολυ ωραια τα link που εβαλες.

Λια πρεπει να τρομαξατε παρα πολυ!Εγω προσπαθω να ειμαι ηρεμη σε τετοιες καταστασεις.

Δεν εχει τυχει βεβαια να τρεξει αιμα αλλα σε γενικες γραμμες οταν χτυπαει προσπαθω να το αντιμετωπιζω ψυχραιμα για να μην τρομαξει και περισσοτερο.

Βουλα λες να εχουμε και τριτη εγκυουλα στο καφε μας?Αντε μακαρι.

Ελενιτσα ειναι τραγικο το συμβαν με το 4χρονο.Στα μνηματα κοντα στον μπαμπα μου ειναι κι ενα μνημα απο ενα 4χρονο κοριτσακι.Αγγελουδι στην κυριολεξια.Ειδα προσφατα

και τους γονεις.Εχουν ακομα ενα κοριτσακι.Το μνημα ειναι γεματο πεταλουδες,

παιχνιδακια.Οποτε το βλεπω πιανεται η ψυχη μου.Πως μπορει να νιωθουν αυτοι οι γονεις?

Ειναι τραγικο να χανεις το παιδι σου...

Διαβαζω τα καμωματα των μικρων σας και γελαω.Θα ηθελα να ειμαι απο μια πλευρα

να τα βλεπω.

Εμενα εχει κολλησει με τις ετικετες.Αναγνωριζει το carrefour και τον Μασουτη.Εκει λεει ατα.

Οατν τον ρωταω που δουλευει η μαμα δειχνει την επωνυμια στην σακουλα ή στο πουκαμισο μου.Και οταν με πηγαινουν στην δουλεια βλεπει την πινακιδα,την δειχνει και

κανει ααααα.(δεν λεμε τιποτα αλλο περα απο ατα)

Τα μπιμπερο του ειναι chicco και οταν πινει το γαλα μου δειχνει το λογοτυπο και

μετα τρεχει στο καθισματακι του και μου δειχνει κι εκεινο το λογοτυπο γιατι ειναι

κι εκεινο chicco.

Και το αλλο που εκανε προχθες εντυπωση και μας κουφανε ποιο ειναι?

Εβαλε διαφημιση της ΙΚΕΑ και αφου τελειωσε μου εδειχνε το κουτι που του βαζω τα

παιχνιδια στο σαλονι.Δεν καταλαβαινα τι μου εδειχνε.Και πως γερνω το κεφαλι μου,

μου εδειχνε το λογοτυπο που εχει επανω το κουτι και μου ελεγε αααα.Τρελαθηκα...

Το λογοτυπο ειναι τοσο μικρο που εγω δεν το ειχα δει καν.Μ'εστειλε αδιαβαστη μιλαμε.

Εμεις εχουμε παρει τον Ρομπεν των δασων απο το jumbo.Δεν τραλαθηκα καθολου αλλα

σκεφτηκα οτι θα ειναι μονο για φετος και δεν ηθελα να δωσω και πολλα λεφτα.

Εννοειται οτι θα ανεβασουμε φωτος.

Πολλα εγραψα...σας επρηξα...φευγω.Ελπιζω να ξαναμπω συντομα

Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Knock knock...anybody here?

Καλημέρα Λία!

μανιταρόσουπα ε? ποτέ δεν έχω φάει!

Βάζω παρακάτω τη συνταγή για το Μαράκι και ελπίζω να τη δοκιμάσετε μαζί με το μπουμπουκάκι σου.

Πολύ λυπήθηκα βρε Ελενίτσα μου...είναι από τις περιπτώσεις που ότι και να πεις είναι λίγο...είναι άδικο...κουράγιο στους γονείς μόνο και πως να το βρουν...εύκολο είναι?

εμενα ειπαν της αδερφης μου στον καφε οτι γυρω στο Πασχα θα μεινω εγκυος σε κοριτσι και θα ειναι ξανθο σαν και εμενα! εγκεφαλικο του ηρθε του συζυγου οταν του το ειπα , ο οποιος θελει μονο αγορια!:mad:

καλημερα κοριτσακι!!!!

ειναι ωραια η μανιταροσουπα;ριξε συνταγη να την φτιαξω στον συζυγο που τρελαινεται για μανιταρια! εγω παλι ουτε να τα φτυσω!

Τότε φτιάξε του τη μανιταρόσουπα και για να σε ευχαριστήσει να σου κάνει το ξανθό κοριτσάκι που είπανε στην αδερφή σου ;)

Αγοράζω μισό κιλό μανιτάρια σχετικά μεγαλούτσικα, αφαιρώ το ποδαράκι και τα ξεφλουδίζω οπότε μένουν πεντακάθαρα. Τα κόβω σε φετάκια σχετικά χοντρά για να μην εξαφανιστούν και τα ρίχνω σε μια κατσαρόλα. Προσθέτω και ξερό κρεμμύδι και αρκετό φρέσκο. Αν δε σας αρέσει το φρέσκο μπορείς να το παραλείψεις. Τα αχνίζω έτσι όπως είναι στην κατσαρόλα (δεν τσιγαρίζω τα φαγητά) και μόλις αρχίσουν να βγάζουν νεράκι ρίχνω μια γεμάτη κουταλιά αλεύρι και μετά 1 ποτήρι χλιαρό γάλα φρέσκο. Προσθέτω λίγο αλάτι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και νερό περίπου 500ml ανάλογα πόσο ρευστή ή όχι τη θέλεις. Τη βράζω για κανά τεταρτάκι, στο τέλος προσθέτω και λίγο άνηθο και έτοιμη. Στο δικό μας πιάτο προσθέτουμε αλατάκι και λίγο πιπεράκι κατά βούληση. Αν θέλεις να την κάνεις πιο παχυντική αντί για γάλα & αλεύρι μπορείς να βάλεις κρέμα γάλακτος καθώς και να τσιγαρίσεις από την αρχή τα λαχανικά με περισσότερο λάδι, αλλά εμείς την προτιμούμε έτσι. Για τον Ανδρέα κάνω 1-2 γυρίσματα στο multi για να μην παιδεύεται με τα μεγαλύτερα μανιταράκια.

Εγω ειμαι στην 12η εβδομαδα.Εσυ?Αυριο θα παω να κανω αυχενικη

και papp-a.

Λια πρεπει να τρομαξατε παρα πολυ!Εγω προσπαθω να ειμαι ηρεμη σε τετοιες καταστασεις.

Δεν εχει τυχει βεβαια να τρεξει αιμα αλλα σε γενικες γραμμες οταν χτυπαει προσπαθω να το αντιμετωπιζω ψυχραιμα για να μην τρομαξει και περισσοτερο.

Καλά αποτελέσματα Ευμορφία μου...αχ λες και πέρασαν χρόνια από τότε που κάναμε τις εξετάσεις...περνάει γρήγορα ο καιρός βρε κορίτσια και γίνανε παιδάκια τα μωρούλια μας!

Άσε από τρομάρα...και εγώ προσπαθώ σε απλά πεσίματα να είμαι ήρεμη και μάλιστα κάνουμε ότι δεν έγινε και τίποτα και το περνάει έτσι απλά...αλλά με τόσο αίμα από το στόμα τα χρειάστηκα...άλλη φορά βέβαια θα ξέρω ότι στόμα και ειδικά χείλη έχουν τρελό αίμα οπότε θα μείνω πιο ήρεμη...ελπίζω δηλαδή...

Πάω για νάνι σιγά σιγά...καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...