Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααα!!!!!καλε τι γουρλου ειμαι.......αρχιζουν και μαζευονται ολες σιγα σιγα!!!Ζωηηηηηηηηη που εισαι εσυ καλε?ολα καλααααααα? good mornind lady Mairi kai lady Tati!!!ολα καλα?

Διαφημίσεις

αντε ρε κοριτσια ολο το πρωι σας περιμενα....λεμε τωρα.....

Τωρα δεν μπορω να μιλησω...Γενικα ειμαι καλα...Εχω ζαλαδες αναγουλες ολη την ημερα ....δεν περνανε ποτε ομως.... ο θοδωρης ειναι καλα αν και νομιζω οτι αρχισε να γινεται κακομαθημενο και προβληματιζομαι λιγο...αλλα δεν ξερω αν ειναι επειδη ειμαι εγκυος και δεν εχω καθολου υπομονη και τα βλεπω ετσι...θα δειξει....αυταααααα

θα προσπαθησω να μπω αργοτερα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ζωιτσα τι κανεις????αντε με το καλο κοριτσακι μου!!πολυ χαρηκα με τα νεα σου και πολυ περισσοτερο γιατι μπηκες ξανα στο καφε μας!θα περασουν βρε ζωιτσα οι αναγουλες σε λιγο καιρο...εγω δεν ξερω δεν ειχα καθολου στην εγκυμοσυνη μου....καλα οσο για το κακομαθημενο νομιζω οτι ολες το ιδιο σκεφτομαστε για τα παιδια μας στη φαση που ειναι τωρα!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Τατιανα!!!!τι κανετε?πως παει η μικρη?ολοι ειστε καλα?Λοιπον και εγω χαρηκα που σας βρηκα αν και πολυ το σκεφτομουν να ξαναμπω...

Ελενιτσα?τι κανουν τα 3 μικρα σου παιδακια?Τα καταφερνεις?

Να πω την αληθεια εμενα πολυ με τρομοκρατει η σκεψη οτι θα πρεπει να τα βγαλω περα με 2 παιδια....

Εμαθα και η ευμορφια ειναι εγκυος!!!!Με το καλο ευμορφια μου...Ποσο εισαι τωρα?

κανενα αλλο συνταρακτικο νεο εχετε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ζωιτσα μου καλα ειναι η μικρη!!!και εγω ωρες ωρες αισθανομαι οτι ειναι κακομαθημενη αλλα μετα απλωνει το χερακι κ με κανει ποπο στο μαγουλακι κ μου λεει ο ο ο και τα ξεχναω ολα!τελευταια μας δραστηριοτητα ειναι το βραδυ αφου τελειωσει το μπανιο της κ στη διαδρομη για το σαλονι που πινει το γαλα της καληνυχτιζει τα παντα...την οδοντοβουρτσα το μπανακι της την κουζινα μεχρι κ τον πινακα με τις ασφαλειες τους κανει γεια σου γεια σου με το χερακι!

αααα και λεμε και αγο (αυγο)...χτες το ειπε πρωτη φορα!

μια χαρα θα τα βγαλεις περα....παιρνεις δυναμη κ κουραγιο βλεποντας και τα 2 πλασματακια σου!

το ευμορφακι δεν θυμαμαι ποσο ειναι...θα μπει να μας τα πει!

αχ κανενα συνταρακτικο νεο δεν εχω...τα ιδια!τα μονα συνταρακτικα ειναι τα σκερτσα κ τα πεισματα της ραφαελας!

ο θοδωρης τι κανει?

Διαφημίσεις

καλημερα!αρκετα ξεκουραστηκατε το ΣΚ για μπειτε και λιγο στο καφε που επιασε αραχνες :)

πώς ειστε σημερα φιλεναδες; εδω ο καιρος ειναι μουντος με συννεφια προς το παρον, ευτυχως ομως δεν κανει πολύ κρύο. το ΣΚ περασαμε συμπαθητικα χωρις να κανουμε τιποτα ιδιαιτερο βεβαια. ηρθε η αδερφουλα μου μονο για 24 ωρες διοτι μαλλον ξεκιναμε οικοδομη και επρεπε να συμφωνησουμε ενα δυο πραγμτακια. ο πατερας μου ειχε ξεκινησει μια οικοδομη, η οποια προβλεπόταν αρχικα να ειναι μονοκατοικια και επειτα να χωριζεται σε δυο μονοκατοικιες, μια δικη μου και μια της αδερφης μου. τον πατερα μου τον εχασα πριν 12 χρονια και λογω αρκετων δυσκολιων η οικοδομη σταματησε στα σοφατισματα. ειναι δηλαδη γιαπι εδω και 12 χρονια. για να μην πεσει τελικα από την πολυκαιρια αποφασισαμε σιγα σιγα να κανουμε κατι μπας και αποκτησουμε επιτελους δικο μας σπιτι. η ολη κατασταση μου φερνει πονοκεφαλο γιατι αυτα που πρεπει να γινουν ειναι παρα πολλα. ευτυχως που ειναι και η αδερφη μου πολιτικος μηχανικος και οσο να πεις βοηθαει.

ο μικρος ειναι μια χαρουλα, πρεπει να εχουμε λιγο θεμα με δοντια παλι αλλα ευτυχως ειναι πιο ηπια τα πραγματα με στιγμης.επαγγελματικα εχουμε πάλι αποχη για μια εβδομαδα οποτε θα ξυνομαστε και ψαχνομαστε για λεφτα αλλες 7 ημερες. ολα καλα!

εχθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου ότι η Βουλιτσα εμεινε εγκυος και η Τατι της ευχοταν με ροζ γραμματακια! Βουλα ψαξου! αν εισαι εγκυος περιμενε κοριτσι!

λοιπν θα ετοιμαστω σιγα σιγα για το γραφειο. ελπιζω να προλαβω να πουμε καμια κουβεντα και από εκει γιατι γενικως θα εχω γεματη ημερα! σας φιλω!:P

καλημερα και απο μενα!!!καλη εβδομαδα!!!!δεν ξερω σημερα δεν εχω καθολου ορεξη....απο το πρωι που ξυπνησα ειμαι κακοδιαθετη..ξερετε ειναι μια απο αυτες τις μερες που σε πιανει και αισθανεσαι καπως!

βουλιτσα λες να εισαι εγκυος?αντε καλε για πες!!!!να το γυρισει και το μαρακι σε μεντιουμ γιατι οι δικηγοροι πολλες απεργιες εχουν τωρα τελευταια!

μαρακι θα χτισετε?ααχ τι ωραια!!!που ειναι το σπιτι?επαρχια η αθηνα?μην μου πεις αθηνα γιατι θα παρω τα βουνα!!!!!

καλημερα Τατι μου!

οχι καλε αθηνα, τι δουλεια εχω εγω εκει; αμαλιαδα ειναι αλλα οχι μεσα στην πολη (κανενα χιλιομετρο πιο εξω)! δεν ξερω αν ειναι καλα εγω παντως ηδη αγχωνομαι και επειδη θα χρειαστω και δανειο , δεχομαι προσφορες χα χα χα χα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...