Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!!!!!

σοφακι που μου ειχες στειλει μηνυμα καλε??????στο κινητο δεν εχω τιποτα!!!!στο παρεντς δεν εχω τιποτα!!!στο φεις εχω χρονια να μπω!!!!!που ειναι καλε το μηνυμα????

αχ σοφακι μην ζηλευεις....πιστεψε με η μαρια ξερει δεν ηταν κ τιποτα ευχαριστο το νεο!

κατα τα αλλα καλα!τα ακουσαμε κ σημερα στη δουλεια γιατι χαζολογαμε λεει....τελοσπαντων σημερα πρεπει να βγαλω μια δουλεια!

θα σας παρακολουθω!!!!και παλι καλημερα!μαριαννα κουκε που εισαι?

λιτσακι μαρακι τι κανετε????

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!αααα βλεπω ηρθε και τεταρτη στην παρεα!!!ωραια γιναμε πολλες τωρα.....Τατι πως και απο τα μερη μας???εχει δικιο το Σοφακι γιατι μονο η Μαρια να ξερει????εεεεεε??εχτες παλι ματωσε η μυτουλα μας αλλα για λιγο......θα παρω τον γιατρο σημερα γιατι με ανησυχει.για πεστε κανενα νεο.......εγω δεν εχω και αρκετα τηλεφωναγια να εποκοινωνω με καποιες φιλεναδιτσες που λειπουν καιρο απο δω....οποτε δεν μαθαινω και νεα τους!!!!μηπως εχει καποια νεα απο τις εγκυμονουσες....?εχω στειλει μηνυμα σε καποια αλλα δεν μου εχει απαντησει!!!!

Καλημέρεςςςςς!!!!!!!!!!!

η Βαλέρια κοιμάται ακόμα οπότε να'μαι!!!

τι ζουλιαρα εισαι βρε συμπι τελικα; χα χα χα χα χα

αχ άστα!!! κανονικά δεν είμαι ούτε ζουλιάρα ούτε παραπονιάρα....αλλά αν δεν είμαι στα καλά μου, με πιάνουν όλα!!!!

καλημερα καλημερα!!!!!

σοφακι που μου ειχες στειλει μηνυμα καλε??????στο κινητο δεν εχω τιποτα!!!!στο παρεντς δεν εχω τιποτα!!!στο φεις εχω χρονια να μπω!!!!!που ειναι καλε το μηνυμα????

αχ σοφακι μην ζηλευεις....πιστεψε με η μαρια ξερει δεν ηταν κ τιποτα ευχαριστο το νεο!

κατα τα αλλα καλα!τα ακουσαμε κ σημερα στη δουλεια γιατι χαζολογαμε λεει....τελοσπαντων σημερα πρεπει να βγαλω μια δουλεια!

θα σας παρακολουθω!!!!και παλι καλημερα!μαριαννα κουκε που εισαι?

λιτσακι μαρακι τι κανετε????

στο κινητό σου είχα στείλει Τατιανάκι αλλά προφανώς δεν το έλαβες οπότε άκυρο το παράπονο!!!

βρε για τα νέα πλάκα έκανα!!!

Παρολαυτά ελπίζω να ξεπεραστεί αυτό το μη ευχάριστο...

allooooooo εδω ειμαι, οι αλλες κρητικοπουλες χαθηκαν ομως και ανησυχω, εχει καμια επικοινωνησει μαζι τους? (αννα κ ελευθερια)....

Η Ελευθερία κυκλοφορεί στο φυσικό της περιβάλλον (μανούλες Αυγούστου) και την Άννα την είχα πετύχει σε θεματάκι που είχε ανοίξει στο πάρεντς και είχε πει οτι θα κάνει εμφάνιση κι εδώ!!!

έβαλε την Ειρηνούλα της σε κρεβάτι γιατί δεν ήθελε καθόλου την κούνια!

καλημερα σας!!!!αααα βλεπω ηρθε και τεταρτη στην παρεα!!!ωραια γιναμε πολλες τωρα.....Τατι πως και απο τα μερη μας???εχει δικιο το Σοφακι γιατι μονο η Μαρια να ξερει????εεεεεε??εχτες παλι ματωσε η μυτουλα μας αλλα για λιγο......θα παρω τον γιατρο σημερα γιατι με ανησυχει.για πεστε κανενα νεο.......εγω δεν εχω και αρκετα τηλεφωναγια να εποκοινωνω με καποιες φιλεναδιτσες που λειπουν καιρο απο δω....οποτε δεν μαθαινω και νεα τους!!!!μηπως εχει καποια νεα απο τις εγκυμονουσες....?εχω στειλει μηνυμα σε καποια αλλα δεν μου εχει απαντησει!!!!

εγώ κορίτσια μην περιμένετε να έχω νέα απο καμία!!!

τηλέφωνα έχω μόνο της συμπι, της Λίτσας, της Τάτι και δικό σου Λενιώ! δε με λες και τη σούπερ κοινωνική! χαχαχαχαχαχα!!!

για τις εγκυμονούσες ελπίζω το Ευμορφάκι να μπει σύντομα....τη Ζωίτσα έχω μέρες να την πετύχω αλλά μάλλον φταίει οτι μπαίνω πλέον περίεργες ώρες στο νετ...

να τον πάρεις τον γιατρό Ελενάκι....

κατά τα άλλα ησυχία....βαριέμαι απίστευτα....πολλή ρουτίνα ρε γμτ...

ωχ ξύπνησε.....παωωωωω!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ήρθε και 5η...

Καλημέρα και από μένα...Τι χαζός καιρός με αυτό το ψιλόβροχο που απλά πασαλείβει τα πάντα...ας το πάρει απόφαση ή να χαλάσει για τα καλά ή όχι.

εχτες παλι ματωσε η μυτουλα μας αλλα για λιγο......θα παρω τον γιατρο σημερα γιατι με ανησυχει.

Ελένη μου η Τρίτη φαίνεται ήταν η μέρα των αιμορραγιών. Ετοιμαζόμασταν να πάμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και ο μικρός εκεί που έκανε "γυμναστική" (σκύβει μπροστά και πιάνει τις μύτες των ποδιών του σε σχήμα Λ για να καταλάβετε) μάλλον γλίστρησε προς τα πίσω και χτύπησε το πρόσωπο στο πάτωμα. Φανταστείτε ότι η πτώση ήταν από λίγα εκατοστά και πείτε μου πως έγινε και μάτωσε το χαλινό και έτρεχε αίμα ποτάμι. Ο μικρός να τσιρίζει αφού μπόρεσε να βρει την πρώτη ανάσα από το shock, εγώ να τρέχω πανικόβλητη να του βάζω μαλακά χαρτομάντηλα με τρεμάμενα χέρια, ο άντρας μου να νομίζει ότι πιάστηκε κομματάκι από τα ούλα ανάμεσα στα δυο πάνω δοντάκια...μια ομορφιά απερίγραπτη...τι να σας λέω. Η παιδίατρος μας είπε ότι το χαλινό του επειδή βγαίνει ανάμεσα από τα δυο πάνω δοντάκια (αυτό έβλεπε ο άντρας μου και νόμιζε ότι πιάστηκε κομματάκι από τα εσωτερικά ούλα στα δοντάκια του) δημιουργεί αυτό το φυσικό "κενό" ανάμεσα στα δυο πάνω(αυτό το κενό στα δοντάκια λέει τόσο η ίδια αλλά το έχω ακούσει και από άλλους ότι δηλώνει ανθρώπους τυχερούς και πλούσιους). Αν βέβαια έχουμε συνέχεια θέμα και ματώνει σε διάφορες πτώσεις τότε μπορούμε να κάνουμε μια μικροεπέμβαση και να το κόψουμε ώστε να μην τραυματίζεται. Την τρομάρα που πήρα όμως αφήστε...μπορεί να είναι μικρό οποιοδήποτε αντίστοιχο συμβάν αλλά όταν βλέπεις να τρέχει τόσο αίμα και να φαίνεται το παιδάκι σου σα βρυκολακάκι πραγματικά "τα χρειάζεσαι". Επίσης μου είπε η παιδίατρος (τα γράφω για να ενημερωθεί όποια τυχόν το διαβάσει και δεν ξέρει) ότι το σάλιο έχει αντισηπτική ιδιότητα και βοηθάει στο να σταματήσει να τρέχει αίμα αλλά ότι τα χείλη και γενικά η περιοχή εκεί έχουν πολύ αίμα και να μην τρομάζω τόσο άλλη φορά.

Κατά τα άλλα είμαστε 13 κιλά ακριβώς, 86,5 εκατοστά ύψος, έχουμε 6 δοντάκια (4 πάνω, 2 κάτω) και ετοιμάζονται να σκάσουν 2 τραπεζίτες, τρώμε εδώ και καιρό την μπανάνα κρατώντας την ολόκληρη ανοιγμένη σα λουλουδάκι με τα φλούδια (στην αρχή προσπαθούσε να μασήσει και τα φλούδια που κρεμόταν γύρω γύρω και τον φωνάζαμε μαϊμού) και εδώ και 2 μέρες χρησιμοποιούμε πιρουνάκι για τα φρούτα εγώ βέβαια από δίπλα για να μη βγάλουμε κανά ματάκι. Εσείς χρησιμοποιείται πλαστικά ή όχι...μήπως είναι καλύτερα να του πάρω κουτάλι και πιρούνι πλαστικό?

Από ομιλία ακόμη τίποτα και όπως λέει και η παιδίατρος που η κόρη της είναι 1 μέρα μεγαλύτερη από τον δικό μου θα κάνουν το τέλειο ζευγάρι και θα μας τα πουν όλα μαζεμένα.

Άντα γράψτε τα νέα σας...

Φιλάκια πολλά σε όλες :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω παλι!!!!ουφ φυσηξε αερακι στο καφε μας και μαζευτηκαμε!!!!

σοφακι ναι δεν ελαβα ποτε μηνυμα στο κινητο...ελπιζω να εχεις το σωστο ε?????

αχ μωρε ελενιτσα δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα....

ναι μωρε χαθηκαν τα κοριτσακια μας!!!η αλεκα τι να κανει?και η αννουλα απο την κρητη θα εχει μπλεξει με το σχολειο!η ζωιτσα η ελινα με το λιτσακι μιλησα ειναι πολυυυυυ κουρασμενη αλλα της ειπα τα νεα μας απο εδω,η ελευθερια χαθηκε κ αυτη,το βουλακι μας η ευμορφια μας ειναι κ εγκυουλα δικαιολογειται....αχ και η μαριανθουλα απο παρο κ η αλλη η μαριανθη με το τρελλιαρικο αγορι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

επιτελους να μαζευτουμε παλι!!!!εμενα Λια ο Μαρινουλης λεει κουβεντουλες.....η πρωτη που ειπε ειναι παππουλη!!!!Τωρα φωναζει μαμα, μαμ, αντεα, ζαζα, μπαμπα, ει=ευη.....και αλλες γενικες που ερμηνεια δεν εχουν.....επισης φωναζει στα ψαρια ουουουουουου σουφρωνοντας τα χειλακια του!!!!επισης μεχρι τα μεσα του αλλου μηνα πιστευω πως θα εχει περπατησει .....σταδιακα τα βηματα αλλα σταθερα!!!εμενα τρωει τα παντα.....απο φασολαδα και σπανακορυζο και γενικα οτιδηποτε μασιεται!!!!Το Σαββατο θα παμε και στο αποκριατικο παρτυ των τριτεκνων(χαχαχαχαχαχα) και θα τον ντυσω σωματοφυλακα!!!!!Τατι ετσι στο λεω....πλακιτσα!!!!

αλο αλο!!!να μαι και εγω!τι κανετε?εμεις μια χαρα ετοιμαζουμε βαλιτσες:Dαυριο φευγουμε.ο Αναστασης εχει ξεσαλωσει εντελωωωωωωωως:-Dολη μερα κανει ζαβολιες.

πωπω τρομαρα που θα πηρατε ελενιτσα και Λια.πανικος με πιανει και μονο που τα διαβαζω.περαστικα σας:D

χαλια μερα σημερα:(ολο βρεχει.εχω πολλες δουλιτσες και δεν με αφηνει ο καιρος να κανω τιποτα.τεσπα

καλε το πατριωτακι μου που χαθηκε?ελπιζω να ειναι καλα και να μην <<πηζει>>στην δουλεια.Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακους?:D

XWF8p2.png

επιτελους να μαζευτουμε παλι!!!!εμενα Λια ο Μαρινουλης λεει κουβεντουλες.....η πρωτη που ειπε ειναι παππουλη!!!!Τωρα φωναζει μαμα, μαμ, αντεα, ζαζα, μπαμπα, ει=ευη.....και αλλες γενικες που ερμηνεια δεν εχουν.....επισης φωναζει στα ψαρια ουουουουουου σουφρωνοντας τα χειλακια του!!!!επισης μεχρι τα μεσα του αλλου μηνα πιστευω πως θα εχει περπατησει .....σταδιακα τα βηματα αλλα σταθερα!!!εμενα τρωει τα παντα.....απο φασολαδα και σπανακορυζο και γενικα οτιδηποτε μασιεται!!!!Το Σαββατο θα παμε και στο αποκριατικο παρτυ των τριτεκνων(χαχαχαχαχαχα) και θα τον ντυσω σωματοφυλακα!!!!!Τατι ετσι στο λεω....πλακιτσα!!!!

Αυτό κατάλαβα ότι το κάθε παιδί είναι με τους ρυθμούς του σε όλα τα επίπεδα. Αχ εμείς τον κυνηγάμε εδώ και μήνες. Έρχεται μας ακουμπάει ότι και καλά μας τρόμαξε και τρέχουμε εμείς να τον κυνηγήσουμε. Κάνει και το άλλο θεϊκό...χαμογελάει, βάζει σε στόχο ένα συγκεκριμένο σημείο σε απόσταση, κλείνει τα μάτια και όταν φτάνει εκεί τα ανοίγει και γελάει με ικανοποίηση. Χθες βέβαια στούκαρε στο ψυγείο γιατί μάλλον δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση και μετά σήκωσε τα φρύδια με απορία...είχε πολύ γέλιο.

Εκτός από μπαμπά που είχε πει 9 μηνών και ήταν η 1η του λέξη, λέει κακά, μαμά, άντε, μαμ (όποτε θυμηθεί και θέλει) λέει τα δικά του ακαταλαβίστικα πολλές φορές και κάνει ουουου όταν ενθουσιάζεται και 2-3 φορές το έκανε σε σκυλάκια που γαύγιζαν στο πατρικό που τον είχε η μαμά μου.. Πάντως μιμείται σα μαϊμουδάκι τα πάντα ακόμη και το πως κάνουμε όταν τρίβουμε τα χέρια μας την ώρα που βάζουμε οινόπνευμα μετά από ξεσκάτισμα.

Φαγητά τρώμε τα πάντα από τότε που κλείσαμε χρόνο, 1 αυγό την ημέρα, χωρίς να του έχουμε δώσει τηγανιτά (δεν κάνουμε τηγανιτά ούτως ή άλλως), γλυκά (1 κουταλάκι μικρό από την τούρτα του έφαγε μόνο) και τώρα για να φάει θέλει να κρατάει και αυτός κουτάλι εδώ και 2 εβδομάδες.

Φέτος λέω να τον ντύσω ξωτικό γιατί τη στολή που είχαμε πάρει για τα Χριστούγεννα λόγω παρά τρίχας ωτίτιδα δεν την βάλαμε στις γιορτές. Έχει και πλαστικό κόκκινο σφυράκι και πηγαίνει και κοπανάει παντού :) Πάντως κορίτσια στα jumbo είχα δει πριν 2 εβδομάδες τις περσινές στολές που τις είχαν όλες στα 10? ακόμη και αυτές που ήταν στα 30?. Για όσες ενδιαφέρεστε αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά μήπως έχουν ακόμη.

Διαφημίσεις

πωπω τρομαρα που θα πηρατε ελενιτσα και Λια.πανικος με πιανει και μονο που τα διαβαζω.περαστικα σας:D

Άσε άσε τρομάρα...μακάρι καμία μανούλα να μην περάσει τέτοια ποτέ αλλά κατάλαβα ότι μάλλον πρέπει να τα συνηθίζουμε σιγά σιγά για να παραμένουμε ψύχραιμες γιατί εγώ ήμουν σε φάση να λιποθυμήσω. :(

Γεια σας κοπελούδες μου!

Μαζευόμαστε σιγά σιγά έτσι?

Καλά είστε διαβάζω εκτός από τις αιμοραγίες.Περαστικά να είναι βρε κορίτσια.Τρομάζω πολύ όταν ακούω τέτοια.Ευτυχώς εμάς δε μας έτυχε κάτι τέτοιο ακόμα:-D.Και λέω ακόμα γιατί σίγουρα χτυπήματα θα έχουμε απλώς να είναι ανώδυνα και περαστικά

Εμείς τρέχουμε με την έκθεση στη helexpo.Παίρνει μέρος η εταιρία που δουλεύουμε, έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα stand αλλά ευτυχώς εμένα μου είπαν να πάω μόνο Σ/Κ λόγω του μωρού. Βλέπετε οι άλλες δυο κοπέλες που είναι στο γραφείο είναι ελεύθερες και καβαντζώθηκα καλά. Ο αντρούλης μου όμως ήταν εκεί στο στήσιμο του stand 2 μέρες, απ' το πρωί μέχρι τις 1 το βράδυ και σήμερα ετοιμάστηκε με το κουστουμάκι του να υποδεχθεί τους πελάτες.

Αχ χτυπάνε τα τηλέφωνα πάλι.Σας αφήνω.εδώ θα είμαι κι αν προλάβω θα ξαναμπώ.Φιλάκια στα μωράκια σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...