Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες!!!τι κανετε? βλεπω τα τεκνα σας σε υπερενταση......και δικος μου ετσι ειναι αλλα δεν στεναχωριεμαι καθολου!!!Στο κατω κατω αγορι ειναι....ας διαολευει και λιγο...δεν θελω να ειναι οπως ο Αντρεας μου μικρος που ετρεχε συνεχεια απο πισω μου....και οσο για την λεξη ντροπιαστω φιλεναδιτσα δεν θα την σχολιασω......παιδακι ειναι!!!!απο αντιδραση τα κανει ολα....και μενα ο Μαρινος σηκωνει χερακι αλλα μολις με βλεπει και αγριευω κλεινει τα ματακια του και μου κανει ναζια....γιατι καταλαβαινει οτι εκανε κατι λαθος!!!και εγω καλιω κρυφα οταν το μαλωνω.....εσυ Μαρακι εισαι και ευαισθητο Παρθενακι!!!!με το καλο η βαπτιση ......ερωτηση: προς τι τα χρονια πολλα Μαρω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες!!!τι κανετε? βλεπω τα τεκνα σας σε υπερενταση......και δικος μου ετσι ειναι αλλα δεν στεναχωριεμαι καθολου!!!Στο κατω κατω αγορι ειναι....ας διαολευει και λιγο...δεν θελω να ειναι οπως ο Αντρεας μου μικρος που ετρεχε συνεχεια απο πισω μου....και οσο για την λεξη ντροπιαστω φιλεναδιτσα δεν θα την σχολιασω......παιδακι ειναι!!!!απο αντιδραση τα κανει ολα....και μενα ο Μαρινος σηκωνει χερακι αλλα μολις με βλεπει και αγριευω κλεινει τα ματακια του και μου κανει ναζια....γιατι καταλαβαινει οτι εκανε κατι λαθος!!!και εγω καλιω κρυφα οταν το μαλωνω.....εσυ Μαρακι εισαι και ευαισθητο Παρθενακι!!!!με το καλο η βαπτιση ......ερωτηση: προς τι τα χρονια πολλα Μαρω?

ελεγα οτι εισαι ερωτευμενη με τους γιους σου καλε γι αυτο και ευχήθηκα !:mrgreen:

Χαίρετε χαίρετε!!!

τι κάνετε???

η Βαλέρια έπεσε ξερή χωρίς καν να προλάβω να την ταίσω!!!

δεν πειράζει....θα φάει αργότερα!

συμπεθεράκι είσαι σίγουρη οτι ο μικρός καταλαβαίνει την ένοια της τιμωρίας?

προσωπικά αμφιβάλλω...

και σιγά καλέ μη ντροπιαστείς αν το κάνει σε άλλο παιδάκι!!!

έτσι είναι όλα τα παιδάκια!

πάνω στο παιχνίδι ρίχνουν και καμία ψιλή!!!

έβγαλε και τους 4 κυνοδοντες το θηρίο?????

εμείς ακόμα παλεύουμε με τους 2 τραπεζίτες πάνω και κάτω δεξιά!

10 δοντάκια έχουμε όλα κι όλα!

α πλησιάζει η βαφτιση σας εεε????

έχεις σκεφτεί θέμα,κλπ??????

αν θες καμιά βοήθεια σφύρα μας!!!!!

καλά το άμαζον με κούφανε για άλλη μια φορά!

παρήγγειλα ένα σετ γυάλινα μπωλ με καπάκι της πυρεξ.

τα παρέλαβα σήμερα αλλά είχαν κάνει λάθος και μου είχαν βάλει 2 μεγάλα καπάκια και ένα μικρό κι έτσι το μεσαίο μέγεθος μπωλ δεν έιχε καπάκι.

Τους έστειλα μέιλ και τους ζήτησα να μου στείλουν ένα καπάκι και μέχρι να πάω στην κουζίνα να ανακατέψω το φαγητό, μου είχαν απαντήσει!!!!

και μου είπαν οτι θα μου στείλουν με κούριερ άλλο σετ καινούριο και να κρατήσω και το πρωτο σετ με το μειον ένα καπάκι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν καταλαβαινει την εννοια της τιμωριας ρωτας συμπ-ι μου (ειναι πιο ευηχο το συμπι:tongue:); ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καταλαβαινει απολυτα! ειναι τυχαιο λες πως οταν γκρινιαζει ή κανει ζαβολιες και του πεις "σταματα να το κανεις αυτο γιατι θα σε βαλω στο παρκο τιμωρια" σταματαει αμεσως και "αλλαζει κουβεντα"; εδω παιδι μου κοπανιεται για κατι που θελει και δεν του το δινουμε (γινεται μωβ λεμε) αλλα μολις του πει ο Αρης (κυριως γιατι αυτος ειναι ο κακος μην ξεχνιομαστε) σταματα γιατι πας στο παρκο, σταματαει μαχαιρι, δειχνει το παρκο και λεει "πα"! ασε σου λεω.... καταλαβαινει και με εκμεταλλευεται στο επακρο. καταλαβαινω πολλες φορες ότι "το τραβαει" σε διαφορες περιπτωσεις για να με τσεκαρει. τσεκαρει τα ορια μου, μεχρι που τον παιρνει δηλαδη! μην κοιτας που εχεις εσυ το αγγελουδι την Βαλερια και σου ειναι αγνωστα αυτα ;):D

λοιπον το θεμα της βαφτισης σκεφτομαι να ειναι η ανοιξη. δεν θελω πριγκηπες, δεν θελω, βατραχους, δεν θελω πειρατες. θελω κατι ουδετερο και ουχι τετριμμενο! χρωματα εχω στο μυαλο μου τυρκουαζ, λαχανι, πορτοκαλι αλλα σε παλ αποχρωσεις

οποιαδηποτε ιδεα δεκτη! περιμενω :P

Διαφημίσεις

αν καταλαβαινει την εννοια της τιμωριας ρωτας συμπ-ι μου (ειναι πιο ευηχο το συμπι:tongue:); ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καταλαβαινει απολυτα! ειναι τυχαιο λες πως οταν γκρινιαζει ή κανει ζαβολιες και του πεις "σταματα να το κανεις αυτο γιατι θα σε βαλω στο παρκο τιμωρια" σταματαει αμεσως και "αλλαζει κουβεντα"; εδω παιδι μου κοπανιεται για κατι που θελει και δεν του το δινουμε (γινεται μωβ λεμε) αλλα μολις του πει ο Αρης (κυριως γιατι αυτος ειναι ο κακος μην ξεχνιομαστε) σταματα γιατι πας στο παρκο, σταματαει μαχαιρι, δειχνει το παρκο και λεει "πα"! ασε σου λεω.... καταλαβαινει και με εκμεταλλευεται στο επακρο. καταλαβαινω πολλες φορες ότι "το τραβαει" σε διαφορες περιπτωσεις για να με τσεκαρει. τσεκαρει τα ορια μου, μεχρι που τον παιρνει δηλαδη! μην κοιτας που εχεις εσυ το αγγελουδι την Βαλερια και σου ειναι αγνωστα αυτα ;):D

λοιπον το θεμα της βαφτισης σκεφτομαι να ειναι η ανοιξη. δεν θελω πριγκηπες, δεν θελω, βατραχους, δεν θελω πειρατες. θελω κατι ουδετερο και ουχι τετριμμενο! χρωματα εχω στο μυαλο μου τυρκουαζ, λαχανι, πορτοκαλι αλλα σε παλ αποχρωσεις

οποιαδηποτε ιδεα δεκτη! περιμενω :P

βρε τον ζουζούνο τον γαμπρούλη μου που κάνει και πείσματα!!!

καλά μη φανταστείς....και το...."αγγελούδι" μου αν θέλει κάτι και δεν της το δώσω καμιά φορά, πέφτει στα γόνατα ψευτοκλαίγοντας....

αν δει οτι εμμένω στην απόφαση μου, ξαπλώνει κάτω και κυλιεται με την κοιλιά στο πάτωμα!!!

ε εκεί....σκάω στα γέλια....μεγάλο θέατρο το παιδί μου!!!

ευτυχώς το κάνει σπάνια όμως!!!

πολύ γενικό είναι η άνοιξη βρε σύμπι(χαχαχα πως λέμε Σίντι!)!

Δηλαδή θα σου άρεσε για στολισμό στα τραπέζια ποτιστηράκια χρωματιστά γεμισμένα με ζαχαρωτά και πάνω τους δεμένο ένα μπαλόνι? (καλά εγώ αυτό χαλαρά θα το έκανα και μπομπο μόνο που θα έβγαινε λίγο ακριβό!).

Επίσης μπορείς να βρεις ξύλινα λουλούδια χρωματιστά και πάνω τους να δέσεις τα κουφέτα για μπομπο....(κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι ξύλινα λουλούδια που ήταν και θερμόμετρα!!!).

ή ακόμα για μπομπο μπορείς να βάλεις κουμπαράδες ή κούπες με σχέδια ζωάκια...

ή πολύχρωμα γλαστράκια με βασιλικό!

Για κάνε λίγο πιο συγκεκριμένο το πως το φαντάζεσαι να βρούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααα!

Συμπι ειναι γενικο θεμα η ανοιξη, το ξερω, αλλα εχω στερεψει από ιδεες! τραπεζι δεν θα κανουμε (κριση γαρ) οποτε θεμα στολισμου τραπεζιων δεν εχουμε :P. εχω δει καποιες ιδεες διακοσμητικες για κολυμπηθρα κλπ αλλα σαφως θα απευθυνθω σε καποια μαγαζια του ειδους για να δω τι παιζει και εδω.

κατα τα αλλα δοξα τω θεω υγιαινουμε, ζωηρευουμε, στο καροτσι δεν πολυκαθομαστε και αυριο μαλλον παμε jumbo για βολτα και σκατολοιδια (θα φυγει κανενα κατοσταρικο το βλεπω):P!

ειμαι γραφειο, θα κανω δουλιτσες, θα παρακολουθω μηπως και εμφανιστειτε! μακια!!!!!!!!!

hello!!!!να το πωωωωωωωωω?αντε θα το πω.....τρεις και ο κουκος μειναμε σε αυτο το καφε!!!!!!τι γινεται καλε?που πηγατε ολες?ανοιξε η γη και σας καταπιε?........καλα εχθες περασα μια τρομαρα με τον Μαρινουλη.Ακουμπουσε ο καημενος στην καρεκλα της κουζινας και ετρωγε ενα μπισκοτο.....και ξαφνικα πεφτει κατω και αρχιζει τις τσιριδες, ερχεται η Ευη τρεχοντας και μου λεει" μαμα ο Μαρινος εχει αιματα"!!!!!τρεχω πανικοβλητη.....και βλεπω η μυτη ποταμι το αιμα.......παω το πλενω σταματαει για λιγο και ξανα παλι.αφου σταματησα την αιμορραγια........την νυχτα ξανα παλι αιματα!!!σημερα που πηγαμε σχολειο ειπα της δασκαλας να εχει το νου της....και να με παρει τηλ αν τυχει κατι παρομοιο.εσεις καλα? ωραιο θεματακι Μαρακι....θα ψαξω να βρω κατι σχετικο.....

καλημερα και απο μενα!!!!!τι κανετε καλε?χαθηκαμε ε?ειπα να μπω και εγω να γινουμε 4 και ο κουκος!!!!αληθεια ο κουκος ποιος να ειναι?

εγω εδω δουλεια δουλεια δουλεια....τιποτα συγκλονιστικο,καλα ειμαστε υγεια εχουμε οποτε ολα οκ....

ελενιτσα μου τι τρομαρα αυτη που περασες!αφου τρομαξα που το διαβαζα!

μαρακι αποφασισες επιτελους να βαπτισεις τον κωνσταντινουλη μας?αντε πες τι θελεις να σου δωσουμε καμια ιδεα!κοιτα ομως το θεμα ανοιξη ειναι οντως πολυ γενικο εκτος και αν θες να κανεις παλ χρωματα και να στολισεις την κολυμπηθρα με λουλουδια της ανοιξης!

σοφακι εχεις τρελλαθει στις αγορες!!!!ε?καλα το βαλεριακι ειναι ενα αγγελουδι,ουτε που θα σκεφτομουν ποτε οτι θα επεφτε στα πατωματα να κανει τετοια κολπα!εμενα το εκανε παλι τις προαλλες γιατι δεν ηθελε να κανει μπανιο γιατι ειδε το γαλα που της εκανε ο μπαμπας της κ επεσε στα πλακακια του μπανιου με το μαγουλο στο πατωμα (μπλιαξ)και εκλαιγε με μαυρο δακρυ...βρε τι της ειπα τι την καλοπιασα προσπαθησα να της αποσπασω την προσοχη,τιποτα δεν γινοταν.στο τελος 2 ατομα προσπαθουσαμε εστω να της πλυνουμε χερια αλλαξουμε πανα βαλουμε πυτζαμες και μιλαμε τα παιξαμε!δεν καθοταν με τιποτα μας εφευγε απο τα χερια!

και ποσο γαλα λετε ηπιε?120 ml?λεω πλακα μας κανεις τωρα ετσι?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ΤΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

που εισαι εσυ καλε; ολα ενταξει; αντε ναμαθαινουμε και κανενα νεο σου γιατι στο τσακ ημουν να παρω τηλεφωνο! την Σισκα την εντοπισα και ειναι καλα! καμια δεν μου ξεφευγει σας το λεω! σας εχω φακελωμενες και ουε και αλιμονο σας :tongue:

Ελενιτσα μου τι ηταν αυτο με τον Μαρινο; πω πω ..... εμεις αιματα δεν εχουμε ακομα, μονο κατι μελανιες στα ζυμαρομπουτακια και κατι παρ'ολιγον καρουμπαλα τα οποια προλαβα με βουτυρο. μαλλον καποιο αγγειακι του πειραχτηκε του παιδιου και γι αυτο ξαναματωσε. φτου φτου φτου να μην σας ξανασυμβει!:?

Διαφημίσεις

ελα μαρακι!!!καλα ειμαστε...θα στα πω τηλεφωνικως τα νεα....κ με τη μαρια μιλησα κ εγω λαστ γουικ και ειναι καλα....αχ δεν μπορω δεν την παλευω!βαριεμαι να δουλεψω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημεραααααααααααα!

Συμπι ειναι γενικο θεμα η ανοιξη, το ξερω, αλλα εχω στερεψει από ιδεες! τραπεζι δεν θα κανουμε (κριση γαρ) οποτε θεμα στολισμου τραπεζιων δεν εχουμε :P. εχω δει καποιες ιδεες διακοσμητικες για κολυμπηθρα κλπ αλλα σαφως θα απευθυνθω σε καποια μαγαζια του ειδους για να δω τι παιζει και εδω.

κατα τα αλλα δοξα τω θεω υγιαινουμε, ζωηρευουμε, στο καροτσι δεν πολυκαθομαστε και αυριο μαλλον παμε jumbo για βολτα και σκατολοιδια (θα φυγει κανενα κατοσταρικο το βλεπω):P!

ειμαι γραφειο, θα κανω δουλιτσες, θα παρακολουθω μηπως και εμφανιστειτε! μακια!!!!!!!!!

όταν θα πας στην εκκλησία να κλείσεις ημερομηνία, ρωτα τον παπά αν επιτρέπει να στολίσετε την κολυμπήθρα....μην αγοράσετε στολισμούς άδικα....εδώ δεν επιτρέπουν....

καλά εμένα δε μου αρέσει κιόλας ο στολισμός της κολυμπήθρας οπότε δε με πείραξε!!!!

οπότε αφού δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου για την άνοιξη, θα λέμε διάφορα κι οτι σου αρέσει το κρατάς!

hello!!!!να το πωωωωωωωωω?αντε θα το πω.....τρεις και ο κουκος μειναμε σε αυτο το καφε!!!!!!τι γινεται καλε?που πηγατε ολες?ανοιξε η γη και σας καταπιε?........καλα εχθες περασα μια τρομαρα με τον Μαρινουλη.Ακουμπουσε ο καημενος στην καρεκλα της κουζινας και ετρωγε ενα μπισκοτο.....και ξαφνικα πεφτει κατω και αρχιζει τις τσιριδες, ερχεται η Ευη τρεχοντας και μου λεει" μαμα ο Μαρινος εχει αιματα"!!!!!τρεχω πανικοβλητη.....και βλεπω η μυτη ποταμι το αιμα.......παω το πλενω σταματαει για λιγο και ξανα παλι.αφου σταματησα την αιμορραγια........την νυχτα ξανα παλι αιματα!!!σημερα που πηγαμε σχολειο ειπα της δασκαλας να εχει το νου της....και να με παρει τηλ αν τυχει κατι παρομοιο.εσεις καλα? ωραιο θεματακι Μαρακι....θα ψαξω να βρω κατι σχετικο.....

πωπω βρε Ελενίτσα....τι έπαθε ο Μαρινούλης!!!

ρώτησες τον παιδίατρο γιατί μπορεί να έγινε τόσο πολύ????

ναι ναι....παραπονεθείτε όλες οτι μείναμε 3 κι ο κούκος!!!

τόσες μέρες που μιλάω μόνη μου τι να πω?????????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

καλημερα και απο μενα!!!!!τι κανετε καλε?χαθηκαμε ε?ειπα να μπω και εγω να γινουμε 4 και ο κουκος!!!!αληθεια ο κουκος ποιος να ειναι?

εγω εδω δουλεια δουλεια δουλεια....τιποτα συγκλονιστικο,καλα ειμαστε υγεια εχουμε οποτε ολα οκ....

ελενιτσα μου τι τρομαρα αυτη που περασες!αφου τρομαξα που το διαβαζα!

μαρακι αποφασισες επιτελους να βαπτισεις τον κωνσταντινουλη μας?αντε πες τι θελεις να σου δωσουμε καμια ιδεα!κοιτα ομως το θεμα ανοιξη ειναι οντως πολυ γενικο εκτος και αν θες να κανεις παλ χρωματα και να στολισεις την κολυμπηθρα με λουλουδια της ανοιξης!

σοφακι εχεις τρελλαθει στις αγορες!!!!ε?καλα το βαλεριακι ειναι ενα αγγελουδι,ουτε που θα σκεφτομουν ποτε οτι θα επεφτε στα πατωματα να κανει τετοια κολπα!εμενα το εκανε παλι τις προαλλες γιατι δεν ηθελε να κανει μπανιο γιατι ειδε το γαλα που της εκανε ο μπαμπας της κ επεσε στα πλακακια του μπανιου με το μαγουλο στο πατωμα (μπλιαξ)και εκλαιγε με μαυρο δακρυ...βρε τι της ειπα τι την καλοπιασα προσπαθησα να της αποσπασω την προσοχη,τιποτα δεν γινοταν.στο τελος 2 ατομα προσπαθουσαμε εστω να της πλυνουμε χερια αλλαξουμε πανα βαλουμε πυτζαμες και μιλαμε τα παιξαμε!δεν καθοταν με τιποτα μας εφευγε απο τα χερια!

και ποσο γαλα λετε ηπιε?120 ml?λεω πλακα μας κανεις τωρα ετσι?

νατη και η άλλη εξαφανισμένη!!!

εσένα σου είχα στείλει μήνυμα αλλά με σύνδεσες με Κάιρο!!!!

χαχαχαχαχα!!!!!

εμείς δε σου κάνουμε βρε Τατιανάκι να μας πεις τα νέα σου???????μόνο στη συμπι μου τηλεφωνικά τα λες???????????

το αγγελούδι μου όταν παιζει το θέατρο του παραλόγου, το πολύ να το κρατήσει για 20 δευτερόλεπτα....αμα δει και εμμένω στην απόφαση μου σηκώνεται και φεύγει!!! σου λέει:

"τσάμπα παράσταση δίνω....δε θα μου το κάνει το χατήρι!!!"

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

απο αγορές, όλο κάτι κανω....φτηνά πραγματάκια....να ξεχνάω την κλεισούρα μου εδώ....

έχω μυήσει και ένα σωρο κόσμο στις αγορές μέσω ίντερνετ!!!

μιλούσα χθες με μια φίλη μου που έχει καταστημα με ηλεκτρικά είδη και της είπα για το αμαζον και μπήκε επιτόπου και τράβαγε τα μαλλιά της!!!

τσέκαρε τιμές σε κάποιες ηλεκυρικές συσκευές που πουλάει στο μαγαζί της και τι ανακάλυψε????????? οτι τα έχουν φτηνότερα και απο την τιμή που τα αγοράζει εκείνη χονδρική για το μαγαζί της!!!

μας έχουν φάει οι εισαγωγείς και οι αντιπρόσωποι στο Ελλαδιστάν!!!

άντε σας φιλώ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...