Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1553196mc9qskhjhb.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

τι μου κανετε φιλεναδες; εχετε τρελαθει στις βόλτες μου φαίνεται και εξαφανιστηκατε! εγω εχω αρκετο τρεξιμο με την δουλεια αν και απεχουμε και αυτη την εβδομαδα συν του οτι στις 27/2 εχουμε εκλογες στους δικηγορικους συλλογους και βοηθαω εναν φιλο που θετει υποψηφιοτητα για προεδρος. κατα τα λοιπα δοξα τω θεω ειμαστε καλα, ο μικρος ειναι απολαυση ειναι πολύ τσαχπινης και μας τρελαινει.απο υγεια επισης ειμαστε ολοι καλα και το ιδιο ευχομαι να ειστε και εσεις. αν μπορειτε μπειτε να γραψετε νεακια σας. μου λειπετε να ξερετε....

σας φιλω!

kalimera.gif

Κι εμεις καλα, η Αννουλα εχει ξεσαλωσει τελειως και σκαρφαλωνει παντου... εχω αρχισει πλεον να τη βγαζω φωτογραφιες πριν τη μαλωσω.

Προχθες το βραδυ κατα τις 1μισι την εβαλε ο αντρας μου για υπνο κ αυτη δεν ηθελε. καποια στιγμη ακουμε να ριχνει κατω τη πιπιλα και του λεω "αντε ετοιμασου σηκω να της τη ξαναδωσεις", οχι μου λεει πηγαινε εσυ... και συνεχιζω εγω" πρεπει κατι να κανουμε γιατι εχει αρχισει και σκαρφαλωνει στα καγκελα και φοβαμαι μη πεσει"

μεχρι να τελειωσω τη φραση μου ακουμε ενα "ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!" πισω απο τη ντουλαπα.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ????

εντελως αθορυβα σκαρφαλωσε κ βγηκε απο τη κουνια της (!!!!!!Το καγκελο της φτανει στο λαιμο εμενα να καταλαβετε μου φτανει στη μεση, για να καταλαβετε υψος) ) και ηρθε και μας εκανε "τσααααααα" γελωντας και μετα ως τις 2 ηθελε παιχνιδια και γελια...περιττο να πω πως κατατρομαξαμε... κοψοχολιαστηκαμε ....ακου "τσααααααααααααα" !!!!!

Κοριτσάκια καλησπέρα και από εμένα!!Τί κάνετε?Εγω πάλι είμαι πολύ στεναχωρημένη!Ο μικρός εδω και μια βδομάδα έχει μπούκωμα, και τώρα βήχει από τα φλέγματα του βάζω συνέχεια ορό στη μύτη με μια τεράστια σύριγγα για να μην μένει τίποτα μέσα και ο μικρός έχει πάθει παράκρουση!Αυτό που με ανησυχεί είναι όμως οτι δεν τρώει!Εχει μειώσει την ποσότητα φαγητού σε 60μλ από εκει που έτρωγε 120!Τώρα ίσα που προλαβαίνω να δώσω μια δυο κουταλιές και αρχίζει να τσιρίζει!Εχει αρχίσει και αρνείται και το γάλα προ ύπνου, εκει που ήθελε απαραιτήτως 4 μεζούρες γάλα,έίχε δεν είχε φάει!!Από ύψος τους 3 τελευταίους μήνες παίρνει μόνο 1 εκ την φορά!Τώρα είναι 17 μηνών, 83 εκ και με το ζόρι 10 κιλά!!Εχει πέσει καμπύλες!Το θέμα μου είναι οτι δεν τρώει ακόμα μη αλεσμένα, τα βάζει στο στόμα, τα μασάει ακι μετά τα φτύνει!Δε γουστάρει το φαγητό γενικά!!!!

Τί θα κάνω?????????????Πώς θα μεγαλώσει αυτό το παιδί??Δεν κάθεται να φάει με τίποτα!!!!!!!!!

Εχω τόσες τύψεις που δουλεύω και δεν μπορώ να τον έχω όλη μέρα εγω!!!:(

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα!!!

κοιμήθηκε η μικρή μου και είπα να μπω.

ο άντρας μου πάει σε μια κηδεία δυστυχώς....ένα παιδί 31 ετών...απο τη νέα γρίπη...του το γύρισε σε πνευμονια και δυστυχώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη...:-(

1553196mc9qskhjhb.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

τι μου κανετε φιλεναδες; εχετε τρελαθει στις βόλτες μου φαίνεται και εξαφανιστηκατε! εγω εχω αρκετο τρεξιμο με την δουλεια αν και απεχουμε και αυτη την εβδομαδα συν του οτι στις 27/2 εχουμε εκλογες στους δικηγορικους συλλογους και βοηθαω εναν φιλο που θετει υποψηφιοτητα για προεδρος. κατα τα λοιπα δοξα τω θεω ειμαστε καλα, ο μικρος ειναι απολαυση ειναι πολύ τσαχπινης και μας τρελαινει.απο υγεια επισης ειμαστε ολοι καλα και το ιδιο ευχομαι να ειστε και εσεις. αν μπορειτε μπειτε να γραψετε νεακια σας. μου λειπετε να ξερετε....

σας φιλω!

συμπεθεράκι μου κι εσύ στις εξαφανισμένες ανήκεις!!!

κρατάω απουσιολόγιο εγώ!!!

σε έφαγε ο προεκλογικός αγώνας!!!:tongue:

τσαχπίνης ο γαμπρούλης μου? δώστου ένα γλυκό φιλί εκ μέρους της Βαλέριας παρακαλώ!!!:D

kalimera.gif

Κι εμεις καλα, η Αννουλα εχει ξεσαλωσει τελειως και σκαρφαλωνει παντου... εχω αρχισει πλεον να τη βγαζω φωτογραφιες πριν τη μαλωσω.

Προχθες το βραδυ κατα τις 1μισι την εβαλε ο αντρας μου για υπνο κ αυτη δεν ηθελε. καποια στιγμη ακουμε να ριχνει κατω τη πιπιλα και του λεω "αντε ετοιμασου σηκω να της τη ξαναδωσεις", οχι μου λεει πηγαινε εσυ... και συνεχιζω εγω" πρεπει κατι να κανουμε γιατι εχει αρχισει και σκαρφαλωνει στα καγκελα και φοβαμαι μη πεσει"

μεχρι να τελειωσω τη φραση μου ακουμε ενα "ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!" πισω απο τη ντουλαπα.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ????

εντελως αθορυβα σκαρφαλωσε κ βγηκε απο τη κουνια της (!!!!!!Το καγκελο της φτανει στο λαιμο εμενα να καταλαβετε μου φτανει στη μεση, για να καταλαβετε υψος) ) και ηρθε και μας εκανε "τσααααααα" γελωντας και μετα ως τις 2 ηθελε παιχνιδια και γελια...περιττο να πω πως κατατρομαξαμε... κοψοχολιαστηκαμε ....ακου "τσααααααααααααα" !!!!!

Αννά η ταρζανούλα!!!

καλέ πως κατάφερε και κατέβηκε χωρίς να πέσει!!!

μήπως να τη βάζατε σε κρεβατι σιγά σιγά??? όχι τίποτα άλλο αλλά μη φαει καμια τούμπα καμιά μερα με τις καταρριχήσεις της και τρέχετε....

Κοριτσάκια καλησπέρα και από εμένα!!Τί κάνετε?Εγω πάλι είμαι πολύ στεναχωρημένη!Ο μικρός εδω και μια βδομάδα έχει μπούκωμα, και τώρα βήχει από τα φλέγματα του βάζω συνέχεια ορό στη μύτη με μια τεράστια σύριγγα για να μην μένει τίποτα μέσα και ο μικρός έχει πάθει παράκρουση!Αυτό που με ανησυχεί είναι όμως οτι δεν τρώει!Εχει μειώσει την ποσότητα φαγητού σε 60μλ από εκει που έτρωγε 120!Τώρα ίσα που προλαβαίνω να δώσω μια δυο κουταλιές και αρχίζει να τσιρίζει!Εχει αρχίσει και αρνείται και το γάλα προ ύπνου, εκει που ήθελε απαραιτήτως 4 μεζούρες γάλα,έίχε δεν είχε φάει!!Από ύψος τους 3 τελευταίους μήνες παίρνει μόνο 1 εκ την φορά!Τώρα είναι 17 μηνών, 83 εκ και με το ζόρι 10 κιλά!!Εχει πέσει καμπύλες!Το θέμα μου είναι οτι δεν τρώει ακόμα μη αλεσμένα, τα βάζει στο στόμα, τα μασάει ακι μετά τα φτύνει!Δε γουστάρει το φαγητό γενικά!!!!

Τί θα κάνω?????????????Πώς θα μεγαλώσει αυτό το παιδί??Δεν κάθεται να φάει με τίποτα!!!!!!!!!

Εχω τόσες τύψεις που δουλεύω και δεν μπορώ να τον έχω όλη μέρα εγω!!!:(

Μαριανθάκι αφού το παιδί είναι κρυωμένο, μη σου κάνει εντύπωση που δεν τρώει...

όσο για ύψος και κιλά γιατί αγχώνεσαι? μια χαρά είναι!

η Βαλέρια τον προηγούμενο μήνα ήταν 84 εκατοστά και 9840γρμ και η παιδίατρος την βρήκε μια χαρά!

και επίσης δεν έτρωγε τίποτα!

τώρα της άνοιξε η όρεξη!

μήπως να δοκίμαζες καμια διαφορετική γεύση να του δώσεις? τι φαγάκι του δίνεις τωρα?

εγώ πάλι είμαι να σκάσω....είδατε που σας έγραφα οτι της δοκίμασα ένα κατσικίσιο γάλα σκόνη το οποίο εκτός απο υπέροχη μυρωδιά, η Βαλέρια το ήπιε μια χαρά???? ε της έκανε αλλεργία μάλλον!!!

της έδωσα 2 φορές και τις 2 αμέσως μόλις το ήπιε, το πηγουνάκι της κοκκίνισε σε όποιο σημείο είχε στάξει γάλα....

πολυ στεναχωρήθηκα....έλεγα οτι θα το ξεπερνούσαμε το θέμα της αλλεργίας αλλά δεν το βλέπω....

θα κάνουμε και τον άλλο μήνα το επαναληπτικό ραστ αλλά αποτι είδα....στα ίδια θα παραμείνουμε....:-(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!! το καλη παιζεται βεβαια η μεγαλη πριν 2 μερες ειχε γαστρεντεριτιδα και σημερα και η μικρη ξυπνησε με εμετο εχει κανει 3 απο το πρωι... θα δειξει!!!!!

καλημερα !!!! το καλη παιζεται βεβαια η μεγαλη πριν 2 μερες ειχε γαστρεντεριτιδα και σημερα και η μικρη ξυπνησε με εμετο εχει κανει 3 απο το πρωι... θα δειξει!!!!!

ελα βρε Μαριαννα μου! πω πω περαστικα σας και καλο κουραγιο σε σενα :( κριμα μωρε.....

φιλεναδες μου οι υπολοιπες ολα καλα;

εμεις μια χαρουλα αν και ο μικρος εχει κανενα τριημερο που κοιμαται 11 παρα και δεν μου αρεσει καθολου αυτο γιατι νυσταζω και δυσκολευομαι να τον κοιμισω. παρηγοριεμαι μονο με την ιδεα οτι μαλλον φαση ειναι και αυτη και θα περασει :roll:

τωρα ειναι η μονη ωρα που ειμαι μονη και μπορω να γραψω αλλα δεν εχω το κουραγιο.... σας αφηνω λοιπονκαι ευελπιστω αυριο να ειμαι πιο ορεξατη και να αρχισω την παρλα εστω και μονη στο καφε!

σας φιλω :mrgreen:

Καλησπέρα!!!

κοιμήθηκε η μικρή μου και είπα να μπω.

ο άντρας μου πάει σε μια κηδεία δυστυχώς....ένα παιδί 31 ετών...απο τη νέα γρίπη...του το γύρισε σε πνευμονια και δυστυχώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη...:-(

συμπεθεράκι μου κι εσύ στις εξαφανισμένες ανήκεις!!!

κρατάω απουσιολόγιο εγώ!!!

σε έφαγε ο προεκλογικός αγώνας!!!:tongue:

τσαχπίνης ο γαμπρούλης μου? δώστου ένα γλυκό φιλί εκ μέρους της Βαλέριας παρακαλώ!!!:D

Αννά η ταρζανούλα!!!

καλέ πως κατάφερε και κατέβηκε χωρίς να πέσει!!!

μήπως να τη βάζατε σε κρεβατι σιγά σιγά??? όχι τίποτα άλλο αλλά μη φαει καμια τούμπα καμιά μερα με τις καταρριχήσεις της και τρέχετε....

Μαριανθάκι αφού το παιδί είναι κρυωμένο, μη σου κάνει εντύπωση που δεν τρώει...

όσο για ύψος και κιλά γιατί αγχώνεσαι? μια χαρά είναι!

η Βαλέρια τον προηγούμενο μήνα ήταν 84 εκατοστά και 9840γρμ και η παιδίατρος την βρήκε μια χαρά!

και επίσης δεν έτρωγε τίποτα!

τώρα της άνοιξε η όρεξη!

μήπως να δοκίμαζες καμια διαφορετική γεύση να του δώσεις? τι φαγάκι του δίνεις τωρα?

εγώ πάλι είμαι να σκάσω....είδατε που σας έγραφα οτι της δοκίμασα ένα κατσικίσιο γάλα σκόνη το οποίο εκτός απο υπέροχη μυρωδιά, η Βαλέρια το ήπιε μια χαρά???? ε της έκανε αλλεργία μάλλον!!!

της έδωσα 2 φορές και τις 2 αμέσως μόλις το ήπιε, το πηγουνάκι της κοκκίνισε σε όποιο σημείο είχε στάξει γάλα....

πολυ στεναχωρήθηκα....έλεγα οτι θα το ξεπερνούσαμε το θέμα της αλλεργίας αλλά δεν το βλέπω....

θα κάνουμε και τον άλλο μήνα το επαναληπτικό ραστ αλλά αποτι είδα....στα ίδια θα παραμείνουμε....:-(

συμπεθερακι τι σου ειπε ο παιδιατρος; μηπως ηταν τυχαιο μωρε; τι θα γινει με το παιδι; θα την ξεπερασει καποτε την αλλεργια στο γαλα;

αλό!!!

καμιά εδώ φυσικά!!!

Συμπεθεράκι να σου πω την αλήθεια δεν την πήρα την παιδίατρο...θα της το πω στο ραντεβού μας στις 24 του μήνα.

Δεν ξέρω τι να πω για την αλλεργία...μάλλον έχω κάνει μλκ τόσο καιρό που έχω επαναπαυθεί στις συμβουλές της παιδιάτρου και έπρεπε να έχω πάει σε αλλεργιολόγο...πολύ στεναχωριέμαι με όλο αυτό...

Και η βλακεία είναι ότι τόσο καιρό η Βαλέρια τρώει και τυρί και χυλοπίτες και άλλα πράγματα που περιέχουν κατσικίσιο γάλα και δεν είχε εμφανίσει τίποτα...δεν ξέρω....ελπίζω να φύγει σύντομα...:(

Μαριάννα ελπίζω να το ξεπερασατε το θεματάκι με τη γαστρεντερίτιδα!!!

πάντως το ευχελαιο που λέγαμε παλιότερα μήπως να το ξανασκεφτείς???????

Καληνυχτες!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!τι κανετε?ολα καλα?τα μικρουλια σας πως ειναι?εσεις?χαθηκα και εγω....σημειωνε απουσιολογε Σοφια......ολο δουλειες.Αχ βρε Σοφακι στεναχωρηθηκα με το Βαλεριακι.....και σε αυτο το γαλα αλλεργια!!!!μηπως επειδη ηταν σκονη και περιειχε κατι μεσα το οποιο την πειραζει? τι να πω!!!Σοφια(cat29) δεν μπορεις να κανεις κατι ωστε να μην μπορει να σκαρφαλωνει.....ειναι της ηλικιας αυτα......και δεν μπορεις να τον περιοριζεις γιατι και αυτα θελουν να νιωθουν ανεξαρτητα. Προσπαθησε να του αποσπας την προσοχη με κατι αλλο......καλε μπειτε να πουμε κανενα νεο?

καλημερα!!!!

Καλα τη περασαμε με τη γατστρεντεριτιδα, 3 εμετοι μονο, απο σαββατο μεσημερι δε ξανακανε και την ταισα σχεδον κανονικα χθες ηπιε δηλ. και γαλα εφαγε κρεμα λιγο κρεας με λαχανικα και μια χαρα! Και η μεγαλη μου 3 εμετους ειχε κανει. τυχαιο????

Διαροια δεν ειχανε. ουφφ παει κ αυτο. Σημερα μου ξυπνησε με το ενα ματι ολο τσιμπλα δεν ανοιγε....:confused: Η Πεθερα μου λεει αν εχουν χτυπησει στο κεφαλι κανουνε λεει τσιμπλες...ακου να δεις δε το ξερα!

Τη παρασκευη καναμε μμρ και τωρα περιμενουμε σε 5 μερες τον αναλογο πυρετο. ο γιατρος μας ειπε οτι το 90% κανει πυρετο. αν ανηκουμε λεει στο 10% που δε κανει θα ναι θαυμα. η μεγαλη μου ειχε κανει παντως, αλλα τρεφω ελπιδες μιας και η αννα δεν ειναι κανονικο παιδι αλλα ταρζαν.

Αυτο με τα σκαρφαλωματα εχει παραγινει.

Παει και περνει οτι καρεκλακι βρει για να το τοποθετησει εκει που της αρεσει και να ανεβει. επισης ανεβαινει πανω στο καροτσακι της κουκλας της και πηδαει μεσα στο παρκο ψαχνοντας την "λα" (πιπίλα). εχει πεσει χιλιες φορες δε καταλαβαινει τιποτα! εχω αρχισει να εξαφανιζω τα σκαμπο, ανεβαινει στο γιογιο, στο τραπεζακι δραστηριοτητων στην κουζίνα - παιχνιδι που εχουμε και ανεβαινει στο τραπεζι του λαπτοπ

Και ιδου τα σκαρφαλωματα http://www.facebook.com/photo.php?pid=6051732&l=18a88cc69b&id=820123712

http://www.facebook.com/photo.php?pid=6055760&l=39034edfad&id=820123712

http://www.facebook.com/photo.php?pid=6082561&l=9126213d2a&id=820123712

!

χα χα χα χα... Μαριαννα μ'αρεσει που τα αποθανατιζεις ΟΛΑ! καλε θα σε κυνηγαει η προνοια εσενα σε λιγο! :tongue:

ευτυχως ολα καλα με την @#$%$#γαστρεντεριτιδα! περαστικα σας!

Ελενααααααααακι! Χρονια σου πολλά βρε :)

Συμπεθερακι καλα που εισαι και εσυ και ξε-αραχνιαζεις το καφε γιατι αλλιώς.... εγω ημουν εκτος όλη την ημερα! τωρα μαζευτηκα στο γραφειο και δυστυχως αν και εχω δουλεια φευγω για το σπιτι να αποδεσμευσω την μαδερ!

μαλλον τελη Μαρτη βαφτιζω τον μικρο και λεω μαλλον γιατι δεν ξερω αν θα προλαβω. εγω ειχα σκεφτει την Πρωτομαγια που πεφτει Κυριακη και θα ειναι χαρα θεου αλλα ο συζυξ λεει ότι παει μακρια :confused:. εδω εφτασε 17 μηνων σχεδον το παιδι και τον πειραξε ο 1 1/2 μηνας τεσπα :-D

κατα τα αλλα υγιαινουμε, διαολευουμε, στριγκλιζουμε αρα ολα καλα!

σας φιλω πολύ πολύ παω να αναλαβω τα καθηκοντα μου!

χα χα χα χα... Μαριαννα μ'αρεσει που τα αποθανατιζεις ΟΛΑ! καλε θα σε κυνηγαει η προνοια εσενα σε λιγο! :tongue:

χαχαχα και που να δει η προνοια που εχω φωτο την ωρα που πεφτει απο τη καρεκλα (δε τα καταφερε εκεινη τη φορα.) που ειχα το κιν. στα χερια αντι να τρεχω να τη πιασω. ειδα πως επεσε ομως κ δε χτυπησε ουτε εκλαψε καν.:tongue:

μαλλον τελη Μαρτη βαφτιζω τον μικρο και λεω μαλλον γιατι δεν ξερω αν θα προλαβω. εγω ειχα σκεφτει την Πρωτομαγια που πεφτει Κυριακη και θα ειναι χαρα θεου αλλα ο συζυξ λεει ότι παει μακρια :confused:. εδω εφτασε 17 μηνων σχεδον το παιδι και τον πειραξε ο 1 1/2 μηνας τεσπα :-D

Να πεις παντως στο συζυγο να μην εχει προβλημα,εμεις μια χαρα τη βαφτισαμε τη μεγαλη

και ηταν 2μισι χρονων. Βασικα περιμεναμε να μεγαλωσει και η αννα λιγο να καλοκαιριασει κιολας, γιατι τις

βαφτισαμε και τις 2 μαζι στη Μυκονο, μένα σπαρο 2 τρυγωνες!!!!

Το θυμαται κιολας και μας το λεει που και που... Και φυσικα δεν εκλαψε γιατι της ειχαμε εξηγησει τι διαδικασια.

βεβαια και η μικρη δεν εκλαψε και εκανε πλατα πλουτσα τα χερακια, αλλα ειπαμε αυτη ειναι αλλο ανεκδοτο! ο κοσμος που περιμενε απεξω απο το εκκλησακι δε καταλαβε πως τελειωσαμε γιατι περιμεναν να ακουσουν κλαματα.

καλημερα!

πως ειστε σημερα;

εμεις καλα αν και με πολλα νευρακια ο μικρος τις τελευταιες 3 ημερες. ειναι δυνατον μετα από 4 κυνοδοντες μαζι να σκασουν συντομα και αλλα δοντια; το ρωταω γιατι δοντια μου μυριζονται και παλι. οπως καταλαβατε ολα εκει τα αποδιω γιατι κατα τα αλλα εχω ενα αγγελουδι που υπό κ.σ (κανονικες συνθηκες) δεν φωναζει, δεν χτυπαει, δεν κλαιει κλπ:tongue:

χθες παντως τον εβαλα τιμωρια στο παρκο γιατι πανω στα νευρα του (υστεριες εκανε) με χτυπησε. στεναχωριεμαι τοσο όταν το κανει αυτο που βαζω τα κλαματα. εχθες μου την εδωσε και τον εβαλα τιμωρια για 2 λεπτα. μελανιασε στο κλαμα, σφιχτηκε η καρδια μου αλλα μετα με αγκαλιασε σφιχτα, του εξηγησα τον λογο και δεν το ξαναεκανε. οχι οτι περιμενω θαυματα αλλα θα ξαναμπει τιμωρια. τρεμω μην το κανει σε κανενα παιδακι και ντροπιαστω :confused:.

αυταααααααααα...... κατα τα αλλα στο γραφειο ειμαι, εχω δουλιτσα αλλα θα παρακολουθω μπας και ξεμυτισει καμια σας!

εδω εχει σουπερ μερα παντως (ασχετο)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...