Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειαααααααααααα! εχω λιγο χρονο να μπω, αφησα το τεκνο μου στην σπιτονοικοκυρα στο διπλανο διαμερισμα. τι τον αφησα δηλαδη, μου τον βουτηξανε. εχουν παθει πλακα οικογενειακως με την παρτη του και αν δεν τον δουν μια φορα την ημερα παθαινουν συνδρομο στερησης. εχει δυο παιδια η οικογενεια 15 χρονων, ενα αγορι και ενα κοριτσι. ο μικρος τρελαινεται για το κοριτσι και το αγορι ζηλευει :Pαχχχχχ ερχεται....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επεστρεψα!

Ευμορφακι μου εκανες κοιλιτσα; τι καλα τι καλα ζηλευωωωωω! το εχω ξαναπει, το λεω και τωρα αλλα ακομα δεν εχουμε ξεκινησει την προσπαθεια. αντε να δω ποτε ....σας το ειπα και το αλλο το νεο; καποιες απο εδω το ξερουν ηδη αλλα ειναι πολύ διακριτικες για να το πουν (ακους συμπ?:tongue:):η Ζωουλα από την θεσσαλονικη, η μαμα του πρωτοπορου μας Τεο ειναι εγκυος :P. εγω το εμαθα εχθες και χαρηκα απιστευτα!

Μαριαννα μου φουλ προγραμμα εχεις εσυ παιδι μου! πως αντεχεις; μαλλον εχεις συνηθισει σε τρελους ρυθμους μου φαινεται και δεν χαμπαριαζεις από υπεροκοπωση ;)

με το Μαρακι μιλησε καμια; αυριο λεω να στειλω κανενα μηνυματακι να δω αν ειναι καλα

Αντε καληνυχτιτσες!

Γεια σας κ πάλι…

κατερινακι μου; ακομα προβληματα μωρε; δεν ειναι καθολου καλυτερα τα πραγματα; ευχομαι΄να ειναι γουρλιδικο το καφε και να σου φερει τυχη. φιλακια στο Νικολα :)

Μαράκι μου δυστυχώς όταν μεγαλώνουν οι άνθρωποι τα πράγματα γίνονται ολοένα κ δυσκολότερα . Το ένα πίσω από το άλλο , μας τυχαίνουν.

Ο Κωνσταντινουλης μας τι κάνει ?

χαίρετε χαίρετε!!!

Κατερινάκι ελπίζω να τελειώσει σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο οτι σας συμβαίνει....(δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπει...συγνώμη που δε θυμάμαι...)

συμπεθεράκι μου μπαίνω και μετά εξαφανίζομαι γιατί οτι προλάβω πρέπει να το γράφω όσο κοιμάται η μικρή....άμα είναι ξύπνια τον κλείνω τον υπολογιστή! δε με αφήνει με τίποτα να κάτσω!!!

άσε που έχω θεματάκι πλέον μαζί της.....έχει πάθει κόλλημα με την τηλεόραση....με το που ξυπνάει, η πρώτη της ένοια είναι να ανοίξουμε την τηλεόραση...και θέλει να βλέπει μόνο διαφημίσεις...τίποτα άλλο...

αφού για να φάει μεσημεριανό, περιμένω πότε θα βάλει διαφημίσεις το άλτερ!!!

πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα....

προς το παρόν περιμένω μήπως απλά περνάει φάση και συγχρόνως προσπαθώ να την απασχολώ όσο γίνεται για αν το ξεχνάει...

Σοφακι μου είσαι καλά ? Το Βαλεριακι ? Όχι δε έχω πει τι συμβαίνει καλώς δε θυμάσαι , δε μου αρέσει να ζαλίζω άλλους με δικά μου προβλήματα

Όσο για τη τβ φάση είναι κ θα περάσει, εμένα ένα διάστημα είχε κολλήσει με τους mazoo .. είχα φρικάρει αλλά το ξεπέρασε κ τώρα άμα του βάλω καμιά φορά ακούει 1-2 κομμάτια κ φεύγει.

Καλημέρα!!!

λοιπόν sos!!!

Η βαλέρια ετοιμάζεται να βγάλει τον πάνω δεξιά τραπεζίτη και για πρώτη φορά άνοιξε το στόμα της και κατάφερα να δω μέσα και είδα κάτι που με άγχωσε ελαφρώς:

στο σημείο που είναι έτοιμο να σκάσει το δοντάκι το ούλο της είναι μωβ!!! μελανιασμένο ίσως? δεν ξέρω....

το έχει πάθει κανένα άλλο μωράκι????????

την παιδίατρο κατα τις 10 το βράδυ μου είπε η γραμματέας της να την

Σχετικά με μωβ ουλο μάλλον ήδη θα έχεις μιλήσει με παιδίατρο κ λογικά θα σου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμείς είχαμε μωβ ουλο σε ένα τραπεζίτη , είχα ρωτήσει τη δικια μας γιατρό κ μου είχε πει ότι από τη πίεση του δοντιού που κατεβαίνει σπάνε αγγειακια . Μετά από λίγες μέρες όλα οκ.

καλημερα σας!!!πως ειστε? βλεπω επιστροφες και καλη διαθεση.......Κατερινακι μου..χαιρομαι πολυ που επεστρεψες....να μπαινεις πιο συχνα τωρα να τα λεμε.Ευχομαι ολα να πανε καλα στο θεματακι σου!!! ο

Γεια σου Λενιω μου, τι κάνουν τα αστεράκια σου ? Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου δυστυχώς δεν είναι ένα θεματακι αλλά πολλά κ θεματαρες τεσπα , άστα αυτά. Πως τα περνάτε ?

Γειαααααα!

Βλεπω ησυχια στο καφε μας!

Επεσε και πολυ αρρωστια...ξουτ...ξουτ

Εγω κατα τ'αλλα ειμαι μια χαρα.Εχω μονο λιγες καουρες και το πιο προηγουμενο Σαβ/κο που ειχα καφε αλλα παιρνω τα utrogestan.Πλεον αρχιζει και φαινεται.

Αφου και ενας πελατης σημερα με ρωτησε ποτε με το καλο.

Εξαφανιστηκα ολον αυτο τον καιρο γιατι δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπαινω.

Βασικα δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα.

Το μονο που ηθελα να κανω ειναι να κοιμαμαι.

φιλακια πολλα σε ολες σας!

Βρε δε σας είπα άμα έχει γίνει κάτι σημαντικό να μου πείτε ?

Ευμο μου είσαι εγκυακι ? Με το καλό κοριτσάκι μου , σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κ να φέρεις στο κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι-αδελφάκι στο αγόρι σου. Σουπερ σημαντικά νέα , συγχαρητήρια !

επεστρεψα!

Ευμορφακι μου εκανες κοιλιτσα; τι καλα τι καλα ζηλευωωωωω! το εχω ξαναπει, το λεω και τωρα αλλα ακομα δεν εχουμε ξεκινησει την προσπαθεια. αντε να δω ποτε ....σας το ειπα και το αλλο το νεο; καποιες απο εδω το ξερουν ηδη αλλα ειναι πολύ διακριτικες για να το πουν (ακους συμπ?:tongue:):η Ζωουλα από την θεσσαλονικη, η μαμα του πρωτοπορου μας Τεο ειναι εγκυος :P. εγω το εμαθα εχθες και χαρηκα απιστευτα!

Αντε καληνυχτιτσες!

Και η Ζωιτσα έγκυος ? Μπράβο το κορίτσι ( μπράβο κ ο άντρας της βέβαια χιχι) Πάω να της στείλω μνμ

Καλό βράδυ

XwAPp3.png

Μια καλημερα και απο εμας!!!

Ελειψα τοσες μερες αλλα δεν ειδα να προχωραει η ομαδα!!!

Οσο για τα κλεμενα νας δνε περιμενω και τιποτα απλα ο φοβος ειναι που εχει μεινει πλεον. Αλλαξαμε κλειδαρια την αλλαη μερα και ψαχνουμε συνγερμο γι ατο σπιτι και καμερες για την πολυκατοικια

Ειμαι σπίτι αρρωστη με την ιωση που εχει ολος ο κοσμος , οχι τιποτα το τραγικο αλλα χθες που πηγα δουλεια ψωναζαν επομενως καθισα σημερα σπιτακι μου ,καθως και αυπνη γιατι ο Ανδρεας ειχε γκρίνια ολο το βραδυ, και μια χαρα

Σε γενικες γραμμες ημαστε καλα , φτιαξαμε το σπασμενο δοντακι και ειναι σαν να μην εγινε τιποτα .Λιγι κλαμα ο γιατρις γρηγορος και το αποτελεσμα σουπερ

.

Litpot Λιτσάκι συνονόματη ελπίζω να έχεις ξεπεράσει το αρχικό shock και να είστε κάπως καλύτερα τώρα...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ξέρεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι σου και άγγιξε τα πράγματά σου...Δυστυχώς με τα χάλια που πάει το κράτος μας (κράτος να το κάνει ο Θεός δηλαδή) έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

κοριτσακι κι εσυ Λιτσα εισαι? Και εχεις και Ανδρέα ? Δεν το πιστεύω!!

Ευχαριστώ!!!

ναι Υδροχοάκι είναι αλλά δεν ξέρω τίποτα απο ζώδια!!!

α εγώ έχω δίπλωμα!!! 5-6 χρόνια!!!

μόνο που δεν το χρησιμοποιώ!!!:tongue:

πρέπει όμως να το παρω απόφαση....:rolleyes:

Κι εγω Σοφακι το ειχα 15 και οδηγουσα μια στο καποτε αλλα τωρα με το παιδι δεν γινόταν έπρεπε να παρουμε και δευτερο αυτοκίνητο. Μια χαρα ομως νόμιζα οτι θ ααγχωνόμουν αλλα τίποτα. Μέχρι και στην δουλειά τον ειχα πάρει μαζί μου και δεν αγχώθηκα καθολου. Κι εγω έτσι περιορισμένη αιθανόμουν

Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ? Τα ζουζούνια σας ?

Εμείς είμαστε καλά , αλλά οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι λογω οικογενειακών – ιατρικών θεμάτων ( κ συνεχίζουν να είναι :cry: )

Ευτυχώς που έχω το παιδάκι μου να με γειώνει – κ να με απογειώνει ταυτόχρονα κ να με φέρνει στα ίσια μου !

Γεια σας κ πάλι…

Κατερινιώ μ ου ότι και αν ειναι εύχομαι να ειναι περαστικο!

Η Ζωιτσα έγκυος??? αααα θα της στείλω μηνυμα στο fb.

Όσο για την απασχόληση του παιδιου Σοφακι αφου αδειασουμε όλα τα παιχνίδια και τα βαρεθούμε πάμε στα ταπερ της μαμας και οταν τα βαρεθούμε και αυτα εχω κατεβασει ολα τα ζουζουνια επομενως καταληγουμε να χορεύουμε με αυτα. Για χορό λεμε αφου όσοι τον βλέπουν πεθαίνουν στο γελιο.

Λέω να σηκωθω από το κρεβατι και να πάω να κάνω καμιά δουλεια............

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα σας!!!!πολυ ευχαριστα τα σημερινα νεα......αλλα και με λιγες ιωσεις!!!περαστικα στην Μαριαννα!!Ευμορφακι μου πως εισαι?ολα καλα? οι υπολοιπες?φιλακια.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

επεστρεψα!

Μαριαννα μου φουλ προγραμμα εχεις εσυ παιδι μου! πως αντεχεις; μαλλον εχεις συνηθισει σε τρελους ρυθμους μου φαινεται και δεν χαμπαριαζεις από υπεροκοπωση ;)

με το Μαρακι μιλησε καμια; αυριο λεω να στειλω κανενα μηνυματακι να δω αν ειναι καλα

Αντε καληνυχτιτσες!

συμπεθεράκι μου το χάλασες!!!!

δεν είχα πει τίποτα για τη Ζωίτσα γιατί μου είχε ζητήσει να μην το πω πριν πάει στο γιατρό την Παρασκευή που μας πέρασε....

και περίμενα να μου δώσει το οκ να το ανακοινώσω με δόξα και τιμές αλλά.....με πρόλαβες!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

Γεια σας κ πάλι…

Σοφακι μου είσαι καλά ? Το Βαλεριακι ? Όχι δε έχω πει τι συμβαίνει καλώς δε θυμάσαι , δε μου αρέσει να ζαλίζω άλλους με δικά μου προβλήματα

Όσο για τη τβ φάση είναι κ θα περάσει, εμένα ένα διάστημα είχε κολλήσει με τους mazoo .. είχα φρικάρει αλλά το ξεπέρασε κ τώρα άμα του βάλω καμιά φορά ακούει 1-2 κομμάτια κ φεύγει.

Σχετικά με μωβ ουλο μάλλον ήδη θα έχεις μιλήσει με παιδίατρο κ λογικά θα σου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμείς είχαμε μωβ ουλο σε ένα τραπεζίτη , είχα ρωτήσει τη δικια μας γιατρό κ μου είχε πει ότι από τη πίεση του δοντιού που κατεβαίνει σπάνε αγγειακια . Μετά από λίγες μέρες όλα οκ.

Κατερινάκι σε καμία περίπτωση δε μας ζαλίζεις όποτε θες να μοιραστείς κάτι...εδώ δεν είμαστε μόνο για τα καλά....

για το ούλο είχες απόλυτο δίκιο! ακριβώς αυτό μου είπε η παιδίατρος όσο μπόρεσα φυσικά να την ακούσω απο τα ουρλιαχτά του μωρού που εξέταζε!!!!

Οσο για τα κλεμενα νας δνε περιμενω και τιποτα απλα ο φοβος ειναι που εχει μεινει πλεον. Αλλαξαμε κλειδαρια την αλλαη μερα και ψαχνουμε συνγερμο γι ατο σπιτι και καμερες για την πολυκατοικια

Ειμαι σπίτι αρρωστη με την ιωση που εχει ολος ο κοσμος , οχι τιποτα το τραγικο αλλα χθες που πηγα δουλεια ψωναζαν επομενως καθισα σημερα σπιτακι μου ,καθως και αυπνη γιατι ο Ανδρεας ειχε γκρίνια ολο το βραδυ, και μια χαρα

Σε γενικες γραμμες ημαστε καλα , φτιαξαμε το σπασμενο δοντακι και ειναι σαν να μην εγινε τιποτα .Λιγι κλαμα ο γιατρις γρηγορος και το αποτελεσμα σουπερ

Κι εγω Σοφακι το ειχα 15 και οδηγουσα μια στο καποτε αλλα τωρα με το παιδι δεν γινόταν έπρεπε να παρουμε και δευτερο αυτοκίνητο. Μια χαρα ομως νόμιζα οτι θ ααγχωνόμουν αλλα τίποτα. Μέχρι και στην δουλειά τον ειχα πάρει μαζί μου και δεν αγχώθηκα καθολου. Κι εγω έτσι περιορισμένη αιθανόμουν

Όσο για την απασχόληση του παιδιου Σοφακι αφου αδειασουμε όλα τα παιχνίδια και τα βαρεθούμε πάμε στα ταπερ της μαμας και οταν τα βαρεθούμε και αυτα εχω κατεβασει ολα τα ζουζουνια επομενως καταληγουμε να χορεύουμε με αυτα. Για χορό λεμε αφου όσοι τον βλέπουν πεθαίνουν στο γελιο.

Περαστικά σου βρε Λιτσάκι!

αν βρείτε κάτι καλό σε συναγερμό ενημέρωσε και μένα σε παρακαλώ...

αχ και μένα χορέυει η σουρλουλού μου αλλά τα γούστα της αλλάζουν συνεχώς! τη μια μπορεί να χορεύει με τη μπεμπε Λιλή και την άλλη με Led Zeppelin!

πάντως και τα παιχνίδια της έχει βαρεθεί και τα τάπερ....δεν ξέρω....

και βόλτα να την βγάλω, εμείς πρέπει να έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία παιδιού που βαριέται την παιδική χαρά!!!! ω ναι! είναι αλήθεια!

όσες φορές την έχω πάει, ειδικά όταν κάνει κούνια είναι λες και την έχω βάλει να δει ταινία του Αγγελόπουλου! η απόλυτη βαρεμάρα!!! κουφό?

ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός οτι όσες φορές έχουμε πάει δεν υπάρχει άλλο παιδάκι ούτε για δείγμα!

ο λαός απαιτεί βιντεάκι του Αντρίκου να χορεύει!!!!

Λιτσάκι έχεις κανένα νέο απο τη Μαρία? εξαφανίστηκε τελείως! ελπίζω απλά να πήζει στη δουλειά!!!

και το Τατιανάκι μας!!!

Ευμορφίτσα μου αρχίζει να φαίνεται η κοιλίτσα??????????? αχ τι ωραία!!!

ειδατε βρε???? οι Θεσσαλονικιές μας έβαλαν τα γυαλιά με τις εγκυμοσύνες!!!

έλα συμπεθέρα να δραστηριοποιηθεί λίγο και η Πελοπόννησος!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Ελενίτσα σύντομο το μηνυματακι σου....όλα καλά?????

και επειδή ως συνήθως κάνω τις πιο άσχετες ερωτήσεις:tongue:, ξέρει καμία να μου πει ποιό είδος γυμναστικής προσφέρει συσφιξη αλλά με την ελάχιστη απώλεια θερμίδων????? η πιλάτες λέει τίποτα ή μπάααα????? (καλά δεν ξέρω καν τι είναι πικάτες....διαφωτίστε με όποια γνωρίζει παρακαλώ!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

:tongue::tongue:Καλησπέρα!!Τί ωραία νέα ακούω!Μπράβο Ζωούλα με το καλό το μωράκι!!Τί κάνετε?Εγω κλασσικά σιδέρωσα, έπλυνα, σκούπισα κοίμησα και τώρα αράζω για κάνενα 20λεπτο!Πώς καταντήσαμε φαντάρε!!!!Ο μικρός έχει βουλωμένη μύτη, και ψιλοβήχει!Επίσης δεν τρώει σχεδόν τίποτα και δεν ξέρω τί θα γίνει!

Ξύπνησε!!Πάω!Φιλιά!Καληνύχτα!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα γλυκιές μανούλες και ζουζουνάκια...

Ευτυχώς αρχίσατε και επιστρέφετε σιγά σιγά γιατί φοβήθηκα ότι τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να μπαίνω που και που, πήγαινε για λουκέτο το καφέ, οπότε χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα να γράφετε.

κοριτσακι κι εσυ Λιτσα εισαι? Και εχεις και Ανδρέα ? Δεν το πιστεύω!!
Ναι είμαι και εγώ Ευαγγελία (με φωνάζουν Λία), έχω Ανδρέα (ταλιμπανάκι...αν είναι και ο δικός σου έτσι τότε ίσως κάτι φταίει με το όνομα :)) και έχει γεννηθεί στις 26/9 (μήπως έχουμε και άλλη σύμπτωση?)...αν ναι να συνεχίσουμε μήπως υπάρχουν και άλλες!

Αν και δεν γνωρίζω (έγραφα κυρίως στο καφέ του Οκτωβρίου λόγω ΠΗΤ, αλλά ο μικρός ήθελε να μπει στα βάσανα νωρίτερα) τα κορίτσια που πάνε για το δεύτερο (Ευμορφία & Ζωή), χαίρομαι ιδιαίτερα ως Θεσσαλονικιά και τους εύχομαι υπέροχες εγκυμοσύνες, με γερά μωράκια ξανά στην αγκαλιά τους!!!

Για όσες δε με θυμάστε από το λίγο διάστημα που είχα μπει να ξανασυστηθώ...Είμαι η Λία μαμά του Ανδρέα, καθηγήτρια αγγλικών, 35 (για περίπου 2 μήνες ακόμη) Θεσσαλονικιά (από καταγωγή βέβαια παίζει Σούλι-Δωδώνη και Χαλκιδική). Στο φατσοβιβλίο έχω ήδη την Ελενίτσα με τα 3 υπέροχα ζουζουνάκια της & αν και μπαίνω σπάνια & εκεί, η διεύθυνση είναι ([email protected]) για όποια είναι πιο active και ασχολείται.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...έχετε δώσει κουταλάκι να προσπαθήσουν να φάνε μόνα τους τα παιδάκια σας και μήπως έχω αργήσει εγώ? Την τελευταία εβδομάδα όποτε είναι να του δώσω κυρίως τα φρούτα το πρωί και το γιαουρτάκι το απόγευμα θέλει να έχει κουτάλι στο χέρι και να προσπαθεί να αρπάζει από το μπολ. Όταν ήταν βρεφάκι και είχαμε πρωτοαρχίσει με τις κρέμες του έδινα και κρατούσε ένα στο χέρι μέχρι να συνηθίσει την ιδέα αλλά μετά ούτε τον απασχολούσε. Επιχείρησα και μια φορά να του δώσω να φάει μπανάνα σε κομματάκια φυσικά έγινε σα γουρουνάκι και δεν κατάφερε να βάλει και πολλά στο στόχο αλλά φάγανε τα ρούχα μας, το καρεκλάκι μας, το πάτωμα κτλ μια χαρά. Για πείτε για να ξέρω...

Sorry που σας ζάλισα πρωί πρωί....Καλημέραααααααααααααααααααααααα :)

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

καλημερα και απο εμας.πως ειστε?μερες ειχα να μπω και διαβαζω πολυ ευχαριστα νεα.δεν θυμαμαι αν εχω ευχηθει γι αυτο τα ξαναλεω.με το καλο κοριτσια τα μωρακια σας:Dεμεις επιτελους συνηλθαμε αποτην ιωση .εφτιαξε ο καιρος και μαζι και η διαθεση.σε 9 μερες φευγουμε για διακοπες οποτε καταλαβαινετε.μεσα στην τρελλη χαρα:Dτο μονο αγχος που εχω ειναι πως θα τον απασχολησω μεσα στα αεροπλανα:?ελπιζω να καταφερω να τον κοιμησω καμια ωριτσα.

Λια και εγω τωρα εχω ξεκινησει και του βαζω κομματακια μπροστα του αλλα τα τρωει με τα χερια.οποτε καταλαβαινεις τι γινεται:Dκαποιες φορες του τα δινω και αλεσμενα για να μην ειναι συνεχεια νηστικος.

Σοφακι πολυ ωραια η στολη της Βαλεριας.και εγω ψαχνω για τον Ανασταση.περσι παρολο που ηταν πολυ μικρος τον ειχα ντυσει σεριφη και του ειχα κανει μουστακια με μολυβι καφε.ειχε πολυ πλακα:D

για πειτε βρε κοριτσια πως τα κανετε να μην ανεβαινουν στους καναπεδες και στα κρεβατια ?εμενα εχει μανια με αυτα και φοβαμαι πολυ μην πεσει. τον μαλωνω, του αποσπαω την προσοχη ,τον βαζω τιμωρια εκει ο μικρουλης μου .δεν το ξεχναει :confused:δεν ξερω τι αλλο να κανω.

και απο λεξουλες πως τα πατε?εμενα λεει μονο μαμα,μπαμπα ,γιαγια ,βολτα,ξανα,κακα(δεν ξερω αν πιανεται για λεξη)και αγκαλια αλλα οχι πολυ καθαρα.να σας πω της αληθεια εχω ψιλοαγχωθει με το θεμα.ολη μερα του μιλαω αλλα δεν βλεπω βελτιωση:?

ελενιτσα τι λες σαν πιο εμπειρη μαμα?μεχρι ποτε μπορουμε να περιμενουμε χωρις να υπαρχει προβλημα?στα 2?

που ειστε καλε?????σημερα που εχω ωρα να τα πουμε.

Μαρακι εξαφανισθηκες.που εισαι??????ο Νικολας καλα?ειστε καλα?????????

σας ζαλισα.τα λεμε.πολλα φιλια σε ολες:D

XWF8p2.png

γεια σας

......

Λιτσακι δεν έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες κ τώρα είδα ότι σας έκλεψαν , πωπω τι περάσατε βρε κοριτσάκι . Είχε συμβεί κ στη πεθερά μου κανα 2 χρόνια πριν . Δεν είναι μόνο ότι σε ξαφρίζουν είναι κ ότι δε μπορείς να διανοηθείς πως κάποιος άγνωστος μπήκε σπίτι σου, ακούμπησε τα πράγματα σου , τριγύρισε στο χώρο σου κλπ. Πιστεύω ότι μόλις βάλετε συναγερμό θα ηρεμήσεις κάπως .

Όσο για τα κλεμμένα μη περιμένεις κ πολλά.. τους κλέφτες που είχαν μπει στης πεθεράς μου τους έπιασαν αλλά όταν πήγε στο τμήμα για να βρει τα πράγματα της δε βρήκε τπτ. Ούτε κοσμήματα, ούτε κινητά ούτε laptop. Ψιθυριζόταν έντονα ότι τα καλά κ αξίας πράγματα τα κρατανε. Που να βρεις άκρη ?

Περαστικά σου κιολας που είσαι αρρωστουλα

Σπάσατε κ δόντι , πως το καταφέρατε αυτό ?

Καλησπέρα!!!

Κατερινάκι σε καμία περίπτωση δε μας ζαλίζεις όποτε θες να μοιραστείς κάτι...εδώ δεν είμαστε μόνο για τα καλά....

για το ούλο είχες απόλυτο δίκιο! ακριβώς αυτό μου είπε η παιδίατρος όσο μπόρεσα φυσικά να την ακούσω απο τα ουρλιαχτά του μωρού που εξέταζε!!!!

Περαστικά σου βρε Λιτσάκι!

αν βρείτε κάτι καλό σε συναγερμό ενημέρωσε και μένα σε παρακαλώ...

αχ και μένα χορέυει η σουρλουλού μου αλλά τα γούστα της αλλάζουν συνεχώς! τη μια μπορεί να χορεύει με τη μπεμπε Λιλή και την άλλη με Led Zeppelin!

πάντως και τα παιχνίδια της έχει βαρεθεί και τα τάπερ....δεν ξέρω....

και βόλτα να την βγάλω, εμείς πρέπει να έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία παιδιού που βαριέται την παιδική χαρά!!!! ω ναι! είναι αλήθεια!

όσες φορές την έχω πάει, ειδικά όταν κάνει κούνια είναι λες και την έχω βάλει να δει ταινία του Αγγελόπουλου! η απόλυτη βαρεμάρα!!! κουφό?

ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός οτι όσες φορές έχουμε πάει δεν υπάρχει άλλο παιδάκι ούτε για δείγμα!

Σοφακι μου σε ευχαριστώ , αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να πολύανοίγομαι .

Βρε συ μήπως γιαυτο βαριέται στη παιδική χαρά το Βαλεριακι ? Επειδή δεν έχει άλλα παιδάκια ?

Βιβλία με εικόνες της έχεις δείξει ? Εμείς περνάμε αρκετή ώρα έτσι κ μαθαίνουμε κ νέα πραγματάκια. Το τελευταίο που μάθαμε είναι να αναγνωρίζουμε τηγηηηη – δηλαδή τη γη , την υδρόγειο.

Καλημέρα γλυκιές μανούλες και ζουζουνάκια...

Ευτυχώς αρχίσατε και επιστρέφετε σιγά σιγά γιατί φοβήθηκα ότι τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να μπαίνω που και που, πήγαινε για λουκέτο το καφέ, οπότε χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα να γράφετε.

Ναι είμαι και εγώ Ευαγγελία (με φωνάζουν Λία), έχω Ανδρέα (ταλιμπανάκι...αν είναι και ο δικός σου έτσι τότε ίσως κάτι φταίει με το όνομα :)) και έχει γεννηθεί στις 26/9 (μήπως έχουμε και άλλη σύμπτωση?)...αν ναι να συνεχίσουμε μήπως υπάρχουν και άλλες!

Αν και δεν γνωρίζω (έγραφα κυρίως στο καφέ του Οκτωβρίου λόγω ΠΗΤ, αλλά ο μικρός ήθελε να μπει στα βάσανα νωρίτερα) τα κορίτσια που πάνε για το δεύτερο (Ευμορφία & Ζωή), χαίρομαι ιδιαίτερα ως Θεσσαλονικιά και τους εύχομαι υπέροχες εγκυμοσύνες, με γερά μωράκια ξανά στην αγκαλιά τους!!!

Για όσες δε με θυμάστε από το λίγο διάστημα που είχα μπει να ξανασυστηθώ...Είμαι η Λία μαμά του Ανδρέα, καθηγήτρια αγγλικών, 35 (για περίπου 2 μήνες ακόμη) Θεσσαλονικιά (από καταγωγή βέβαια παίζει Σούλι-Δωδώνη και Χαλκιδική). Στο φατσοβιβλίο έχω ήδη την Ελενίτσα με τα 3 υπέροχα ζουζουνάκια της & αν και μπαίνω σπάνια & εκεί, η διεύθυνση είναι ([email protected]) για όποια είναι πιο active και ασχολείται.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια...έχετε δώσει κουταλάκι να προσπαθήσουν να φάνε μόνα τους τα παιδάκια σας και μήπως έχω αργήσει εγώ? Την τελευταία εβδομάδα όποτε είναι να του δώσω κυρίως τα φρούτα το πρωί και το γιαουρτάκι το απόγευμα θέλει να έχει κουτάλι στο χέρι και να προσπαθεί να αρπάζει από το μπολ. Όταν ήταν βρεφάκι και είχαμε πρωτοαρχίσει με τις κρέμες του έδινα και κρατούσε ένα στο χέρι μέχρι να συνηθίσει την ιδέα αλλά μετά ούτε τον απασχολούσε. Επιχείρησα και μια φορά να του δώσω να φάει μπανάνα σε κομματάκια φυσικά έγινε σα γουρουνάκι και δεν κατάφερε να βάλει και πολλά στο στόχο αλλά φάγανε τα ρούχα μας, το καρεκλάκι μας, το πάτωμα κτλ μια χαρά. Για πείτε για να ξέρω...

Sorry που σας ζάλισα πρωί πρωί....Καλημέραααααααααααααααααααααααα :)

Λία μαμά του Αντρέα δε νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει, εγώ είμαι η Κατερίνα μαμά του Νικόλα. Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου

Με κουταλάκι ο δικός μου τρώει (?) το γιαουρτάκι του . Του έχω πάρει κ πλαστικό πιρουνάκι κ λέω να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση κ εμείς σιγά σιγά γιατί κ εγώ νομίζω πως έχουμε αργήσει .

καλημερα και απο εμας.πως ειστε?μερες ειχα να μπω και διαβαζω πολυ ευχαριστα νεα.δεν θυμαμαι αν εχω ευχηθει γι αυτο τα ξαναλεω.με το καλο κοριτσια τα μωρακια σας:Dεμεις επιτελους συνηλθαμε αποτην ιωση .εφτιαξε ο καιρος και μαζι και η διαθεση.σε 9 μερες φευγουμε για διακοπες οποτε καταλαβαινετε.μεσα στην τρελλη χαρα:Dτο μονο αγχος που εχω ειναι πως θα τον απασχολησω μεσα στα αεροπλανα:?ελπιζω να καταφερω να τον κοιμησω καμια ωριτσα.

Λια και εγω τωρα εχω ξεκινησει και του βαζω κομματακια μπροστα του αλλα τα τρωει με τα χερια.οποτε καταλαβαινεις τι γινεται:Dκαποιες φορες του τα δινω και αλεσμενα για να μην ειναι συνεχεια νηστικος.

για πειτε βρε κοριτσια πως τα κανετε να μην ανεβαινουν στους καναπεδες και στα κρεβατια ?εμενα εχει μανια με αυτα και φοβαμαι πολυ μην πεσει. τον μαλωνω, του αποσπαω την προσοχη ,τον βαζω τιμωρια εκει ο μικρουλης μου .δεν το ξεχναει :confused:δεν ξερω τι αλλο να κανω.

και απο λεξουλες πως τα πατε?εμενα λεει μονο μαμα,μπαμπα ,γιαγια ,βολτα,ξανα,κακα(δεν ξερω αν πιανεται για λεξη)και αγκαλια αλλα οχι πολυ καθαρα.να σας πω της αληθεια εχω ψιλοαγχωθει με το θεμα.ολη μερα του μιλαω αλλα δεν βλεπω βελτιωση:?

ελενιτσα τι λες σαν πιο εμπειρη μαμα?μεχρι ποτε μπορουμε να περιμενουμε χωρις να υπαρχει προβλημα?στα 2?

που ειστε καλε?????σημερα που εχω ωρα να τα πουμε.

Μαρακι εξαφανισθηκες.που εισαι??????ο Νικολας καλα?ειστε καλα?????????

σας ζαλισα.τα λεμε.πολλα φιλια σε ολες:D

Cat μου αν βρεις το τρόπο να μην ανεβαίνει σε καναπέδες, καρέκλες κρεβάτια , τραπεζάκια κλπ πες κ σε εμένα !!!

Ενώ σε γενικές γραμμές καταλαβαινόμαστε κ συνεννοούμαστε άψογα όταν τον πιάσει είναι αγύριστο κεφάλι, μεγάλο πείσμα κ πολύ νεύρο.

Ερώτηση, όταν τους πλένετε τα δοντάκια βάζετε οδοντόκρεμα ? Εμείς τα κάνουμε μόνο με νερό .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

τι κάνετε???

εγώ τωρα έβαλα τη μικρή για ύπνο η οποία έφαγε ένα γεμάτο πιάτο φακές με λεμονάκι και ήθελε κι άλλο μετά αλλά φυσικά δεν της έδωσα!

θα τουμπανιαστεί!

να έτρωγε όλα τα φαγητά όπως τρώει τις φακές, θα είχε φτάσει σίγουρα τα 12 κιλά!!!

πάντως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί παρέλαβα απο Αγγλια το κατσικίσιο γάλα σε σκόνη και εκτός του οτι μυρίζει φανταστικά, χθες που της έδωσα τς Βαλέριας να δοκιμάσει το δέχτηκε καλά σαν γεύση!

το μόνο μας θέμα τώρα είναι να βρούμε πως θα το πίνει....σε μπουκάλι δεν το ήθελε, με καλαμάκι δεν το ηθελε, σε ποτηράκι δεν το ήθελε....

και τελικά της έδωσα με το κουταλάκι και ήπιε γύρω στα 15 μλ! σιγά την ποσότητα θα μου πείτε αλλά για μένα ήταν τεστ γεύσης και όχι ποσότητας!

Λία εγώ κουταλάκι δεν της έχω δώσει αλλά απο τα φαγητά οτι μπορεί να πιάσει μόνη της αρνείται να την ταίσω και τρώει με τα χέρια!

Να καταλάβεις χθες ετρωγε αρακά και έπιανε έναν έναν....1 ώρα έκανε να φάει 30 μπιζελάκια! φυσικά αυτό ήταν όλο κι όλο το μεσημεριανό της!

Γιατί έχει και ισχυρή προσωπικότητα η μικρά και όταν πει όχι, τελείωσε οπότε δεν υπάρει νόημα να την πιέσω!

Σοφάκι εμένα η μικρή δεν έχει σκαρφαλώσει ακόμα ούτε σε καναπέ ούτε σε κρεβάτι! είναι λίγο ψηλά και τα 2 αλλά ευτυχώς ούτως ή άλλως προς το παρόν η αναρρίχηση δε συμπεριλαμβάνεται στα ενδιαφέροντα της!

πέρσι την είχα ντύσει κοκκινοσκουφίτσα! αν και μόνο μια φορά μέσα στο σπίτι τη φορέσαμε τη στολή γιατί έβρεχε τότε και δεν είχαμε βγει να πάμε κάπου!

απο λέξξεις μια χαρά τα πάει ο Αναστάσης καλε!

εμένα απο λέξεις οι μόνες που τις λέει καθαρά τελείως είναι:

μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά, κακά, μπέιμπι, μπάι (δεν ξέρω αν ξεχνάω καμία!)

και απο μπεμπεδίστικες λεξούλες λέει:

μαμ, λιο=νερό, νιανιά=φρυγανιά, μηγιο=μήλο, τάτα=πατάτα, μπο=μπράβο, παπά=παπούτσια ή πως κάνει το παπάκι, νανά=νονά, νάνι, νινί, πλιτς=να κάνουμε μπάνιο, ντέι=αλογάκι, μπεεεεε=προβατάκι, τρρρρρρ=το τριζόνι(μη γελάτε!), μι=ψωμί....

δε θυμάμαι άλλες!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας

Σοφακι μου σε ευχαριστώ , αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να πολύανοίγομαι .

Βρε συ μήπως γιαυτο βαριέται στη παιδική χαρά το Βαλεριακι ? Επειδή δεν έχει άλλα παιδάκια ?

Βιβλία με εικόνες της έχεις δείξει ? Εμείς περνάμε αρκετή ώρα έτσι κ μαθαίνουμε κ νέα πραγματάκια. Το τελευταίο που μάθαμε είναι να αναγνωρίζουμε τηγηηηη – δηλαδή τη γη , την υδρόγειο.

Ερώτηση, όταν τους πλένετε τα δοντάκια βάζετε οδοντόκρεμα ? Εμείς τα κάνουμε μόνο με νερό .

Κατερινάκι καλησπέρα!!!

ναι το πιθανότερο είναι οτι βαριέται μόνη της χωρίς άλλα παιδάκια στην παιδική χαρά...αλλά τι να κάνω που δεν υπάρχουν....θα περιμένω να καλοκαιριάσει που τα απογεύματα θα υπάρχουν πολλά παιδάκια!

έχουμε βιλία, διαβάζουμε και παραμύθια υποτίθεται....υποτίθεται γιατί δεν έχει υπομονη να κατσεί αν ακούσει!!! οτι παραμύθι πω, πρέπει να έχει διάρκεια το πολύ 20-30 δευτερόλεπτα!!!

ή της αρέσει να ξεφυλλίζουμε το παραμύθι της Μαρι Κυριακού, τον Μάικ το φασολάκη....αλλά και πάλι....στο γρήγορο!

θα περάσω απο Παπασωτηριόυ αύριο να της πάρω κανένα καινούριο μήπως και ασχοληθεί λίγο παραπάνω!

κι εμείς με σκέτο νεράκι πλένουμε τα δόντια μας! βασικά μόνη της τα πλενει! της έδειξα πως και το παλευει! γέλιο έχει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Cat μου ως προς το θέμα λεξιλόγιο θα έπρεπε να είμαι ίσως η πιο αγχωμένη από όλες...εμείς ούτε αυτά δεν λέμε καλά καλά...αν και είχε πει μπαμπά, μαμά, κακά από 10 μηνών περίπου, έκτοτε σπάνια τα ακούμε και το θέμα είναι ότι και εμείς του μιλάμε συνέχεια αλλά μάλλον κάνει τον κινέζο...Αρχικά είχα αγχωθεί λιγάκι αλλά σκέφτομαι ότι το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς και θα μας τα πει όλα μαζεμένα κάποια στιγμή.

Όσο για το θέμα καναπέδες, κρεβάτια κτλ ο δικός μου το έχει για κατόρθωμα, ανεβαίνει σε χρόνο ντε τε, μετά κάνει βηχαλάκι γκουχου γκουχου του στυλ προσέξτε με τι έκανα και μετά κάνει και γελάκια. Στην αρχή είχα φρικάρει μετά το μόνο που έκανα ήταν να τον καθοδηγήσω λίγο στο πως να ανεβαίνει-κατεβαίνει με ασφάλεια οπότε τον τσέκαρα αρκετές φορές ότι έχει τον φόβο των Ιουδαίων που λένε και τον αφήνω. Τι να κάνουμε...φάση είναι και θα τους περάσει υποθέτω και αυτό όπως και όλα τα άλλα κουλά...ελπίζω :)

Λία μαμά του Αντρέα δε νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει, εγώ είμαι η Κατερίνα μαμά του Νικόλα. Να χαίρεσαι το ζουζούνι σου

Με κουταλάκι ο δικός μου τρώει (?) το γιαουρτάκι του . Του έχω πάρει κ πλαστικό πιρουνάκι κ λέω να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση κ εμείς σιγά σιγά γιατί κ εγώ νομίζω πως έχουμε αργήσει.

Χάρηκα Κατερίνα μαμά του Νικόλα...:)

Πόσο από το γιαουρτάκι καταλήγει στο στόχο? Δεν μπορώ να φανταστώ να του αφήνω το γιαουρτάκι μόνο του εκτός και αν τον βάλω στο καρεκλάκι του φαγητού στο κέντρο του σαλονιού, απομακρύνω ότι υπάρχει σε ακτίνα 1 μέτρου τουλάχιστον και μετά καθαρίσω τον Ανδρέα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, το καθισματάκι και φυσικά όλο το πάτωμα. Άσε που με τη μπανάνα κάναμε μισή ώρα για να φάει ελάχιστα κομματάκια γιατί με τα περισσότερα έπαιζε...

Όσο για την οδοντόβουρτσα η παιδίατρός μας μου είπε σκέτη οδοντόβουρτσα (αν και διαθέτουμε 6 δοντάκια μόνο ακόμη) μέχρι την ηλικία που θα καταλαβαίνουν να φτύνουν την οδοντόκρεμα. Έχω πάρει μια οδοντόβουρτσα με σιλικόνη (με ένα δίσκο που τον δυσκολεύει να την σπρώξει σε μεγαλύτερο βάθος για να μην αναγουλιάζει ή πνιγεί) από amazon σε εξευτελιστική τιμή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...