Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαίρετε χαίρετε!!!

Κατερινάκι ελπίζω να τελειώσει σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο οτι σας συμβαίνει....(δεν ξέρω αν το έχεις ξαναπει...συγνώμη που δε θυμάμαι...)

συμπεθεράκι μου μπαίνω και μετά εξαφανίζομαι γιατί οτι προλάβω πρέπει να το γράφω όσο κοιμάται η μικρή....άμα είναι ξύπνια τον κλείνω τον υπολογιστή! δε με αφήνει με τίποτα να κάτσω!!!

άσε που έχω θεματάκι πλέον μαζί της.....έχει πάθει κόλλημα με την τηλεόραση....με το που ξυπνάει, η πρώτη της ένοια είναι να ανοίξουμε την τηλεόραση...και θέλει να βλέπει μόνο διαφημίσεις...τίποτα άλλο...

αφού για να φάει μεσημεριανό, περιμένω πότε θα βάλει διαφημίσεις το άλτερ!!!

πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα....

προς το παρόν περιμένω μήπως απλά περνάει φάση και συγχρόνως προσπαθώ να την απασχολώ όσο γίνεται για αν το ξεχνάει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μια και το ανέφερα πριν...

για πείτε βρε κορίτσια, εσείς πως απασχολείτε τα πιτσιρίκια σας???

ή οι μαμάδες σας που τα κρατάνε.

έχω στερέψει απο ιδέες....η μικρή έχει βαρεθεί τα παιχνίδια της και γενικά τη βλέπω οτι το πολύ σε ένα δίωρο απο την ώρα που ξύπνησε,αρχίζει τη γκρίνια γιατί βαριέται και καταφεύγει στην τιβι παλι...

βρε τι της τραγουδάω,τι της χορεύω....καλά για να της διαβάσω παραμύθι δεν παίζει....προλαβαίνω να πω μόνο:

"μια φορά κι έναν καιρό ήταν η κοκκινοσκουφίτσα...."

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεεεεεεεεεεερααααααααααα! λοιπον αρκετα ξεκουραστηκατε ΣΚ, "μπειτε" να πούμε καμια κουβεντα :Pτι κανετε φιλεναδες; εμεις δοξα τω θεω υγιαινουμε, ηρεμα και καλα περασαμε το Σαββατοκυριακο. είχε ερθει και η αδερφή μου από Αθήνα. τωρα με τον μπεμπακο μας επισκεπτεται συχνα πυκνα εκει που καναμε να την δουμε κατι τριμηνα τετραμηνα. εχει παθει την πλακα της με τον μικρο, μιλαμε για πορωση χα χα χα χα :D

σημερα εχω και εγω αρκετες δουλιτσες στο γραφειο, ο αντρας μου εχει υπηρεσια, ο καιρος ειναι υπεροχος και μακαρι η εβδομαδα που ξεκινησε να μας παει καλα γιατι δεν αντεχω τις στεναχωριες! περιμενω εναγωνιως τα νεα σας :cool:

φιλακιαααααααααααααα!

Καλημέρα!!!

συμπεθεράκι μου πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω σε τόσο καλή διάθεση!!!

καιρό είχαμε να σε δούμε έτσι!!!

λοιπόν sos!!!

Η βαλέρια ετοιμάζεται να βγάλει τον πάνω δεξιά τραπεζίτη και για πρώτη φορά άνοιξε το στόμα της και κατάφερα να δω μέσα και είδα κάτι που με άγχωσε ελαφρώς:

στο σημείο που είναι έτοιμο να σκάσει το δοντάκι το ούλο της είναι μωβ!!! μελανιασμένο ίσως? δεν ξέρω....

το έχει πάθει κανένα άλλο μωράκι????????

την παιδίατρο κατα τις 10 το βράδυ μου είπε η γραμματέας της να την πάρω γιατί πνίγεται με τη νέα γρίπη!!!

και η κουνιάδα μου έγραψε πάλι!!!

χθες μου την είπε, γιατί λέτε????????

γιατί έφερε στη Βαλέρια ένα γλειφιτζούρι και της είπα οτι αν θέλει να το κρατήσει για την μικρή της γιατί η Βαλέρια δε θα το φάει...

Τα "πήρε" που λέτε και άρχισε να μου κάνει κήρυγμα γιατί αν είναι δυνατόν εγώ η άχρηστη μάνα δε δίνω γλειφιτζούρια στο παιδί μου!!!!

μα τι άνθρωπος είμαι????????

σας παρακαλώ μην καλέσετε την πρόνοια!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

άντε βγάλε άκρη με αυτή τη γυναίκα!!!

Αφού, λέει, κάποια στιγμή θα φάει, γιατί να μην της δώσω τώρα???

άσε που ,λέει, οτι αν δεν της δώσω τώρα, μετά θα τα τρώει συνέχεια!!!

αμέεεεε!!!

να το ξέρετε κι εσείς....απο δω και πέρα μόνο γλειφιτζούρια και σοκολάτες στα παιδιά σας!!!

και ο άντρας μου μου είπε οτι όταν την ξαναδούμε, θα δώσει ένα τσιγάρο στην ανιψιά και θα της πει της αδερφής του οτι αφού κάποια στιγμή θα καπνίσει το παιδί, γιατί να μην το αρχίσει απο τώρα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

επίσης έχουμε θέμα με την ανιψιά....3 ετών....ζηλεύει αφόρητα τη Βαλέρια...λογικό.

έλα όμως που τώρα τελευταία έχει αρχίσει και τη χτυπάει στα μουλωχτά....προχτές την έπιασα στα πράσα που την είχε πιάσει στο λαιμό και την τσίμπαγε δυνατά...άλλη φορά της έβαζe τρικλοποδιές να πέφτει....πάει πολύ κοντά στο πρόσωπο της και τη μαλώνει με δυνατή φωνή....

την αγρίεψα εγώ λίγο και ηρέμησε αλλά για λίγο....

πως να την κάνω να καταλάβει οτι δεν "κινδυνεύει" απο τη Βαλέρια...

να σημειώσω οτι μου έχει αδυναμία και η Βαλέρια πήρε τη θέση της στην προτίμηση μου....να φανταστείτε οτι όταν είπε πρώτη φορά μαμά, απευθύνθηκε σε μένα κ όχι στην μαμά της!

σας ζάλισα πρωί πρωί ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!πως ειστε? βλεπω επιστροφες και καλη διαθεση.......Κατερινακι μου..χαιρομαι πολυ που επεστρεψες....να μπαινεις πιο συχνα τωρα να τα λεμε.Ευχομαι ολα να πανε καλα στο θεματακι σου!!!Μακκκκκκκκ εισαι καλαααααα βλεπω!!!!χαιρομαι παααααααρα πολυ.ετσι να ανεβαινει η διαθεση παρακαλω......Σοφακι με αυτη την κουνιαδα σου.....τι να πω!!!για το παιδακι της...ειναι λογικο να ζηλευει...θα βλεπει και τους υπολοιπους που ασχολουνται πιο πολυ με την Βαλερια. Ευελπιστω να το ξεπερασει οσο ειναι μικρη.....αλλα να ξερεις οτι καποιες φορες "βοηθουν" και οι γονεις με τον τροπο τους ωστε να ζηλευει ενα παιδακι.Συμφωνω απολυτα με τον συζυγο....τι αλλα νεα???ευτυχως που εχει καλες μερες και ανεβαινει λιγο η διαθεση...και η κινηση εξω!!!!οι υπολοιπες που ειστε?

Διαφημίσεις

Ελενίτσα που είσαι βρε ψυχή?????

πότε θα κατέβεις να πάμε για κανένα καφεδάκι????????

καλά η κουνιάδα είναι ανεκδιήγητη....ρεσιτάλ βλακείας δίνει κάθε φορά...

και μάλλον φταίω κι εγώ που δεν της μιλάω να της κόψω λίγο τη φόρα...

καλά οτι βοηθούν οι γονείς στη ζήλια της ανιψιάς είναι δεδομένο....και βασικά η κουνιάδα....παίρνει αγκαλιά τη Βαλέρια και της λέει:

"έλα εδώ εσύ μικρούλα που είσαι το καλύτερο παιδί!", φροντίζοντας πάντα να τα ακούει όλα η κόρη της για να ζηλέψει!!!

καλό εεε?????????

τι να σου κάνει μετά το κοριτσάκι....να μη χτυπάει τη δικιά μου??????

βρε κορίτσια πότε είναι οι Απόκριες???

μήπως πρέπει να την παραγγείλω τη στολή της μικρής? άργησα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενίτσα που είσαι βρε ψυχή?????

πότε θα κατέβεις να πάμε για κανένα καφεδάκι????????

καλά η κουνιάδα είναι ανεκδιήγητη....ρεσιτάλ βλακείας δίνει κάθε φορά...

και μάλλον φταίω κι εγώ που δεν της μιλάω να της κόψω λίγο τη φόρα...

καλά οτι βοηθούν οι γονείς στη ζήλια της ανιψιάς είναι δεδομένο....και βασικά η κουνιάδα....παίρνει αγκαλιά τη Βαλέρια και της λέει:

"έλα εδώ εσύ μικρούλα που είσαι το καλύτερο παιδί!", φροντίζοντας πάντα να τα ακούει όλα η κόρη της για να ζηλέψει!!!

καλό εεε?????????

τι να σου κάνει μετά το κοριτσάκι....να μη χτυπάει τη δικιά μου??????

βρε κορίτσια πότε είναι οι Απόκριες???

μήπως πρέπει να την παραγγείλω τη στολή της μικρής? άργησα???

27 φλεβαρη ειναι η Κυριακη των Αποκριων και 6 Μαρτη η τελευταια κυριακη πριν την Καθαρα Δευτερα!!!!για την κουνιαδα εγω παντως θα τις τα ειχα πει ενα χερακι.....μονο και μονο για το παιδακι!!!!γιατι ομως το κανει αυτο?γιατι να κανει το παιδι της να ζηλεψει?δεν το καταλαβαινω!!!!θα ερθω πολυ συντομα Σοφακι!!!!

27 φλεβαρη ειναι η Κυριακη των Αποκριων και 6 Μαρτη η τελευταια κυριακη πριν την Καθαρα Δευτερα!!!!για την κουνιαδα εγω παντως θα τις τα ειχα πει ενα χερακι.....μονο και μονο για το παιδακι!!!!γιατι ομως το κανει αυτο?γιατι να κανει το παιδι της να ζηλεψει?δεν το καταλαβαινω!!!!θα ερθω πολυ συντομα Σοφακι!!!!

α ωραία! οπότε αν την παραγγείλω σήμερα-α'υριο τη στολή για να προλάβω να την πλύνω κιόλας!

στην κουνιάδα δε μπορώ να πω τίποτα Ελενίτσα μου...

είναι ο άνθρωπος που θα της δείξεις το γάλα και θα της πεις είναι άσπρο...

ε αυτή θα προσπαθήσει να σε πείσει οτι είναι μαυρο!

και αν μετά της πεις οτι έχει δίκιο και το γάλα είναι μάυρο, τότε εκείνη θα σου πει οτι όχι, είναι άσπρο!!!

πιάστο αυγό και κούρευτο!!!

αφού όταν της είπα οτι τις προάλλες μάλωσα την κόρη της γιατί φερόταν άσχημα (και της το είπα κυρίως μήπως παραπονεθεί η μικρή και με κατηγορήσουν μετά οτι μαλώνω το παιδί, παρόλο που τη μάλωσα μπροστά στον μπαμπά της), ξέρεις τι μου είπε????????

"ρίξτης και καμία αμα είναι....εγώ τη γυρνάω σβούρες απο την κοτσίδα..."

εμεινα λαλάκας....με ανοιχτό το στόμα και της είπα οτι οτι κι αν λέει, εγώ παιδάκι δε χτυπάω...να τη μαλώσω ναι, αλλά ξύλο ποτέ....

η απάντηση της????

"σιγά καλέ.....εγώ τη σαπίζω γιατί δεν καταλαβαίνει αλλιώς...."

οπότε καταλαβαίνεις οτι να κάνει το ίδιο της το παιδί να ζηλεύει, είναι απλά πταίσμα!!!:twisted:

άντε να έρθεις!!! θα περιμένω τηλ!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι λες ρε συ????:shock::shock:ποποπο δεν μπορω να βλεπω να κανουν ετσι τα παιδια.καλα και ο αντρας της δεν λεει κατι? αλλα φαντασου τι λαλακας ειναι και αυτος!!!!να ξερεις πως οτι κανει η κουνιαδα στο παιδι ειναι παιδικα τραυματα δικα της!!!!καλα περιμενει να καταλαβει 3 χρονων παιδακι?....ακου πιανει απ την κοτσιδα κα την γυριζει στροφες!!!!!ελεος.....το καημενο το λυπαμαι:(......ειμαι πολυ ευαισθητη με τετοια θεματα!!!!

την στολη απο που θα την παρεις?

τι λες ρε συ????:shock::shock:ποποπο δεν μπορω να βλεπω να κανουν ετσι τα παιδια.καλα και ο αντρας της δεν λεει κατι? αλλα φαντασου τι λαλακας ειναι και αυτος!!!!να ξερεις πως οτι κανει η κουνιαδα στο παιδι ειναι παιδικα τραυματα δικα της!!!!καλα περιμενει να καταλαβει 3 χρονων παιδακι?....ακου πιανει απ την κοτσιδα κα την γυριζει στροφες!!!!!ελεος.....το καημενο το λυπαμαι:(......ειμαι πολυ ευαισθητη με τετοια θεματα!!!!

την στολη απο που θα την παρεις?

ο άντρας της εκτός του οτι λείπει συνέχεια απο το σπίτι, μπορεί να μην επικροτεί το ξύλο που ρίχνει η κουνιάδα αλλά απο λεκτική βία στη μικρή σκίζει....του τύπου:

"μωρη θα κάτσεις ήσυχη ή θα σε πλακώσω στις κλωτσιές?"

έχεις δίκιο για τα παιδικά τραύματα....η πεθερά μου τοπυς χτυπούσε πολύ...αφού είχε σπάσει μια ξύλινη κουτάλα στην πλατη του άντρα μου!!!

κάνω οτι μπορώ να τους εξηγώ διακριτικά 5 πράγματα αλλα δε βλέπω προκοπή....

στολή θα πάρω αυτή:

http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Strawberry-Fancy-Dress-3-6mths-6-12mths-12-18mths_W0QQitemZ180577061420QQcategoryZ90635QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6916648506609778348

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ο άντρας της εκτός του οτι λείπει συνέχεια απο το σπίτι, μπορεί να μην επικροτεί το ξύλο που ρίχνει η κουνιάδα αλλά απο λεκτική βία στη μικρή σκίζει....του τύπου:

"μωρη θα κάτσεις ήσυχη ή θα σε πλακώσω στις κλωτσιές?"

έχεις δίκιο για τα παιδικά τραύματα....η πεθερά μου τοπυς χτυπούσε πολύ...αφού είχε σπάσει μια ξύλινη κουτάλα στην πλατη του άντρα μου!!!

κάνω οτι μπορώ να τους εξηγώ διακριτικά 5 πράγματα αλλα δε βλέπω προκοπή....

στολή θα πάρω αυτή:

http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Strawberry-Fancy-Dress-3-6mths-6-12mths-12-18mths_W0QQitemZ180577061420QQcategoryZ90635QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6916648506609778348

αααα μαλιστα!!!ενα παιδακι εχει η κουνιαδα σου?Τουλαχιστον ο Π. ειναι ηρεμος ανθρωπος....!!!!τι να πεις?η στολη απιστευτη!!!!!θελω και εγω να παρω στον Ανδρεα.......για να το ψαξω!!!!

αααα μαλιστα!!!ενα παιδακι εχει η κουνιαδα σου?Τουλαχιστον ο Π. ειναι ηρεμος ανθρωπος....!!!!τι να πεις?η στολη απιστευτη!!!!!θελω και εγω να παρω στον Ανδρεα.......για να το ψαξω!!!!

ναι....και υπάρχουν κι άλλα σκηνικά....τι να σου λέω....

ευτυχώς έχουν μόνο ένα παιδάκι...και ελπίζω να παραμείνουν στο 1 γιατί την κουνιάδα μου την έχω ικανή αν κάνει 2ο, να ξεχνάει τη μεγάλη....

τεσπα....

ναι κοίταξε το!!!

έχει ωραίες και σε καλές τιμές!!!!

πάω να βάλω στη Βαλέρια να φάει!

Φιλάκια!!!

αν θέλει καμία να τα πούμε, θα ξαναμπώ κατά τις 4!!!!

Τατιάνααααααα!!!! που χάθηκες εσύ καλέεεε??????????

Μαράκι????

γιούχουουουουουουου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας....χαθηκα γιατι ολο το σκ λειπουμε...

τη Παρασκευη σε κοπη τη πιτα επιστροφη στις 2μισι (απο την ομαδα που παμε φωτογραφια)

το Σαββατο κοπη τη πιτα της δουλειας μου, και μετα rock baro-τσαρκα μετά συζύγου επιστροφη 4:00μμ.

τη Κυριακη πρωι Παρασταση καραγκιόζη (πειτε μου πως καταφερα κ ξυπνησα στις 10!) και μετα βολτα στη παιδικη χαρα...επιστροφη στο σπιτι στις 5!!!!

Ξεκ@λ@θηκα κοριτσιααααα!!!! Και τη προγ. βδομαδα βοηθουσα μια ανιψια του αντρα μου στις προσκλησεις για τα βαφτισια που θ κανουνε κλπ κλπ, δεν εχω κατσει καθολου. απο τη Τεταρτη ως παρασκευη με χτυπησε κ ενα φοβερο κρυωμα με μπουκωμα και ισα που χα συνελθει το σαββατο (τη παρασκευη πηγα αρρωστη στη πιτα). αλλα εχω ενα βηχα αλλο πραμα συνεχεια απο τοτε δεν εχει σταματησει ακομα κ με ενοχλει ...φανταστειτε το σαββατο ενιωθα λιγο καλα και καπνισα το βραδυ που βγηκαμε και απο κυριακη βηχω σα το γκαρισμα του γαιδαρου (οποτε χθες κ σημερα τσιγαρο γιοκ μπας κ μου περασει αυτο το πραμα, ξυπναω κ τον αντρα μου τη νυχτα!!!!!)

Τα παιδακια μας καλα με τις συνηθισμενες μυξουλες κ λιγο βηχα επισης... δε θα γλυτωσουμε αν δε παει ανοιξη...σας αφηνω γιατι η μικρη εχει βαλει παλι τισ φωνες κ θα τους ξυπνησει τους υπολοιπους που κοιμουνται! φιλιαααα

Γειαααααα!

Βλεπω ησυχια στο καφε μας!

Επεσε και πολυ αρρωστια...ξουτ...ξουτ

Λιτσακι τι παθατε βρε κοριτσακι μου!?Παλι καλα που δεν ησασταν εκει.

Σοφακι τελεια η στολη της Βαλεριας!Μια χαρα τα λεει ο συζυγουλης για την αδερφη.

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο να σχολιασω.Συγχωρηστε με...please!

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Ο Παντελακος μου μετατρεπεται σε ενα θηριακι και σε ενα ταλιμπανακι.

Εγω τον μαλωνω για να τον επαναφερω στην ταξη και ο Σ.πηγαινει και τον κανακευει.

Τα νευρα μου...Πρεπει και οι 2 να εχουμε μια γραμμη.Οταν ο ενας μαλωνει ο αλλος να συμφωνει και οχι να τον βγαζει σκαρτο.

Να σηκωσουμε το χερι δεν υπαρχει περιπτωση.

Απο λεξουλες λεμε μονο ατα και μπαμπαμπα.Ειμαστε πολυ πισω οσον αφορα αυτο το κομματι.

Εχω λιγο αγχος για αυτο αλλα θα περιμενω μεχρι τα 2.

Εγω κατα τ'αλλα ειμαι μια χαρα.Εχω μονο λιγες καουρες και το πιο προηγουμενο Σαβ/κο που ειχα καφε αλλα παιρνω τα utrogestan.Πλεον αρχιζει και φαινεται.

Αφου και ενας πελατης σημερα με ρωτησε ποτε με το καλο.

Εξαφανιστηκα ολον αυτο τον καιρο γιατι δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπαινω.

Βασικα δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα.

Το μονο που ηθελα να κανω ειναι να κοιμαμαι.

Χθες πηγαμε οικογενειακως να φαμε σε μια ταβερνα στην Περαια.

Ειναι παραθαλασσιο μερος λιγο εξω απο την Θεσ/νικη.Περασαμε πολυ ωραια.

Ο μικρος ξεσαλωσε.Φλερταρε με κατι κοριτσια (οχι παιδακια ) στο διπλανο τραπεζι και οταν δεν τον εδιναν σημασια,γυρνουσε προς το μερος τους και τις φωναζε.

Το ιδιο εκανε και στην κοπελα που κατσαμε για να φαμε παγωτο.

Ψωναρα ειναι το παιδακι μου!

φιλακια πολλα σε ολες σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...