Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Faitytale να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου...και εμένα είχε χθες την ονομαστική γιορτή του ο αντρούλης μου...

Ελενίτσα χρόνια πολλά για την πόλη σας σήμερα της Υπαπαντής. Σήμερα έχουν γενέθλια τα δίδυμα μιας φίλης που γενήθηκαν 02-02 πέρυσι στις 2 το μεσημέρι...είναι σίγουρο ότι τα δυό τους δε θα ξεχνάνε ποτέ τα γενέθλιά τους.

Αυτό το amazon γιατί δεν στέλνει πάλι πάνες? Τι καλά που είχαμε παραγγείλει τις προηγούμενες και περνάμε ακόμη...μακάρι να ανοίξουν ξανά οι παραγγελίες και για τα pampers.

...να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Λια μου καλημερα!!Εγω καταγομαι απο την Καλαματα αλλα μενω Τριπολη. Η Σοφια(fairytale) μας μενει εκει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε εισαι για δεσιμο!

τι παρηγγειλες καλε; ε δεν το περιμενα οτι υπηρχα τετοιο προιον! χα χα χα χα..... το πιο κοντινο που σκεφτηκα οταν εγραψες μπανανιερα ήταν "μπανιερα" σε σχήμα μπανανας χα χα χα χα χα:tongue:

θα συμφωνησω με την συμπεθερουλα σου Σοφακι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λια μου καλημερα!!Εγω καταγομαι απο την Καλαματα αλλα μενω Τριπολη. Η Σοφια(fairytale) μας μενει εκει.

Χρόνια πολλά τότε στην Σοφία διπλά για τον άντρα και την πόλη!

Από κρύο πως πάτε εκεί?

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

το μωρο μου αναρρωνει οπως σου ειπα. εχουμε λιγο βηχα και κατι ψιλομυξουλες αλλα ειμαστε πολύ καλυτερα! σημερα το βραδυ με εξεπληξε, κοιμηθηκε σερι από τις 10 μεχρι τις 8.30 αλλά μαλλον ήταν ΤΥΧΑΙΟ! γεια σου Λιτσακι!:)

το μωρο μου αναρρωνει οπως σου ειπα. εχουμε λιγο βηχα και κατι ψιλομυξουλες αλλα ειμαστε πολύ καλυτερα! σημερα το βραδυ με εξεπληξε, κοιμηθηκε σερι από τις 10 μεχρι τις 8.30 αλλά μαλλον ήταν ΤΥΧΑΙΟ! γεια σου Λιτσακι!:)

μπραβο στο Κωνσταντη μας!!!!θα στρωσει το παιδι......θα αρχισει και αυτος να κοιμαται ολονυκτις!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Επιτέλους μπόρεσα να μπω!τι τρέξιμο κι αυτό τις τελευταίες μέρες.....

Λιτσάκι μου τι πάθατε κοριτσάκι μου?Συναγερμό γρήγορα.

Ο αδερφός μου την πάτησε έτσι 2 φορές παρακαλώ.Την πρώτη φορά την γλύτωσε ο σταυρός του ανιψιού μου γιατί το μωρό τότε ήταν Θεσσαλονίκη και είχαν κι αυτόν μαζί τους. Τη δεύτερη φορά όμως τον πήραν.Το χειρότερο όμως είναι πως αντίκρυσε κι ο μικρός το χάος........Ακόμα έχει φόβο το παιδάκι να φανταστείς κι έχει περάσει ένας χρόνος.

Κατά τ' άλλα πώς είστε?Εμείς από βδομάδα έχουμε άδεια και θα κατέβουμε Αθήνα στον αδερφούλη μου.

ε εισαι για δεσιμο!

τι παρηγγειλες καλε; ε δεν το περιμενα οτι υπηρχα τετοιο προιον! χα χα χα χα..... το πιο κοντινο που σκεφτηκα οταν εγραψες μπανανιερα ήταν "μπανιερα" σε σχήμα μπανανας χα χα χα χα χα:tongue:

θα συμφωνησω με την συμπεθερουλα σου Σοφακι!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ουτε εγώ ήξερα οτι υπάρχει!!!

κατι άλλο έψαχνα και το είδα και μου άρεσε!!!

και μια και είμαστε και φαν της μπανάνας, το πήρα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

κι ο άντρας μου όταν το είδε γελούσε!!!

Χρόνια πολλά τότε στην Σοφία διπλά για τον άντρα και την πόλη!

Από κρύο πως πάτε εκεί?

Ευχαριστώ πολύ!!!

εμείς έχουμε μπόλικο κρύο και έπιασε και βροχούλα....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα....

καλά πάει το μαγαζί μας....βάρεσε διάλυση....:-(

οπότε ένα απομένει:

2595354wju4g3p5dy.gif

όποια μπει, αν μπει ξανά καμία, ας ξεκλειδώσει!!!

Φιλιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

2200341jnjbv6ybm2.gif

ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ!

τσαααααααααααααα.... που ειστε καλε; τουλαχιστον αν περνατε καλα δεν πειραζει που χαθηκατε! εγω με την δουλεια εμπλεξα σημερα και δεν τελειωσα κιολας. αυριο θα ειμαι πιο χαλαρα, ελπιζω να τα πουμε ;)

κοριτσάρες μου τι κανετε?Πήζετε?Και εγω!Τι βροχή είναι αυτή!!!Ατελείωτη!!Ο βασιλάκης δεν τρώει σχεδόν τίποτα και δεν μπορώ να τον κάνω καλά!Μιλάμε αντάρτης!Σήμερα έτρωγε ο πατέρας του και αυτός βούταγε το αγγούρι στο λαδόξυδο και το ψιλοέγλειφε, οταν τελείωσε πήγα να το πάρω για να μην το ρίξει και τα πήρε στο κρανίο και πέτξε απότομα όλο τον δίσκο με το φαγητό του πατέρα του στο πάτωμα!!Τί θα τον κάνω?Δεν ξέρω πώς να τον ηρεμήσω!Πολλά νεύρα έχει το παιδί!!!!!!!!!!:(:(:(

Καληνύχτα σας!Πολλά φιλιά!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! παλιοκαιρος και σημερα αλλα με προοπτικες βελτιωσης!!!!!

Μαριανθουλα μου τι κανεις; ζωηρός ο μικρός και νευρικουλης ετσι; εγω σκεφτομαι πολύ σοβαρα να παρω ενα βιβλιο που μου συστησε η συνονοματη σου από την Παρο. αν θυμαμαι καλα λεγεται "πως να μεγαλωσετε το παιδι σας βημα βημα" ή κατι τετοιο τελοσπαντων. σε κατατοπιζει πολύ καλα σχετικα με τις συμπεριφορες του παιδιου και σε βοηθαει να τις κατανοησεις.

Συμπεθερακι μου, Ελενιτσα, Τατι, Λιτσακι , Βουλίτσα, Ευμορφια, Μαριαννα, Μαρακι που ειστε;

Καλημέρες!!!!

ουφ κρυο πάλι σήμερα!!! θα μας φάει η κλεισούρα για άλλη μια φορά!

το ΣΚ θα κανονίσω να πάω κανένα σινεμαδάκι με τη νονά της μικρής!

δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα!

βέβαια ξέρω οτι θα με τρώει η ανησυχία για τη μικρή αλλά μάλλον πρέπει να το ξεπεράσω...

δεν την έχω αφήσει ποτέ για πάνω απο μια ώρα και μου φαίνεται κάπως...

ωχ Μαριάνθη πολλά νεύρα ο μικρός ε???

μήπως να αρχίσετε να είστε λίγο πιο αυστηροί μαζί του για να μην σας καβαλήσει τελείως????

ωχ ξύπνησε η κουκλίτσα μου!!!!

θα ξαναμπώ το μεσημέρι που θα κοιμηθεί μάλλον!

Φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ? Τα ζουζούνια σας ?

Εμείς είμαστε καλά , αλλά οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι λογω οικογενειακών – ιατρικών θεμάτων ( κ συνεχίζουν να είναι :cry: )

Ευτυχώς που έχω το παιδάκι μου να με γειώνει – κ να με απογειώνει ταυτόχρονα κ να με φέρνει στα ίσια μου !

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να μπω κ δεν σας έχω διαβάσει – αν έχει γίνει κάτι σημαντικό ενημερώστε με ναι ?

Ελπίζω να καταφέρω από εδώ κ περα να μπαίνω πιο συχνά να τα λέμε όχι τπτ άλλο αλλά κάποτε πριν μερικούς μήνες δλδ περνούσα όμορφα κ χαλαρά εδώ

φιλιάααα

XwAPp3.png

Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ? Τα ζουζούνια σας ?

Εμείς είμαστε καλά , αλλά οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι λογω οικογενειακών – ιατρικών θεμάτων ( κ συνεχίζουν να είναι :cry: )

Ευτυχώς που έχω το παιδάκι μου να με γειώνει – κ να με απογειώνει ταυτόχρονα κ να με φέρνει στα ίσια μου !

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να μπω κ δεν σας έχω διαβάσει – αν έχει γίνει κάτι σημαντικό ενημερώστε με ναι ?

Ελπίζω να καταφέρω από εδώ κ περα να μπαίνω πιο συχνά να τα λέμε όχι τπτ άλλο αλλά κάποτε πριν μερικούς μήνες δλδ περνούσα όμορφα κ χαλαρά εδώ

φιλιάααα

κατερινακι μου; ακομα προβληματα μωρε; δεν ειναι καθολου καλυτερα τα πραγματα; ευχομαι΄να ειναι γουρλιδικο το καφε και να σου φερει τυχη. φιλακια στο Νικολα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...