Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και γω τα μετραω τα γευματα...Θελω απαραιτητως να κανει 5 την ημερα. Μεχρι να μπουμε στα στερεα που εκει φανταζομαι δε θα αγχωνομαι τοσο. Εγω Σοφια το βραδινο της το δινω το πολυ στις 9.30, δεν αντεχει και πιο αργα εμενα, εκτος αν εχει κοιμηθει αρκετα κατα τη διαρκεια της ημερας, σπανιο, και της το δωσω 10. Μετα υπνο και το πρωι παλι. Εσυ γιατι την ξυπνας και 12;; Στο ειπε ο γιατρος;;

της δινω και 12 γιατι ετσι κοιμαται παραπανω-ξυπναει 7-8 το πρωι.εσενα τι ωρα ξυπναει?οχι δε μου το ειπε ο γιατρος απο μονη μου το κανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μοντελο τηνβλεπω την μπεμπα!!!

ναι εχει διαλεξει καριερα απο τωρα:P

καληνυχτα κοριτσακια!παω να δω τπτ στη τηλεοραση μεχρι να παει 12.φιλακια κ καλο ξημερωμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια.. Εχω μερες να μπω, ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, να στε καλα... Αυτη την εβδομαδα αρχισα να πηγαινω στο μαγαζι σιγα σιγα, κ καθως ειχα μεινει τοσο καιρο πισω, ειχε κατι παραγγελιες να παραδωσω, κ με τρεξανε λιγο!!! Γυρναω σπιτι κ ποναει το σωμα μου με τη δουλεια που κανω!!! Πονο στην πλατη κ τη μεση, απιστευτο... ε, μετα ξερετε, καταπιανομαι με το ανθρωπακι μου, το σπιτι, κ καταληγω να πεφτω ξερη..! Που θα παει ομως, θα το βρω το ρυθμο μου... Κ αυριο απ το πρωι παλι στο μαγαζι θα ειμαι να τελειωσω κατι κουρτινες! Ολα τελευταια στιγμη τα θυμουντε οι πελατισες μου, Χριστουγενιατικες κουρτινες με σχεδιο κορδελες κ φιογκους, να μοιαζουν τα παραθυρα με δωρα!!!!! ΑκΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ!!!!! Αν προλαβω να στολισω σπιτι, τρυπιστε μου τη μυτη!!!

Με την ουρολοιμωξη, εξακολουθω να παιρνω αντιβιωση η οποια ευτυχως δεν μ εχει πειραξει, κ απο βδομαδα θα κανω παλι εξεταση! Αυτα τα νεα μου, ελπιζω να μ αφησει ο μικρουλης ανθρωπακος να μπω λιγο αυριο μηπως σας πετυχω επιτελους να τα πουμε, γιατι εχει πεσει πολυ γκρινια τελευταια..!

Ζητω συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες, γιατι δεν θα προλαβω ποτε να σας γραψω.. Ελπιζω λοιπον μπεμπακια κ μανουλες να ειναι καλα, κ να τα πουμε συντομα.. Σας φιλω, καλο σαβ/κο!!!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια.. Εχω μερες να μπω, ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, να σται καλα... Αυτη την εβδομαδα αρχισα να πηγαινω στο μαγαζι σιγα σιγα, κ καθως ειχα μεινει τοσο καιρο πισω, ειχε κατι παραγγελιες να παραδωσω, κ με τρεξανε λιγο!!! Γυρναω σπιτι κ ποναει το σωμα μου με τη δουλεια που κανω!!! Πονο στην πλατη κ τη μεση, απιστευτο... ε, μετα ξερετε, καταπιανομαι με το ανθρωπακι μου, το σπιτι, κ καταληγω να πεφτω ξερη..! Που θα παει ομως, θα το βρω το ρυθμο μου... Κ αυριο απ το πρωι παλι στο μαγαζι θα ειμαι να τελειωσω κατι κουρτινες! Ολα τελευταια στιγμη τα θυμουντε οι πελατισες μου, Χριστουγενιατικες κουρτινες με σχεδιο κορδελες κ φιογκους, να μοιαζουν τα παραθυρα με δωρα!!!!! ΑκΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ!!!!! Αν προλαβω να στολισω σπιτι, τρυπιστε μου τη μυτη!!!

Με την πυρολοιμωξη, εξακολουθω να παιρνω αντιβιωση η οποια ευτυχως δεν μ εχει πειραξει, κ απο βδομαδα θα κανω παλι εξεταση! Αυτα τα νεα μου, ελπιζω να μ αφησει ο μικρουλης ανθρωπακος να μπω λιγο αυριο μηπως σας πετυχω επιτελους να τα πουμε, γιατι εχει πεσει πολυ γκρινια τελευταια..!

Ζητω συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες, γιατι δεν θα προλαβω ποτε να σας γραψω.. Ελπιζω λοιπον μπεμπακια κ μανουλες να ειναι καλα, κ να τα πουμε συντομα.. Σας φιλω, καλο σαβ/κο!!!

μαριανθη μου ευχομαι να βρεις το ρυθμο σου και καλο κουραγιο με το μαγαζι!με το καλο να στολισεις κ εσυ!καλο βραδυ κ καλο σκ να εχεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8714.html

Προστιμα σε εστιατόρια, φούρνους και super market! δείτε απο που δεν πρέπει να ψωνίζεται ή να τρώτε!

πολυ ενδιαφερον εριξα μια ματια στα βιαστικα γιατι με πρηζει ο αντρας μου να κλεισω τον υπολογιστη αυριο θ ατο δω καλυτερα.

καληνυχτα κοριτσακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σ ευχαριστω Σοφακι! εσυ καλα? Τι γινετε με τα χρηματα που ηταν να παρεις? Ο αντρας σου με την δουλεια τι εκανε?

Ελευθερια καλησπερα κ σε σενα... Που τα βρισκεις ολα βρε κοπελα μου!?! Πολυ ενημερωμενη!!! Τι κανει ο μπεμπης σου???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Σ ευχαριστω Σοφακι! εσυ καλα? Τι γινετε με τα χρηματα που ηταν να παρεις? Ο αντρας σου με την δουλεια τι εκανε?

Ελευθερια καλησπερα κ σε σενα... Που τα βρισκεις ολα βρε κοπελα μου!?! Πολυ ενημερωμενη!!! Τι κανει ο μπεμπης σου???

Μια χαρά είναι το αγοράκι μας κοιμάται... ;)! Σου εύχομαι κουράγιο γιατί απ' οτι διαβασα ρίχνεις πολυ τρέξιμο... Η Πάρος τι κάνει??? κάποια μέρα θα σου στείλω ονόματα να πας να μου τους φιλήσεις εκεί στο νησί!!:P:p:p Το κουκλάκι σου καλά?

Καλως την Μαριανθη και αναρωτιομασταν πριν που εισαι. Αρχισες δουλεια κοριτσακι ε??? Καλο κουραγιο , τι να πω!!

Τατιανα θα ακολουθησω και αυτο με το θερμος και αυτο π ου κανεις εσυ να δω τι θα με βολεψει.

Κορίτσια ο ηιος μου ελιωσε στον υπνο σημερα και τωρα στις 10 υπνησε καναμε μπανιο τον ταισα το ηπιε όλο(130) τον εβαλα στο κρεβατι να ακουει τα βατραχακια του και σε 2 λεπτα εριχνε υπνο του καλου καιρου!! τι να πω , για να δουμε αν θα ξυπνησει και ποτε θα ξυπνησει το βραδυ .

Γενικα τις τελευταιες μερες κοιμομαστε την μερα αρκετα αλλα το βραδυ μετα τα χαλαμε λιγο ... δεν εχω παραπονο ησυχουληδες ήμαστε!!

Τωρα περιμενω να τελειωσει ο αποστειρωτης για να βγαλω γαλα και να την πεσω μετα γιατι και χθες βραδυ ηταν λίγο ανησυχος και δεν καλοκοιμηθηκα.

Ελευθεριτσα ευχαιστουμε για τις πληρηφοριες!!

Καληνυχτα κοριτσακια!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Ρε τι πάθαμε! Ακόμα να κοιμηθεί! Έπιασε βάρδια ο Γιώργος στις βόλτες! Και όλο να φάει ήθελε! Λέτε να κάνουμε πάλι άλμα; Νυστάάάάάζω!

Μεγαλωνει κοπελια ο γιος σου ετσι ειναι!!:):):)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ρε τι πάθαμε! Ακόμα να κοιμηθεί! Έπιασε βάρδια ο Γιώργος στις βόλτες! Και όλο να φάει ήθελε! Λέτε να κάνουμε πάλι άλμα; Νυστάάάάάζω!

αστον στο κρεβάτι του και δώστου πιπίλα!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...