Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμας.κακη εβδομαδα διαβαζω μαλλον για τις περισσοτερες απο εμας.κολλησαμε και εμεις γμτ γριπη.ιωση ο μικρος με πολυ βηχα ,χαλια λαιμο,πυρετο.μπουκωμα,δεν μπορει να καταπιει και συνεχεια πνιγεται,χθες το βραδυ ηπιε μονο 80 γρ γαλα και μετα το εκανε εμετο.και σημερα δεν εχει φαει σχεδον τιποτα:-(πολυ στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι.μεγαλη προσοχη κοριτσια με τα μικρα σας.κυκλοφορει η ιωση με ακατεβατα 40αρια και γαστρεντεριτιδα με εμετους και διαρροια μεχρι λιποθυμιας.με τρελανε ο γιατρος σημερα.χαμος στο ιατρειο.

ελενιτσα περαστικα.φανταζομαι την ταλαιπωρια σας.:-(

αχ βρε Λιτσα κριμα για τον σταυρο.ευτυχως που δεν εισασταν μεσα.και εμας εχουν προσπαθησει 2 φορες να μπουν αλλα ευτυχως δεν τα καταφεραν.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλό μήνα και καλή χρονιά...(από τέλος Δεκεμβρίου έχω να μπω).

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και τις μανούλες που είναι άρρωστα/άρρωστες. Εμείς μετά τις 2 εβδομάδες διακοπών που γυρίσαμε ανανεωμένοι τρέχαμε τις δουλειές που έμειναν και μας κυνηγούσαν. Δεν μπορώ να πάω να διαβάσω πίσω τόσες σελίδες που έχω χάσει...

Litpot Λιτσάκι συνονόματη ελπίζω να έχεις ξεπεράσει το αρχικό shock και να είστε κάπως καλύτερα τώρα...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να ξέρεις ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι σου και άγγιξε τα πράγματά σου...Δυστυχώς με τα χάλια που πάει το κράτος μας (κράτος να το κάνει ο Θεός δηλαδή) έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

Ο Αντρίκος μας έχει γίνει ατακτούλης και σκαλίζει όλο απαγορευμένα πράγματα. Τρελαίνεται για την τουαλέτα, να μπαίνει να χαϊδεύει τη λεκάνη και το κακό είναι ότι μπορεί και ανοίγει πλέον τις πόρτες και μπουκάρει σε όποιο δωμάτιο θέλει οπότε θέλει να αρχίσω να κλειδώνω. Καταλαβαίνουμε τα πάντα και έχουμε άποψη για τα πάντα αλλά δεν μιλάμε ακόμη. Φαντάζομαι ότι όταν αρχίσει να μιλάει θα μας έχει όλους σούζα.

Φιλάκια πολλά σε όλες και στα παιδάκια σας, ελπίζω να τα λέμε πιο σύντομα πλέον...

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Καλημερούδια!!!

κι οτι ετοιμαζόμουν να κρεμάσω ένα λουκέτο στο καφέ μας.....

τι κάνετε συμπεθεράκι μου???

πως είστε οικογενειακώς????

εμείς μια χαρά!!!

χθες την κούρεψα για πρώτη φορά τη μικρή και είναι μια κουκλίτσα!!!

ουφ σήμερα έχω τρέξιμο...μαγειρέματα...γιατί χθες είχε ο συζυγούλης γεννέθλια και θα κάνουμε σήμερα τραπέζι στην αδερφή του με τον άντρα της και στους κουμπάρους μας....

και βαριέμαι.........δε θα κάνω και πολλα πολλά....2-3 φαγητάκια θα φτιάξω, καναδυό σαλάτες και τέλος....

απο νέα δεν έχουμε τίποτα....

απλά ώρες ώρες με πιάνει και τσαντίζομαι που δεν οδηγώ....να έπαιρνα τη μικρή τα πρωινά με το αμάξι να κάνουμε καμιά βόλτα που βαριέται αφόρητα....αλλά τώρα αναγκαστικά κλεισούρα....

θα δω μήπως το καλοκαίρι βρω κανένα αμαξάκι αυτόματο εννοείται να πάρω!!!

πωπω χθες φουλάραμε το αμαξι μας βενζίνη και γέμισε με 85 ευρώ!!!

έχει παραακριβύνει μου φαίνεται!!!

ευτυχώς που η δουλειά του άντρα μου είναι κοντά στο σπίτι μας και δεν παίρνει καν αυτοκίνητο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι Σοφακιιιιι εσυ ?και ο Μαρινουλης συνηλθε αρκετα.....να τον χαιρεσαι τον συζυγουλη!!!!!να ειστε παντα καλα......Υδροχοακι εεεε???Γιορταζει και η Καλαματα σημερα!!!να σου πω και εγω το σκεφτομαι να παω να βγαλω επιτελους το διπλωμα.....μας εφαγε η κλεισουρα!!!αααα και μεγεια το κουρεμα της κουκλιτσας σου!!

καλα ειμαι Σοφακιιιιι εσυ ?και ο Μαρινουλης συνηλθε αρκετα.....να τον χαιρεσαι τον συζυγουλη!!!!!να ειστε παντα καλα......Υδροχοακι εεεε???Γιορταζει και η Καλαματα σημερα!!!να σου πω και εγω το σκεφτομαι να παω να βγαλω επιτελους το διπλωμα.....μας εφαγε η κλεισουρα!!!αααα και μεγεια το κουρεμα της κουκλιτσας σου!!

Ευχαριστώ!!!

ναι Υδροχοάκι είναι αλλά δεν ξέρω τίποτα απο ζώδια!!!

α εγώ έχω δίπλωμα!!! 5-6 χρόνια!!!

μόνο που δεν το χρησιμοποιώ!!!:tongue:

πρέπει όμως να το παρω απόφαση....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά με κούφαναν αυτοί στο άμαζον!!!

έκανα μια παραγγελία χθες βράδυ και μπήκα τώρα να τσεκάρω αν την έλαβαν και αυτοί μου τα έστειλαν ήδη τα πράγματα!!!

αλλά έκαναν και το εξής κουφό:

παρήγγειλα μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, 4 συσκευασίες μωρομάντηλα πάμπερς που η κάθε συσκευασία έχει μέσα 9 πακέτα,1 μπανανιέρα και ένα ταψι και έσπασαν την παραγγελία σε 2 μέρη!!!

τα έβαλαν όλα μαζί σε 1 πακέτο εκτός απο 1 συσκευασία μωρομάντηλα που την έβαλαν χωριστά και θα έρθει μόνη της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλως τα!

Ελενιτσα μου ο Φλεβαρης ενδεικνυται για εκδρομες οποτε σε περιμενω συντομα!

Συμπεθερακι μου να χαιρεσαι τον συζυγο, να ειστε παντα καλα να χαιρεσθε ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι το Βαλεριακι (και τα επομενα κουτσουβελακια:)) εμενα ο Αρης εχει γενεθλια αυριο! ναι ειναι υδροχοος και δεν ταιριαζουμε καθολου χα χα χα χα. ειναι στην κοσμαρα τους βρε παιδι μου :?

αααα εγω οδηγω. εχθες τον πηγα βολτα μεχρι το χωριο του πατερα μου που απεχει καμια 30αρια χλιμ. επειδη αναρρωνει ακομα από το κρυολογημα δεν τον βγαζω με το καροτσι και τον παω βολτα με το βρουμμμμμμ :P

Διαφημίσεις

καλά με κούφαναν αυτοί στο άμαζον!!!

έκανα μια παραγγελία χθες βράδυ και μπήκα τώρα να τσεκάρω αν την έλαβαν και αυτοί μου τα έστειλαν ήδη τα πράγματα!!!

αλλά έκαναν και το εξής κουφό:

παρήγγειλα μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, 4 συσκευασίες μωρομάντηλα πάμπερς που η κάθε συσκευασία έχει μέσα 9 πακέτα,1 μπανανιέρα και ένα ταψι και έσπασαν την παραγγελία σε 2 μέρη!!!

τα έβαλαν όλα μαζί σε 1 πακέτο εκτός απο 1 συσκευασία μωρομάντηλα που την έβαλαν χωριστά και θα έρθει μόνη της!!!

η μπανανιερα τι ειναι;;;;;;

καλως τα!

Συμπεθερακι μου να χαιρεσαι τον συζυγο, να ειστε παντα καλα να χαιρεσθε ο ενας τον αλλον και ολοι μαζι το Βαλεριακι (και τα επομενα κουτσουβελακια:)) εμενα ο Αρης εχει γενεθλια αυριο! ναι ειναι υδροχοος και δεν ταιριαζουμε καθολου χα χα χα χα. ειναι στην κοσμαρα τους βρε παιδι μου :?

αααα εγω οδηγω. εχθες τον πηγα βολτα μεχρι το χωριο του πατερα μου που απεχει καμια 30αρια χλιμ. επειδη αναρρωνει ακομα από το κρυολογημα δεν τον βγαζω με το καροτσι και τον παω βολτα με το βρουμμμμμμ :P

ευχαριστώ πολύ συμπεθεράκι μου!!!!

ωραία είναι ρε γμτ να οδηγείς....δεν έχεις ανάγκη κανέναν....

εγώ για οτι θέλω πρέπει να μπορεί αν με πάει ο άντρας μου....και με τη δουλειά που έχει και που θα αυξάνεται με τον καιρό λόγω των νένω μέτρων....φέξε μου και γλίστρησα!!!

η μπανανιερα τι ειναι;;;;;;

η μπανανιέρα΄(δικής μου επινόησης η λέξη!!!) είναι αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001IWY8M/ref=oss_product

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Faitytale να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου...και εμένα είχε χθες την ονομαστική γιορτή του ο αντρούλης μου...

Ελενίτσα χρόνια πολλά για την πόλη σας σήμερα της Υπαπαντής. Σήμερα έχουν γενέθλια τα δίδυμα μιας φίλης που γενήθηκαν 02-02 πέρυσι στις 2 το μεσημέρι...είναι σίγουρο ότι τα δυό τους δε θα ξεχνάνε ποτέ τα γενέθλιά τους.

Αυτό το amazon γιατί δεν στέλνει πάλι πάνες? Τι καλά που είχαμε παραγγείλει τις προηγούμενες και περνάμε ακόμη...μακάρι να ανοίξουν ξανά οι παραγγελίες και για τα pampers.

...να έχετε μια υπέροχη μέρα!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

ε εισαι για δεσιμο!

τι παρηγγειλες καλε; ε δεν το περιμενα οτι υπηρχα τετοιο προιον! χα χα χα χα..... το πιο κοντινο που σκεφτηκα οταν εγραψες μπανανιερα ήταν "μπανιερα" σε σχήμα μπανανας χα χα χα χα χα:tongue:

καλως τα!

θα ερθω Μαρακι μου!!!!στο υποσχομαι.βρε συ τα Υδροχοακια εχουν το δικο τους τροπο σκεψης.....εγω αρχιζω και τα επεξεργαζομαι!!!!να τον χαιρεσαι και εσυ τον συζυγουλη!!!!τι κανει ο Κωνσταντης σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...