Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

καλέ που είστε όλες?????????

συμπεθεράκι μου τι κάνεις????

το παλικάρι μας πως είναι???

για να τον βοηθήσεις να ανασάνει, πριν τον βάλεις για μπανάκι, άνοιξε το καυτό στις βρύσες να γεμίσει υδρατμούς το μπάνιο...βοηθάει πολύ! και ρίξτου εκτός απο ορό και λίγο παιδικό οτριβίν στη μυτούλα!

τώρα για τον εμετό...κάνε κανένα λαπά ή έστω κανένα ζυμαρικούλι στεγνό....

περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου...

άσε και μάλλον μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ....καταρροή έντονη και κρυάδες....την άρπαξα μου φαίνεται....

αχ Ευμορφάκι μου τρόμαξε ο μικρούλης που σε είδε να κάνεις εμετό ε? λογικό...

α εσένα θέλει και πιρούνι εεε????

εμένα η γυφτούλα μου μόνο με τα χέρια θέλει και να δεις τι γίνεται αν την πιάσει καμιά φαγούρα στα μάτια ή στο κεφάλι την ώρα του φαγητού!!!! χαχαχαχαχαχα!!!

χθες της έβγαζα μπιφτέκι απο τα μαλλιά και μυτζήθρα απο τα μάτια!!!!

λες και ξεψείριζα μαιμού ήμασταν!!!!

εγώ πάντως θα το πω και θα το ξαναπώ μέχρι να με βαρεθείτε και να μου πείτε να το βουλώσω!!!

αν ο παιδίατρος δεν ανησυχεί για το βάρος, τότε να μην ανησυχείτε κι εσείς!!!

όσο για το φαγητό....όσο θέλουν θα φάνε!!! καμιά φορά χρειάζονται κολπάκια αλλά κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!!

Γιατί έτσι κι εγώ παεραπονιόμουν στον πατέρα μου οτι η μικρή δεν τρώει πολύ και με αποστόμωσε με την απάντηση του:

"για σκέψου πως ήσασταν σαν παιδιά και εσύ και ο Παν. και μετά πες μου τι απαιτήσεις έχεις απο τη μικρή!!!"

ε δίκιο έχει....είμαστε και εγώ και ο άντρας μου, κατηγορία φτερού!!!

τι να περιμένω απο το παιδί....που στο κάτω κάτω αδύνατη στο βάρος είναι αλλά τα μπουτάκια της μια χαρά δίπλες έχουν!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! μαλλον ειμαστε καλυτερα! απυρετος ο μικρουλης από τις 12 τα μεσανυχτα, ισως κατι λιγα δεκατακια. σημερα θα φαει και κανονικα, εστρωσε το στομαχακι του όλα οκ πιστευω!

ξωφαλτσα την περασαμε ειπε ο γιατρος αφου δεν φτασαμε 40! από το βραδυ εχει και βηχαλακι αλλα ο ντοκ μου ειπε οτι τα σιροπια δεν κανουν τιποτα και να μην του δωσω, θα περασει και αυτο. ευτυχως εχθες που τον εξετασε δεν ειχε ουτε ακροαστικα, ουτε αυτια, ούτε λαιμο, όλα καθαρα! γκρινια μας εχει μεινει , θα περασει και αυτη (λεμε τωρα :))

συμπεθερακι εχθες του εφτιαξα και εγω χυλοπιτες. εφαγε λιγες ο μικρος και από λιγες ακομα ο καναπες, το παντελονι του, η μπλουζα του και τα σχετικα :). εμενα ηθελε να τις φαεικαι με κουταλι. ακομα χειροτερα .... γεμιζε το κουταλι και οταν το εφερνε στο στομα του δεν καταλαβαινε και το γυρναγε αναποδα για να φαει! αστα :D

καλημερα! μαλλον ειμαστε καλυτερα! απυρετος ο μικρουλης από τις 12 τα μεσανυχτα, ισως κατι λιγα δεκατακια. σημερα θα φαει και κανονικα, εστρωσε το στομαχακι του όλα οκ πιστευω!

ξωφαλτσα την περασαμε ειπε ο γιατρος αφου δεν φτασαμε 40! από το βραδυ εχει και βηχαλακι αλλα ο ντοκ μου ειπε οτι τα σιροπια δεν κανουν τιποτα και να μην του δωσω, θα περασει και αυτο. ευτυχως εχθες που τον εξετασε δεν ειχε ουτε ακροαστικα, ουτε αυτια, ούτε λαιμο, όλα καθαρα! γκρινια μας εχει μεινει , θα περασει και αυτη (λεμε τωρα :))

συμπεθερακι εχθες του εφτιαξα και εγω χυλοπιτες. εφαγε λιγες ο μικρος και από λιγες ακομα ο καναπες, το παντελονι του, η μπλουζα του και τα σχετικα :). εμενα ηθελε να τις φαεικαι με κουταλι. ακομα χειροτερα .... γεμιζε το κουταλι και οταν το εφερνε στο στομα του δεν καταλαβαινε και το γυρναγε αναποδα για να φαει! αστα :D

άντε μπράβο που την πέρασε ελαφριά!!!

χαχαχαχα!!!

έχεις να δεις πολλά ακόμα και να λερωθούν ακόμα περισσότερα όσο θα τρώει μόνος του!!!

εμείς έχουμε στολές φαγητού!!! ρούχα ειδικά για εκείνη την ώρα!!!

τιγκα στη στάμπα και στους λεκέδες!!!

γιατί εκτός των άλλων δε φοράει σαλιάρα με τίποτα!!!!

δοκίμασε να του φτιάξεις και μακριές χυλοπίτες τύπου μακαρονάδας!!!

η Βαλέρια τις τρώει και με τα 2 χέρια!!! αδειάζει το πιάτο αμέσως!!!!

εσύ πως είσαι???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!

Καλέ πού είστε εξαφανισμένες όλες?

Μαράκι μου ανάρρωσες?Ο Κωνσταντινούλης είναι καλύτερα?

Εμείς κάναμε την Τρίτη εμβόλιο το engerix. Μας βρήκε πολύ καλούς η παιδίατρος. Από λεξούλες λέμε πολλές και γενικώς είναι πολυλογάς. Δεν ξέρω ποιον έμοιαξε το πουλάκι μου.

Bonjour!!!

καλέ περονόσπορος έπεσε εδώ μέσα?????

που είστε όλες????????

εγώ απολαμβάνω το καφεδάκι μου όσο η Βαλέρια συνεχίζει να κοιμάται!!!

κοιμήθηκε στις 11:30 το βράδυ, ξύπνησε για γάλα στις 9 το πρωί και τώρα συνεχίζει ακάθεκτη τον ύπνο της!!!

ε με τέτοιο καιρό που έχει έξω....για χουχούλιασμα είναι!!!

Βουλίτσα τι εμβόλιο είναι το engerix???

εμείς είμαστε ακόμα εν αναμονή μηπως κάνει πυρετό απο το μμρ...είμαστε στη 10η μέρα!

Λέει πολλές λεξούλες ο Αγγελάκος σου ε??? μπράβο!!!

εμένα ολόκληρες λέει μόνο το μαμά, μπαμπά, ψηλά και τα αγγλικά της: μπέιμπι και μπάι!!!

τις υπόλοιπες τις λέει "κομμένες"!

μαμ, πίλα (πιπίλα) , λιο (νερό), μπάα (μπάλα), νιανιά (φρυγανιά), νάνι, νινί, ντουλειά (δουλειά), νανά (νονά), παπό(παππούς),παπά(παπούτσια), κλπ....:)

καλά απο πολυλογία άλλο τίποτα!!!

χθες στο αμάξι την είχε πιάσει και έλεγε έλεγε....δε σταματούσε!!!

κυρίως κινέζικα μιλούσε βέβαια αλλά είχε πολύ γέλιο γιατί έκανε λες και συζητούσε σοβαρά!!!!

συμπεθεράκι μου πως είστε??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!

αισθανομαι χαλια και γι αυτο με πειραξε Μαρακι αυτο που ειπες. ισως να ειναι η ψυχολογια μου ασχημη αλλα το παραδεχομαι οτι κατι μου εκανε. τεσπα... καληνυχτα και καλη ξεκουραση. ας εχουμε καλο ξημερωμα παναγια μου....

συγνώμη που σε πείραξε το πείραγμά μου...δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου...

και γώ χάλια είμαι...αναγκάζομαι να δουλεύω 12ωρα, είμαι άρρωστη εδώ και 10 μέρες, έχω άντρα άνεργο και ένα σωρό άλλα προβλήματα που δεν είναι της παρούσης...άρα υπάρχουν και χειρότερα :mrgreen: μην πέφτεις τόσο πολύ...αν έρθουν χειρότερα τι θα κάνεις, θα πέσεις από την ταράτσα; :tongue:

πως είναι το κουκλί σου σήμερα;

Bonjour!!!

καλέ περονόσπορος έπεσε εδώ μέσα?????

που είστε όλες????????

εγώ δουλεύω...σκληρά...και πρέπει να δουλέψω και αύριο :evil:

φιλιά στο Βαλεριάκι, αν δεν έκανε ακόμα πυρετό, όλα οκ...γύρω στην 7η-8η μέρα κάνει το μμρ.

Μάκια πολλά!

καλημερα!

εμεις εχουμε και 3ο "θυμα" του ιου! αρρωστησε και ο συζυξ και οπως καταλαβαινετε εχω να αντιμετωπισω πολυυυυυ γκρινια! ετσι κανουμε ολοι οταν αρρωσταινουμε. ενδεχομενως να την πατησε και η μοδερ μου οποτε ..... ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε.

Μαρακι μου ολο να σε ρωτησω για τον Γιωργο σχετικα με την δουλεια του και ολο το ξεχνουσα. φανταζομουν οτι ειχε βρει δουλεια. ξερω επίσης οτι ο κοσμος εχει μακραν πολύ σοβαροτερα προβληματα από τα δικα μου αλλα καταλαβαινεις οτι ο καθενας τα δικα του βλεπει. εχω περασει και εγω πολλα ζορια στη ζωη μου και καθε φορα υποσχομουν οτι δεν θα ξανααγχωθω- στεναχωρηθω για μαμακιες αλλα ειναι στην ανθρωπινη φυση να ξεχναμε αυτου του ειδους τις υποσχεσεις. ετσι λοιπον και εγω "γκρινιαζω"-διαμαρτυρομαι και για πραγματα ανουσια αλλα οταν το κανω εχω αναγκη από συμπαρασταση :-D. αυτααααα....

συμπεθερακι μου ο μικρος ειναι καλα, λιγο μπουκωμενος, δεν τρωει το μεσημεριανο του κλασσικα, και ολη την ωρα λεει μαμ μαμ γι ανα φαει γαλα κυριως και κανενα μπισκοτακι. κατι εχει παθει μαλλον και δεν θελει τα αλμυρα.:?

Βουλιτσαααααα καλα ειστε;

κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!

ειχα γραψει ενα σορο πραγματα κα μου τα εσβησε γα@@το!!!πως ειστε σημερα?Μαρακι μου περαστικα σε ολους σας!!η αληθεια ειναι πως οταν αρρωσταινουν οι αντρες ειναι χειροτεροι και απο τα παιδια!!!υπομονη λοιπον......εγω χαθηκα γιατι εχω αρρωστα τα αγορια.Με 39.4 ο Ανδρεας....πονολαιμο και πρησμενους αδενες!!!Ο Μαρινος εχει ακομα υγρο στο αυτι..και τωρα πινουν και οι δυο την ιδια αντιβιωση!!!οι υπολοιπες τι κανετε? Σοφια, Βουλα? τι κανουν τα μικρα σας?Τατι που εισαι καλε?

καλησπερα πως ειστε?πολλες ιωσεις στο καφε μας βρε κοριτσια τι γινεται?εναν παπα να μας κανει ευχελαιο!!!!!!περαστικα σε ολους.και μενα ο συζηξ αρρωστος ειναι εμεις ακομα δεν κολλησαμε ....θα δειξει.

ελενιτσα τελειο το θερμομετρο.δεν εχει καμια διαφορα με το υδραργυρου:Dκαλεεεεεε που ειστε ολες ?μαριαννα σε χασαμεεεεεεε!!!!τα κοριτσια σου καλα?

XWF8p2.png

εδω ειμαι!!!!! εμεις καλα ως συνηθως λιγο μυξες και αυτα...γενικα δε πολυκαθομαστε σπιτι γιαυτο μας χασατε, επεσε κ δουλεια στο γραφειο μπολικη εδω κ 2 βδομαδες κ δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο. καλα ειμαστε, η αννα αρχισε να λεει μαμα, αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη πως θελει να πει αυτο και οχι "μαμ"...ολο θελει να τρωει οτι τρωμε οποτε κι αν τρωμε. δεν εχουμε παει ακομα για το μμρ με τις απεργιες των φαρμακειων και τις μυξουλες εχουμε ηδη 1 μηνα αργησει να το κανουμε. κατα τα αλλα βρεχει σημερα, δεν εχουμε βγει καθολου κ ο αντρας του σπιτιου πηγε για δουλεια εκτακτως ...βγηκαμε χτες βραδυ κ γυρισαμε στις 3 και ξυπνησα παλι με ενα κεφαλι κουδουνι. με ξυπνησε στις 10 η μεγαλη μου και μετα την εβαλα στο κρεβατι μας να δει μπαρμπι και ζουζουνια και ψευτοκοιμηθηκα ως τις 11μισι. η αννα ειχε ξυπνησει και επαιζε στο κρεβατι της οταν πηγα να τη παρω να τους δωσω γαλα.... και μολις πριν μιση ωρα φαγανε 1 πιαταρα κρεμα και οι 2 και πεσαν να κοιμηθουνε παλι. λεω να ριξω κ εγω καναν υπνακο τωρα που ειναι ευκαιρια, και δε μαγειρευω θα παραγγειλουμε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσεις κοριτσακια καλα? οι αλλες κρητικοπουλες που χαθηκανε? ανησυχησα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

σημερα εχω ξυπνησει με καπως μελαγχολικη διαθεση. δεν ξερω αν φταιει ο καιρος που ειναι καπως ή ειναι απλα τα ορμονικα μου λόγω της επερχομενης περιοδου αλλα δεν εχω καμια διαθεση. από την γριππη εχω ψιλοξεμπερδεψει μου εχει μεινει βηχας, ο οποιος δεν θα φυγει και πολύ ευκολα λογω τσιγαρου, ο μικρος δεν εχει πυρετο αλλά από βήχα και μυξες ειναι φουλ, ο αντρας μου αναρρωσε καπως από εχθες αλλα η μανα μου επεσε στο κρεβατι από εχθες. την πατησαμε ολοι οικογενειακως οπως καταλαβαινετε. τεσπα...

το παιδι μου με εχει προβληματισει οσον αφορα στην διατροφη του. για καποιο λογο δεν θελει με τιποτα το μεσημεριανοο φαγητο. αυτος που κατεβαζε τα μπολ χωρις ελεος τωρα με 10 κουταλιες κανω παρτυ. με γαλα, φρουτοκρεμα και κρεμα δεν εχουμε κανενα προβλημα. φοβαμαι πολυ μηπως του αρεσουν τελικα μονο οι γλυκες γευσεις και οτιδηποτε αλλο απλα δεν το πλησιαζει :-(. θα δουμε....επίσης από τους 4 κυνοδοντες εχουν σκασει ταυτοχρονα οι τρεις, το τεταρτο δεν τον ειδα. ισως επειδη τα δοντια αυτα ειναι ζορικα να εχει αλλαξει η διαθεση του και να περναει και αυτες τις φασεις με το φαγητο, δεν ξερω.

περιμενω να μου πειτε και εσεις τα νεα σας και μακαρι να εχω και εγω τον χρονο να μπω και και να σας διαβασω. σας φιλω ....

Μακμαρακι μου εννοείται οτι φταίνε τα δόντια!!!Υποφέρουν καιεχοθν μεγάλη νευρικότητα!Εμένα βγάζει την σαλιάρα και αρνείται κατηγορηματικά να φάει!Μη μιλήσω για μη αλεσμένα!Και οι κυνόδοντες είναι τργικά δοντια!!!Υπομονή!!!!!!!;);)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα και απο εμας!!

Οσο καλη και αν ειναι τελως παντων ..εχουμε χαθει ..................

Την προηγουμενη εβδομαδα μας εκλεψαν το σπιτι ..μερα μεσημερι πηγε ο Ομηρος σπίτι στις 3 και τα βρηκε ολα ανω κατω...Απο χρυσαφικο και απο χρηματα δεν εμεινε τιποτα και δεν με ενοιαζαν κιολας αλλά ο κ...λης πηρα τον βαφτιστικο σταυρο του παιδιου πουνα του............Επομενως καταλαβαινετε σε τι φαση ηαμστε!!! Το σπιτι κλειδωμενο 4 φορες και η κλειδαρια "ασφαλειας¨νομιζαμε οπως ολος ο κοσμος!! Και τις ξεκλειδωνουν χαλαρα μας ειπε και ο αστυνομικος και ο κλειδαρας!!Αλλαξαμε κλειδαρια βαλαμε μια ¨πιο ασφαλειας" αλλα οπως καταλαβαινετε η ψυχολογια και ο φοβος στο σπιτι..............Ημαστε στο ψαξιμο για καμερες και συναγερμους τωρα. Και η ειρωνια..????Ολοι οι υπόλοιποι οροφοι ηταν στα σπιτια τους!!!!!!

Ο Ανδρεας αν εξερεσουμε οτι επεσε το Σαββατο και επσασε το μπροστινο δοντι...ειναι καλα .

Σας ανοιξα καλα την εβδομαδα ε? Σορυ...

Και εχω και παρα πολυ δουλεια εδω και ειλικρινα δεν μπορειτα να φανταστειτε σε τι κατασταση ειμαι

Δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω .........φιλια πολλα σε ολα τα μωρακια και περαστικα!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα!!!πως ειστε? ειμαι κομματια σημερα.....την εβγαλα στο νοσοκομειο εχθες μαζι με τον Μαρινουλη!!Ηταν μπουκουμενος ,συν το υγρο στο αυτι, συν την δυσπνοια......καναμε ολημερις εισπνοες να επανελθουμε!!!!Λιτσακι τι ηταν και αυτο που παθατε?....ποποποπο τρομαρα που πηρατε........η αληθεια ειναι πως ζεις περισσοτερο με τον φοβο αφου παθεις μια τετοια κατασταση.....!!!και εγω αυτο φοβαμαι αν μπει σπιτι κανεις...μην μου παρουν τους σταυρους των παιδιων!!!παλι καλα που δεν ηταν κανεις μεσα.....Μακμαρακι μου στεναχωριεμαι που εισαι ετσι!!!τι να κανω να σου φτιαξω την διαθεση?μην στεναχωριεσαι με το παιδι.....φταινε σε πολυ σημαντικο βαθμο οι κυνοδοντες ειναι πολυ δυσκολα δοντια!!!!θα στρωσει παλι το παιδι......φαση ειναι......

Καλημέρα!!!

καλά δε ρωτάω τι κάνετε....απαπαπαπα....

Λιτσάκι μου τι να πω....

τι πράγμα ήταν αυτό που σας έτυχε....κρίμα για το σταυρό ρε γμτ....

μα καλά οι υπόλοιποι ένοικοι δεν πήραν χαμπάρι τίποτα??????

αν σου πω οτι πιστέυω οτι παραλίγο να μας συμβεί το ίδιο την Παρασκευη το βράδυ...

γκρίνιαζε η μικρή κατά τις 3 και πήγα στο δωμάτιο της και την έβαλα να θηλάσει....καθώς θήλαζε, ακούω έξω απο το μπαλκόνι ένα θόρυβο και μετά ένα χτύπημα στα κάγκελα...ώπα λέω μας την πέσανε....πάγωσα....

ευτυχώς για καλή μου τύχη ακριβώς πίσω μου ήταν οι διακόπτες με τα φώτα του μπαλκονιού και επιτόπου άπλωσα το χέρι και τα άναψα ώστε αν ήταν οποιοσδήποτε να έφευγε....έβαλα τη μικρή για ύπνο και έκατσα στην πολυθρόνα καμιά ώρα μέχρι να σιγουρευτώ οτι όποιος κι αν ήταν έφυγε!!!

γιατί αν μπαίνανε ας έπαιρναν οτι ήθελαν...τη Βαλέρια μου να μην πείραζαν!!!

ωχ ρε Ελενίτσα τόσο χάλια ο Μαρινούλης γμτ???

περαστικά του μωρέ του μικρούλη....

Συμπεθεράκι θες να σου πω τι τρώει η Βαλέρια τις τελευταίες μέρες για να μην αγχώνεσαι???????

φρούτα 5 κουταλιές, μεσημεριανό 2 κουταλιές ή και καθόλου εκτός κι αν προκειται για μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες τηγανητές!

απογευματινό 5 κουταλίες γιαούρτι με μπανάνα και βραδυνό μακαρόνια, χυλοπίτες ή ρύζι που τρώει μια πιατάρα να...

αλλά βιταμίνες και σίδηρο προφανώς δεν παίρνει καθόλου αφού τρώει όλο βλακείες!!!

μόνο γιαυτό αγχώνομαι....για τις ποσότητες είμαι σίγουρη οτι φταίνε τα δόντια....κι αν πάλι δε φταίνε, γενικά έχω πάρει απόφαση οτι η Βαλέρια δεν είναι απο τα πιο φαγανά παιδιά που κυκλοφορούν!!!!

οι υπόλοιπες καλά???

σας γράφω λίγο βιαστικά γιατί έχω 3 διαφορετικά φαγητά στη φωτιά μήπως και της γυαλίσει τίποτα της Βαλέριας και φάει!!!!

σας φιλώ και θα μπω πάλι το μεσημέρι μάλλον!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...