Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα τι κανετε?περαστικα στις αρρωστες μανουλες και μωρακια.

ελενιτσα περαστικα στον πεθερο σου.τελικα μαλλον το ιδιο θερμομετρο με το δικο σου θα παραγγειλω .το βρηκα και σε αρκετα καλη τιμη 72 ευρω.

αχχχ και εμενα τα ιδια κανει.πολυ παιδεμα για να φαει.ο δικος μου ειναι και λιγο σιχασιαρης.δεν θελει τα χερια του λερωμενα.με το που λερωνει 1 δαχτυλακι γινεται χαμος!!!!!:?αντε να φαει μονος του.ειχα ξεκινησει να μην τα αλεθω(μονο το κρεας)αλλα δεν τα μασαει βρε κοριτσια.τα καταπινει αμασητα και μου πνιγεται.προχθες το βραδυ του ειχα δωσει λιγο ψωμι και το εβαλε ολο μεσα στο στομα.του κολλησε στον ουρανισκο και φυσικα εκανε εμετο:|δεν ξερω τι να κανω.ελενιτσα καμια ιδεα?οποτε ειμαστε και παλι στα αλεσμενα:?

γεια σου Σοφακι.περαστικα και αγυριστα να ναι!!!ειναι πολυ καλο το θερμομετρο....και πολυ καλη η τιμη που το βρηκες!!το ψωμακι για να μην κολλαει στον ουρανισκο καλο ειναι να το βρεχεις με λιγο ζουμακι απ το φαγητο.....μηπως ομως ειναι αρκετη η ποσοτητα που βαζει στο στομα του και δεν προλαβαινει να το μασησει καλα και απο την λαιμαργια τους κατι φορες να το φανε και να παρουν και αλλο κομματι το" χωνει" ολο στο στομα και ετσι κολλαει στον ουρανισκο?μην νομιζεις οτι θα μασουλαει απο την αρχη....δεν το καταλαβαινει...τοσο καιρο τα ετρωγε λιωμα!!!οποτε ειναι μια αλλαγη που πρεπει να προσαρμοστει σιγα σιγα....μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν με την ωρα τους και την θεληση του Ανασταση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Πολυ κρύο σήμερα:mad:

Τι κάνετε κοπελιές μου?

Εγώ στη δουλειά.και προσπαθώ να τελειώσω τα της απογραφής.

Θα μπαίνω πού και πού γιατί σήμερα είμαστε σχετικά χαλαρά.

Φιλάκια προς το παρόν.

Καλημέρα!

Πολυ κρύο σήμερα:mad:

Τι κάνετε κοπελιές μου?

Εγώ στη δουλειά.και προσπαθώ να τελειώσω τα της απογραφής.

Θα μπαίνω πού και πού γιατί σήμερα είμαστε σχετικά χαλαρά.

Φιλάκια προς το παρόν.

καλημερα....οντως πολυυυυυυυυ κρυο!!!!καλε εδω γυρω γυρω πολυ χαμηλα εχει ριξει χιονι!!!την ωρα που σηκωθηκε ο Κωστας κατα τις 6 μου ειπε πως χιονιζε!!!ειστε καλα?

Bonjour!!!

κρύο σήμερα εεε??????

ωραία!!!!!

ε μα τόσο καιρό πια....όλο ζέστη....να δούμε και λίγο χειμώνα!!!

και να φορέσω και τις καινούριες μου μπότες!!!!;)

πήγα στο hunter να πάρω μπότες μαύρες ψηλές ως το γόνατο αλλά τις είχε και σε καφέ και τις πήρα και στα 2 χρώματα!!! δεν πάω καλά εεε????

παρολαυτά τις είχε σε πάρα πολύ καλή τιμή!!! 80 ευρώ και τα 2 ζευγάρια τις πήρα!!!!

η Βαλέρια δε γουστάρει καθόλου τα φρούτα πλέον....100 μλ τρώει με το ζόρι! τώρα μασουλάει λίγη μπανάνα....λέτε να μη τα θέλει αλεσμένα πλέον?

θα δοκιμάσω αύριο να της το ξαναγυρίσω σε πιο χοντροκομμένα μήπως και φάει! γιατί οκ για το φαί δε σκάω....αλλά τα φρούτα επιβάλλεται να τα τρώει....είναι απαραίτητες οι βιταμίνες...

α Σοφάκι εσενα ο Αναστάσης είναι το αντίθετο απο τη Βαλέρια εεεε????

Η Βαλέρια πασαλείβεται ολόκληρη και πολλές φορές της βγάζω φαγητό ακόμα κι απο το παμπερς!!!:tongue::tongue::tongue:

ουφ θέλω να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω και βαριέμαι....

έχω φάει και 3 τεράστια κομμάτια ραβανί και έχω φουσκωσει....

θα κάνω την καρδιά μου πέτρα λοιπόν και πάω για δουλίτσες.

Σας φιλώ!!!

(αρρωστούλες μανούλες πως είστε??? τα άρρωστα ζουζουνάκια??? ελπίζω όλοι καλά!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

701307r1q03koff3.gif

καλημερα.....

ειμαι στα ιδια χαλια και ακομα χειροτερα γιατι σημερα ειμαι ΚΑΙ κλεισμενη στο σπιτι :(. ειπα να μην βγω μπας και αναρρωσω γρηγοροτερα γιατι την τεταρτη εχω δικαστηρια (αν δεν απεχουμε)οσο για το κρυο που λετε δεν εχω ιδεα....ειμαι μεσα στη ζεστη και δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα.

παω να ξαπλωσω παλι, να θερμομετρηθω, να διαβασω κανα βιβλιο και αυτααααααα.... δεν περναει η μερα ετσι :(

Διαφημίσεις

701307r1q03koff3.gif

καλημερα.....

ειμαι στα ιδια χαλια και ακομα χειροτερα γιατι σημερα ειμαι ΚΑΙ κλεισμενη στο σπιτι :(. ειπα να μην βγω μπας και αναρρωσω γρηγοροτερα γιατι την τεταρτη εχω δικαστηρια (αν δεν απεχουμε)οσο για το κρυο που λετε δεν εχω ιδεα....ειμαι μεσα στη ζεστη και δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα.

παω να ξαπλωσω παλι, να θερμομετρηθω, να διαβασω κανα βιβλιο και αυτααααααα.... δεν περναει η μερα ετσι :(

ωχ Μαρακι μου!!!!περαστικα....να ερθω για εντριβουλες?πρεπει να εισαι οπως η κυριουλα στο τικερακι σου!!!καλα εκανες και εκατσες μεσα....φαει και καμια σουπιτσα...στιψε και κανα πορτοκαλι!!!!αυριο θα εισαι περδικι....;)

αμάν γκρινιάρικο Μαράκι! και γω χειρότερα από σένα είμαι, αλλά δουλεύω 12ωρα!

Το παιδάκι μου ανάρρωσε πλήρως αλλά εγώ γμσε τα!

τεσπά, πίσω στο κλουβί μου! περαστικά κοριτσάκι! φιλιά σε όλες σας!

και σα να μην εφτανε η ιωση εχω και το παιδι μου που δεν τρωει. λετε να το γυροφερνει η ιωση; σημερα εχει φαει 5 κουταλιες φρουτοκρεμα, αυγο καθολου, φαγητο 2 -3 κουταλιες, τσιμπησε λιγο μπιφτεκι, 270μλ γαλα και 1 μπισκοτο νουτριτσια. αυταααααααα....

Διαφημίσεις

περαστικά σου συμπεθεράκι μου!!!

και σε σένα Μαράκι!!!

Συμπεθεράκι χαλάρωσε...και τι έγινε δηλαδή που δεν έφαγε ο Κωνσταντινούλης??????

όλα τα παιδάκια περνάνε φάσεις που δε γουστάρουν να φάνε...είτε λόγω δοντιών, είτε ίωσης είτε επειδή έτσι βρε αδερφέ!!!

μη σκας!!!

για να μην τρώει σημαίνει οτι δε θέλει....λες να πεινούσε και να μην έτρωγε??????;)

ρε γμτ με το κρύο δεν παίζει να βγάλω εξω τη μικρή σήμερα το απόγευμα....και ήθελα να την πάω επιτέλους να την κουρέψω...

και θα πάω να της πάρω και ζυμαρικά με καρότο και σπανάκι μέσα!

αφού τρελαίνεται που τρελαίνεται, ας έχουν μέσα και κανένα λαχανικό!

βρήκα μαγαζί που τα φτιάχνει και είναι εγγυημένα με τα λαχανικά μέσα και όχι χρώματα και βλακείες!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

περαστικά σε μωράκια και μανούλες!!!

χαμός γίνεται βρε παιδιά....και ειδικά στα παιδάκια που πάνε σχολείο...

της αδερφής μου αυτή τη στιγμή έχει: γαστρεντερίτιδα, ωτίτιδα και επιπεφυκίτιδα!!! το έχει ρημάξει το καημένο ο παιδικός!!! γαστρεντερίτιδα είναι η 3η φορά σε 2 μήνες που έχει!

κοριτσάκια μην αγχώνεστε με το φαγητό...

εγώ τουλάχιστον το έχω πάρει πολύ χαλαρά....όσο θέλει θα φάει!!!

και μην περιμένετε απο την μεταστροφή σε αλεσμένα προς μη αλεσμένα να τρώνε κατευθείαν ποσότητες! και όπως ξαναείπα αν πιστεύετε οτι μπορεί με τα μη αλεσμένα να μη χόρτασαν, συμπληρώστε με αλεσμένα!

και αποτι κατάλαβα η βαλέρια είναι η μοναδική που τρώει και βραδυνό φαγητό ε??? και είναι και η πιο αδύνατη του καφέ μας νομίζω!!!

να σας πω τι τρώει για να δείτε οτι δε χρειάζεται να αγχώνεστε:

-πρωί: φρούτα αλεσμένα , ζήτημα να φάει πλεόν 150μλ και μόνο αν έχει διαφημίσεις το άλτερ!!!!:shock:

-δεκατιανό: φρυγανιά, ψωμάκι, κουλουράκι....

-μεσημεριανό: οτι έχουμε κι εμείς....αν είναι μοσχάρι της το αλέθω μαζί με λίγα λαχανικά και της το δίνω και μετά την αφήνω και τρώει μόνη της τα μη αλεσμένα!

-απόγευμα: γιαούρτι πρόβειο με μπανάνα λιωμένη

-βράδυ: μακαρόνια με μυτζήθρα ή χυλοπίτες ή τοστ με κασεράκι

και θηλάζει πλέον πρωί-μεσημέρι-βράδυ...

και μη φανταστείτε οτι απο φαγητό τρώει τίποτα ποσότητες...αλλά την αφήνω....5 μπουκιές θέλει? οκ

25 μπουκιές? πάλι οκ!

εμείς κρέμα δεν έχουμε φάει ποτέ!

Ευμορφάκι μου πως είσαι? έχεις τίποτα συμπτώματα ή χαλαρά????

Σοφακι μου καλα ειμαι.Ποτε ειμαι καλα και ποτε εχω ναυτιες.Εκανα και 3 φορες εμετο.Και την τελευταια μαλιστα ημουν μονη με τον μικρο και ενω εκανα εμετο του ελεγα "καλα ειναι η μανουλα αγαπη μου"γιατι με κοιτουσε με ενα βλεμμα φοβου του τυπου τι επαθε η μανουλα μου?Κατα τ'αλλα εχω τις κλασικες υπνηλιες.Να φανταστεις καθομουν Σαββατο-Κυριακη και Δευτερα και η μονη βολτα που πηγαμε ηταν στην νυφη μου που μας εκανε το τραπεζι.Κι αν δεν ειχε κανει τοσες ετοιμασιες σιγα μην κουνιομουν απο τον καναπε.

Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι οσον αφορα το φαγητο.Αλλα εχω την πεθερα μου που αγχωνεται και την τελευταια φορα που πηγαμε στον παιδιατρο δεν εβαλε ουτε γρμ. ουτε ποντο και λιγο θορυβηθηκα.Τωρα για να τρωει τον ανεβαζουμε στον παγκο της κουζινας και το καθαριζει το πιατο σε χρονο dt.

Και επισης προσπαθω να τρωμε ενα γευμα ολη μαζι καθισμενοι σαν οικογενεια

στο τραπεζι.Του αρεσει πολυ.Μην του δωσεις ομως αλεσμενο εκεινη την ωρα.

Δεν θα φαει μπουκια.Του βαζω ενα πιατακι και ενα πιρουνακι και τσιμπολογαει

μονος του.Αφου βλεπει εμας με τα πιρουνια.Αυτος με το κουταλι?Δεν παιζει:-P

701307r1q03koff3.gif

καλημερα.....

Ωχ,Μαρακι κι εσυ αρρωστουλα?Περαστικα σου βρε καρδουλα μου

αμάν γκρινιάρικο Μαράκι! και γω χειρότερα από σένα είμαι, αλλά δουλεύω 12ωρα!

Το παιδάκι μου ανάρρωσε πλήρως αλλά εγώ γμσε τα!

τεσπά, πίσω στο κλουβί μου! περαστικά κοριτσάκι! φιλιά σε όλες σας!

Μαρακι μου ακομα αρρωστουλα εισαι?Πως να αναρρωσεις αν χτυπας δωδεκαωρα.Ποσο σε καταλαβαινω δεν ξερεις.Τα χτυπουσα εγω την προηγουμενη εβδομαδα.Περαστικα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα :|

κολλησα το παιδακι μου, εχει 39 πυρετο...

φευγω να μην σας γκρινιαζω, απλά ηθελα να ξερετε γιατι θα χαθω....

φιλια...

πωπω είσαι και παρεξηγησιάρα :tongue:

περαστικά στο κουκλί! ;)

πάω να ξεραθώ...

καλησπερα....

σημερα το παιδακι μου ανα 3 ωρες ανεβαζε πυρετο. δεν εχει φαει τιποτα, ολο μαμ και μαμ ειναι αλλά εχει κανει 2 φορες εμετο και ακομα και το γαλα αραιωμενο το ηπιαμε. πολύ στεναχωρεθηκα γιατι τον κολλησα εγω και εκτος του οτι εχει τον πυρετο εχει και το ρημαδομπουκωμα που δεν μπορει να ανασανει. αισθανομαι χαλια και γι αυτο με πειραξε Μαρακι αυτο που ειπες. ισως να ειναι η ψυχολογια μου ασχημη αλλα το παραδεχομαι οτι κατι μου εκανε. τεσπα... καληνυχτα και καλη ξεκουραση. ας εχουμε καλο ξημερωμα παναγια μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...