Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας !!!

Και εννοειται παλι αρρωστοι ....όλο το βραδυ την Πεμπτη κλάμα!!!για πολυ κλαμα ουρλιαχτο κοιμηθηκε μονο 2 ωρες !! Λεμφαδενιτιδα !!!Πρησμενοι αδεννες και πυρετο και απιστευητη γκρινια!!Παλι αντιβιωση...καιπου να την βρεις με τα φαρμακεια κλειστα!!!Βεβαια επειδη καποιοι με φοβισαν για μονοπυρηνωση τον εφερα αρον αρον τον γιατρο την Παρασκευη το βραδυ αλλα τελικα ολα οκ. Απλα ειναι πρησμενοι οι αδενες και ειχε πυρετο(μεχρι 38.5) και απο το Σαββατο ουτε πυρετο.

Ελειπα Παρακευη απο δουλεια επομενως ειναι λιγο χαος ....

Ελενιτσα περαστικα στον παππουλη σας...

Κρεμα Μαριναθη??Τι ειναι αυτο???? Εγω φοραω μονο μια ημερα μες δεικτη προστασιας 50 γιατι απο παναδες και φακιδες.....εχω παρατησει τελειως τον εαυτο μου !!

Δεν εχω [ρολαβει να διαβασω τιποτα αλλο..

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα..... τι καλημερα δηλαδη κακη ψυχρη κι αναποδη ειναι για μενα. ειμαι αρρωστη! με ενοχλουσε λιγο ο λαιμος κανα δυο μερες -το τσιγαρο σκεφτηκα να ειμαι ειλικρινης-,από εχθες το απογευμα ξεκινησε λιγο μπουκωμα και καταρροη και κατα τις 5-6 το πρωι εκανα 38 :(. πονανε και τα κοκκαλα αλλα πιο πολυ σκεφτομαι το μικρο μου. αν το κολλησα γμτ..... από εχθες το απογευμα που ξεκινησε η καταρροη εβαλα μασκα αλλα τι να το κανεις. αν την πατησε θα ειναι από πιο πριν....

τεσπα!

Λιτσακι μου περαστικα σας και παλι. πώς την πατησε ετσι ο Αντρικος; την λεμφαδενιτιδα πως την κολλας; πρεπει να ποναγε κιολας μωρε το παιδακι , πονανε οι αδενες οταν πρηζονται... να γινει γρηγορα καλα ευχομαι!

Μαρακι φτου φτου στο Νικολα! τρωει πολύ καλα! ο δικος μου συνεχιζει την "απεργια πεινας". με το ζορι εφαγε εχθες 5 κουταλιες αλεσμενο κοτοπουλο με μακαρονια, μετα εκατσε στο τραπεζι μαζι μας και μασουλησε μακαρονια κομμενα με το πιρουνακι και ψωμι αλλα κατα τις 4 τον εκοψε η πεινα και εκλαιγε και μου ελεγε μαμ μαμ μαμ. του εφτιαξα 250μλ γαλα τα οποια και τσακισε αλλα συνεχισε να κλαει λεγοντας μαμ μαμ μαμ.... ειμαι να σκασω παλι :| δεν μπορει να ζει με γαλα... θα δοκιμασω και αυγοφετες μηπως και....

κατα τα αλλα ειμαι γραφειο προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου, πηρα και μια τσαντα αντιπυρετικα και βλεπουμε....

καλημερα!!!!!περαστικα σε ολες και σε ολα τα ζουζουνια!!!!ειναι υπουλος ο καιρος εξω και εχει ριξει πολυ κοσμο στο κρεββατι!!!!εμας ο παππους ειναι καλα...περιμενουμε την βιοψια σε καμια 20αρια μερες που θα βγει.ευτυχως ολα πηγαν καλα.εγω το σ/κ ξεθεωθηκα στο σιδερωμα......ειμαι κομματια!!Ο Μαρινουλης εχει απο το Σαββατο το πρωι ξερη τσιμπλα στο ματακι του το αριστερο...ή πηρε κρυο ή εχει κατι αλλεργικο.τι αλλα νεα?ΑΑΑΑ και το δικο μου θερμομετρο Μαρακι υπερυθρο ειναι.Να ρωτησω και κατι την ΤΑΤΙ.....ΜΗΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ?

Καλημερα!

Εχω ρεπο σημερα και ειμαι χαλαρη.

Περαστικα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστα.

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.

Ελενιτσα καταρχην περαστικα στον πεθερο σου.Πως ειναι?

Αχ,μην μιλατε για φαγητο...ειναι μια πονεμενη ιστορια...

Γαλα το βραδυ δεν πινει(αν πιει αντε να πιει 100 γρ.στο τσακιρ κεφι),φαγητο δεν τρωει οπως ετρωγε.Αλλες φορες του το δινω αλεσμενο αλλες παλι οχι.Φρουτα με το ζορι.

Αφου να φανταστειτε για να φαει τον βαζουμε στον νηπτηρα στην κουζινα και κανουμε

πως πλενουμε τα πιατα ή στον υπολογιστη και ακουμε mazoo and the zoo.

Ειναι μεγαλο μαρτυριο για μας το φαγητο.

Χθες πηγαμε στην νυφη μου που μας εκανε το τραπεζι και του εδωσα μπιφτεκι με πατατες.

Εφαγε μισο μπιφτεκι και 3 πατατες.Δεινοπαθησαε μιλαμε για να φαει εστω και αυτο.

4 ατομα επιστρατευτηκαν.Το απογευμα για να φαει την κρεμα του επιστρατευτηκαν

3 ατομα και ενας σκυλος...χαχαχα.

Ειναι πολυ ζορικος στο φαγητο.Για αυτο δεν βαζει και δραμι πανω του.

Αφηστε χθες που δεν κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι.Κοιμηθηκε μια και μια στις 9 που

επιστρεψαμε και στις 10 ξυπνησε και εκλαιγε γοερα.Ειχε ματι το παιδακι μου.Μολις τον διαβασε η πεθερα μου ηρεμησε.

Σημερα μπορει να παμε cosmos για βολτιτσα.

Α,να ρωτησω κατι τωρα που το θυμηθηκα.Κρεμα σταματησατε να τα δινετε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα!

Εχω ρεπο σημερα και ειμαι χαλαρη.

Περαστικα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστα.

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.

Ελενιτσα καταρχην περαστικα στον πεθερο σου.Πως ειναι?

Αχ,μην μιλατε για φαγητο...ειναι μια πονεμενη ιστορια...

Γαλα το βραδυ δεν πινει(αν πιει αντε να πιει 100 γρ.στο τσακιρ κεφι),φαγητο δεν τρωει οπως ετρωγε.Αλλες φορες του το δινω αλεσμενο αλλες παλι οχι.Φρουτα με το ζορι.

Αφου να φανταστειτε για να φαει τον βαζουμε στον νηπτηρα στην κουζινα και κανουμε

πως πλενουμε τα πιατα ή στον υπολογιστη και ακουμε mazoo and the zoo.

Ειναι μεγαλο μαρτυριο για μας το φαγητο.

Χθες πηγαμε στην νυφη μου που μας εκανε το τραπεζι και του εδωσα μπιφτεκι με πατατες.

Εφαγε μισο μπιφτεκι και 3 πατατες.Δεινοπαθησαε μιλαμε για να φαει εστω και αυτο.

4 ατομα επιστρατευτηκαν.Το απογευμα για να φαει την κρεμα του επιστρατευτηκαν

3 ατομα και ενας σκυλος...χαχαχα.

Ειναι πολυ ζορικος στο φαγητο.Για αυτο δεν βαζει και δραμι πανω του.

Αφηστε χθες που δεν κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι.Κοιμηθηκε μια και μια στις 9 που

επιστρεψαμε και στις 10 ξυπνησε και εκλαιγε γοερα.Ειχε ματι το παιδακι μου.Μολις τον διαβασε η πεθερα μου ηρεμησε.

Σημερα μπορει να παμε cosmos για βολτιτσα.

Α,να ρωτησω κατι τωρα που το θυμηθηκα.Κρεμα σταματησατε να τα δινετε?

καλημερα Ευμορφακι!!!!!πως εισαι?πως παει η εγκυμοσυνη σου?μωρε ειναι λιγο ζορικα τα παιδακια που δεν τρωνε......εμενα τα κανει ο Αντρεας μου αυτα ακομα....τον κυνηγαμε για να φαει!!!εγω κρεμα του δινω ακομα.......αφου του αρεσει και χορταινει κιολας!!!!ο παππους ειναι καλα.σημερα βγαινει ......θα παει ο Κωστας να τον φερει το μεσημερι.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!!πρωτη μερα στο γραφειο μετα απο 3 μερες απουσιας!χαμος γινεται αλλα αδιαφορω....

μαρακι μου αχ πως σε καταλαβαινω που εισαι αρρωστουλα...μην ανησυχεις σε 2 μερες θα εισαι περδικι!και εμενα ετσι ξεκινησε με ενοχλουσε ο λαιμος 1 μερα την τριτη, ειπα το τσιγαρο ειναι ,την τεταρτη με ποναγε πολυ και ξεκινησε κ μπουκωμα την παρασκευη ημουν καλυτερα και το σαββατο εντελως καλα!

εμενα απο τοτε που εκοψε τα αλεσμενα δεν τρωει κρεμα....θα της δοκιμασω μπας και θελει ετσι για αλλαγη...βεβαια ξερετε τι κανει?τρωει 5-6 μερες ας πουμε λες ααα ωραια της αρεσει κ ξαφνικα μια μερα στραβωνει τη μουρη της (εχει πολυ πλακα οταν το κανει)κ δεν ανοιγει στομα οχι σκυλο να φερεις ουτε ελεφαντα ολοκληρο!

περαστικα στο μαρινουλη ελενιτσα!

αχ και στον αντρικο λιτσακι!

πωπω τι εγινε ρε παιδια?χαμος απο ιωσεις!

το νικολακη μας πρεπει να ειναι καλα τωρα ε μαρακι???????που εισαι καλε????αντε μπες!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αααααααααααα εχω κουπονια babylino....3 ειναι απο 3 ευρω το καθενα νομιζω....γενικα μου στελνουν καθε 1-2 μηνες αλλα δεν εχω τι να τα κανω και ειτε τα πεταω δυστυχως η τα δινω στο supermarket σε καμια κοπελα...τα θελει καμια να της τα στειλω με ταχυδρομειο?εχω διπλα στη δουλεια οποτε δεν μου ειναι κοπος...κανω και βολτα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

περαστικά σε μωράκια και μανούλες!!!

χαμός γίνεται βρε παιδιά....και ειδικά στα παιδάκια που πάνε σχολείο...

της αδερφής μου αυτή τη στιγμή έχει: γαστρεντερίτιδα, ωτίτιδα και επιπεφυκίτιδα!!! το έχει ρημάξει το καημένο ο παιδικός!!! γαστρεντερίτιδα είναι η 3η φορά σε 2 μήνες που έχει!

κοριτσάκια μην αγχώνεστε με το φαγητό...

εγώ τουλάχιστον το έχω πάρει πολύ χαλαρά....όσο θέλει θα φάει!!!

και μην περιμένετε απο την μεταστροφή σε αλεσμένα προς μη αλεσμένα να τρώνε κατευθείαν ποσότητες! και όπως ξαναείπα αν πιστεύετε οτι μπορεί με τα μη αλεσμένα να μη χόρτασαν, συμπληρώστε με αλεσμένα!

και αποτι κατάλαβα η βαλέρια είναι η μοναδική που τρώει και βραδυνό φαγητό ε??? και είναι και η πιο αδύνατη του καφέ μας νομίζω!!!

να σας πω τι τρώει για να δείτε οτι δε χρειάζεται να αγχώνεστε:

-πρωί: φρούτα αλεσμένα , ζήτημα να φάει πλεόν 150μλ και μόνο αν έχει διαφημίσεις το άλτερ!!!!:shock:

-δεκατιανό: φρυγανιά, ψωμάκι, κουλουράκι....

-μεσημεριανό: οτι έχουμε κι εμείς....αν είναι μοσχάρι της το αλέθω μαζί με λίγα λαχανικά και της το δίνω και μετά την αφήνω και τρώει μόνη της τα μη αλεσμένα!

-απόγευμα: γιαούρτι πρόβειο με μπανάνα λιωμένη

-βράδυ: μακαρόνια με μυτζήθρα ή χυλοπίτες ή τοστ με κασεράκι

και θηλάζει πλέον πρωί-μεσημέρι-βράδυ...

και μη φανταστείτε οτι απο φαγητό τρώει τίποτα ποσότητες...αλλά την αφήνω....5 μπουκιές θέλει? οκ

25 μπουκιές? πάλι οκ!

εμείς κρέμα δεν έχουμε φάει ποτέ!

Ευμορφάκι μου πως είσαι? έχεις τίποτα συμπτώματα ή χαλαρά????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Οντως τα περισσοτερα παιδακια που αρρωσταινουν ειναι οσα πανε σχολειο!!!!δεν ειναι τυχαιο ομως!!!!!φταιμε και εμεις οι γονεις σε μεγαλο ποσοστο.....αρρωσταινει το παιδακι σου?κρατα το σπιτι μεχρι να γινει καλα....τι σου φταινε τα αλλα!!!!!Βεβαια υπαρχουν και παιδακια που αρρωσταινουν πιο ευκολα γιατι το ανοσοποιητικο τους ειναι πιο τρωτο.....!!!!Σοφακι συμφωνω σε αυτο που λες για το φαι......(5 μπουκιες οκ!!!! 25..παλι οκ!!)

Διαφημίσεις

τατι μου εκανες πυρετο; εγω 38,1 μεχρι στιγμης. τωρα φευγω παω σπιτι να δω αν εχω. πονανε τα κοκκαλα μου. αχ ας μην εχω κολλησει το παιδακι μου :(

Συμπ πολύ μου αρεσεις που εισια χαλαρη. και εγω ετσι θελω να το βλεπω αλλα εχω την μανα μου που με αγχωνει (αν και το αρνειται οταν της το λεω) από τη μια και στεναχωριεμαι που ο μικρος κλαιει γιατι δεν χορταινει :(

Οντως τα περισσοτερα παιδακια που αρρωσταινουν ειναι οσα πανε σχολειο!!!!δεν ειναι τυχαιο ομως!!!!!φταιμε και εμεις οι γονεις σε μεγαλο ποσοστο.....αρρωσταινει το παιδακι σου?κρατα το σπιτι μεχρι να γινει καλα....τι σου φταινε τα αλλα!!!!!Βεβαια υπαρχουν και παιδακια που αρρωσταινουν πιο ευκολα γιατι το ανοσοποιητικο τους ειναι πιο τρωτο.....!!!!Σοφακι συμφωνω σε αυτο που λες για το φαι......(5 μπουκιες οκ!!!! 25..παλι οκ!!)

σωστο αυτό Ελενάκι....τι το στέλνεις σχολείο αφού δεν είναι τελείως καλά??????

Βέβαια απο την άλλη αν το σκεφτείς, οι εργαζόμενες μανούλες δεν έχουν και πολλές επιλογές ούτε και τόση πολλή άδεια για να κάθονται σπίτι μέχρι να γίνει τελείως καλά το παιδάκι τους....οπότε....μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

ε μα ναι!

σιγά μην αγχωθώ για το φαί!!!

μια ζωή με κυνηγούσαν να φάω! τρελή καταπίεση! δεν πρόκειται να το κάνω αυτό στη Βαλέρια!

γιατί και μένα που με πίεζαν τι κατάλαβαν??????

12 χρονών....25 κιλά....

28 χρονών....48-50 κιλά....:D

το μόνο που με προβληματίζει με τη Βαλέρια είναι που έχει άρνηση στο κουτάλι και θέλει να τρώει με τα χέρια ή ακόμα κι αν την ταίζω εγώ, να της δίνω μόνο με το χέρι! και καλά το μπιφτέκι καλά το τρώει έτσι....

τις φακές και το σπανακορυζο, δε μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τατι μου εκανες πυρετο; εγω 38,1 μεχρι στιγμης. τωρα φευγω παω σπιτι να δω αν εχω. πονανε τα κοκκαλα μου. αχ ας μην εχω κολλησει το παιδακι μου :(

Συμπ πολύ μου αρεσεις που εισια χαλαρη. και εγω ετσι θελω να το βλεπω αλλα εχω την μανα μου που με αγχωνει (αν και το αρνειται οταν της το λεω) από τη μια και στεναχωριεμαι που ο μικρος κλαιει γιατι δεν χορταινει :(

συμπεθεράκι μου περαστικούλια!!!

να μην αγχώνεσαι για το φαί....τέλος!!! καλά οι μανάδες μας έχουν το κατοχικό σύνδρομο να μπουκώνουν τα παιδιά!

και εσένα είναι μια χαρά στα κιλά του ο Κωνσταντινούλης!

Εδώ δεν αγχώνομαι εγώ που η Βαλέρια είναι μόλις 9840γρμ παρακαλώ!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

έχεις δοκιμάσει να του βράσεις μακαρονάκια και να του τα βάλεις μπροστά του να τα φάει μόνος του? ή οτιδήποτε....ψωμάκι....ακόμα και ρύζι!

η Βαλέρια έτσι ξεκίνησε να τρωει....δοκίμαζε μόνο αν το έτρωγε μονη της!!! μέχρι τότε ούτε ψωμί δεν έβαζε στο στόμα της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μαρακι μου περαστικα!οχι δεν εκανα πυρετο εγω...μονο μπουκωμα και λαιμος ποναγαν τα κοκκαλα μου γενικα ειχα μια αδιαθεσια παντου...

και εγω συμφωνω με το σοφακι για το φαι!και με το μαρακι οτι η μανα μου με αγχωνει οτι και καλα παλι δεν εφαγε το παιδι και το παιδι εχει κατεβασει τον αμπακο!

καλημερα τι κανετε?περαστικα στις αρρωστες μανουλες και μωρακια.

ελενιτσα περαστικα στον πεθερο σου.τελικα μαλλον το ιδιο θερμομετρο με το δικο σου θα παραγγειλω .το βρηκα και σε αρκετα καλη τιμη 72 ευρω.

αχχχ και εμενα τα ιδια κανει.πολυ παιδεμα για να φαει.ο δικος μου ειναι και λιγο σιχασιαρης.δεν θελει τα χερια του λερωμενα.με το που λερωνει 1 δαχτυλακι γινεται χαμος!!!!!:?αντε να φαει μονος του.ειχα ξεκινησει να μην τα αλεθω(μονο το κρεας)αλλα δεν τα μασαει βρε κοριτσια.τα καταπινει αμασητα και μου πνιγεται.προχθες το βραδυ του ειχα δωσει λιγο ψωμι και το εβαλε ολο μεσα στο στομα.του κολλησε στον ουρανισκο και φυσικα εκανε εμετο:|δεν ξερω τι να κανω.ελενιτσα καμια ιδεα?οποτε ειμαστε και παλι στα αλεσμενα:?

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...