Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!σημερα ειμαι στην "τσιτα"......αποφασισανε οι γιατροι εχτες να χειρουργηθει εκτακτως ο πεθερος μου σημερα αντι για την επομενη εβδομαδα!!!!εχω τοση αγωνια....ηθελα πολυ να ειμαι εκει...τουλαχιστον να στηριζω την πεθερα μου!!!!Σοφακι εγω ειχα πει για το θερμομετρο.....το ειχα παρει στο premaman.κοστιζε 100 ευρω αλλα ειχε και ενα αλλο με 50......πολυ καλο και εκεινο!!!!να κοιταξω στο σπιτι στο κουτακι του και θα στο πω.νομιζω ομως πως το ελεγαν thermofocus!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

ελενακι μου μαλλον ειναι δυσκολα τα πραγματα ε;

τι να πω σε αυτες τις περιπτωσεις.... αν ειναι για το καλο του ας γινει τωρα και εσυ μην στεναχωριεσαι θα εχεις τον χρονο να τους στηριξεις ψυχολογικα και τους δυο, πεθερο και πεθερα!

Μαριανθη μου δεν ξερω τιποτα ουτε για κρεμες ούτε για σερουμ, ειμαι παντελως ασχετου! :(

Καλημέρα κοριτσάκια!!Μα πού είστε?Σας περιμένω να πούμε μια κουβεντούλα μιας και είμαι αρρωστούλα και κρεββατωμένη!!!!!

Ελενίτσα εύχομαι ο,τι καλύτερο για τον παππούλη κα να επιστρέψει σπίτι να χαρεί και άλλο τα εγγόνια του!

Ήρθαν οι γονείς μου άρον άρον γιατί δεν την παλεύω σήμερα!Δεν έχω πυρετό αλλά πονάω παντού και έχω τρομερή καταροή!Απλά θέλει ξεκούραση και λίγο άραγμα πράγμα που δεν είναι εφικτό αν είμαι μόνη μου!!!Αλλά οι γονείς άγιο πράγμα!!!Να ναι πάντα καλά για όλα όσα προσφέρουν!!Αραγε εμεις θα είμαστε έτσι;θα τρέχουμε να βοηθήσουμε;ελπίζω να φανώ άξια, αλλά εξαρτάται η νύφη!!!χαχα!!:twisted:

Ο Βασίλης μου τα καταλαβαίνει όοοολα, συνεννοούμαστε πολύ καλά αλλά ακόμα δεν μιλάει!Το πρωί με πιάνει με τα δυο του χεράκια και με φωνάζει μαμα για να ξυπνήσω, φωνάζει μπαμπά και γοο που είναι γιωργος, και νεό για το νερό, γιαγια , αυτά λέει!Α!και μπαα για το μπάλα!!Δεν αγχώνομαι απλά αναρωτιέμαι πότε θα μιλήσει!Τον κόβω γύρω στους 18 μήνες να ξεκινάει!:rolleyes:

Θέλω πολύ ένα μωράκι σας το είπα;χαχα!!Και μετά άλλο ένα και μετά θα βγω στη συγγρού για να τα μεγαλώσω!!!!!χαχα:tongue::tongue:

Ψήνομαι να πάω ένα κομμωτήριο για μια βαφούλα έτσι με το συνάχι , αλλά θα με βρίσουν οι γονείς μου αν σηκωθώ να φύγω!:lol:

Λοιπόν κόρες πού είστε?

Να ρωτήσω τις μη αλεσμένες!!Το κρέας πώς το δίνετε?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μακμαράκι που τρυγυρνάς?Εχεις δουλίτσα?Δε βάζεις κρέμες?Και πώς διατηρείς το όμορφο μουτράκι σου?Μη φανταστείς οτι και εγω έβαζα!Μου είχε φέρει οταν γέννησα δώρο για τα γεννεθλιά μου η αδερφή μου μια κρέμα προσώπου και υπάρχει ακόμα η μισή για να καταλάβεις πόσο συχνά βάζω!!Απλά είπα τώρα που πήρα λίγουλάκι τα πάνω μου να ασχοληθώ και με τον εαυτό μου μπας και αρχίσω να μου αρέσω πάλι!:D

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!Μα πού είστε?Σας περιμένω να πούμε μια κουβεντούλα μιας και είμαι αρρωστούλα και κρεββατωμένη!!!!!

Ελενίτσα εύχομαι ο,τι καλύτερο για τον παππούλη κα να επιστρέψει σπίτι να χαρεί και άλλο τα εγγόνια του!

Ήρθαν οι γονείς μου άρον άρον γιατί δεν την παλεύω σήμερα!Δεν έχω πυρετό αλλά πονάω παντού και έχω τρομερή καταροή!Απλά θέλει ξεκούραση και λίγο άραγμα πράγμα που δεν είναι εφικτό αν είμαι μόνη μου!!!Αλλά οι γονείς άγιο πράγμα!!!Να ναι πάντα καλά για όλα όσα προσφέρουν!!Αραγε εμεις θα είμαστε έτσι;θα τρέχουμε να βοηθήσουμε;ελπίζω να φανώ άξια, αλλά εξαρτάται η νύφη!!!χαχα!!:twisted:

Ο Βασίλης μου τα καταλαβαίνει όοοολα, συνεννοούμαστε πολύ καλά αλλά ακόμα δεν μιλάει!Το πρωί με πιάνει με τα δυο του χεράκια και με φωνάζει μαμα για να ξυπνήσω, φωνάζει μπαμπά και γοο που είναι γιωργος, και νεό για το νερό, γιαγια , αυτά λέει!Α!και μπαα για το μπάλα!!Δεν αγχώνομαι απλά αναρωτιέμαι πότε θα μιλήσει!Τον κόβω γύρω στους 18 μήνες να ξεκινάει!:rolleyes:

Θέλω πολύ ένα μωράκι σας το είπα;χαχα!!Και μετά άλλο ένα και μετά θα βγω στη συγγρού για να τα μεγαλώσω!!!!!χαχα:tongue::tongue:

Ψήνομαι να πάω ένα κομμωτήριο για μια βαφούλα έτσι με το συνάχι , αλλά θα με βρίσουν οι γονείς μου αν σηκωθώ να φύγω!:lol:

Λοιπόν κόρες πού είστε?

Να ρωτήσω τις μη αλεσμένες!!Το κρέας πώς το δίνετε?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

καλε εδω ειμαι!!!του δινω κοτοπουλο πιο πολυ...σε μικρα κομματακια και ας εχουμε μονο 4 δοντια....το μασουλαει!!!και τωρα του δινω και μοσχαρι....να ειναι μαλακο ομως...σχεδον λιωμενο!!!τον Ανδρεα τον προσεχα πιο πολυ...και δεν του εδινα μη αλεσμενο φαι...σε τετοια ηλικια που ειναι τωρα τα μικρα μας....και γι αυτο ειπαμε αμαν να φαει κρεας.Τωρα το ζηταει μονος του!!!την Ευη και τον Μαρινο τα ξεκινησα απο πολυ μικρα.....μπορει να κανει πως πνιγεται στην αρχη....αλλα στην πορεια μαθαινει!!!!γι αυτο να μαθαινουν απο μικρα να τα τρωνε ολα γιατι μετα θα δινοπαθησετε!!!ακουστε με....καποια φαγητα μπορει να μην τα θελουν αλλα πρεπει να τα δοκιμαζουν.εγω ποτε δεν πιεσα κανενα για το φαγητο...και ειδικα τον Ανδρεα που σκαει για να φαει.Μαλιστα ενα φεγγαρι ειχε κοψει το γαλα...οπως και η Ευη.Στην πορεια ομως το ζητανε!!!Βεβαια υπαρχουν και οι ενναλακτικες.....αλλα μην κολλατε πουθενα!!!!εγω ειμαι εδω να σας λυσω καθε απορια!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχι:-D

Διαφημίσεις

Ελενίτσα ξέρεις τί γίνεται?Ο Βασίλης δεν είναι του φαγητού!Τί εννοώ, τρώει τα πάντα, όσπρια, λαχανικά, τραχανά, φρούτα, φέτα, δοκιμάζει τα πάντα που τρώμε εμεις ή ο παππούς του.Αλεσμένα τρώει μαξιμουμ 100-120 μλ και μόνο τον τελευταίο μήνα έχει σταθεροποιήσει τα γεύματά του, πριν έπαιζε να μην φάει καθόλου μεσημεριάνό ή κρέμα το πρωί!Γι αυτό και δεν παίρνει ιδιαίτερο βάρος!Το θέμα είναι οτι δεν τα καταπίνει!Τα κάνει νιανια αλλά δεν τα καταπίνει!Οπότε φοβάμαι οτι αν του τα δώσω πατημένα θα φάει μια δυο κουταλιές και μετά θα τα φτύνει και θα μείνει νηστικός γιατί δεν καθόμαστε στο καρεκλάκι πάνω από 10 λεπτά ώστε να προλάβω να του αλέσω!!Επίσης τοχω ξεπεράσει και δεν τον πιέζω γιατί μου κάνει και εμετούς!Εχουμε και 8 δοντάκια και είναι και πανέξυπνος ώστε να τα καταλαβαίνει όλα, αλλά δεν μασάει!Τί προτείνεις?Α!γάλα πίνουμε αρκετό αλλά συνδυασμένο με τον ύπνο, είναι σαν την πιπίλα του!Και φυσικά ξυπνάμε 2 φορές μέσα στη νύχτα γιατί πεινάει!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Μαριανθη μου βαζω μια τις vichy για τις ηλικιες 30 και ανω. δεν ειμαι πολύ ευχαριστημενη ομως με οποια κρεμα και αν δοκιμασα. προτιμω αυτες του φαρμακειου πχ κορρε, απιβιτα, vichy κλπ, δεν τρελαινομαι για καμια ομως να προτεινω. :?

περαστικουλια σου βρε, προσεχε το παιδι, βαλε καμια μασκουλα!

Ελενιτσα δινεις κρεας ακοπο; μπραβοοοοοο.... εγω φοβαμαι υπερβολικα γιατι καποτε πνιγηκα ασχημα σαν παιδι με νερο και εκτοτε ο πνιγμος ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης! σημερα θα του δωσουμε ψαρι με ζυμαρικουλι (σουσαμακι) και αυτο θα ειναι ακοπο. για να δουμε. εχθες ειχε παει το βραδυ στην σπιτονοικοκυρα μου και του εδωσε χυλοπιτε μες ψωμι. μια χαρα μασουλαει μωρε αλλα εχει μανα δειλη το παιδι :roll:

Ελενιτσα δινεις κρεας ακοπο; μπραβοοοοοο.... εγω φοβαμαι υπερβολικα γιατι καποτε πνιγηκα ασχημα σαν παιδι με νερο και εκτοτε ο πνιγμος ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης! σημερα θα του δωσουμε ψαρι με ζυμαρικουλι (σουσαμακι) και αυτο θα ειναι ακοπο. για να δουμε. εχθες ειχε παει το βραδυ στην σπιτονοικοκυρα μου και του εδωσε χυλοπιτε μες ψωμι. μια χαρα μασουλαει μωρε αλλα εχει μανα δειλη το παιδι roll:

ακου δειλη!!!!!:tongue:σα δεν ντρεπεσαι....να εχεις υπ' οψιν σου πως αν σε βλεπει ο Κωνσταντης και "φοβασαι"....θα σε χορεψει για τα καλα!!!!ασε που μπορει να φοβηθει και αυτος!!!!η αλλη οψη του νομισματος.......

καλημερα και απο μενα!!!αλλη μια μερα σπιτι!ακομα αρρωστη αλλα καλυτερα...λοιπον το θεμα καλλυντικα μαριανθη το κατεχω!μου αρεσουν παρα πολυ κ εχω δοκιμασει τα παντα!λοιπον σου λεω αυτα που μου αρεσουν πολυ κ εχω καταληξει....

1)μασκα καθαριστικη μαζι με scrub : estee lauder sparkling clean αλλα και της apivita η μασκα με αργιλο ειναι πολυ καλη....

2)επισης η estee lauder εχει κατι ωραια pads για ξεκουραση στα ματια

3)κρεμα ματιων για μενα προσωπικα η καλυτερη και αυτη χρησιμοποιω αλλα πολυ ακριβη ειναι της la prairie η anti-aging eye cream

4)συμπαθητικη ειναι και της roc και πολυ οικονομικοτερη retinox wrinkle correxion eye cream

5)κρεμα προσωπου γενικα δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιασει αλλα αυτη που μου αρεσει περισσοτερο ειναι η primordiale skin recharge της lancome

6)οσον αφορα το serum εχω δοκιμασει διαφορα αλλα νομιζω το absolue ultimate bx της lancome μου αρεσει περισσοτερο.υπαρχει και ενα αλλο που ειχα παρει απο το φαρμακειο αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται....

κατα τα αλλα πως ειμαστε?ελενιτσα ο πεθερος σου βγηκε απο το χειρουργειο?περαστικα του!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

α και ξεχασα...

κρεμα για νυχτα λενε οτι ειναι απαραιτητ μιας κ το προσωπο μας δεν κανει καθολου συσπασεις τη νυχτα,εγω δεν χρησιμοποιουσα θεωρουσα οτι επρεπε να το αφησω να αναπνεει αλλα πηρα και απο αυτη τωρα τελευταια....

πηρα της roc απο την ιδια σειρα με τη κρεμα ματιων retinox night cream

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ποποποπο εγω παντως εχω αφεθει στο ελεος του θεου οσον αφορα την περιποιηση!!!!!θελω να παω να κανω ενα βαθυ καθαρισμο προσωπου να ξανανιωσω!!!!χιχιχιχιχιχι

ειναι αφηδατωμενο το προσωπο μου ιδιαιτερα στο κουτελο που εχει και τις πιο πολλες ρυτιδες!!!!χαχαχαχαχα Τατι βγηκε ο πεθερος μου επιτελους!!!ειναι μια χαρα....δεν βγαζει αχνα!!!!πιστευω να μπορεσω να παω να τον δω....

alo alo!!!!

ουφ λεπτό δε με αφήνει η κοριτσάρα μου και σας χάνω ρε γμτ!

τουλάχιστον ανακτήσαμε τον βραδυνό μας ύπνο....προσωρινά τουλάχιστον γιατι καταφθάνει με βήμα γοργό ο 4ος τραπεζίτης μας!

1ον εμεις την γριπη την κολλησαμε ηδη......η Ευη το πρωτο θυμα!!!

2ον το ερωτημα ειναι το εξης: τρωει ποτε υγιεινα το παιδακι της κουνιαδας σου?

3ον σε ευχαριστω για τις ευχες..οπως και τις υπολοιπες κοπελες!!!μακαρι.....αυριο ειναι το χειρουργειο!!!!

άστα Ελενάκι....το κουνιαδοπαιδο απο διατροφή τοέχουν άστα να πάνε....

θυμάμαι όταν ήταν 18 μηνών περίπου που πολλές φορές της έδιναν για βραδυνό πίτσα με απ'όλα πάνω στις 11 το βράδυ!!!! και μετά απορούσαν που έκανε εμετό το παιδί στον ύπνο του!

όπως λέει και μια γνωστή μου:

μερικά παιδιά τα μεγαλώνει η Παναγία γιατί οιγονείς τους....πέρα βρέχει!

περαστικά στην Ευούλα σου!!!!

και με το καλό να επιστρέψει και ο πεθερός σου!

να'μαι και εγω!

δεν εχω πολύ ορεξη και εχω ψυχοπλακωθεί με όλες αυτες τις ιωσεις κυριως με την γουρουνογριππη για την οποία μου μίλησε ο παιδιατρος αλλα και για τις "βαρβατες" γαστρεντεριτιδες, όπως μου ειπε επισης.

εμενα ο μικρος εχθες επειδη πηρε εναν υπνακο γυρω στις 7 , κοιμηθηκε τελικα με γκρινια στις 11 και 10, ξυπνησε κλασσικα στις 3 για γαλα και μετα στις 8 οριστικα τιγκα στο σκ@το!

με εχει προβληματισει επισης πολύ η διατροφη του. αναγουλιαζει τα λιωμενα και δεν ξερω τι να του δωσω. αν τον ξεκινησω με τα δικα μας τι ποσοτητα θα τρωει και τι θρεπτικα συστατικα θα παιρνει; εμεις με τον Αρη μπορει να την βγαλουμε και με ομελετα. τι θα τον κανω τον μικρο; το απογευμα δοκιμασα να του δωσω τοστακι και δεν το εφαγε. τελικα του εδωσα παλι κρεμα.:(

το απογευμα εσεις τι τους δινετε;

επιπλεον σαν χθες πεθανε ο μπαμπας μου. περασαν 12 χρονια. με πειραξε ρε γμτ αν και πιστευα οτι το εχω ξεπερασει σε πολύ μεγαλο βαθμο :roll: τεσπα....

Σοφακι περαστικα στον Ανασταση! μωρε πως το επαθε αυτο; φαντασου πονο το μικρακι!

Λιτσου μου που χαθηκες;

Ελενιτσα λυπαμαι πολύ για τον πεθερο σου. φανταζομαι τι περναει ο ανθρωπος ψυχολογικα και σωματικα. μακρια από εμας βρε κοριτσια. ασχημο πραγμα η αρρωστια!

μαριαααααααααανννθηηηηηηη ου ουουουουου!:D

Συμπεθεράκι μου....ο μικρός είναι μια χαρά έτοιμος να κόψει τα αλεσμένα!!!

μη φοβάσαι!!!

το απόγευμα βράστου λίγες χυλοπίτες και ρίξτου και λίγη μυτζηθρούλα απο πάνω να δεις τι έχει να γίνει!!!

η Βαλέρια το απόγευμα τρώει γιαούρτι πρόβειο με μπανάνα λιωμένη και μετά κατά τις 9 τρώει συνήθως μακαρόνια, χυλοπίτες....

έλα όμως που θέλει να τρώει αποκλειστικά μόνη της....και όταν την ταίζω εγώ, δε θέλει με κουτάλι παρά μόνο με το χέρι!φαντάσου λίγο το σκηνικό να γίνεται αυτό και να την ταίζω φακές!!! οι πρωτόγονοι που τρώνε με τα χέρια.....ουγκ ουγκ!

Για τις ποσότητες μην ανησυχείς....στην αρχή μέχρι να συνηθίσει θα τρώει λιγότερο αλλά μετά θα δεις που θα τα τρώει όλα μια χαρά!

και για να μην αγχώνεσαι μπορείς να του δίνεις μη αλεσμένα και μετά να του συμπληρώνεις με αλεσμένα για να είσαι σίγουρη οτι έφαγε καλά!

επίσης δοκίμασε να του φτιιάξεις γιουβαρλάκια ή μπιφτεκάκια που να τα ψήσεις σκεπασμένα ώστε να μη σκληρύνουν απέξω και να είναι μαλακά!

εγώ τα ψήνω έτσι και μάλιστα βάζω το μπιφτέκι ανάμεσα σε δυο φέτες ντομάτας και παίρνει τα ζουμιά της και γίνεται πεντανόστιμο!

Μαριάνθη εγώ απο καλλυντικά δεν το έχω το άθλημα....

μια ενυδατική βάζω όλη κι όλη κι αυτή μόνο αν είναι να βγω έξω,πριν βαφτώ! νομίζω η Τατιάνα όμως σε κατατόπισε πλήρως!!!

περαστικά Τατιανάκι!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γειαααααααα....

Τατι τι να πω για σενα; μπραβο σου που ασχολεισαι τοσο με σενα. θα αρχισω και εγω να αγοραζω αυτα που προτεινες μπας και δω προκοπη με την μουρη μου που εχει γερασει αποτομα μια δεκαετια :(

περαστικουλια κιολας βρε, δεν θυμαμαι να σου εχω πει :confused:

Συμπεθερακι ειμαι πολύ προβληματισμενη με τα γευματα του υιου. ουτε τα αλεσμενα τρωει ουτα τα μη αλεσμενα. του εφτιαξα τοστακι ενα απογευμα και ουτε να το φτυσει. σημερα για μεσημεριανο εφαγε από ψαρι αλεσμενο με πεπονακι (ζυμαρικο) το οποιο φυσικα δεν ηταν αλεσμενο, 10 κουταλιτσες μαξιμουμ και αυτες με πολύ κοπο, την ψιχα από μια φετα ψωμι και μιση φετα τυρακι μιλνερ. αυριο θα φτιαξω μακαρονια με σαλτσα να δω. θα δοκιμασω και τις χυλοπιτουλες που λες. τι να πω ηταν τοσο φαγνος που με στεναχωρει τωρα αυτη η μεταστροφη. ειναι δυνατον να φταινε και οι κυνοδοντες; καλα εγω ετσι που καταντησα ολα στα δοντια τα ριχνω :roll: πω πω πολυ στεναχωριεμαι.....

Καλησπέρα!!Μόλις έσβησα καταλάθος ένα κατεβατό που έγραψα!!!!!Δεν αντέχω να το ξαναγράψω!!!!!

Εν συντομία λοιπόν!!Τάτι χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Ελενίτσα περαστικά στον παππούλη και καλήάνάρωση!!!μακμαράκι εννοείται οτι είναι τα δόντια!Τα συγκεκριμένα είναι πολύ ύπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες και ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ γρήγορα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

με εχει προβληματισει επισης πολύ η διατροφη του. αναγουλιαζει τα λιωμενα και δεν ξερω τι να του δωσω. αν τον ξεκινησω με τα δικα μας τι ποσοτητα θα τρωει και τι θρεπτικα συστατικα θα παιρνει; εμεις με τον Αρη μπορει να την βγαλουμε και με ομελετα. τι θα τον κανω τον μικρο; το απογευμα δοκιμασα να του δωσω τοστακι και δεν το εφαγε. τελικα του εδωσα παλι κρεμα.:(

το απογευμα εσεις τι τους δινετε;

Λοιπόν το απόγευμα τρώμε:

1) σούπα από το μεσημέρι (δηλ. το κρέας του λιωμένο, τα λαχανικά πατημένα και το πεπονάκι ολόκληρο) και τρώει μια γαβάθα δικιά μας

2) ένα βαθύ πιάτο τραχανά με ένα κομματάκι (μισό σπιρτόκουτο) ξαλμυρισμένη φέτα (βάζεις το κομματάκι σε νερό 3-4 ώρες)

3) γιαούρτι με μέλι αλλά συνήθως με αυτό ξαναπεινάει

4) 1 φέτα ψωμί με μέλι...πάλι ξαναπεινάει σύντομα :)

Από τα φαγητά μας τρώει μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο, μικρές μπουκίτσες, μακαρόνια με κιμά, σπανακόρυζο (τρελαίνεται), φακές μισή μερίδα συνήθως σαν συμπλήρωμα με το κρέας του γιατί είναι βαριές, ρεβύθια επίσης, γιουβέτσι.

Του έχω πάντα δικό του φαγητό γιατί αν δεν φάει ποσότητα από τα δικά μας, να έχω να του συμπληρώσω γεύμα.

Α δυο φορές τη βδομάδα τρώει ψάρι...μισό μπακαλιαράκι τη φορά με λαχανικά...αυτό το κάνω αλοιφή, όπως και τα φρούτα γιατί έτσι τα τρώει απνευστί και δεν το διακινδυνεύω να τα κόψει...ας μάθει αργότερα να τα τρώει άκοπα.

Μαρακι περαστικα στον Νικολα.ταλαιπωρητε ο καημενουλης.

πριν λιγο καιρο ειχα διαβασει πως καποιο κοριτσακι χρησιμοποιει θερμομετρο μετωπου αλλα δεν θυμαμαι ποια:oops:

εγώ πήρα αυτό το θερμόμετρο:

http://www.amazon.co.uk/Medisana-76120-Infrared-Clinical-Thermometer/dp/B002Q4TV4E/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1295790401&sr=8-7

αυτές τις μέρες είχα την ευκαιρία να το συγκρίνω με το ψηφιακό και δεν έχει καθόλου απόκλιση!

Υπόλοιπα κοριτσάκια πως είστε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...