Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενίτσα γιατί δεν έχεις διάθεση??Ελα, μην σε παίρνει από κάτω!!Μια ζωή την έχουμε!!!!!Δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε!!!!Ετσι αποφάσισα!!ΝΑ μη σκάω για τίποτα παρά μόνο με τον γιο μου!!!!Πάρε τα πάνω σου!!!!!!:D:D:D:D:D:D Πού είναι τα 3 ζουζούνια σου::????Εσυ πως την παλεύεις με 3 παιδιά?Εγω με ένα και έχω σαραβαλιάσει!!Παραμονή πρωτοχρονιάς άλλαξα τον χρόνο και δεν είχα προλάβει να κάνω μπάνιο!!!!!!Εσυ πώς τα φέρνεις βόλτα!Κάθε μέρα κοιμάμαι 13-30 , ξυπνάω μέσα στη νύχτα εννοείται για τον μικρό και μετά 8-30 νταν στο πόδι και μετα τρέξιμο και δουλειά!!!!!!!!!!

Συμφωνω μαζι σου Μαριανθουλα μου!!!Η αληθεια ειναι πως δεν την παλευω γενικα με τιποτα πλεον....εχω παραδωθει!!!δοξαζω τον Θεο που εχω την μαμα μου και με βοηθαει.χρονος για μενα δεν υπαρχει..... για εναν καφε ή ενα ποτο που θελω να παω σαν ανθρωπος...θεωρειτε απαγορευμενο!!!συν της αλλης σημερα ειμαι και ψυχοπλακωμενη γιατι ανεβαινει Αθηνα ο πεθερος μου για να χειρουργηθει.Εχθες που μιλησαμε με τον γιατρο ειπε πως πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα.....εν τω μεταξυ πηγαμε τα παιδια εχθες στον παππου να τα δει και μετα απο λιγο πηγε μεσα στο δωματιο και εκλαιγε γιατι φοβαται πως δεν θα τα καταφερει να τα δει ξανα.:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενιτσα περαστικά στον παππούλη!!Δεν το ήξερα!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!Υπομονή και κουράγιο!ο,τι καλύτερο!!Σκέφτομαι οτι σε κανένα δυο χρόνια θα είσαι σουπερ όμως!Θα τα χαίρεσαι πολύ!!!!

Τατι περαστικά σου!Σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί εγω έχω μαθήτρια στο φροντιστήριο που σκάει μύτη άρρωστη και βήχει σε μια αίθουσα 1χ1!!!Ασε!Κάτσε σπίτι σου κοπελιά!!Εχω και μωρό!!!Ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή!!Εγω πάλι αν και κουρασμένη δεν άλλαξα θέση στο κρεββάτι!!Πτώμα έπεσα!!

Καλά λένε δε οτι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!!Πού καιρός και όρεξη για έρωτα!!Μην απορείτε πλέον για τα αδέρφια που έχουν 10 χρόνια διαφορά!!!!χαχαχα!!!:D:D:D

Μακμαράκι τί κάνεις???ΜΑράκι??Πώς είστε?Τα μωρουλίνια!??:)

O40a.jpgO40ap3.png

Ελενιτσα περαστικά στον παππούλη!!Δεν το ήξερα!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!Υπομονή και κουράγιο!ο,τι καλύτερο!!Σκέφτομαι οτι σε κανένα δυο χρόνια θα είσαι σουπερ όμως!Θα τα χαίρεσαι πολύ!!!!

Τατι περαστικά σου!Σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί εγω έχω μαθήτρια στο φροντιστήριο που σκάει μύτη άρρωστη και βήχει σε μια αίθουσα 1χ1!!!Ασε!Κάτσε σπίτι σου κοπελιά!!Εχω και μωρό!!!Ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή!!Εγω πάλι αν και κουρασμένη δεν άλλαξα θέση στο κρεββάτι!!Πτώμα έπεσα!!

Καλά λένε δε οτι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!!Πού καιρός και όρεξη για έρωτα!!Μην απορείτε πλέον για τα αδέρφια που έχουν 10 χρόνια διαφορά!!!!χαχαχα!!!:D:D:D

Μακμαράκι τί κάνεις???ΜΑράκι??Πώς είστε?Τα μωρουλίνια!??:)

χαχαχαχαχαχαχα εισαι απιθανη....σηκωθηκες με ορεξη σημερα μου φαινεται!!!!

καλημεραααααα.πως ειστε μανουλες?περαστικα στις αρρωστουλες.

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια.απο χθες το απογευμα εχει και ο Αναστασης 37.5-38 απο το μμρ.βρε κοριτσια ποσο κραταει?2-3 μερες?

ελενιτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου?ευχομαι ολα να πανε καλα με τον πεθερο σου.

Μαρακι που εισαι?σε χασαμε.τι κανει ο υπεροχος Νικολας?:D

XWF8p2.png

Καλημέρα!!!

περαστικά Τατιανάκι και Μαριάνθη!!!

Λιτσάκι κουράγιο!!!

εμένα η μικρή μου έκανε ύπνο-δωράκι! 11-9 χωρίς καθόλου ξύπνημα!!!

έτσι να παίρνω δυνάμεις γιατί έρχεται ο 4ος τραπεζίτης!!!

α κοριτσάκι το νου σας....μου είπε η παιδίατρος οτι γίνεται χαμός πάλι με τη νέα γρίπη! τα πιτσιρίκια πέφτουν σαν τα κοτόπουλα λέει!!! μέσα σε μια μέρα μόνο είχε εξετάσει 20 που την είχαν την παλιογρίπη!!!

Σοφάκι περαστικά στον Αναστάση σου! μα διάστρεμμα??? ελπίζω αν περάσει το συντομότερο!

εγώ χθες το πρωί βγήκα για καφέ με μια φίλη μου μαζί με τη μπουμπού της που είναι 3,5 μηνών!!! ωραία ήταν!!!και η Βαλέρια έκατσε μια χαρά!!!!

ε και μετά το απόγευμα μας ήρθαν επίσκεψη οικογενειακώς η κουνιάδα μου και με ζάλισε....οτι κακώς θέλω τόσο πολύ να τρέφεται υγιεινά το παιδί μου!!!!:shock:

και τι θα πάθει αν τρώει γκουντις,σοκολάτες,κλπ!!!!

που να δείτε την έκφραση της όταν της είπα οτι δεν της βάζω ακόμα αλάτι στο φαγητό και όταν της βάζω, χρησιμοποιώ ένα που δεν έχει περάσει απο επεξεργασία και είναι φυσικό!!! με κοιτούσε σαν ούφο!!!

φωτιά θα πήραν τα τηλέφωνα μετά για να το σχολιάσει στη μάνα της!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

(να αναφέρω οτι η κόρη της τρωει κανονικά σοκολάτες, γαριδάκια,γκούντις,κλπ απο 12 μηνών!!!)

Ελενίτσα περαστικά στον πεθερούλη σου!!!

μακάρι να γυρίσει πίσω γερός!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

α κοριτσάκι το νου σας....μου είπε η παιδίατρος οτι γίνεται χαμός πάλι με τη νέα γρίπη! τα πιτσιρίκια πέφτουν σαν τα κοτόπουλα λέει!!! μέσα σε μια μέρα μόνο είχε εξετάσει 20 που την είχαν την παλιογρίπη!!!

εγώ χθες το πρωί βγήκα για καφέ με μια φίλη μου μαζί με τη μπουμπού της που είναι 3,5 μηνών!!! ωραία ήταν!!!και η Βαλέρια έκατσε μια χαρά!!!!

ε και μετά το απόγευμα μας ήρθαν επίσκεψη οικογενειακώς η κουνιάδα μου και με ζάλισε....οτι κακώς θέλω τόσο πολύ να τρέφεται υγιεινά το παιδί μου!!!!:shock:

και τι θα πάθει αν τρώει γκουντις,σοκολάτες,κλπ!!!!

που να δείτε την έκφραση της όταν της είπα οτι δεν της βάζω ακόμα αλάτι στο φαγητό και όταν της βάζω, χρησιμοποιώ ένα που δεν έχει περάσει απο επεξεργασία και είναι φυσικό!!! με κοιτούσε σαν ούφο!!!

φωτιά θα πήραν τα τηλέφωνα μετά για να το σχολιάσει στη μάνα της!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

(να αναφέρω οτι η κόρη της τρωει κανονικά σοκολάτες, γαριδάκια,γκούντις,κλπ απο 12 μηνών!!!)

Ελενίτσα περαστικά στον πεθερούλη σου!!!

μακάρι να γυρίσει πίσω γερός!

1ον εμεις την γριπη την κολλησαμε ηδη......η Ευη το πρωτο θυμα!!!

2ον το ερωτημα ειναι το εξης: τρωει ποτε υγιεινα το παιδακι της κουνιαδας σου?

3ον σε ευχαριστω για τις ευχες..οπως και τις υπολοιπες κοπελες!!!μακαρι.....αυριο ειναι το χειρουργειο!!!!

Καλημέρα σας! Σας γράφω γρήγορα γιατί δεν είμαι καν στο γραφείο μου!

Μαρακι που εχεις εξαφανισθει???εεε???κι εγω τρεχω αλλα τον πρωινο καφε τον πινω γραφοντας σας καλημερες!!!!

χαχαχαχα πλάκα έχεις ρε φιλενάδα! χάνεσαι μήνες και μετά μου την λες ρε; :tongue:

έχω UATs σε 3 projects παράλληλα και τρέχω μεταξύ 3 κτιρίων αυτή τη βδομάδα...τον πρωινό καφέ και το πρωινό τσιγάρο τα κάνω κατά τις 12 αυτές τις μέρες να καταλάβεις...

καλησπερα.τι κανετε?ολοι καλα?εμεις παθαμε το πρωτο <<σοβαρο>>ατυχημα.ο Αναστασης επαθε διαστρεμμα .κλαμα και πονος του χαμου το μαναρι μου.τωρα ειναι πολυ καλυτερα,το παταει κιολας μονο που δεν μπορουμε να βαλουμε παπουτσια ακομα.

τα πραγματα με τον αντρα μου πανε καλυτερα,βελτιωνεται η κατασταση θελω να πιστευω,σιγα σιγαααα.

α...σας ειπα?ετοιμαζομαστε για ταξιδακι .κλεισαμε χθες εισητηρια και ξενοδοχειο για Γερμανια.θα ερθουν μαζι και οι γονεις μου.θα παμε να δουμε την αδερφη της μαμας μου:-D

μονο ο γιοκας μου ανοιγει το στομα μολις δει τη συριγγα.απαπα....τι παιδι τα παντα πινει.μεχρι και την ογκμεντιν ηπιε αδιαμαρτυριτα.μπιαχ..ειναι αηδιαστικη:roll:

κοριτσάκι μου, περαστικά στον Αναστασούλη, αλλά χαίρομαι πραγματικά με όλα τα υπόλοιπα νέα σας :lol:

και το σούργελο ξερογλύφεται με το ντεπόν και όταν τελειώσει, γλύφει την σύριγγα! :confused:

Επίσης αγαπημένες μου φίλες θα ήθελα να μου πείτε ποιά κρέμα χρησιμοποιείτε για τα μάτια σας και αν κάποια χρησιμοποιεί σερουμ γιατι μου είπαν οτι είναι ευεργετικό για το δέρμα!!Εγω βέβαια έχω αρκετά σπυράκια κάθε βδομάδα αλλά νιώθω οτι θέλω να προσέξω το δέρμα μου γιατί νιώθω οτι ταλαιπωρούμαι αρκετά!!

Συγνώμη που σας γράφω πολλά αλλά είναι το σύνδρομο με "κυνηγάει βασίλης ΄γκρινιάζει άντρας "!!!

Για σου κούκλα! Να μου φιλήσεις το υπέροχο αστεράκι σου! Εγώ μετά την εγκυμοσύνη ταλαιπωρούμαι με ακμή στα γεράματα, οπότε χρησιμοποιώ μόνο ότι μου δίνει ο δερματολόγος. Κάνω και μια θεραπεία με αντιβίωση και κρέμες εδώ και 1.5 μήνα.

Αν ταλαιπωρήσε με σπυράκια, θα σου πρότεινα να τον δεις τον δερματολόγο...

καλημερα!!!!παλι στο σπιτι αρρωστη ακομα!ολο το βραδυ ξυπναγα απο το μπουκωμα....

περαστικά Τατιανάκι...εγώ να δεις, που δεν αρρώστησα, αλλά έκανα το ταξί σε ίωση και έχω το Νικολιό 2 μέρες με πυρετό...μοναδικό σύμπτωμα...έφτασε και 39.2...ευτυχώς από χθες βράδυ μόνο δέκατα :?

συν της αλλης σημερα ειμαι και ψυχοπλακωμενη γιατι ανεβαινει Αθηνα ο πεθερος μου για να χειρουργηθει.Εχθες που μιλησαμε με τον γιατρο ειπε πως πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα.....εν τω μεταξυ πηγαμε τα παιδια εχθες στον παππου να τα δει και μετα απο λιγο πηγε μεσα στο δωματιο και εκλαιγε γιατι φοβαται πως δεν θα τα καταφερει να τα δει ξανα.:(:(

να του τα πηγαίνεις όσο μπορείς να τα χαίρεται Ελενάκι μου και κουράγιο να κάνετε γιατί θα χρειαστεί να τον στηρίξετε πολύ :(

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια.απο χθες το απογευμα εχει και ο Αναστασης 37.5-38 απο το μμρ.βρε κοριτσια ποσο κραταει?2-3 μερες?

Μαρακι που εισαι?σε χασαμε.τι κανει ο υπεροχος Νικολας?:D

μια ώρα πυρετό εκανε το μμρ στον Νικόλα...

αρρωστούλη τον έχω, πρώτη φορά με τόσο πυρετό και τα έχει χαμένα ο κακομοίρης...κουρνιάζει αγκαλίτσα...αλλά μόλις πέσει κάτω από 38, τρώει ότι βρει μπροστά του και σουργελιάζει ως συνήθως :rolleyes:

1ον εμεις την γριπη την κολλησαμε ηδη......η Ευη το πρωτο θυμα!!!

για πες συμπτώματα...γιατί μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι την περνάει ο μικρός...

να'μαι και εγω!

δεν εχω πολύ ορεξη και εχω ψυχοπλακωθεί με όλες αυτες τις ιωσεις κυριως με την γουρουνογριππη για την οποία μου μίλησε ο παιδιατρος αλλα και για τις "βαρβατες" γαστρεντεριτιδες, όπως μου ειπε επισης.

εμενα ο μικρος εχθες επειδη πηρε εναν υπνακο γυρω στις 7 , κοιμηθηκε τελικα με γκρινια στις 11 και 10, ξυπνησε κλασσικα στις 3 για γαλα και μετα στις 8 οριστικα τιγκα στο σκ@το!

με εχει προβληματισει επισης πολύ η διατροφη του. αναγουλιαζει τα λιωμενα και δεν ξερω τι να του δωσω. αν τον ξεκινησω με τα δικα μας τι ποσοτητα θα τρωει και τι θρεπτικα συστατικα θα παιρνει; εμεις με τον Αρη μπορει να την βγαλουμε και με ομελετα. τι θα τον κανω τον μικρο; το απογευμα δοκιμασα να του δωσω τοστακι και δεν το εφαγε. τελικα του εδωσα παλι κρεμα.:(

το απογευμα εσεις τι τους δινετε;

επιπλεον σαν χθες πεθανε ο μπαμπας μου. περασαν 12 χρονια. με πειραξε ρε γμτ αν και πιστευα οτι το εχω ξεπερασει σε πολύ μεγαλο βαθμο :roll: τεσπα....

Σοφακι περαστικα στον Ανασταση! μωρε πως το επαθε αυτο; φαντασου πονο το μικρακι!

Λιτσου μου που χαθηκες;

Ελενιτσα λυπαμαι πολύ για τον πεθερο σου. φανταζομαι τι περναει ο ανθρωπος ψυχολογικα και σωματικα. μακρια από εμας βρε κοριτσια. ασχημο πραγμα η αρρωστια!

μαριαααααααααανννθηηηηηηη ου ουουουουου!:D

για πες συμπτώματα...γιατί μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι την περνάει ο μικρός...

συναχι-πυρετος-αδιαθεσια ......την βλεπω και πολυ"κομμενη" στο προσωπο....εχουμε ομως και ενοχληση στο λαιμο!!!και εδω θα συμφωνησω με την Τατι που λεει οτι οποιος ειναι αρρωστος να καθεται στο σπιτι του.δεν του φταινε κατι οι υπολοιποι!!!!υπαρχουν παιδακια στο νηπιαγωγειο που εχουν νεογεννητα αδερφακια.τι φταινε να τα κολλησουν....οταν κολλανε τα δικα τους φωναζουν ολοι!!!!αι στο καλο νευριασα τωρα:mad:

Μαρακι μου περαστικα στο Νικολα σου! τα συμπτωματα λεει ειναι πολύ εντονος πόνος στα κοκκαλα αλλά πως να στο πει το δολιο;:roll: μακαρι να μην την περναει την παλιογριππη.

παω στο λογιστη να δω πότε αποδιδω ΦΠΑ :evil:

Διαφημίσεις

ελενιτσα περαστικα στον πεθερο σου!!!!

μαρακι περαστικα στον Νικολα!!!αχ μωρε ταλαιπωρειται ο καημενουλης...δεν μου αρεσει καθολου οταν εχουν πυρετο....

μακμαρακι στην αρχη δεν θα τρωει ποσοτητα...δηλαδη εμενα λιωμενα ετρωγε 300 ml και κανονικα φαγητα οταν ξεκινησαμε ετρωγε 100 ml δεν ξερω γιατι δεν μπορουσα να υπολογισω...μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο σιγα σιγα θα αυξησει την ποσοτητα κ τη γρηγοραδα.εμενα τωρα καταβροχθιζει τα παντα σε χρονο ρεκορ...τωρα το απογευμα τρωει η γιαουρτι +μπανανα η ψωμακι με τυρακι+μπανανα η γαλα η τελοσπαντων οτι της ερθει γιατι μπορει να μην θελει γιαουρτι κ να θελει γαλα η ψωμι....

καποια κοριτσια δινουν κ τραχανα με ξαλμυρισμενη φετα...γενικα μωρε του δινεις οτι θελει...χτες το βραδυ ειχε φαει γιαουρτι κ μπανανα (τις λατρευει αφουν παει με τη μαμα μου στη λαικη κ μολις τις δει αρχιζει κ χαμογελαει στους μαναβηδες κ τις κερνανε μπανανες!!!!) κ μετα ηρθε σπιτι κ ετρωγα μακαρονια φουρνου κ εννοειται εφαγε γιατι ηθελε κ μετα ηπιε κ γαλα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Μαρακιιιι περαστικα στον ΝΙκολα!!!!εχεις δικιο για το ψαξιμο χαχαχαα!!!Εμεις παλι καλα που ολα γινονται στο δικο μας κτηριο επομενως δεν εχω πηγαινε ελα !!!

Ελενιτσα ευχομαι να πανε ολα καλα στον παππου σας και να γυρισει γρηγορα πισω στα εγγονακια του !!!

Οσο για το μμρ ο Ανδρεας κα ι σημερα κατι δεκατακια τα εχει δεν ξερω αν ειναι απο εκει η απο τα δοντια μας

Παλι κυκλοφορει η παλιογουρουνογρίπη????ΑΑΑ δεν το ειχα ακουσει!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

διαβασα τα νεα σας λιγο γρηγορα, περαστικα στις αρρωστες μαμαδες και παιδακια! εμεις μολις ξαναξεκινησαμε παιδικο επεστρεψαν οι μυξες (ωωω τι πρωτοτυπο!!!)

Κατα τα αλλα καλα, εχουμε τωρα 4 δοντια ολοκληρα και 2 μισα. εχω αρχισει σιγα σιγα να της δινω μπισκοτακι η ψωμι να το τρωει μονη της, πριν φοβομουνα χωρις δοντια, αν και δε μου χε κανει κανενα μεγαλο πνιξιμο...εχει ηρεμησει δε την ενοχλουνε τωρα γιατι ειναι ολη μερα χαρουμενη και χοροπηδαει συνεχεια. τωρα και οι 2 κοιμουνται (για μεσημερι) και στις 8 περιμενουμε επισκεψεις, βλεπω κατα τις 12 να κοιμομαστε με μια, αλλα αν αφησω την αννα να κοιμηθει μεχρι τις 8 τοτε θα χοροπηδαει και το βραδυ, δε θελει να κοιμηθει με τιποτα ! τι κακο ειναι αυτο! και δεν αφηνει και την αλλη να κοιμηθει αμα γκρινιαζει!!!! Λοιπον προχθες ακουγα κατι χρατσα χρουσα και μετα απο ωρα μου φωναζει η μεγαλη μου : μαμαααα ελα να δεις τι κανει η αννα...ειχε κοριτσια ξεκολλησει απο τον τοιχο τα αυτοκολλητα που τους εχω βαλει, οσα ηταν στο υψος της (γιατι το κρεββατι ακουμπαει τοιχο) και μαζι εφυγε και η μπογια!!!!! τα ξανακολλησα κι εγω σε εκεινο το σημειο ακριβως και την πηρα μαζι μου και την αφησα να κοιμηθει στο καναπε, και την πηγα κοιμισμενη. αυτη ηταν ικανη να πηδηξει και στο αλλο κρεββατι, να πατησει τη βικυ για να ξεκολλησει και τα υπολοιπα!!!

Μαρακι περαστικα στον Νικολα.ταλαιπωρητε ο καημενουλης.

πριν λιγο καιρο ειχα διαβασει πως καποιο κοριτσακι χρησιμοποιει θερμομετρο μετωπου αλλα δεν θυμαμαι ποια:oops:ελενιτσα εσυ το ειχες πει?οποια το εχει και ειναι ευχαριστημενη ασ γραψει την εταιρια να παρω και εγω.εχω ενα ψηφιακο της OMRON αλλα χρησιμοποιειται στο στομα η στον ποπο και δεν καθεται με τιποτα ο μικρος.αφηστε που μου τα βγαζει ολο λαθος σε συγκριση με αυτο του υδραργυρου.35.5 το ψηφιακο 37,5 του υδραργυρου.τρεχα γυρευε:confused::roll:

Μακ ηταν με τον μπαμπα μου και ηταν ανεβασμενος σε ενα σκαλακι.ο πατερασ μου τον κρατουσε απο τα χερακια αλλα φαινεται πως οπως κατεβηκε το γυρισε προς τα μεσα.ο καημενουλης.αστα...πολυ κλαμα.ο παιδιατρος μου ειπε ευτυχως που φορουσε καλο παπουτσι αλλιως μπορει και να το ειχε σπασει.

XWF8p2.png

Καλησπέρα και από μένα!!!κοίμησα, έπλυνα πιάτα και τώρα μπορώ λίγο μα αράξω καθότι αρρωστούλα!!Πήρα βιταμίνες θα πάρω και αντιγριπικό ελπίζω να μη χειροτερέψω!

Πήγα και έκανα ένα μόνιμο βερνίκι στα νύχια έτσι για να λέω οτι κάτι κάνω και εγω και ψήνομαι να πάω κανένα κομμωτήριο αύριο αλλά δε θέλω να αφήσω πάλι το μωράκι μου!!!

Μαράκι για πες ποια αντιβίωση σου δίνει και τί κρέμες γιατί και εγω έκανα με αντιβίωση αλλά τώρα έχει αντικατασταθεί!!Για πες μπας και κάνω και εγω τίποτα!!

Οπως καταλαβαίνετε πάει το κοκό και απόψε γιατί τρέχει και η μύτη, νυστάζω βήχω και γενικά είμαι σαράβαλο!!!

Μια μέρα είχα να τον δω και νομίζω οτι μεγάλωσε!!!Αχ!Πώς θα αρχίσω να του δίνω μη αλεσμένα?Πως θα την παλέψει με το κρέας?Εμένα τρώει που τρώει 100-120 αλεσμένα τι θα γίνει με τα κανονικά?Νηστικός θα μείνει?Αφήστε που θα κρυώνουν μέχρι να τα φάει και δε θα τρώγονται με τίποτα!!

Δε μου είπατε για τα σερουμ!!!Και τις κρέμες σας!!:confused::confused::confused:

Πολλά φιλάκια και περαστικά σε όλες σας και σε όλα τα μωράκια!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...