Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε τι φαγανα παιδια που εχουμε.....τα τσακιζουν ολα!!!!παντως και την περιοδο της οδοντοφυιας και κυριως τις μερες που ειναι να σκασει το δοντακι θελουν να εχουν κατι στο στομα τους συνεχεια!!!μαλλον και η δικη μας "γκρινια" οφειλεται σε δοντια......!!!κοιτα διαφορα ομως απο παιδι σε παιδι......τα αλλα δυο δεν μιλουσαν καθολου με τα δοντια....και τουτο το μικρο ζοριζεται!!!!εγω του δινω πονσταν γιατι το ντεπον δεν τον πιανει ιδιαιτερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσακι για ρωτα τον παιδιατρο μηπως του παρεις υποθετα ντεπον ή αποτελ. εμενα ο δικος μου το ντεπον το πινει με τετοια μανια που όταν τελειωνει κλαιει και θελει κι αλλο. :confused:

Λιτσακι ο Αντρικος σου χαιδευεται μαζι σου......!!!!την παιδαγωγο του ισως να την φοβαται κατα βαθος και με τον φοβο μην τον φωναξει ....κανει οτι του λεει!!!!μην τρελαινεσαι....αλλα αγριεψε τον με τον τροπο σου....ή βαλε τον Ομηρο να του το δωσει.Δωσ 'του λιγο νερακι μετα το ντεπον.

Λιτσακι ο Αντρικος σου χαιδευεται μαζι σου......!!!!την παιδαγωγο του ισως να την φοβαται κατα βαθος και με τον φοβο μην τον φωναξει ....κανει οτι του λεει!!!!μην τρελαινεσαι....αλλα αγριεψε τον με τον τροπο σου....ή βαλε τον Ομηρο να του το δωσει.Δωσ 'του λιγο νερακι μετα το ντεπον.

αχ κοριτσι και ο πατερας του να του δωσει τα ιδια , και νερακι του δινω μετα και παλι τα ιδια! Σου λεω εχω αλλαξει 4 συροπια. Την προηγουμενη φορα του ειχαμε βαλει υποθετω εννοειται , γκρινιαξε εκεινη την ωρα αλλα μεχρι εκει.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

μωρε τι φαγανα παιδια που εχουμε.....τα τσακιζουν ολα!!!!παντως και την περιοδο της οδοντοφυιας και κυριως τις μερες που ειναι να σκασει το δοντακι θελουν να εχουν κατι στο στομα τους συνεχεια!!!μαλλον και η δικη μας "γκρινια" οφειλεται σε δοντια......!!!κοιτα διαφορα ομως απο παιδι σε παιδι......τα αλλα δυο δεν μιλουσαν καθολου με τα δοντια....και τουτο το μικρο ζοριζεται!!!!εγω του δινω πονσταν γιατι το ντεπον δεν τον πιανει ιδιαιτερα.

Τις αλλες φορες ετσι ηταν , τωρα μαλλον τον ενοχλουν πολυ και δεν μπορει να φαει τα μπισκοτα του επιεδη ειναι σκληρα και τον πονανε

Διαφημίσεις

Λιτσακι με τις αντιβιωσεις τι κανετε; τις πινει; εγω μια φορα δοκιμασα και με ΤΙΠΟΤΑ! βεβαια τελικα δεν χρειαστηκε να την παρει αλλα οταν δοκιμασα και μονο που την μυρισε γυρισε το στομαχι του!

Λιτσακι με τις αντιβιωσεις τι κανετε; τις πινει; εγω μια φορα δοκιμασα και με ΤΙΠΟΤΑ! βεβαια τελικα δεν χρειαστηκε να την παρει αλλα οταν δοκιμασα και μονο που την μυρισε γυρισε το στομαχι του!

Koita 2 fores exei parei mono antiviosi ton iounio , pou itan pio mikros kai dne eixa provlima kai mia tora me tin otitida pou tin piname meta kopon kai vasanon. Me to pou vlepei tin siriga ginete....

καλησπερα.τι κανετε?ολοι καλα?εμεις παθαμε το πρωτο <<σοβαρο>>ατυχημα.ο Αναστασης επαθε διαστρεμμα .κλαμα και πονος του χαμου το μαναρι μου.τωρα ειναι πολυ καλυτερα,το παταει κιολας μονο που δεν μπορουμε να βαλουμε παπουτσια ακομα.

τα πραγματα με τον αντρα μου πανε καλυτερα,βελτιωνεται η κατασταση θελω να πιστευω,σιγα σιγαααα.

α...σας ειπα?ετοιμαζομαστε για ταξιδακι .κλεισαμε χθες εισητηρια και ξενοδοχειο για Γερμανια.θα ερθουν μαζι και οι γονεις μου.θα παμε να δουμε την αδερφη της μαμας μου:-D

Μακ και ο δικος μου τα ιδια.ακομα ολα αλεσμενα τα θελει.τωρα 2 μερες εχω ξεκινησει νατα παταω με το πηρουνι αλλα δεν τρωει την ιδια ποσοτητα οπως με τα αλεσμενα:?ελπιζω να συνηθησει.

μονο ο γιοκας μου ανοιγει το στομα μολις δει τη συριγγα.απαπα....τι παιδι τα παντα πινει.μεχρι και την ογκμεντιν ηπιε αδιαμαρτυριτα.μπιαχ..ειναι αηδιαστικη:roll:

XWF8p2.png

καλησπερα απο μια αρρωστη μανουλα!ωωωωω ναι ειμαι αρρωστη γιατι καποιοι αποφασιζουν κ ερχονται στη δουλεια αρρωστοι με αποτελεσμα να κολλαμε κ ολοι οι υπολοιποι.η ραφ στη μαμα μου εννοειται κ εγω ξαπλα σημερα αλλα δεν εχω καμια ορεξη για τιποτα...να φανταστειτε τωρα σας διαβασα...

μαρακι δεν ξερω εχω ψιλοκαταληξει στο συμπερασμα οτι δεν ειναι δοντια...τις εχω δωσει 2 βραδια ντεπον κ κοιμηθηκε μετα απο 2 ωρες...αρα ειπα κ εγω οτι δεν ειναι δοντια γιατι οταν ειναι οταν της δινω ντεπον ηρεμει....

κ μενα τρωει τα παντα κ θελει να δοκιμασει τα παντα!γλυκα δεν της δινω κ σχεδον ποτε σοκολατα.εχει δοκιμασει 1-2 φορες.δεν ξερω νομιζω οτι θα την ταραξει...

α κ μια συμβουλη για το ντεπον..εμενα το πινει σαν τρελη...φωναζει μολις δει συριγγα μαμ μαμ!το ντεπον ποτε μεσα σε γαλα...δεν λειτουργει!το γαλα με καποιο τροπο το χαλαει!αυτα απο εμενα...εδω θα ειμαι μεχρι τις 6-7 που θα μου φερουν τη μικρη!φιλια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα, καλημερα!!!

Σοφακι μου περαστικα στον Ανασταση κοριτσακι, οκακομοιρης θα ποναει και θα τον ενοχλει. Ευχομαι να σας περασει γρηγορα.

Και βεβαια χθες ηταν η 7η μερα του εμβολιου και καναμε πυρετο!! Ακριβως την ωρα που το ειχε κανει...φαγαμε το υποθετο (ειχε 38.2 για αρκετη ωρα) και ηταν η ωρα του υπνο επομενως δεν επαιζε να τον βαλω για υπνο χωρις να παρει τιποτα. Το βραδυ μας πως ηταν?? Απο τις 2 εως της 5 κοιμηθηκε πανω στο στηθος μου στο κρεβατι μας κ, και οτανβ αρχισε να πιανεται προφαβως τον ταισα και τον πηγα στο κρεβατι. Βεβαια χθες ετσι οπως επιανα τον λαιμο του επιασα ενα καρουμπαλακι λιγο πιο κατω απο το αριστερο αυτι του πρεπει να παρω τον γιατρο τηλεφωνο να ρωτησω γιατι εχω σκασει απο χθες,. Αυτα τα νεας μας...

Τατι περαστικα κοριτσακι !! Δεν παιρνουν ολοι αναρρωτικη βρε κοριτσι ...ειναι στον ανθρωπο !!

Μαρακι που εχεις εξαφανισθει???εεε???κι εγω τρεχω αλλα τον πρωινο καφε τον πινω γραφοντας σας καλημερες!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο εμένα!!!!!Μετά από πολύ καιρό έχω λίγη ώρα στη διαεσή μου!!!!!!!Ο μικρός κοιμήθηκε στην μαμά μου, γιατί δούλευα μέχρι τις 21-30 το βράδυ!Το σιχαίνομαι όταν τον αφήνω το βράδυ!!!!Μου λείπει αφάνταστα!!Ομως αυτό σημαίνει οτι θα έχω λίγη ώρα για μενα και μετα θα πάω και για νύχια!!!χαχα!

Είμαι όμως σιναχομένη και εχω πάλι δουλειά και στο φροντιστήριο δεν ανάβουν κλιματισμό και ξεπαγιάζω!!!Θα πάρω τα μαγικά μου χαπάκια!!

Εσεις τί κάνετε??Περαστικά στον Αναστάση με το ποδαράκι του!Εγω απορώ πως ακόμα έχουμε γλυτώσει από τέτοια ατυχήματα!!!Λιπτοπάκι το μμρ κάνατε, γιατί δεν θυμάμαι?Εμείς θα το κάνουμε τέλη του μηνός!Για να δούμε!Με το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς δεν έκανε πυρετό εμένα ο μικρός!:D

Δυο φίλες μου που έχουν αγόρια είναι έγκυες και περιμένουν κορίτσια!!Τέλεια?Εγω πάντως νομίζω οτι θα ήθελα ένα αγοράκι ακόμη!!Ετσι λέω!Επίσης θα αρχίσω να παίρνω πάλι τα φιλισιν αν και έχει βγει καινούριο σκεύασμα που διαφοροποιείται για πριν την εγκυμοσύνη και για μετά την εγκυμοσύνη!Ελπίζω να μείνω γρήγορα, για το καλοκαίρι το επιθυμώ, να δούμε γιατί ο συζυξ δεν συμμετέχειενεργά !!!!!!!!!χαχαχαχ

Επίσης αγαπημένες μου φίλες θα ήθελα να μου πείτε ποιά κρέμα χρησιμοποιείτε για τα μάτια σας και αν κάποια χρησιμοποιεί σερουμ γιατι μου είπαν οτι είναι ευεργετικό για το δέρμα!!Εγω βέβαια έχω αρκετά σπυράκια κάθε βδομάδα αλλά νιώθω οτι θέλω να προσέξω το δέρμα μου γιατί νιώθω οτι ταλαιπωρούμαι αρκετά!!

Συγνώμη που σας γράφω πολλά αλλά είναι το σύνδρομο με "κυνηγάει βασίλης ΄γκρινιάζει άντρας "!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ελενίτσα γιατί δεν έχεις διάθεση??Ελα, μην σε παίρνει από κάτω!!Μια ζωή την έχουμε!!!!!Δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε!!!!Ετσι αποφάσισα!!ΝΑ μη σκάω για τίποτα παρά μόνο με τον γιο μου!!!!Πάρε τα πάνω σου!!!!!!:D:D:D:D:D:D Πού είναι τα 3 ζουζούνια σου::????Εσυ πως την παλεύεις με 3 παιδιά?Εγω με ένα και έχω σαραβαλιάσει!!Παραμονή πρωτοχρονιάς άλλαξα τον χρόνο και δεν είχα προλάβει να κάνω μπάνιο!!!!!!Εσυ πώς τα φέρνεις βόλτα!Κάθε μέρα κοιμάμαι 13-30 , ξυπνάω μέσα στη νύχτα εννοείται για τον μικρό και μετά 8-30 νταν στο πόδι και μετα τρέξιμο και δουλειά!!!!!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα!!!!παλι στο σπιτι αρρωστη ακομα!ολο το βραδυ ξυπναγα απο το μπουκωμα....ελενιτσα μου τι κανεις?τι εχεις κοπελα μου?

Τατι περαστικα κοριτσακι !! Δεν παιρνουν ολοι αναρρωτικη βρε κοριτσι ...ειναι στον ανθρωπο !!

να παιρνουν λιτσα μου να παιρνουν!πρωτον εγω τι φταιω να αρρωσταινω εξαιτιας τους και δευτερον ετσι και κολλησει η μικρη θα τους φαω!!!!εγω δεν μπαινω σε μεσα μαζικης μεταφορας για αυτο το λογο! και εεμεις δεν εχουμε προβλημα με τις ασθενειες...δηλωνουμε ασθενεια καθομαστε σπιτι κ πληρωνομαστε κανονικα...δεν καταλαβαινω το λογο που πρεπει να αρρωσταινουμε οοοοοολοι στον οροφο απο ενα ατομο....ααααα και το ωραιο ειναι οτι την πηρε ενας συναδελφος κ λεει ειμαι αρρωστος δεν θα ερθω μπορει ομως να ερθω αυριο και του λεει οοοοχι να μην ερθεις να μην μας κολλησεις!!!!μετα απο 2 μερες που ηταν εκεινη αρρωστη ηρθε κανονικα και τις 3 μερες!!!!και ελεγε μην με πλησιαζετε ειμαι αρρωστη...αλλα χωθηκε στο ασανσερ μαζι μας!!!

σορρυ για τη γκρινια αλλα τα χω παρει!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...