Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξερω ελενιτσα!θα την φαω τη μικρη!

και εγω το εκανα αυτο για περιπου 3 χρονια χωρις να βλεπω ονειρο!απλα ηθελα να κοιμαμαι μαζι με το μπαμπα μου!ο δολιος τι τραβηξε 3 χρονια!εγω τον ηθελα στο κρεββατι μου!!!!κοιμοταν μαζι μου κ μολις κοιμομουν εφευγε!ξυπναγα δεν τον εβλεπα κ πηγαινα κ τον ξαναφερνα!αυτο γινοταν οοοοοοοολο το βραδυ!

καλα να παθω τα ιδια μου κανει τωρα και η ραφ!

να χαιρεσαι τη μανουλα σου!

εγω περα απο καποιους συναδελφους δεν εχω κανεναν!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Alo!!!

Εδώ κι εγώ. Τάτι μου σε παιδεύει η Ραφ?άχου το μωρέ να μην κάνει κι αυτή τα νουμεράκια της.απ' ότι θυμάμαι ήταν κυρία στον ύπνο από πολύ μικρή.κι έχει αδυναμία στο μπαμπάκα ε?

Κι εμένα ξύπνησε τη νύχτα, το κάνει πού και πού αλλά τον παίρνω αγκαλίτσα στο σαλόνι και αμέσως ξανακοιμάται, αλλά χθες φώναζε γα γα.που σημαίνει ότι ήθελε γάλα.Του έκανα λίγο και αμέσως ξανακοιμηθήκε.

Ελενίτσα να χαίρεσαι τη μανούλα.

Εμένα γιορτάζει ο βαφτισιμιός μου!!!!!!!!

ναι ευτυχως απο 2.5 μηνων κοιμαται ολη νυχτα να μην ειμαι και αχαριστη απλα δεν θελω να μας παρει η κατω βολτα...ξερω παιδακια που κοιμοντουσαν μια χαρα μετα καποια στιγμη ξυπνησαν οι γονεις μη ξεροντας τι να κανουν αρχισαν να κανουν τα παντα και τωρα ταλαιπωρουνται και οι 2!!!βασικα ομως αυτο που θελω πιο πολυ ειναι να μην ξυπναει τη νυχτα για καλο δικο της!δεν ειναι το ιδιο να κοιμασαι 4 ωρες να ξυπνας να μενεις 1 ωρα ξυπνια κ να κοιμασαι αλλες 4-5....ο υπνος σερι ειναι πολυ οφελιμος για τα παιδια και αφου το κατεχει το αθλημα δεν θελω εγω με λαθος χειρισμους να της το χαλασω....1-2 φορες την πηρα στο κρεββατι κ επαιζε!εμεινε 2-3 ωρες ξυπνια με αυτο τον τροπο πολυ περισσοτερο δηλαδη οποτε το κρεββατι μου κομμενο μαχαιρι!τωρα την αφηνω λιγο να κλαψει κ το παιρνει αποφαση κ ξανακοιμαται....βεβαια την τσεκαρω οπως ανεφερα κ παραπανω δεν την αφηνω ετσι στο ελεος της....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

πήζει ο άντρας μου στη δουλειά αυτές τις μέρες και ο υπολογιστής μένει ελεύθερος μόνο αργά το βράδυ αλλά που κουράγιο τότε για να μπω...

εμείς εδώ....παλεύουμε να ξαναστρώσουμε τον ύπνο μας γιατί πάνε οι παλίεςς ωραίες εποχές που την έβαζα ξύπνια στην κούνια και κοιμόταν μόνη της....τώρα πρέπει να πέσει ξερη στην αγκαλιά μου και να τη βάλω απαλά μέσα στην κούνια χωρίς να με πάρει χαμπάρι....γιατί αν με πάρει χαμπάρι....την έβαψα....αυτό συνεπάγεται καμιά ώρα προσπάθειας να την ξανακοιμίσω....

Μαριάνθη εμείς πλέον δεν τρώμε αλεσμένα εκτός απο τα φρούτα που της τα δίνω ακόμα αλεσμένα για να τρώει ποσότητα...γιατί ενώ και τα φρούτα τα έτρωγε μικρά κομματάκια, η παλιοίωση μας πήγε πίσω και προσπαθώ να αναπληρωσω...

όσο για κιλά....άστα καλύτερα....ήταν που ήταν μόλις 9,5 κιλάκια, με την ίωση έχασε κιόλας...κλάφτα Χαράλαμπε!!!

έχουμε παιδίατρο το απόγευμα για μμρ και δοκιμαστικό μαντού...

να τη ζυγίσουμε, δε νομίζω να τα καταφέρουμε....πάλι κατά προσσέγιση θα το κάνουμε!

Τατιανάκι αυπνίες και η Ραφαελίτσα????? κουράγιο!!!

και σε μας και στο Λιτσάκι....

Λιτσάκι για την κάρτα που λήγει, πάρτους ένα τηλ να τους το πεις....ίσως να γίνεται αυτόματα ανανέωση!

εμένα η κάρτα μου στην Εθνική έχει λήξει έδώ και 3 χρόνια και όταν είχα παέι να μου την ανανεώσουν, μου είπαν οτι δε χρειάζεται και να την πάω μόνο αν έχει φθαρεί!!!! χαχαχαχα!!!!

Συμπεθεράκι μου!!! τι κάνει το κουκλί ο γαμπρούλης μου??????

ρε κοπελιά καλά το θες το δεύτερο παιδάκι αλλά πες του άντρα σου οτι με τον κρίνο μόνο η Παναγία συνέλαβε οπότε χρειάζεται να βάλει κι αυτός ένα χεράκι....ή κάτι τελοσπάντων!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ελενίτσα τι κάνεις???????????

πως είσαι απο ψυχολογία? όλα καλά???

να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!!!

Ευμορφάκι εγκυούλα μας, πως είσαι????????

Βουλίτσα να χαίρεσαι το βαφτιστηράκι σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμας !!!

Σοφακι συνεχιζεται με τον υπνο ετσι ε?? Αυτο που λεω στον ευατο μου ειναι ...φαση ειναι θα περασει!!!Σε διαφορετικες στιγμες ειχαμε κατι διαφορα με τον υπνο και μετα απο λιγες μερες ηταν ολα οκ ...αλλα αυτην την φορα πρεπει να εχει μεγαλο ζορι το παιδακι μου με τα δοντια ...σαλιααααααα παντου τοσα σαλια εχω να δω απο τοτε που βγαλαμε τα πρωτα δοντια!!Σημερα κλεινουμε και τις 7 μερες του εμβολιου και να δουμε αν θα εμφανισθει πυρετος!!!

Κοριτσια εχω εξαφανισθει γιατι στην δουλεια γινεται ενας ΠΑΝΙΚΟΣ, χθες ειχα ερθει απο τις 7 και στις 12 αισθανομουν οτι ειχε περασει κανενα 12ωρο ...πολυ τρεξιμο!!!

Κι εμεις αλεσμενα μονο την φρουτοκρεμα τρωμε(που.....στο σπιτι πλεον δεν μου την τρωει την φτυνει,στον σταθμο την τσακιζει, και αντι για φρουτοκρεμα του δινω γιαουρτι και το τρωει). Τ αυπολοιπα φαγητα απο τον Σεπτεμβρη ξεκινησαμε και σιγα σιγα μαθαμε να τα τρωμε κανονικα.Την Κυριακη ειχαμε παει σε ουζερι και εφαγε........χταποδι!!!ηταν και λιγο σκληρο και το τραβαγε να το κοψει με τα δοντια του!!

Παω παω γιατε με περιμενουν διαφορα!!

φιλια πολλα στα παιδακια σας!!

Φιλια πολλ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!αχ Λιτσακι εναν καφε σημερα τον θελω και εγω που δεν πινω κιολας!!!!ολη νυχτα μια να κλαιει ο Μαρινος μια η Ευη!!!!!μονο ο Αντρικος μου κοιμαται ησυχος......εχει μια ανησυχια ο μικρος αυτες τις μερες.Ευτυχως σταματησαν οι διαρροιες.Εχθες μας ειπαν στον παιδικο σταθμο πως εχει φτασει κοντα στα 14 κιλα(!!!!) και ειναι πολυ ψιλοτερος απο το κανονικο του!!!!εχω μεινει εκπληκτη.....εσεις πως ειστε????ααα Σοφακι αυτο με τον υπνο...εχουμε κατι καιρους και το κανουμε και εμεις.....ενω τον εβαζα καθε μεσημερι στην κουνια του και κοιμοταν μονος του.....τωρα πρεπει να τον κουναω...και το πολυ να κοιμηθει 1 ωρα!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες για την μανουλα μου......

Bonjour!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου???

εμείς καλά!!!

πήγαμε χθες παιδίατρο. Η Βαλέρια είναι 9840γρμ και 84 εκατοστά πλέον!

μη σας φαίνονται λίγα τα κιλά!!! με την ίωση είχε πέσει κάτω απο τα 9 οπότε πήρε σχεδόν ένα κιλό!!! την έκαναν τη δουλειά τους τα ψωμιά και τα μακαρόνια που καταβροχθίζει!!!

Κάναμε και τα μεβόλια....τι ανάποδο παιδί έχω όμως...με το που θα μπούμε στην παιδίατρο, αρκεί να τη δει και αρχίζει να κλαίει με μαύρο δάκρυ!!! για να την εξετάσει δε.....την κρατάω εγώ και ο μπαμπάς της!!!

ε στα εμβόλια κάθεται Παναγία η θκατούλα!!! κιχ δε βγάζει!!!

Μας είπε να περιμένουμε ξενύχτια λίαν συντόμως γιατί αναμένουμε την άφιξη του 4ου τραπεζίτη και άλλο ένα που δεν είδα ποιό ήταν!!!

επίσης μας έδωσε το οκ για κατσικίσιο γάλα, κορν φλέικς και για αμύγδαλα που τη ρωτησα! μην απορήσετε κι εσείς όπως εκείνη όταν τη ρ'ωτησα αν μπορώ να δώσω αμύγδαλα στη μικρή!!! δεν εννοώ να της τα δώσω ολόκληρα να τα φάει!!! να της κάνω ένα κέικ με πούδρα απο αμύγδαλα μέσα θέλω επειδή έχουν ασβέστιο!

α Λιτσάκι εσείς είστε πολύ προχώ καλέ!!!!

και χταπόδι ο Αντρίκος!!!

η Βαλέρια δεν είναι τόσο ανοιχτή στις δοκιμές....εκτός κι αν πρόκειται για γλυκό!!!! εκεί ξερογλύφεται μέχρι να της δώσω έστω και ένα ψίχουλο!!!

άσε που πλέον θέλει να τρώει μόνη της....καταλαβαίνετε τι γίνεται στην κουζίνα μετά απο κάθε γεύμα της!!!!! βομβαρδισμένο τοπίο!!!

Καλημέρα Ελενίτσααααααα!!!!

τι το ταίζεις το παιδί καλε και έφτασε 14 κιλά????????

για δώσε καμία συνταγή!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

πωπω.....μας έριξε στα αυτιά ο Μαρινούλης!!! 4+ κιλά μας ρίχνει!!!!

ουαου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ Σοφακι ο Μαρινουλης δεν κανει και τιποτα αλλο απ το να τρωει!!!!ολη την ωρα λεει μαμ μαμ....και να δει και καποιον να τρωει και δεν του δωσει....αλοιμονο του!!!!ελα μωρε τα περισσοτερα παιδακια κανουν ετσι οταν βλεπουν τον παιδιατρο.....μην το λες αναποδο το παιδι!!!!και ο δικος μου κανει ετσι.......τωρα για τα γλυκα δεν θα το σχολιασω γιατι φαινεται οτι το παιδι εμοιασε στην μανα του.Ο Μαρινουλης παντως ειναι ανοικτος σε ολες τις δοκιμες περι του οτιδηποτε φαγωσιμου.......δεν του δινω γλυκα συνεχεια τα αποφευγω....αλλα τα μακαρονια να ξερεις δεν παχαινουν ....αλλα ουτε χορταινουν!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και από εμενα!

Τατι μου Λιτσακι και συμπεθερακι πειτε με τρελη αλλα νομιζω ότι για τις νυχτες αυπνιας φταινε τα δοντια! εμενα ο μ ικρος μου 4 1/2 μηνων ξεκινησε να μην ξυπναει τα βραδυα γι αυτο και του αλλαξα δωματιο. καποια στιγμη (από τον 6ο μηνα ;; δεν θυμαμαι και ακριβως) ξεκινησε να διαταρασσεται ο υπνος του. να σημειωσω ότι 5 μηνων και 1 εβδομαδας εβγαλε το πρωτο δόντι! με τους τραπεζιτες υπέφερε για να μην πω τωρα με τους κυνοδοντες που κατα την διαρκεια της ημερας θελει ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιπιλα και κανει σαν τρελο αν δεν την βρει. το βραδυ τα ξερετε.... βογγαει, κλαει στον υπνο του , ξυπναει αχαραγο για γαλα και τα σχετικα.... δεν μπορειτε να κανετε και πολλα πραγματα εκτος από το να προσφερετε παρηγορια στα μικρακια και να ευχοσαστε να περασει η φαση όσο το δυνατο γρηγοροτερα. αν τουςδωσετε ντεπονακι ηρεμουν καθολου;

καλημερα σας!!!!αχ Λιτσακι εναν καφε σημερα τον θελω και εγω που δεν πινω κιολας!!!!ολη νυχτα μια να κλαιει ο Μαρινος μια η Ευη!!!!!μονο ο Αντρικος μου κοιμαται ησυχος......εχει μια ανησυχια ο μικρος αυτες τις μερες.Ευτυχως σταματησαν οι διαρροιες.Εχθες μας ειπαν στον παιδικο σταθμο πως εχει φτασει κοντα στα 14 κιλα(!!!!) και ειναι πολυ ψιλοτερος απο το κανονικο του!!!!εχω μεινει εκπληκτη.....εσεις πως ειστε????ααα Σοφακι αυτο με τον υπνο...εχουμε κατι καιρους και το κανουμε και εμεις.....ενω τον εβαζα καθε μεσημερι στην κουνια του και κοιμοταν μονος του.....τωρα πρεπει να τον κουναω...και το πολυ να κοιμηθει 1 ωρα!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες για την μανουλα μου......

Ελενιτσα μου να χαιρεσαι την μανουλα σου! να ειναι καλα και παντα διπλα σας!

καλε μονο εγω το εχω το παιδι μου στα αλεσμενα ακομα; βεβαια δεν τον βλεπω για πολυ ακομα γιατι του ερχεται αναγουλα τελευταια. μαλλον τα σιχαθηκε!

λεω από σημερα το απογευμα να ξεκινησω να του δινω τοστακι με τυρακι. το παιδακι μου μπορει μια χαρα να μασαει (τρωει μπισκοτακια μονος του) αλλα εγω φοβαμαι μην πνιγει και τον εχω αφησει πισω στο θεμα "μασημα τροφης". μιλησα με την Μαριανθη από Παρο αυτες τις μερες και εμεινα εκπληκτη από τον μικρό της. κατ' αρχην μιλαει κοριτσια! μου ελεγε η Μαριανθη ότι ο μικρος τρελαινεται για μελι και ελεγε το σκατουλι από μεσα "μελι μελι μελι"! τον ρωταγε: "τι θα πιουμε;" και απαντουσα"μπυα" ΜΠΥΡΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ειναι φανταστικος. ασε που τρωει μεχρι παντσετα!

ααααα και εμεις πηγαμε παιδιατρο αλλα ουτε τον ζυγισαμε ουτε τον μετρησαμε γιατι κοντεψε να παθει μόλις ειδε τον γιατρο. κλαματα με λυγμους και υστεριες ειχαμε. παντως γυρω στα 84 εκ τον υπολογιζω και εγω!

Ειμαι σιγουρη πλεον οτι ειναι τα δοντια!!!

Κι εμεις Ελενιτσα ημαστε ολη την ωρα μαμ και οποιος τρωει να φαει και ο Ανδρεας αλλα...........................ημαστε 10 κιλα , τιποτα παραπανω. Μαρακι εγω του δινω τοστ(ψωμι, τυρι) πολυ καιρο , του το κραταω εγω ομωςς και του δινω γιατι τα κανει ολα.....ιδιως το ΣΚ το πρωι ή το απογευμα οταν ερχεται απο τον παιδικο. Το μελι το δοκιμασε και δεν του αρεσε θα του ξαναδωσω. Γλυκα γενικα αποφευγω να του δινω , τα μπισκοτακια τα nutricia τα τσακιζουμε(πρεπει να αξιωθω να κανω κανεν ακουλουρι κι εγω να του δινω) και το τσουρεκι!!

Οσο για το ντεπον(που δεν πινει ντεπον εχω αλλαξει 4 συροπια και τιποτα...) του εδωσα χθες βραδυ πριν κοιμηθει και το αποτελεσμα????εκλαιγε και εβγαζε την γλωσσα και προσπαθουσε να κανει εμετο για 5 λεπτα. Προσπαθουσα να του αποσπασω την προσοχη με διαφορα και αυτος εκει....επαθα σοκ.Και το καλο???η δασκαλα μου λεει οτι εκει ανοιγει μονος του το στομ ακαι το πινει σαν νερο.............ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...