Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ!!!!!!

Με συγκινησατε αληθεια!

Αυτο το σπορακι μου το εστειλε πραγματικα ο Θεος.

Τον Παντελακο μου τον εκανα με εξωσωματικη.Ευτυχως με την πρωτη προσπαθεια.

Νομιζω οτι ειμαι πραγματικα ευλογημενη.Σ'ευχαριστω Θεε μου!

Ειμαι 6 εβδομαδων.Μολις χθες πηγα στον γυναικολογο και εκανα τον πρωτο υπερηχο.

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.

Κι εγω αισθανομαι μια χαρα,αν εξαιρεσουμε τις πρωινες αδιαθεσιες (που ειναι μεσα στο

προγραμμα).Κατα τ'αλλα μου ειπε να κανω οτι εκανα και πριν αλλα χωρις υπερβολες,μπορω να παιρνω αγκαλια τον Παντελακη αλλα προσεκτικα και οχι αποτομα.

Αν σας πω...στον Παντελη ειχα τελευταια περιοδο 27/11 και το ιδιο ειχα και σ'αυτο.

Ειναι να τρελαινεσαι?Μπορει να το γεννησω και ιδια μερα.χαχαχα!

Μορφούλα μου! Κουκλίτσα μου γλυκιά τι υπέροχο νέο μας έφερες!

Να έχεις μια φανταστική εγκυμοσύνη και ένα γερό και πανέμορφο μωρό!

Παντελάκο έρχεται το αδελφάκι σου ψυχή μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!Τί ωραία νέα!!!Με το καλό Ευμορφία μου και με ένα γερό μωράκι!!!Όλα να εξελιχθούν ομαλά και τέλεια!!!

Τί κάνετε?Εγω πρόλαβα λίγο σήμερα να σερφάρω!!Ό βασιλάκης μου με εξοντώνει όλη την ημέρα και το υπόλοιπο που μένει το απορροφά το σπίτι!!Ειμαι τρελλά ερωτευμένη με τον γιο μου!Δεν μπορώ χωρίς αυτόν!Τρελλαίνομαι σας λέω!!!Μου δίνει φιλάκι στο στόμα, με φωνάζει μαμα, μ'αγκαλιάζει για να κοιμηθεί, με κρατάει απ'το χέρι και με τραβάει όταν θέλει βοήθεια, μου γελάει!!Λιώνω σας λέω, λιώνω!!!!!Τί ευτυχία είναι αυτή!Τα ξεχνάω όλα οταν τον κοιμίζω και μου κάνει ναζάκια!!!!αχαχαχαχ!

Του έδωσα κατσικίσιο γάλα και το ήπιε ανενόχλητος!Περιμένω να δω όμως γιατί με το αντβανσ μου έκανε κακά 4 φορές την ημέρα!!Ελπίζω να μην τον πειράξει!!

Εσεις αρχίσατε τις μη αλεσμένες?Τ'ί ποσότητες τρώνε σε αλεσμένο τα μπεμπάκια σας?Γιατί εμείς με το 120 ανα γεύμα τρέμω για το που θα φτάσει με τα μη αλεσμένα!!Ούτε 10 κιλά δεν είμαστε ακόμα!!!

Σας σκέφτομαι συχνά, θέλω και εγω πολύ να μείνω έγκυος θα τρελλαθώ αν γίνει και τυχαία!Θα το ευχαριστηθώ τόσο πολύ!!Το εύχομαι και σε όλες οσες θέλουν!!

Μαράκι έχω ξεχάσει να σου πώ οτι και η μαμά μου είναι από κέρκυρα!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!Καλη σας βδομάδα!!;););)

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημερα σας!!!!

Τα νεα της Ευμορφούλα ςμας μας έδωσαν μια τεραστια χαρα στο καφε!!! Καιη δικη σου κοριτσακι ειναι διπλη αφου ήρθε τόσο τυχαια !Ετσι εχω μια φίλη που μετα την εξωσωματικη της ήρθαν διδυμα , το πρωτι ηταν κοριτσι και τα διδυμακια ηταν αγορια!!

Φιλια στον Παντελακο σου κοριτσακι και να προσεχεις!!

Μετα απο ενα ωραιο(!) Σκ , χθες φυγαμε σπο το σπιτι στις 1 και μαζευτηκαμε στις 9:30 , κοιμαμαι ορθια γιατι τα ξενυχτια συενχιζουν. Κοιμαμαι πλεον διπλα του για να μην σηκωνομαι συνεχεια, εχει παρα πολλα σαλια επομενως αυτο με παραμεμπει στα δοντια και λεω φαση ειναι θα περασει που θα παει. Απλ αγια τοσες πολλες μερες δεν εχει ξανασυμπεριφερθει ετσι γι αυατο και μου ηταν παραξενο.Απο όσο ειδα εχουν σκασει και τα 3 και το γεγονος οτι ειναι και μεγαλα και 3 μαζι ισως γι αυτο να τρωει τοσο πανικο το παιδακι μου.

Ρε Μαρακι τ αλατρευω τα παιδακια αλλα σκεψου σε τετοιες συνθηκες , ολη αυτην την περιοδο με τις αρρωστιες του μικρου , να ημουν και εγκυος. Ποιος θα το προσεχει ?? Εχω κολλησει οτι κυκλοφορει .. αντε και να ημουν εγκυος!!!

Μην σας ζαλιζω Δευτεριατικο!!! Αντε να εχουμε μια καταπληκτικη εβδομαδα!!!

ΑΑΑΑ Παρασκευη & Σαββατο βραδυ εψαξα ολα τα βιβλια που υπαρχουν για παιδοψιχολογια & διαπαιδαγγωγηση εχω παρει 4 !!! , περιμενω λογιν ανα ερθουν σημερα!!!

Εχει καμια σας prepaid ΚΥπρου?? Ληγει τον αλλο μηνα και εχω λεφτα μεσα τι να γινεται αραγε? Και πρεπει να κανω παλι την ιδια διαδικασια για επανεκδοση???ωχχχχ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!εχω συγκινηθει παρα πολυ με τα νεα της ευμορφουλας μας!!!!αχ ποσο θα θελα να τα ξαναζησω ολα αυτα αλλα με κρατανε πισω καποια πραγματα!!!!

θα ειμαι εδω να τα πουμε...δεν ξερω τι να σας γραψω...εχω συγκινηθει πολυ!δεν ξερω γιατι με επιασε ετσι τοσο πολυ!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημεεεεραααααααα! θα επρεπε να ειμαι στο Δικαστηριο τωρα αλλα ιπα να πω πρωτα μια καλημερα και να φυγω!

Λιτσακι στανταρντ ειναι δοντακια. εμενα για να βγαλει τους κυνοδοντες ταλαιπωρουμασταν γυρω στον 1 1/2 μηνα :-(

καλημερα!!!εχω συγκινηθει παρα πολυ με τα νεα της ευμορφουλας μας!!!!αχ ποσο θα θελα να τα ξαναζησω ολα αυτα αλλα με κρατανε πισω καποια πραγματα!!!!

θα ειμαι εδω να τα πουμε...δεν ξερω τι να σας γραψω...εχω συγκινηθει πολυ!δεν ξερω γιατι με επιασε ετσι τοσο πολυ!

μην εισαι εγκυος και εχεις τα ορμονικα σου;:-P

αααααχχχχ φευγω δεν προλαβαινω να πω τιποτα αλλο. τα λεμε μετα!!!!!!!

καλημεραααααααααα !!!!!αχ Ευμορφακι μου μας εφτιαξες την μερα!!!!αλλες κλαινε απο χαρα αλλες γελανε....αλλες βασανιζονται με την ιδεα της δευτερης εγκυμοσυνης!!!!!βρε μην σκατε...εγω εδω εχω 3 και τα βγαζω περα!!!!σωπαστε......οταν ερθει και για σας αυτη η ευλογημενη ωρα......θα τα ξεχασετε ολα αυτα!!!!με το καλο σε ολες λαχταρουν ενα δευτερο παιδακι.....για βαλτα μπρος ντε......!!!!Σοφακι θα συμφωνησω μαζι σου γι αυτα που λες στο συμπεθερακι σου.......(βλ. σπασμενα κρεββατια)χιχιχιχιχιχιχιχιχι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΕΥΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ!!!

ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ...............

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα !!!!!αχ Ευμορφακι μου μας εφτιαξες την μερα!!!!αλλες κλαινε απο χαρα αλλες γελανε....αλλες βασανιζονται με την ιδεα της δευτερης εγκυμοσυνης!!!!!βρε μην σκατε...εγω εδω εχω 3 και τα βγαζω περα!!!!σωπαστε......οταν ερθει και για σας αυτη η ευλογημενη ωρα......θα τα ξεχασετε ολα αυτα!!!!με το καλο σε ολες λαχταρουν ενα δευτερο παιδακι.....για βαλτα μπρος ντε......!!!!Σοφακι θα συμφωνησω μαζι σου γι αυτα που λες στο συμπεθερακι σου.......(βλ. σπασμενα κρεββατια)χιχιχιχιχιχιχιχιχι

ναι ρε συ εχω τρελαθει στο σεχ τι να σου πω! ερμα μου νιατα λεω εγωωωωωωωωωωω αχχχχχχχ!

Καλημερα Βουλιτσα!

οριστε και η Βουλιτσα το εσπασε αλλα δεν λετε τιποτα!

ναι ρε συ εχω τρελαθει στο σεχ τι να σου πω! ερμα μου νιατα λεω εγωωωωωωωωωωω αχχχχχχχ!

Καλημερα Βουλιτσα!

οριστε και η Βουλιτσα το εσπασε αλλα δεν λετε τιποτα!

χαχαχαχαχαχαχα :tongue:!!!!!!βρε καλα κανατε αλλα εσυ εισαι που λες οτι θες δευτερο τεκνο μανδαμ!!!!!

καλημερα!!!που εισαστε καλε????σας πλακωσε το παπλωμα?αχ τι ωραια που θα ηταν να ημουν στο κρεββατακι μου!!!!λοιπον η μικρη συνεχιζει ακαθεκτη τα νυχτερινα ξυπνηματα....το κανει με 2 τροπους...ή που θα ξυπνησει θα κλαψει απο 1-5 λεπτα δεν θα παω κ θα ξανακοιμηθει ή που θα ξυπνησει θα κλαψει θα παω στα 5 λεπτα μετα στα 10 λεπτα μετα στα 15 λεπτα κ μετα απο 40 λεπτα έως 2 ωρες θα ξανακοιμηθει...εχω αρχισει να πιστευω οτι απλα κανει νουμερα με τον υπνο, δεν θελει να κοιμηθει κλπ (οχι οτι δεν νυσταζει ομως)....μου δειχνει το κρεββατι μου να την βαλω εκει (πλακα μας κανει?????) η τρεχει κ χωνεται στα ποδια του μπαμπα της να μην την παρω...σου λεει αυτος ειναι καλος δεν με μαλωνει ποτε η αλλη θα με χωσει για υπνο....

ελενιτσα που εισαι εεεεεεεεεε?

μαρακια εσεις?????

λιτσα?

σοφια?

ευμορφια κ βουλιτσα?

αντε καλε κ οι υπολοιπες λειπετε καιρο!!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα σας!!!!Τατι μου εδω ειμαι ετρεχα στις τραπεζες για κατι ρυθμισεις!!!!οντως "νουμερακια " σου κανει η μικρη......εγω παντως θυμαμαι οτι οταν ημουν μικρη εβλεπα συνεχεια επι πολλους μηνες ενα κακο ονειρο.......πεταγομουν και ετρεχα στους γονεις μου και σηκωνα την μαμα μου, την οποια εστελνα να κοιμηθει στο κρεβατι μου και εγω κοιμομουν με τον μπαμπα μου.Αυτο γινοταν για 3 χρονια......αλλα το εκοψα απο μονη μου.Αισθανομουν ασφαλεια με τον μπαμπα μου επειδη ηξερα οτι ειχε κρυμμενο το οπλο του(ηταν αστυνομικος) στο σπιτι!!!!εσεις τι νεα?εχουμε καποιον εορταζομενο σημερα?εγω εχω την μανουλα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...