Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα, πλακα κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!με το καλό κουκλαρα μου! τι καλα, τι καλα, εχουμε εγκυούλααααααααααα!ξυπνηστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

137403o9dz9w20go.gif

2212987gu5u0lxl6y.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ :D:D:D:D:D:D

632640zx6vm25i6x.jpg

Ευμορφάκι μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τέλεια νέα!!!!!

εμ γιαυτό χάθηκες εεεε???????? σε απορρόφησαν οι προσπάθειες για το αδερφάκι του Παντελάκου σου!!!!;)

μπράβο βρε κοριτσάκι!!!!

μια καταπληκτική εγκυμοσύνη να έχεις!!!!

πωπω πολύ χάρηκα!!!!

για πες μας και λεπτομέρειες!!! σε ποια εβδομάδα είσαι???

Παλι Σεπτεμβριομωράκι θα κάνεις???????????

2523402cvwz23w12d.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Συμπεθεράκι άντε.....και στα δικά σου!!!!;)

κάνε έναν κόπο να της ανοίξεις ένα θεματάκι να της γράψουμε τις ευχές μας γιατί εγώ έχω το μικρό λαπτοπ και σέρνεται και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αστραπή το συμπεθεράκι μου!!!!

άντε πάρε σειρά κι εσύ....

άντε....άντε....για άσε το πισι και πιάσε το.......

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αστραπή το συμπεθεράκι μου!!!!

άντε πάρε σειρά κι εσύ....

άντε....άντε....για άσε το πισι και πιάσε το.......

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

με κανεις και κοκκινιζω 1205046az3k3j5l79.gif

θα το επιδιωξω παντως να εισαι σιγουρη :rolleyes:

με κανεις και κοκκινιζω 1205046az3k3j5l79.gif

θα το επιδιωξω παντως να εισαι σιγουρη :rolleyes:

κοκκινίζεις ε???? όταν έσπαγες τα κρεβάτια κοκκίνιζες?????????????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

κι εγώ πολύ θα το ήθελα αλλά με τα τελευταία ξενύχτια της μικρής τρόμαξα.....πραγματικά αν ήμουν έγκυος και γινόταν αυτό, δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα πέρα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ela mia mera eleipsa kai skasane ta nea!!!

ela na pairnoun seira kai oi ipoloipes POU THELOUN!!!

akous maraki? 1 evdomada mesa sto xenixti eimai kai sto treximo tin mera stin douleia...an imoun egios????na min to skeftomai ,einai kai to gegonos oti eixa kai mia teleia egimosini kai ola pigan kala kai stin gena kai afto me agxonei pio poli gia defteri egimosini ...kai an einai xalia?kai pos tha koumpantaro ton antrea?kai an xreiasthei krevati?kai gia fto kataligo oti tha meino mono me antrea !!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ!!!!!!

Με συγκινησατε αληθεια!

Αυτο το σπορακι μου το εστειλε πραγματικα ο Θεος.

Τον Παντελακο μου τον εκανα με εξωσωματικη.Ευτυχως με την πρωτη προσπαθεια.

Νομιζω οτι ειμαι πραγματικα ευλογημενη.Σ'ευχαριστω Θεε μου!

Ειμαι 6 εβδομαδων.Μολις χθες πηγα στον γυναικολογο και εκανα τον πρωτο υπερηχο.

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.

Κι εγω αισθανομαι μια χαρα,αν εξαιρεσουμε τις πρωινες αδιαθεσιες (που ειναι μεσα στο

προγραμμα).Κατα τ'αλλα μου ειπε να κανω οτι εκανα και πριν αλλα χωρις υπερβολες,μπορω να παιρνω αγκαλια τον Παντελακη αλλα προσεκτικα και οχι αποτομα.

Αν σας πω...στον Παντελη ειχα τελευταια περιοδο 27/11 και το ιδιο ειχα και σ'αυτο.

Ειναι να τρελαινεσαι?Μπορει να το γεννησω και ιδια μερα.χαχαχα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ela mia mera eleipsa kai skasane ta nea!!!

ela na pairnoun seira kai oi ipoloipes POU THELOUN!!!

akous maraki? 1 evdomada mesa sto xenixti eimai kai sto treximo tin mera stin douleia...an imoun egios????na min to skeftomai ,einai kai to gegonos oti eixa kai mia teleia egimosini kai ola pigan kala kai stin gena kai afto me agxonei pio poli gia defteri egimosini ...kai an einai xalia?kai pos tha koumpantaro ton antrea?kai an xreiasthei krevati?kai gia fto kataligo oti tha meino mono me antrea !!!

για σταματα βρε Μητσοτακη.... πω πω πω το γκαντεμιαζεις πριν γινει απα πα πα πα.... αααα και που'σαι; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΥΣ; εγω αποφασισα τελος :mrgreen:

Σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ!!!!!!

Με συγκινησατε αληθεια!

Αυτο το σπορακι μου το εστειλε πραγματικα ο Θεος.

Τον Παντελακο μου τον εκανα με εξωσωματικη.Ευτυχως με την πρωτη προσπαθεια.

Νομιζω οτι ειμαι πραγματικα ευλογημενη.Σ'ευχαριστω Θεε μου!

Ειμαι 6 εβδομαδων.Μολις χθες πηγα στον γυναικολογο και εκανα τον πρωτο υπερηχο.

Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.

Κι εγω αισθανομαι μια χαρα,αν εξαιρεσουμε τις πρωινες αδιαθεσιες (που ειναι μεσα στο

προγραμμα).Κατα τ'αλλα μου ειπε να κανω οτι εκανα και πριν αλλα χωρις υπερβολες,μπορω να παιρνω αγκαλια τον Παντελακη αλλα προσεκτικα και οχι αποτομα.

Αν σας πω...στον Παντελη ειχα τελευταια περιοδο 27/11 και το ιδιο ειχα και σ'αυτο.

Ειναι να τρελαινεσαι?Μπορει να το γεννησω και ιδια μερα.χαχαχα!

ελα ρεεεεεε..... δεν το ηξερα για τον παντελακη οτι ηταν με εξωσωματικη! αχ διπλη συγκινηση.... ναι κοριτσακι μου εισαι ευλογημενη! θα ειναι μπουμπου στο'πα; εχω και κληρονομικο χαρισμα αμεεεεε(ακου εσυ Λιτσα)!:tongue:

καλησπερα!!!τικανετε?

ευμορφακι με το καλο κοριτσι μου.να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη:D

αντε να περνετε σειρα και οι επομενες:Dτα νεα μας τα ιδια.σημερα κατεβηκα με τον μικρουλη μου στην αγορα και του πηρα ρουχαλακια και παπουτσια.πολυ καλες οι εκπτωσεις εδω.

XWF8p2.png

EVMO τι ωραια νεα!!!! με το καλο το νεο μωρακι, ναι να προσεχεις πως τον σηκωνεις το μικρο σου, ακου μια παθουσα!!!! ειδικα τωρα στην αρχη! πολλα μπραβο:)

σημερα πηγαμε στο αλαντιν on ice και περασαμε πολυ ωραια. η αννα κυρια, συμμετειχε σα μεγαλο παιδι καλε! εκατσε ησυχα ησυχα κ παρακολουθησε και χειροκροτουσε οποτε ακουγε το κοσμο να χειροκροταει και χορευε με τη μουσικη. ηταν πολυ ωραια και αν τυχει να πατε να το δειτε...

αχ τι καλα evmo (επανηλθα) να δεις τι καλα που θα μεγαλωσουν τα δικα παιδακια σου αν εχουν παρεα το ενα τ'αλλο!!!!! ουτε θα το καταλαβεις, και τα χεις και ολα φρεσκα!!!!! φανταζομαι κ η ελενιτσα θα συμφωνει ε/????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...