Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εδω ειμαι!καναμε μπανακι τη μικρη τη ταισα κ εχει ξεραθει!θα την ξαναταισω στις 12.

κοριτσια εσεις ποτε δινετε το τελευταιο βραδινο γαλα?σκεφτομαι μηπως να της το κοψω το τοσο βραδινο κ να της δινω το τελευταιο κατα τις 10-11 κ μετα οτι ωρα ξυπνησει...δε ξερω κ ποσα γευματα πρεπει να κανει αφου περνει δυσκολα βαρος μεχρι τωρα της εδινα 5-6.περιμενω κ τον παιδιατρο αυτη τη βδομαδα να τον ρωτησω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα περαστικα σου κοριτσακι!!

Εμεα παλι κοιμηθηκε χαζολογησε με τον μπαμπα εφαγε και υπνο παλι! Θα ξυπνησει ?? Εγω κατα τις 11 του κανω μπανιο , προσπαθω να τον ταισω όσο γνετε πιο κοντα κατα τις 12 ωστε να ξυπνησει οσο γίνεται πιο αργα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γιατί τις μετράς γεύματα; Δεν την ταίζεις όποτε πεινάει;

Γιατι μετρατε τα γευματα καλε??

Εμεις ως συνηθως ανα τριωρο τρωμε , αντε καποιες φορες αν κοιμομαστε και 4ωρο

Υπαρχει καποιος λογος να τα μετρας?

Διαφημίσεις

Γιατί τις μετράς γεύματα; Δεν την ταίζεις όποτε πεινάει;

της μετραω για να ξερω ποσα πινει συνολικα τη μερα.οποτε πειναει τη ταιζω συνηθως καθε 3-4 ωρες.απλα τωρα τις βαζω 5 μεζουρες κ γραφει στο κουτι οτι πρεπει να κανει 4-5 γευματα γ αυτο προβληματιζομαι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφακι ποσα κιλα ειναι η μπεμπα?

σημερα που τη ζυγισαμε αισιως φτασαμε 5 κιλα σχεδον(4940 για την ακριβεια)ειδε πριν λιγες μερες η μανα μου τις καμπυλες αναπτυξης κ τη βγαλαμε στα κατωτερα φυσιολογικα(εγω δε ξερω να τις διαβαζω καλα-ασχετη μανα:()

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σημερα που τη ζυγισαμε αισιως φτασαμε 5 κιλα σχεδον(4940 για την ακριβεια)ειδε πριν λιγες μερες η μανα μου τις καμπυλες αναπτυξης κ τη βγαλαμε στα κατωτερα φυσιολογικα(εγω δε ξερω να τις διαβαζω καλα-ασχετη μανα:()

Μοντελο τηνβλεπω την μπεμπα!!!

Διαφημίσεις

Και γω τα μετραω τα γευματα...Θελω απαραιτητως να κανει 5 την ημερα. Μεχρι να μπουμε στα στερεα που εκει φανταζομαι δε θα αγχωνομαι τοσο. Εγω Σοφια το βραδινο της το δινω το πολυ στις 9.30, δεν αντεχει και πιο αργα εμενα, εκτος αν εχει κοιμηθει αρκετα κατα τη διαρκεια της ημερας, σπανιο, και της το δωσω 10. Μετα υπνο και το πρωι παλι. Εσυ γιατι την ξυπνας και 12;; Στο ειπε ο γιατρος;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα και απο μενα!!μπηκα να απαντησω γρηγορα γρηγορα στα κοριτσια που λενε για το βρασμενο νερο και παω να κανω την μπεμπα μπανιο....λοιπον το νερο πρεπει να βραζει 10 λεπτα σιγουρα σε μπρικι η κατσαρολακι οπως ειπε και η αννα.εγω τις 2 πρωτες εβδομαδες δεν το ηξερα και η μπεμπα ειχε ανησυχια και κολικους και πολλα αερια.μολις ξεκινησα να το βραζω τοσο πολυ σταματησαν τα παντα...επισης αυτο που κανω ειναι αποστειρωνω μπιμπερο τα γεμιζω με βρασμενο νερο τα βαζω στο ψυγειο και οταν ειναι η ωρα της να φαει (πλεον εχει περιπου σταθερο προγραμμα)βγαζω το μπιμπερο το βαζω στον θερμαντηρα και οταν ειναι ετοιμο προσθετω το γαλα.να ξερετε οτι παντα πρεπει να βαζετε 10mlπεριπου παραπανω βρασμενο νερο γιατι εξατμιζεται.οταν το βγαζετε απο το ψυγειο θα τσεκαρετε αν οντως εχει εξατμιστει.αν οχι θα χυνεται λιγο.τα μπιμπερο διατηρουνται στο ψυγειο 24 ωρες.η αλλη λυση ειναι αυτη που προτεινει η αννα με το θερμος απλα εμενα δεν με βολεψε γιατι επρεπε να το κρυωνω μετα...το θερμος το διατηρει οντως πολυ ζεστο...ενω ετσι την ωρα που την αλλαζω το εχω βαλει στο θερμαντηρα και οταν τελειωνω το αλλαγμα ειναι ετοιμο και αυτο...εεε χαζολογαω και λιγο γιατι ο θερμαντηρας μου κανει 10 λεπτα ενω εγω σε 3 λεπτα την εχω αλλαξει.

λιτσακι η μικρη απο τοτε που πινει ξενο εδω και 3 μηνες δηλαδη κανει πρασινα κακα.αφου αν καμια φορα δω αλλο χρωμα μου κανει εντυπωση....εφοσον λοιπον δινεις και ξενο φανταζομαι οτι ειναι πιθανο να εμφανιστουν πρασινα κακα.τα πρασινα κακα σε παιδακια που πινουν ξενο η και ξενο δεν αποτελουν προβλημα τουλαχιστον συμφωνα με τον παιδιατρο μου.επισης εχω παρατηρησει οτι αν κανει κακα μολις φαει ειναι μουσταρδοκιτρινα...αν τα κανει την επομενη ειναι πρασινα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...