Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικα μαρακι στο νικολακι μας!!!!

καλα μην αγχωνεσαι ρε λιτσακι...ενταξει με το πασο σου!η κουμπαρα μου που παντρευτηκε απριλιο τωρα διαλεξε!

ααα δεν αγχωνεται η Λιτσα αλλα ο φωτογραφος!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα χα χα χα χα χα...

δεν μπορω να σταματησω να γελαω. αυπνιες διαβαζω και ξερω που οφειλονται, χα χα χα χα.... ο δικος μου ο μικρος για πρωτη φορα εδω και μηνες επεσε ξερος από τις 10.30 μεχρι τις 8.00 ΣΕΡΙ!!!!!

να ξερετε ότι όταν τα παιδακια σας ξενυχτανε το δικο μου κοιμαται μακαρίως!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρακι εισαι τρελη που πιστευεις στο ματι! αααα και εσυ Τατι..... ποια αλλη ;;;; ομολογηστε!!!!!!!!!!!:tongue:

Λιτσακι εγω πιστευω στην τιμωρια απλα ωρες ωρες αμφιβαλλω λογω του νεαρου της ηλικιας του. στις αρχες του εριχνα και καμια ξυλιτσα στον πωπό του αλλα ειδασ ότι ετσι αρχισε να δερνει και αυτος και το εκοψα γιατι μιμουνται τρελα και δεν μου αρεσει να χτυπαει:?

Βουλιτσαααααααααα ου ουο ουου! τι κανει το Παντελακι;

δεν μπορω να σταματησω να γελαω. αυπνιες διαβαζω και ξερω που οφειλονται, χα χα χα χα.... ο δικος μου ο μικρος για πρωτη φορα εδω και μηνες επεσε ξερος από τις 10.30 μεχρι τις 8.00 ΣΕΡΙ!!!!!

να ξερετε ότι όταν τα παιδακια σας ξενυχτανε το δικο μου κοιμαται μακαρίως!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρακι εισαι τρελη που πιστευεις στο ματι! αααα και εσυ Τατι..... ποια αλλη ;;;; ομολογηστε!!!!!!!!!!!:tongue:

Λιτσακι εγω πιστευω στην τιμωρια απλα ωρες ωρες αμφιβαλλω λογω του νεαρου της ηλικιας του. στις αρχες του εριχνα και καμια ξυλιτσα στον πωπό του αλλα ειδασ ότι ετσι αρχισε να δερνει και αυτος και το εκοψα γιατι μιμουνται τρελα και δεν μου αρεσει να χτυπαει:?

ουουουουου μαλλον ο υπνος σερι σε πειραξε φιλεναδα!!!!ποιος Παντελακης καλε ......ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ο φωτογραφος εχει παρει τα λεφτουδακια του Ελενιτσα μου επομενως δεν εχει να αγχωθει , απλα ειναι γνωστος γνωστου και ενδιαφερθηκε μαλλον(ετσι λεω....)

Μαρακι υπνους διαβαζω ε???Αντε και καποιος να κοιμαται!!Εμεις πολυ κλαμα βρε παιδακι μου ...τι να πω!! Και μην κοροιδευεις κι εγω πιστευω ακραδαντα στο ματι κοπελια!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

ουουουουου μαλλον ο υπνος σερι σε πειραξε φιλεναδα!!!!ποιος Παντελακης καλε ......ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ε ναι :rolleyes:

η αληθεια ειναι ότι δεν το'χω συνηθισει! ακομα κοιμαμαι!

Το Αγγελακι καλααα; :mrgreen:

Ο φωτογραφος εχει παρει τα λεφτουδακια του Ελενιτσα μου επομενως δεν εχει να αγχωθει , απλα ειναι γνωστος γνωστου και ενδιαφερθηκε μαλλον(ετσι λεω....)

Μαρακι υπνους διαβαζω ε???Αντε και καποιος να κοιμαται!!Εμεις πολυ κλαμα βρε παιδακι μου ...τι να πω!! Και μην κοροιδευεις κι εγω πιστευω ακραδαντα στο ματι κοπελια!!!

εσενα σε ξεχασα... τρελη!!!!:tongue:

Γύρισα από ένα μεετινγκ και 4 πάω σε άλλο...

Οσο για τα κακακια σας , τι εχω παρατηρησει και μου το επιβεβαιωσε και η δασκαλα του, οταν βγαζουν δοντια μαλλον ειναι πιο οξινα να το πω , δεν ξερω με αποτελεσμα να συγκαμα να πηγαινει συννεφο και ας μην τους αφηνεις καθολου λερωμενους , υπο κανονικες συνθηκες δεν παθαινει τιπτα. Παρατηρηστε το και θα δειτε οτι ειναι ετσι

Γιατι κι εγω ελεγα δεν ειναι δυνατον αφου δεν εχει προβλημα με το συγκαμα πως απο το πουθενα μια στο τοσο να γινεται χαλια??

Αυτό που λες ισχύει...ο προβληματισμός μου όμως δεν είναι το σύγκαμα (φτου φτου δεν έχουμε τέτοια) αλλά το ότι τα κάνει τόσο συχνά!!! Αμάν πια!!!

Ωχ χτυπησατε ε?περαστικουλια σας. Απλα ετυχε μωρε δεν νομιζω να ειναι ματι τι στο καλο , τοσο καιρο δεν ειχες φωτο ?

Σε παίρνω τηλ. σε 5' που πάω για τσιγάρο...

Κοριτσια ο φωτογραφος μου εχει δωσει τις φωτο 10 μερες μετα τον γαμο και δεν εχω αποφασισει ακομα (δεν εχω καθισει για να κανω αυτην δουλεια) ποιες θα τυπωσω και με πηρε τηλεφωνο ο ανθρωπος..

Ε άντε ρε κοπελιά ακόμα;;; Α, αν είναι καλά ο Αντρίκος, να'ρθουμε για καφέ το Σάββατο να διαλέξουμε μαζί; :lol::lol::lol::lol:

περαστικα μαρακι στο νικολακι μας!!!!

καλα μην αγχωνεσαι ρε λιτσακι...ενταξει με το πασο σου!η κουμπαρα μου που παντρευτηκε απριλιο τωρα διαλεξε!

Σ'ευχαριστώ ρε κούκλα!

Ναι γέλα γέλα!!! Τόσο κουκλί το δικό σου γιατί νομίζεις δεν κοιμάται τα βράδια και ξυπνάει ουρλιάζοντας;;; ΜΑΤΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!

Πάω τσιγάρο, πάρω Λιτσάκι και επανέρχομαι!

Aχαχαχαχα!!!!!!Όπως λέει κι η Ελενίτσα σε πείραξε ο σερί ύπνος μου φαίνεται!Καλά είναι ο Αγγελάκος μου.

Το Παντελάκι το όμορφο είναι της Ευμορφίας.Αλήθεια πού χάθηκε αυτό το κορίτσι?τώρα που εμφανίστηκα εγώ τη χάσαμε.

Κοιμήθηκε ο δικός σου και ξύπνησε ο δικός μου μου φαίνεται!!!!!καλά το λες.

Και ναι δηλώνω ότι κι εγώ πιστεύω στο μάτι.........

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

πάλι χα΄θηκα αλλά ζούμε σκηνές απείρου κάλλους με τη Βαλέρια....

απο την Πέμπτη το βράδυ μέχρι την Τρίτη το βραδυ χαμός!!! εφτανε 12:30 η ώρα για να κοιμηθεί και μετά απο μια ώρα ξυνπνούσε ουρλιάζοντας....και να μην ξανακοιμάται με τίποτα....εξαντλήθηκα....έφτασα στα όρια μου....

χθες ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα...ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Πιστεύω τα δόντια να έφταιγαν!

σας διάβασα στα πεταχτά οπότε θα σχολιάσω οτι θυμηθώ!

αχ Λιτσάκι κατεβήκατε ε? άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε!!!

όσο για την τιμωρία και το καρεκλάκι που λες.....δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω οτι η νταντά αμέσου δράσεως το εφαρμόζει σε παιδάκια άνω των 2 ετών. Εγώ ψιλοδιαφωνώ με όλο αυτό αλλά αν αισθάνεσαι οτι έτσι βοηθάει στη συμπεριφορά του Αντρίκου σου, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Ελενίτσα....είδα πολλή χαρά....τον λόγο δεν κατάλαβα όμως!!!

δεν είμαι ξανθιά....άυπνη είμαι μόνο!!!

το 2011 αναθέρμανε τις σχέσεις με τον αντρούλη σου??

Μαράκι μην αγχώνεσαι για τις τούμπες του Νικολή! απο τη χαρά τους και τη βιασύνη τους να τα κάνουν όλα, δεν προσέχουν και.....μπουμ!

όσο για το μάτι....κι εγώ ψιλοπιστεύω....παλιότερα πίστευα περισσότερο αλλά απο τη στιγμή που αποφάσισα οτι δεν πολυπιστεύω,σταμάτησα να αισθάνομαι και ματιασμένη οπως αισθανόμουν ενίοτε...

κακά η Βαλέρια κάνει 3-5 φορές την ημέρα!

και δεν κάθεται η άτιμη να την αλλάξω και γίνεται μάχη κάθε φορά!!!

το κοριτσάκι μου πλέον μου λέει και "παπώ"=σ'αγαπώ!!!

και λιώνωωωωωωωω εγώωωωωωω!!!!

(αν και μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει....απλά παπαγαλλίζει οτι της λέω!)

ουφ δε θυμάμαι τίποτα άλλο!!!

σας φιλώ και ελπίζω να επιστρέψει η μικρή στο παλιό της πρόγραμμα για να επιζήσω και για να καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι γέλα γέλα!!! Τόσο κουκλί το δικό σου γιατί νομίζεις δεν κοιμάται τα βράδια και ξυπνάει ουρλιάζοντας;;; ΜΑΤΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!

λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς; 127461l6gyj8vwix.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

πάλι χα΄θηκα αλλά ζούμε σκηνές απείρου κάλλους με τη Βαλέρια....

απο την Πέμπτη το βράδυ μέχρι την Τρίτη το βραδυ χαμός!!! εφτανε 12:30 η ώρα για να κοιμηθεί και μετά απο μια ώρα ξυνπνούσε ουρλιάζοντας....και να μην ξανακοιμάται με τίποτα....εξαντλήθηκα....έφτασα στα όρια μου....

χθες ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα...ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Πιστεύω τα δόντια να έφταιγαν!

το κοριτσάκι μου πλέον μου λέει και "παπώ"=σ'αγαπώ!!!

και λιώνωωωωωωωω εγώωωωωωω!!!!

(αν και μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει....απλά παπαγαλλίζει οτι της λέω!)

!

βρε συμπεθερακι τι παθατε;

ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ νομιζω! κοιτα τι καλο παιδακι η Βαλερια, κοιτα ποσο πολύ κοιμαται, τι ησυχο, πολύ θελει;

τεσπα περα από τα αστειακια μαλλον τα δοντακια του ειναι και ευχομαι από εδω και στο εξης να ηρεμησει το παιδι και εσεις! όσο για το "παπω" τι να πω; και εγω θα ελιωνα ειναι το μονο σιγουρο :mrgreen:

Κοριτσάκια καλησπέρα!!Ναμαι και εγω!!Καλη χρονια σε όοοολες και σε όλα τα μωρουλίνια σας!!Ελπίζω να περάσατε όμορφα!!Εμεις συμπαθητικά ώσπου άλλαξε ο χρόνος!Ανλημερα πρωτοχρονιά σφαχτήκαμε με τον καλό μου , καλά που δεν παίξαμε και ξύλο!!Και φυσικά όλη η ένταση και η γκρίνια ξέσπασε σε ένα ωραιότατο τρακάρισμα την 4/1/11 με ζημιά 3000 ευρώ στο ενος έτους τζιπάκι μας!!!χαχα!Είχα και το παιδί μέσα!!Αφήστε!

Εμείς δεν μιλάμε ακόμα, επικοινωνούμε λέμε μόνο γιαγιά μαμά μπαμπά και νεό, μπάα και τέτοια!!!

Δεν προλαβαίνω καθόλου να μπαίνω δυστυχώς!!σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όμως!!Φιλάκιαα στα μωρουλίνιασας!!:D:D:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα!!!παρασκευη σημερα!αντε επιτελους...με τα χιλια ζορια περασε αυτη η εβδομαδα!

μαρακι τι εγινε ο κωνσταντινουλης εριξε τρελλους υπνους χτες???????ραφαελα ξυπνια ξανα 2-4!σηκωνω τα χερια ψηλα κ κλεινω τα ματια απο τη νυστα!

σοφακι κ εσυ στο club? καλως ηρθες εμεις το ζουμε αυτο 2 εβδομαδες!απο 02/01/2011!!!!

ειδες τι καλα που μας μπηκε η χρονια?

μαριανθουλα τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε...σε καταλαβαινω που δεν εχεις χρονο να μπαινεις...και εγω μονο απο τη δουλεια προλαβαινω κ μπαινω!

η κατερινα,η ευμορφια,η ζωη, η μαριανθη απο παρο,το αλλο το σοφακι, χαθηκαν...κοριτσακια που εισαστε?την κατερινα την σκεφτομουν χτες καθως οδηγουσα!οδηγω κ σε σκεφτομαι κατερινα ακους?εφαγα φλασια κ λεω τι να κανει αυτο το κοριτσι?

εδω ειμαι ξερετε δουλεια!σας περιμενω να τα πουμε!αν δεν σας απανταω θα κοιμαμαι πανω στο γραφειο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...