Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας! Πως είστε σήμερα;;;

Το ψυχάκι μου πάλι έφαγε τα μούτρα του χθες και αυτή τη φορά έκοψε το κάτω χείλος :( Θα με πείτε τρελλή που πιστεύω ότι είναι μάτι και θα κατεβάσω ΟΛΕΣ τις φώτος του από παντού; :( 15 μήνες δεν είχε πάθει τίποτα και μέσα σε 2 εβδομάδες έχει σκοτωθεί!!!

Τάτι σε μένα έστειλες το πμ γιατί δεν έλαβα τίποτα...

Βρε κόρες, τα δικά σας πόσες φορές κάνουν κακά τη μέρα;;; Ο Νικολά 4-5 φορές στάνταρ! Και κάθε φορά βουτιά στην μπανιέρα, θα αρχίσει να φταρνίζεται ο πωπός του σε λίγο!!! Αφήστε τα παμπερς! Ευτυχώς είχα πάρει αρκετά από άμαζον, αλλά μέχρι πότε;;;

Ουφ! και εγώ έφαγα κίνηση τρελλή σήμερα!

Καλημέρα σας! Πως είστε σήμερα;;;

Το ψυχάκι μου πάλι έφαγε τα μούτρα του χθες και αυτή τη φορά έκοψε το κάτω χείλος :( Θα με πείτε τρελλή που πιστεύω ότι είναι μάτι και θα κατεβάσω ΟΛΕΣ τις φώτος του από παντού; :( 15 μήνες δεν είχε πάθει τίποτα και μέσα σε 2 εβδομάδες έχει σκοτωθεί!!!

Τάτι σε μένα έστειλες το πμ γιατί δεν έλαβα τίποτα...

Βρε κόρες, τα δικά σας πόσες φορές κάνουν κακά τη μέρα;;; Ο Νικολά 4-5 φορές στάνταρ! Και κάθε φορά βουτιά στην μπανιέρα, θα αρχίσει να φταρνίζεται ο πωπός του σε λίγο!!! Αφήστε τα παμπερς! Ευτυχώς είχα πάρει αρκετά από άμαζον, αλλά μέχρι πότε;;;

Ουφ! και εγώ έφαγα κίνηση τρελλή σήμερα!

αααα να και μια που εχει το ιδιο προβλημα με μενα......τι αυτο παλι?εχει γινει ο πωπος του κοκκινος......δεν μπορω να το καταλαβω!!!!!εγω παντως πιστευω στο ματι........

μαρακι ναι σε σενα ημουν σιγουρη οτι πηγε κ στην ελενιτσα που ελεγα δεν πηγε της πηγαν 4!

και εγω πιστευω ατο ματι!!!στο φεις δεν εχω φωτο ραφαελα που να φαινεται μουριτσα...ποια λες ρε μαρακι να το ματιασε?εγινε κατι?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα κακακια σας , τι εχω παρατηρησει και μου το επιβεβαιωσε και η δασκαλα του, οταν βγαζουν δοντια μαλλον ειναι πιο οξινα να το πω , δεν ξερω με αποτελεσμα να συγκαμα να πηγαινει συννεφο και ας μην τους αφηνεις καθολου λερωμενους , υπο κανονικες συνθηκες δεν παθαινει τιπτα. Παρατηρηστε το και θα δειτε οτι ειναι ετσι

Γιατι κι εγω ελεγα δεν ειναι δυνατον αφου δεν εχει προβλημα με το συγκαμα πως απο το πουθενα μια στο τοσο να γινεται χαλια??

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

μόλις ήρθε το πμ :)

δεν ξέρω μωρέ ποιος μπορεί να τον μάτιασε...μ@λακιες μπορεί να λέω...απλά είχε δύο χτυπήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και φρίκαρα...

Ωχ χτυπησατε ε?περαστικουλια σας. Απλα ετυχε μωρε δεν νομιζω να ειναι ματι τι στο καλο , τοσο καιρο δεν ειχες φωτο ?

Κοριτσια ο φωτογραφος μου εχει δωσει τις φωτο 10 μερες μετα τον γαμο και δεν εχω αποφασισει ακομα (δεν εχω καθισει για να κανω αυτην δουλεια) ποιες θα τυπωσω και με πηρε τηλεφωνο ο ανθρωπος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...