Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα λοιπον και απο μενα.......!!!!Λιτσακι οντως τα παιδακια στον παιδικο φερνουν "διαφορα" στο σπιτι......!!!ο Ανδρεας μου επειδη ηταν ο πρωτος , ο χαιδεμενος απο ολες τις πλευρες.....ειναι και ο πιο αντιδραστικος.εχει κανει διαφορα ανα καιρους.....και το συμπερασμα μου ειναι το εξης: ξεκιναει μια συνηθεια οπως να χτυπαει την Ευη........θα του κανω την παρατηρηση.....καποιες φορες θα τον αγριοκοιταξω αλλα αν δεν αντιδρασω αρνητικα μετα απο καποιο διαστημα θα το κοψει απο μονος του.ειναι διαφορες φασεις που περνουν τα παιδακια τα οποια μιμουνται πολυ και μεγαλους αλλα και μικρους!!!!αααα και να πω οτι μην αγχωνεστε με την ανατροφη του παιδιου σας....καντε αυτο που νομιζετε εσεις πως ειναι το σωστο!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα!!! 1 ωρα και 10 λεπτα να φτασω στη δουλεια!που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω!!!

τι μου κανετε?κατευθειαν στη γκρινια επεσα....εχω τα νευρα μου παλι σημερα γιατι με αυτες τις απεργιες αργω παρα πολυ να παω στη δουλεια κ να γυρισω σπιτι που ειναι κ το βασικο που με ενδιαφερει....

λιτσακι και μαρια να σας στειλω το μειλ της δουλειας να ανταλασσουμε κ κανενα μειλ.απλα να ξερετε οτι σε αυτο θα με βρισκεται απο 8 παρα μεχρι 3.15 νατν.για οτιδηποτε αλλο στο αλλο μειλ που εχετε...βασικα θα σας στειλω κ τα 2....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

παω για τσιγαρο κ ερχομαι γιατι φουντωσα τωρα που σας εγραψα για τις απεργιες...βαριεμαι κ να δουλεψω...κατι υποθεσεις εχω κ τις δουλευω απο εδω τις δουλευω απο εκει τιποτα δεν γινεται...

Διαφημίσεις

παω για τσιγαρο κ ερχομαι γιατι φουντωσα τωρα που σας εγραψα για τις απεργιες...βαριεμαι κ να δουλεψω...κατι υποθεσεις εχω κ τις δουλευω απο εδω τις δουλευω απο εκει τιποτα δεν γινεται...

Γι αυτο κι εγω οταν εχει απεργιες παω αλλου και κανω μιση ωρα , αλλιως ηθελα 2 ωρες ν απαω και 2 να γυρισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα κι από τη συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη!

Κι εγώ με νεύρα σήμερα και λίγο άυπνη καθώς κοιμήθηκε στις 1:30:(

Καλέ τι τραβάτε κι εσείς με τις απεργίες?απαπαπα δε θα το άντεχα.ειδικά τώρα που η δουλειά μου είναι μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και με μόνο 2 φανάρια. μου φαίνεται το καλοκαίρι θα έρχομαι με ποδήλατο.και γυμναστική και οικονομία. σας το πα, δε σας το πα?επιτέλους οδηγάω εδώ και δύο μήνες.μετά από 12 χρόνια που πήρα το δίπλωμα.:lol::lol::lol:

Καλέ τι τραβάτε κι εσείς με τις απεργίες?απαπαπα δε θα το άντεχα.ειδικά τώρα που η δουλειά μου είναι μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και με μόνο 2 φανάρια. μου φαίνεται το καλοκαίρι θα έρχομαι με ποδήλατο.και γυμναστική και οικονομία. σας το πα, δε σας το πα?επιτέλους οδηγάω εδώ και δύο μήνες.μετά από 12 χρόνια που πήρα το δίπλωμα.:lol::lol::lol:

καλημερα!!!!καλιο αργα παρα ποτε δεν λεει η παροιμια???βγαζει δοντακι ο κανακαρης σου?εμενα ρε παιδι μου εχει 4-5 μερες που κανει κακα του....οχι πολλα....αλλα ντοτα.....αλλα λερωνει το φανελακι του στην πλατη!!!!να ναι αραγε απο δοντια?

Διαφημίσεις

Καλως την....ααα κι εγω ετσι ειμαι κορίτσι μετα απο 15 χρονια αρχισα να οδηγαω στην Αθηνα. Οδηγουσα μονο οταν πηαγιανα στο χωριο και παλαιοτερα οταν ειχαμε το Chiquecento το επαιρνα οταν ειχα κανενα βραδινο. Τωρα απο το καλοκαιρι παω μονιμα στην δουλεια με το αυτοκινητο και ανω περιμενα οτι θα φοβαμαι τελικα δεν ειχα φοβο καθολου. Και τον Αντρεα βαζω μεσα και μια χαρα , δεν εξαρτωμαι απο κανεναν γιαν αμε παει καπου!!Ευτυχια

καλημερα!!!!καλιο αργα παρα ποτε δεν λεει η παροιμια???βγαζει δοντακι ο κανακαρης σου?εμενα ρε παιδι μου εχει 4-5 μερες που κανει κακα του....οχι πολλα....αλλα ντοτα.....αλλα λερωνει το φανελακι του στην πλατη!!!!να ναι αραγε απο δοντια?

Ελενιτσα ετσι ημασταν πριν τις γιορτες λεμε οτι λερωνε συνεχεια τα φανελακια , τις φορμες γενικα τα παντα , νομιαζα οτι εφταιγαν οι πανες που του εβαζα , πηρα παλι pampers και ειχα παλι τα ιδια , λεμε μεχρι τον λαιμο!!!Εδω και 2 εβδομαδες ηρεμησαμε ομως ετσι απλα

ελενιτσα μου θελεις και εσυ?σορρυ δεν το καταλαβα!!!!το ειπα μονο στα κοριτσια που ειναι στη δουλεια γιατι ξερεις μεταξυ εργαζομενων κυκλοφορουν χαζομειλακια....κατσε να το στειλω και σε σενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...