Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν κανει κατι που δεν πρεπει του λεμε οτι θα παει τιμωρια , το λεμε αλλες 2 φορες και αν δεν ακουει τον βαζουμε εκει και οταν παμε να τον παρουμε του λεμε οτι δεν πρεπει να μπλα μπλα , οχι οτι καταλαβαινει αλλα ας το αρχισουμε ετσι για να συνεχισει και καποια στιγμη θα καταλαβαινει ..ελπιζω. Και ειπαμε ολα αυτα στον πατερα του εγω τον εβαλα χθες και παρολοπου του ελεγα να μην σηκωθει μολις εφυγα απο το δωματιο του ηρθε μεσα στα γελια απο πισω μου !!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα.ηρθα και εγω........αλλα σημερα ειμαι πολυ χαλια!!!!Σοφακι μπραβο σας που τουλαχιστον κανατε το βημα να συζητησετε!!!!!οτι καλυτερο απο δω και μπρος!!!εγω το κανω στον Ανδρεα και την Ευη το σκαμνακι της σκεψης.....πιανει να ξερετε!!!θελει ομως υπομονη

βρε καλως το ελενακι!!!τι κανεις???εγω νομιζω οτι θα το δοκιμασω αλλα λιγο αργοτερα!!!

ειδατε βιντεακι ραφαελας απο βαπτιση στο φεις?δεν εχω βαλει εδω το λινκ...ειναι στο φεις!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημέρα κούκλες! πως είστε σήμερα; τα αστεράκια;

Λιτσάκι είδα τις κλήσεις σου, αλλά έχω κόσμο και δεν μπορώ να μιλήσω, θα σε πάρω αργότερα. Όλα καλά :)

Αυτό με την πολυθρόνα τιμωρίας δεν θα το σχολιάσω καν...είναι πολύ μωρά ακόμα για τέτοιες πρακτικές.

Διαφημίσεις

γιατι βρε ελενακι μου τις μαυρες σου???τι εγινε?ειναι απο τις μερες που ξυπναμε το πρωι και κατι μας φταιει??η εγινε κατι?αν μπορω να βοηθησω σε κατι πες μου....και με πμ αν θες!

καλημερα!

κατ' αρχην Σοφακι μου ευχομαι να τα βρειτε με τον αντρα σου και όλα να σας πανε καλα. πάντως για οτιδηποτε θελεις να ρωτησεις εστω και από απλή περιεργεια μην διστασεις, οκ? :)

Τατι το βιντεο ειναι απλα θεικο, μακραν το καλυτερο που εχω δει από βαφτισεις και τα σχετικα. εγω σκεφτομαι να μην βαλω βιντεο στην βαφτιση του μικρου (οοοοοχιιιιι ημερομηνια δεν ξερω ακομα) γιατι κανεις εδω στην περιοχη δεν ειναι καλος επαγγελματιας και από την αλλη δεν με συμφερει δυστυχως οικονομικα να παρω τον δικο σου :?

Λιτσακι εγω δεν τον βαζω για τιμωρια σε καρεκλακι αλλα μεσα στο παρκο για 1 λεπτο. στην νταντα από οτι θυμαμαι λεει ενα λεπτο για καθε χρονο της ζωής του. παντως η αληθεια ειναι οτι και εγω σκεφτομαι μηπως ειναι πολύ μικρος για τετοια πραγματα και στην ουσια τον ταλαιπωρω χωρις να καταλαβαινει το γιατι. δεν ξερω ρε γμτ ειμαι πολύ ερασιτεχνης μανα :|

επίσης Λιτσακι μου καταλαβα ότι εισαι μοναχοπαιδι μωρε, συγγνωμη :oops:

κατα τα αλλα ο μικρος μου συνεχιζει χαλαρα να ξυπναει γυρω στις 2 το πρωι για γαλα (μεχρι να παει φανταρος θα με ξυπναει το βλεπω εγω). με εχει κουρασει όλο αυτο και δεν βλεπω φως.... τεσπα. κατα τα αλλα σημερα πηγα σε φυσικοθεραπευτρια διοτι οπως εχω ξαναπει, από την ωρα που γεννησα μονο τα μαλλια μου δεν με πονανε. εχω πολλούς πονους στην πλατη ιδιαιτερα και στα ποδια. εχω και μια σκολιωση καμια 20αρια μοιρες (συμφωνα με μετρηση του ορθοπεδικου) οπότε κταλαβαινεται. θα κανω 10 συνεδριες οπότε καμια 250αρι ευρωπουλακια bye bye. αν βρω ομως την υγεια μου δεν πειραζει...

αυτες τις μερες εμεις θα κανουμε το εμβολιο της ηπατιτιδας και με την ευκαιρια θα μετρηθουμε στο υψος και στο βαρος να δουμε που βρισκομαστε. όσα Λιτσακι και Σοφακι το μμρ ειναι λιγο αγχωτικο σαν εμβολιο και από την 7η ημερα και μετα τσεκαρετε τα πιτσιρικακια για πυρετουλι. ο δικος μου εκανε 38,5 αλλα εχω ακουσει και για σαρανταρια.

αυταααααααααααααααααα.....

αχ μαρακι για πες μου λιγο γιατι πρεπει να κανει ο αντρας μου κ δεν ξερω καθολου το κοστος...10 ασκησεις 250 ευρω η 10 συνεδριες που θα σου κανει απο 2-3 ασκησεις την φορα?

γιατι εμενα του εχει γραψει 3 ασκησεις απο 10 επαναληψεις....

καλημερα!

Λιτσακι εγω δεν τον βαζω για τιμωρια σε καρεκλακι αλλα μεσα στο παρκο για 1 λεπτο. στην νταντα από οτι θυμαμαι λεει ενα λεπτο για καθε χρονο της ζωής του. παντως η αληθεια ειναι οτι και εγω σκεφτομαι μηπως ειναι πολύ μικρος για τετοια πραγματα και στην ουσια τον ταλαιπωρω χωρις να καταλαβαινει το γιατι. δεν ξερω ρε γμτ ειμαι πολύ ερασιτεχνης μανα :|

κατα τα αλλα ο μικρος μου συνεχιζει χαλαρα να ξυπναει γυρω στις 2 το πρωι για γαλα (μεχρι να παει φανταρος θα με ξυπναει το βλεπω εγω). με εχει κουρασει όλο αυτο και δεν βλεπω φως.... τεσπα.

κατα τα αλλα σημερα πηγα σε φυσικοθεραπευτρια διοτι οπως εχω ξαναπει, από την ωρα που γεννησα μονο τα μαλλια μου δεν με πονανε. εχω πολλούς πονους στην πλατη ιδιαιτερα και στα ποδια. εχω και μια σκολιωση καμια 20αρια μοιρες (συμφωνα με μετρηση του ορθοπεδικου) οπότε κταλαβαινεται. θα κανω 10 συνεδριες οπότε καμια 250αρι ευρωπουλακια bye bye. αν βρω ομως την υγεια μου δεν πειραζει...

αυτες τις μερες εμεις θα κανουμε το εμβολιο της ηπατιτιδας και με την ευκαιρια θα μετρηθουμε στο υψος και στο βαρος να δουμε που βρισκομαστε. όσα Λιτσακι και Σοφακι το μμρ ειναι λιγο αγχωτικο σαν εμβολιο και από την 7η ημερα και μετα τσεκαρετε τα πιτσιρικακια για πυρετουλι. ο δικος μου εκανε 38,5 αλλα εχω ακουσει και για σαρανταρια.

αυταααααααααααααααααα.....

Καλώς το Μαριώ! Είναι όντως μικρά για τιμωρίες, η μητέρα μου ως εκπαιδευτικός είναι εντελώς αντίθετη για τον Νικόλα. Αυτό που εφαρμόζει και το έχω διαβάσει από αρκετές πηγές είναι να του αποσπά την προσοχή από το απαγορευμένο προτείνοντας του άλλο παιχνίδι, ασχολία κλπ. Το όχι και το μη δεν είναι δόκιμος τρόπος ακόμα, πόσο μάλλον να τον βάλεις τιμωρία να σκεφτεί...

Η μέθοδος πάντως της κυρά μαμάς λειτουργεί στην εντέλεια!

Ο Νικόλας ξυπνάει εδώ και μερικές μέρες 7 παρά 10...όχι παρά πέντε, παρά δέκα! ξυπνητήρι μιλάμε! και φωνάζει για γάλα...όλο πεινάει ρε γμτ :? ελπίζω να μην γίνει στρουμπουλός!

Ελπίζω να λειτουργήσει η φυσιοθεραπεία ρε κορίτσι και χαλάλι τα λεφτά!

Όσον αφορά στο μμρ, θα συμφωνήσω μαζί σου...Παρασκευή μεσημέρι το κάναμε, την επόμενη Παρασκευή 2 το ξημέρωμα ανέβηκε πυρετός 38, λούφαξε στην αγκαλιά μου καμιά ωρίτσα χωρίς αντιπυρετικό, μόνο νεράκι και έτσι ξαφνικά έπεσε ο πυρετός και όλα καλά...

Έχουμε ραντεβού την Παρασκευή στον γιατρό για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς...δεν τον βλέπω να έχει ψηλώσει οπότε δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα να τον μετρήσει ο γιατρός :rolleyes:

Διαφημίσεις

25 ευρω την φορα μου ειπε. θα κανω μηχανημα, ασκησεις και μασαζ. η αληθεια ειναι ότι ηλπιζα πως η θεραπεια περιλαμβανει μονο μασαζ αλλα την πατησα χα χα χα.....

λοιπον παω σπιτι τωρα, τα λεμε απογευματακι. Τατι μου καλη συνεχεια!

εγω τιμωρια δεν βαζω δεν το ειχα σκεφτει....δεν υπαρχει λογος το ξερει κ μονη της οταν κατι δεν πρεπει να το κανει,το κανει κ με κοιταει πονηρα και οπως σας ειπα λεει μη μη μη...κολλαει η βελονα!

αντε καλε ποτε θα το βαφτισεις το παιδι?νονο εχετε?θες βοηθεια?εδω ειμαι αν θες κατι...μακρια μεν αλλα με θεληση δε!

Καλώς το Μαριώ! Είναι όντως μικρά για τιμωρίες, η μητέρα μου ως εκπαιδευτικός είναι εντελώς αντίθετη για τον Νικόλα. Αυτό που εφαρμόζει και το έχω διαβάσει από αρκετές πηγές είναι να του αποσπά την προσοχή από το απαγορευμένο προτείνοντας του άλλο παιχνίδι, ασχολία κλπ. Το όχι και το μη δεν είναι δόκιμος τρόπος ακόμα, πόσο μάλλον να τον βάλεις τιμωρία να σκεφτεί...

Η μέθοδος πάντως της κυρά μαμάς λειτουργεί στην εντέλεια!

Ο Νικόλας ξυπνάει εδώ και μερικές μέρες 7 παρά 10...όχι παρά πέντε, παρά δέκα! ξυπνητήρι μιλάμε! και φωνάζει για γάλα...όλο πεινάει ρε γμτ :? ελπίζω να μην γίνει στρουμπουλός!

Ελπίζω να λειτουργήσει η φυσιοθεραπεία ρε κορίτσι και χαλάλι τα λεφτά!

Όσον αφορά στο μμρ, θα συμφωνήσω μαζί σου...Παρασκευή μεσημέρι το κάναμε, την επόμενη Παρασκευή 2 το ξημέρωμα ανέβηκε πυρετός 38, λούφαξε στην αγκαλιά μου καμιά ωρίτσα χωρίς αντιπυρετικό, μόνο νεράκι και έτσι ξαφνικά έπεσε ο πυρετός και όλα καλά...

Έχουμε ραντεβού την Παρασκευή στον γιατρό για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς...δεν τον βλέπω να έχει ψηλώσει οπότε δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα να τον μετρήσει ο γιατρός :rolleyes:

τι καλα που εχεις την μανουλα σου και γνωριζει τι πρεπει να κανει!

εχεις δικιο παντως.... το μη και το οχι το καταλαβαινει απόλυτα αλλα προφανως δεν το ασπαζεται γιατι πολύ απλά δεν καταλαβαινει τον λόγο που του λεμε οχι και μη.... χιλια δυο ερωτηματικα εχω στο μυαλο μου για την ανατροφη του και συμπερασμα δεν βγαζω :(

σιγα μην δεν εχει ψηλωσει το παιδι. δεν ξερω βεβαια από ποτε εχει να μετρηθει αλλα το ποντακι του στο νερο θα το εχει παρει.

εμενα παλι ειναι στρουμπουλακι (στο προσωπο κυριως) και μου αρεσει. καμια 12αρια κιλα μας υπολογιζω (ετσι λεν οι πόνοι στην πλατη :tongue:)

δεν μπορω να πω ότι τρωει οπως παλια αλλα πινει πολύ γαλα!

αντε εφυγαααααααααα

Ο Νικολά είναι πολύ τυχερός που έχει τη νόνα του σε αυτή τη φάση :)

Μεγαλώνει με μια παιδαγωγό και δεν υπάρχει καλύτερο!

Αυτό ακριβώς μπορεί να καταλαβαίνει τι του λές, αλλά όχι γιατί του το λες. Οπότε πολύ απλά του τραβάς την προσοχή σε κάτι άλλο ακίνδυνο (δηλ. και πάλι μπορεί να είναι ζαβολιά για σένα, αλλά άλλο να κοπανάει την πλαστική λεκάνη και άλλο την γυάλινη!)...οπότε του παίρνεις την γυάλινη, του δίνεις την πλαστική και όλοι είναι χαρούμενοι :)

έχει να μετρηθεί 2 μήνες...ποντάκι και με το ζόρι...από κιλά ήταν 10200...ούτε 11 δεν πρέπει να είναι ακόμα...

πάντως το σ/κ βρεθήκαμε με 3 παιδάκια (όλα κοριτσάκια όμως)...η μια ξαδελφούλα του τον περνάει 11 μήνες και είχαν το ίδιο ύψος, η κόρη του νονού του τον περνά 8 μήνες και ήταν λίγο πιο ψηλή και η ανιψιά του νονού του τον περνά 4 μήνες και ήταν ίσα ίσα...

αχ δεν πρόλαβα να βγάλω φώτος να δείτε χάδια, φιλιά και κανακέματα που του έκαναν όλες!

Καλημερα σας!!!

Ολες βλεπω ησαστε κατα τις τιμωριας ε! Μαρακι εμεις το παρκο το εχουμε βγαλει εδω και πολυ καιρο επομενως επρεπε να βρουμε κατι αλλο.

Μόνο η Ελενιτσα που στελνει ηδη τα παιδια της στον παιδικο θα ξερει οτι απο εκει ¨φερνουν" διαφορες συμπεριφορες, ο Ανδρεας αρχιζει και χτυπαει και τσιμπαει και του εχω πει πολλες φορες οτι αυτο δεν ειναι καλ εχω προσπαθησει να τον αποσπασω με κατι αλλο αλλα δεν ξεκολαει αυτος τον πιανει μια μανια, επομενως επρεπε να καταφυγω καπου αλλου. Στο να μην ακουμπησει κατι(δεν εχω πραγματα διαφορα για να κανει ζημιες δεν ειχα βαλει ποτε ) , εκτος απο την κουζινα που παει βλεπει και φευγει , δεν με ενοχλει αλλα στο να συμπεριφερεται ετσι με ενοχλει παρα πολυ , η δασκαλα του λεει οτι δεν κανει κατι περισσοτερο απο τ αυπολοιπα , και τα υπολοιπα τα ιδια κανουν . Αυτην την συμπεριφορα την εχει για παιχνιδι γιατι πεθαινει στο γελιο , καπως πρεπει να καταλαβει οτι αυτο που κανει δεν ειναι καλο. Δεν λεω οτι η τιμωρια ειναι η απολυτη μεθοδος στο να καταλαβει το παιδι , ταυτοχρονα ψαχνω πως αλλιως θα του δωσω να καταλαβαει αλλα π ρος το παρον ακουλουθουμε αυτην την τακτικη.

Οσο για τα ξυπνηματα δεν ξερω τι εχει παθει και ο δικος μου εδω και 3 βραδια κλαει στον υπνο συνεχεια . Χθες ξυπνησε στις 2 και κοιμηθηκε στις 4. Ηρθε και ο γιατρος για το εμβολιο και μας ειπε οτι τα αυτακια μας και ο λαιμος μας ειναι καθαρα και χαρηκα πολυ γιατι τον εβλεπα να ψιλοκραταει το 1 αυτι παλι και μας ειπε οτι δεν ειναιωτιτιδα παρα μο νο εχει μια γρατσουνι ακαι τον ενοχλει. Τι κανανε οι 2 εβδομαδες αποχη απο τον σταθμο!!!!

Επομενως Μαρακι ειμαι για πολλους καφεδες σημερα γιατι ειμαι αυπνη!!!!Και παλι καλα που λογω απεργιων ειμαι παλι σε αλλο γραφειο και οχι στο δικο μου γιατι επρεπε να εχω φυγει απο τις 6 απο το σπιτι!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...