Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!!απο το πρωι σας παρακολουθω αλλα ολο κατι γινεται κ δεν μπορω να σας γραψω!

εχω ψιλοπηξει σημερα...

δεν διαβαζω ευχαριστα νεα στο καφε μας κ πολυ λυπαμαι....

τι κανει η ατακτη ελενιτσα μας?

μαρακι με ψαχνεις ε?

τα νεα μας (δεν εχω κ τιποτα συνταρακτικο) θα σας τα πω κ αυριο....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

helloooo!!!!τι μου κανετε? εδω ειμαι η ατακτη.....χαχαχαχα!!!!ζουζουνευω......για μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα........εχθες εβαψα παλι τα μαλλια μου ενα τονο πιο σκουρα ακομα.....και εκοψα και αφελειες!!!!!σαν μπεμπεκα ειμαι .....ξεχασα να παρω και το στικ να σας βαλω μια.....αυριο το πρωι σιγουρα!!!!

Μανούλες καημεραααα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ(ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ) , με πολλες πολλες χαρές και ευχαριστες στιγμες!!!

Εμεις χαθηκαμε γιατι εννοειται οτι περασαμε γιορτες αρρωστοι , ο Ανδρεας τα Χριστουγεννα κι εγω Πρωτοχρονια . Με αυτα και με τα αλλα ομως φυγαμε ενα 5ημερο και πηγαμε στους νονους μας , οπου ο γιος μου μεσα σε 5 μερες εγινε ενας ανταρτης σκετος αλλο παιδι λεμε , τον κουρεψαμε κιολας(εφυγαν οι μπουκλες μας) και γιναμε σκετα αντρακια.

Σοφακι ηρθα και Καλαματα και το θεικο ηταν οτι απο την προηγουμενη ειχΑ ξεχασει το κινητο στην κουμπαρα και ειχε κλεισει(δεν μας θελει) , ειχαμε παει σε μια πλατεια στην παλια πολη με πολλα περιστερια και ο Ανδρέας κυνηγαγε τα περιστερια.

Εχω χασει πολλα νεα και δεν μπορω να παω να διαβασω γιατι γυρισα μετα απο πολλες μερες γραφειο και εχει ξεκινησει τρελο project και θα εχω ενα σωρο πανω απο το κεφαλι μου.

Οσο για τα αδερφακια που συζητατε εγω παλι λεω τα αντιθετα...οσο περναει ο καιρος πειθομαι οτι θα μεινω μονο με τον Αντρικο μου ...ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω μονη μου. Συναισθηματικα παντως ο Αντρεας μου με καλυπτει ΑΠΟΛΥΤΑ , βεβαια θα μου πειτε ειμαι μια εγωιστρια μανα , που ηταν και μοναχοπαιδι και στεναχωριοτα κιολας αλλα.....προς το παρον ουρτε να το ακουσω θελω θα δουμε του χρονου ,γιατι αν δεν γινει και του χρονου παει πεταει το πουλακι μετα και δεν προκειται να γινει ποτε.

Παιχνιδια???μεχρι και laptop μας εφεραν για αργοτερα ενας παιδοτοπος ειναι το δωματιο του, καθε βραδυ μαζευω και καθε απογευμα γινεται...παταμε να σε πατω.

Οσο για κρεβατακια ε? Ο Αντρεας ξεκινησε να βγαινει απο το κρεβατι καθως και να μπαινει γιατι εχω την πουφοπολυθρονα απο διπλα και αγχωνομαι γιατι πεφτει με το κεφαλι .Ποσων χρονων ξεκιναει το κρεβατι ?με τα καγκελακια ε?

Αυτα λοιπον καπου εδω θα τριγυρναω

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπον και παλι!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

από εχθες τρεχω με την δουλεια και από ότι προβλεπεται και σημερα δεν θα εχω πολύ χρονο να σας γραψω :(

Ελενίτσα μου μες την τρελή χαρα σε βρίσκω και πάντα τετοια ευχομαι (δεν θα κουραστω να το λεω !!!!!)

Τατι μου πώς εισαι σημερα; η δουλεια χαλαρωσε καθόλου; αν και για να μην σε "βλεπω" μάλλον οχι ε;

Μαρακιιιιιιιιι τι γνωμη σχηματισες για μενα καλεεεεεεεε; τσκ τσκ τσκ τσκ..... θα παρεξηγηθω, δεν την γλιτωνεις!

Λιτσακο μου.... εγω θελω να κανεις κι αλλο παιδι πειραζει; για χαρη του Αντρεα αναλαμβανω να στο "ξεπεταξω" κανα χρονο εγω και να στο δωσω ετοιμο οκ? (αν και αμφιβαλλω ότι θα μου το παρεις μετα αλλα τεσπα χα χα χα χα). πάντως περα από την πλάκα αξιζουν οι θυσιες προκειμενου να μην μεινει το παιδακι σου μονο στη ζωή. αφού εισαι μοναχοπαιδι μπορεις να καταλαβεις καλυτερα αυτα που σου λεω....

Συμπεθερακι ουο ουουου!

κοριτσααααααακιααααααααα!

παω να υπογραψω ενα συμβολαιο και στις 1,00 εχω αυτοφωρο. αν βρω χρονο θα σας πω την ιστορια του αυτοφωρου να φριξετε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

από εχθες τρεχω με την δουλεια και από ότι προβλεπεται και σημερα δεν θα εχω πολύ χρονο να σας γραψω :(

Ελενίτσα μου μες την τρελή χαρα σε βρίσκω και πάντα τετοια ευχομαι (δεν θα κουραστω να το λεω !!!!!)

Τατι μου πώς εισαι σημερα; η δουλεια χαλαρωσε καθόλου; αν και για να μην σε "βλεπω" μάλλον οχι ε;

Μαρακιιιιιιιιι τι γνωμη σχηματισες για μενα καλεεεεεεεε; τσκ τσκ τσκ τσκ..... θα παρεξηγηθω, δεν την γλιτωνεις!

Λιτσακο μου.... εγω θελω να κανεις κι αλλο παιδι πειραζει; για χαρη του Αντρεα αναλαμβανω να στο "ξεπεταξω" κανα χρονο εγω και να στο δωσω ετοιμο οκ? (αν και αμφιβαλλω ότι θα μου το παρεις μετα αλλα τεσπα χα χα χα χα). πάντως περα από την πλάκα αξιζουν οι θυσιες προκειμενου να μην μεινει το παιδακι σου μονο στη ζωή. αφού εισαι μοναχοπαιδι μπορεις να καταλαβεις καλυτερα αυτα που σου λεω....

Συμπεθερακι ουο ουουου!

κοριτσααααααακιααααααααα!

παω να υπογραψω ενα συμβολαιο και στις 1,00 εχω αυτοφωρο. αν βρω χρονο θα σας πω την ιστορια του αυτοφωρου να φριξετε!!!!!!!!

Βρε δεν ειμαι μοναχοπαιδι εχω διαφορα με τον αδερφο μου 13 χρόνια

κι εγω δεν σκεφτομουν ποτε οτι θα εχω ενα παιδι ...αλλα ολες σας έχετε βοηθεια απο τις μαμαδες σας επομενως ησαστε πιο ανετες. Εγω που έχω αυτην που εχω μονο απο τον πεθερο ειναι λιγο πιο περιεργα τ απραγματα , γι αυτο αρχιζω πλεον και σκεφτομαι οτι θα μεινω μονο με τον Αντρικο μου. Δεν μπορειται να σκεφτειτε πως ειναι να πρεπει να βγεις γιατι εχεις δουλειες αλλα ο καιρος ειναι χαλια και πρεπει οπωσδηποτε να παρεις το παιδι μαζι..................

ααα και εκτος αυτου υπαρχει και στο σοι και θεμα διδυμων ...για φαντασου απο το 1 να παω στα 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα και απο εμενα .τι κανετε?χθες το βραδυ καθισαμε και συζυτησαμε με τον αντρα μου πολλη ωρα και αποφασισαμε να κανουμε ενα βημα πισω και να δωσουμε μια ευκαιρια στο γαμο μας.φυσικα πανω απο ολα ειναι το παιδι.ιδωμεν...προβληματα εχουμε ακομα να λυσουμε αλλα θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερουμε.και αν οχι μονοι μας ισως με λιγη βοηθεια.θελω να σας ευχαριστησω κοριτσια για την κατανοηση.Μαρακι τελικα μαλλον δεν θα χρειαστω την βοηθεια σου.σε ευχαριστω πολυ.

σημερα πηγα τον Ανασταση παιδιατρο,καναμε το μμρ και εχω τρελαθει απο τον φοβο μου.ελπιζω να μην τον πειραξει.πηρε ενα ποντο.φτασαμε 85 και μισο κιλακι.12κιλα ο μικρουλης μου .ασηκωτος πια:Dκαι ο δικος μου τρωει το καταπετασμα.τα παντα τσακιζει(ευτυχως)

XWF8p2.png

Καλημερα !!!!!

Σοφακι μου η συζητηση , και το να μπορεις να συζητας είναι το πιο σημαντικο . και απο την στιγμη που υπαρχει και ο γιοκας σας θα βρεθει λυση και ολα θ απανε καλα κοριτσακι!!Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!

Που ήσαστε ολες καλε??Καλα τετοια ωρα ποια θα ηταν μεσα...αλα λεμε!!

Εγω παλι θα χαθω γιατι εχω κατι παρουσιασεις-συναντησεις επομενως ολη η μερα γεματη.

Θα ερθει ο παιδιατρος σημερα να κανουμε το mmr , με ολες τις ιωσεις εχουμε παει πισω και στα εμβολια!!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!!!τι μου κανετε???χτες ειχα δουλεια κ δεν μπορεσα να τα πουμε κ το απογευμα δεν προλαβα να μπω απο το σπιτι...

εμεις εδω καλα,η μικρη ξυπνησε τη δευτερα παλι οποτε χτες ημουν παλι αυπνη...

ελενιτσα αργησα μια μερα αλλα να εδω ειμαι να πουμε μια κουβεντα!!!!

το καινουριο κολπακι της ραφαελας ειναι οτι παει οπου δεν την αφηνω και μου το δειχνει κ μου λεει μη μη μη....κολλαει η βελονα!εχει πολυ πλακα γιατι κανει κ πραγματα που ας πουμε δεν εχει ξανακανει αλλα ξερει οτι θα της πω μη και το κανει με κοιταει κ μου λεει μη μη μη....

λιτσακι τι κανεις?δουλεια ε?

Εμεις ξεκινησαμε την πο λυθρονα της τιμωριας , βεβαια μονο τον πατερα του ακουει εμενα....χεστηκε . Τουλαχιστον ας φοβαται λιγο απο τον εναν, Το γελιο ειναι οτι τον βαζει τιμωρια κλαιει αυτος δεν καταιβαινει ομως , του λεει 2 λεπτα και μετα του εξηγει γιατι μπηκε τιμωρια και....μολις τον παιρνει αγκαλια ο μικρος ειναι μεσα στις αγκαλιες και τα φιλια. Εμενα παλι ενα πρμα να μην με ακουει πρεπει να πω οχι και μη 100 φορες!!!!!!!!!!

οχι λιτσακι μου δεν γιορταζω!!!ειμαι αναστασια...

αχ αυτη την πολυθρονα σε ενα νηπιαγωγειο το λεγανε το σκαμνακι της σιωπης ή το σκαμνακι της σκεψης...μηπως να την λες πολυθρονα της σκεψης?ακουγεται πιο μαλακο...και δηλαδη ρε λιτσακι καθεται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...