Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας καλή εβδομάδα! 4 μέρες μας έφαγαν οι δρόμοι αλλά το παιδάκι μου ευχαριστήθηκε πολύ!!! Βλέποντάς τον με άλλα παιδιά, καταλαβαίνω πόσο κακό είναι να μεγαλώνει χωρίς αδελφάκι...ελπίζω το 2012 να είναι η χρονιά! :)

Σοφάκι μου, οι καυγάδες με τα συζυγάτα είναι μέσα στο παιχνίδι...δυστυχώς οι διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μας εξωθούν στα άκρα. Δεν σου λέω μεγάλα λόγια, σου μιλάω σαν άνθρωπος που δεν κρατάω τίποτα μέσα μου, τα λέω έξω από τα δόντια και συνήθως με πολύ άσχημες κουβέντες που τις μετανιώνω αλλά και που έχω τεράστια υπομονή. Τον Γιώργο τον χωρίζω 3-4 φορές το σ/κ και κάθε δεύτερη μέρα τις καθημερινές. Η κούραση, η οικονομική στενότητα και λοιπές μαλακίες (βλέπε πεθερομαρμάγκα) με φτάνουν σε σημείο να τα βλέπω όλα μαύρα. Και να σκεφτείς ότι ο Τζώρτζης μου είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και η πλάκα είναι ότι η ηρεμία του μου ανάβει τα λαμπάκια συνήθως. Παρόλαυτα, θα έφτανα στο διαζύγιο μόνο αν υπήρχε βία. Σωματική, λεκτική ή ψυχολογική, δεν έχει σημασία...αυτό δεν θα ήθελα να το βιώσει το παιδί.

Σκέψου με γνώμονα το παιδί λοιπόν. Αν η κατάσταση που επικρατεί είναι εις βάρος του, καλύτερα να σας έχει χώρια.

Αποστασιοποιήσου και σκέψου τι είναι αυτό που σε φτάνει στα όρια σου! Αξίζει τον κόπο να φτάσετε στο διαζύγιο και να διαλύσετε το σπιτικό σας;;;

Στη διάθεσή σου να το συζητήσουμε και οφλαιν έτσι; Με πμ ή τηλέφωνο, εδώ είμαι :)

Φιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

ρεσπεκτ δεν λες τιποτα!

χαρα στο κουραγιο της παναγιτσα μου! τι ζωη θα εχει ζησει το κοριτσακι; ελπιζω να παιρνει μονο χαρες από τα παιδακια της!

το 2012 ελπίζω να ειναι η χρονια και για σενα Μαρακι!:D

η δικη μου ελπιζω να ειναι το 11 γιατι και εμενα μονο τα κλαματα δε με πιανουν όταν τον βλεπω πως κανει για τα παιδακια! ετοιμος να βουτηξει από το καροτσι ειναι όταν βλεπει πιτσιρικια!:|

Καλημέρα σας καλή εβδομάδα! 4 μέρες μας έφαγαν οι δρόμοι αλλά το παιδάκι μου ευχαριστήθηκε πολύ!!! Βλέποντάς τον με άλλα παιδιά, καταλαβαίνω πόσο κακό είναι να μεγαλώνει χωρίς αδελφάκι...ελπίζω το 2012 να είναι η χρονιά! :)

Σοφάκι μου, οι καυγάδες με τα συζυγάτα είναι μέσα στο παιχνίδι...δυστυχώς οι διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μας εξωθούν στα άκρα. Δεν σου λέω μεγάλα λόγια, σου μιλάω σαν άνθρωπος που δεν κρατάω τίποτα μέσα μου, τα λέω έξω από τα δόντια και συνήθως με πολύ άσχημες κουβέντες που τις μετανιώνω αλλά και που έχω τεράστια υπομονή. Τον Γιώργο τον χωρίζω 3-4 φορές το σ/κ και κάθε δεύτερη μέρα τις καθημερινές. Η κούραση, η οικονομική στενότητα και λοιπές μαλακίες (βλέπε πεθερομαρμάγκα) με φτάνουν σε σημείο να τα βλέπω όλα μαύρα. Και να σκεφτείς ότι ο Τζώρτζης μου είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και η πλάκα είναι ότι η ηρεμία του μου ανάβει τα λαμπάκια συνήθως. Παρόλαυτα, θα έφτανα στο διαζύγιο μόνο αν υπήρχε βία. Σωματική, λεκτική ή ψυχολογική, δεν έχει σημασία...αυτό δεν θα ήθελα να το βιώσει το παιδί.

Σκέψου με γνώμονα το παιδί λοιπόν. Αν η κατάσταση που επικρατεί είναι εις βάρος του, καλύτερα να σας έχει χώρια.

Αποστασιοποιήσου και σκέψου τι είναι αυτό που σε φτάνει στα όρια σου! Αξίζει τον κόπο να φτάσετε στο διαζύγιο και να διαλύσετε το σπιτικό σας;;;

Στη διάθεσή σου να το συζητήσουμε και οφλαιν έτσι; Με πμ ή τηλέφωνο, εδώ είμαι :)

Φιλάκια πολλά

συμφωνω μαζι σου αλλα βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι για να χωρισει καποιος.με το λεκτικη βια προφανως εννοεις να λεει ασχημες κουβεντες?παντως εχουμε πολλα κοινα στον χαρακτηρα....δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!!!

Λεκτική βία Ελένη μου δεν είναι μόνο οι βρισιές...μπορείς να κάνεις τον άλλο σκουπίδι με την ειρωνία και την ταπεινωτική συμπεριφορά...ξέρω τι σου λέω, είμαι ΠΟΛΥ καλή σε αυτό :roll:

και έχεις δίκιο η βία δεν είναι ο μόνος λόγος να φύγεις...και το ποτό και ο τζόγος είναι για μένα...αλλά το ποτό και τον τζόγο νομίζω τα βλέπεις από πριν και κόβεις λάσπη!

όσον αφορά στην απιστία, δεν ξέρω αν θα έφευγα...σίγουρα θα έφευγα πριν τον γάμο και σίγουρα μετά αλλά χωρίς παιδί...αλλά με το παιδί πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα...και δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ...και ο Τζώρτζης και γω, θα το τελειώσουμε νωρίτερα πιστεύω πριν φτάσουμε σε άλλα κρεββάτια...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Κι εμείς το ΣΚ περάσαμε πολύ καλά.Είχαμε συνέχεια κόσμο στο σπίτι μας και παιδάκια και πολύ χαιρόμουν το μικρό μου έτσι που έπαιζε μαζί τους!!!!

Θέλω μωράκι ΤΩΡΑ!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τον αντρούλη μου!!!!!!!!

Σοφάκι μου γιατί κορίτσι μου?Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα?Όλες μας κάποια στιγμή πιστεύω εκνευριζόμαστε λίγο παραπάνω(βλ.κούραση, αυπνία, καμιά αναποδιά στη δουλειά)αλλά καλό είναι πριν μιλήσουμε να το ξανασκεφτούμε. Πάνω στα νεύρα μας λέμε άσχημα πράγματα τα οποία τα μετανιώνουμε. Συζήτησε λίγο με τον άντρα σου, κάντε καμιά υποχώρηση κι οι δυο, αν δε συντρέχουν βεβαίως σοβαροί λόγοι, και χαρείτε το παιδάκι σας. Οι στιγμές που ζούμε τώρα είναι μοναδικές!!!!!!!!!!!!!!!

ρεσπεκτ δεν λες τιποτα!

χαρα στο κουραγιο της παναγιτσα μου! τι ζωη θα εχει ζησει το κοριτσακι; ελπιζω να παιρνει μονο χαρες από τα παιδακια της!

το 2012 ελπίζω να ειναι η χρονια και για σενα Μαρακι!:D

η δικη μου ελπιζω να ειναι το 11 γιατι και εμενα μονο τα κλαματα δε με πιανουν όταν τον βλεπω πως κανει για τα παιδακια! ετοιμος να βουτηξει από το καροτσι ειναι όταν βλεπει πιτσιρικια!:|

ρε έχετε βάλει μπρος;;; :mrgreen:

άντε άντε να ακούσουμε ευχάριστα σύντομα μωρό μου!!!

Διαφημίσεις

Λεκτική βία Ελένη μου δεν είναι μόνο οι βρισιές...μπορείς να κάνεις τον άλλο σκουπίδι με την ειρωνία και την ταπεινωτική συμπεριφορά...ξέρω τι σου λέω, είμαι ΠΟΛΥ καλή σε αυτό :roll:

και έχεις δίκιο η βία δεν είναι ο μόνος λόγος να φύγεις...και το ποτό και ο τζόγος είναι για μένα...αλλά το ποτό και τον τζόγο νομίζω τα βλέπεις από πριν και κόβεις λάσπη!

όσον αφορά στην απιστία, δεν ξέρω αν θα έφευγα...σίγουρα θα έφευγα πριν τον γάμο και σίγουρα μετά αλλά χωρίς παιδί...αλλά με το παιδί πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα...και δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ...και ο Τζώρτζης και γω, θα το τελειώσουμε νωρίτερα πιστεύω πριν φτάσουμε σε άλλα κρεββάτια...

Αχ Μαρακι και εγω το κανω αυτο αλλα κατι φορες το μετανιωνω!!!να ξερεις ομως οτι δεν φανερωνονται ολα τα κουσουρια πριν το γαμο.....οταν δεσουν το γαιδουρι τους τοτε αρχιζουν και βγαζουν.......και θα συμφωνησω επισης με το θεμα απιστιας οτι θα το τελειωσω πριν φτασω σε αλλο κρεββατι.....μην νομιζετε οτι ειμαι καμια .........με αυτα που σας γραφω.:rolleyes:

εγώ το μετανιώνω συνέχεια...τεσπά!

Όχι όλα τα κουσούρια δεν εμφανίζονται πριν τον γάμο έχεις δίκιο...αλλά τα χοντρά δεν κρύβονται!

για σένα έχω την καλύτερη γνώμη, για την φιλενάδα κατά Αμαλιάδα μεριά έχω αρχίσει και κλονίζομαι χαχαχαχαχαχα

(ώρες είναι να μου παρεξηγηθεί το ψηλό ξανθό!)

καλά η Τάτι δεν πήγε για δουλειά σήμερα;;;

σήμερα βαριέμαι περισσότερο και από την προηγούμενη βδομάδα! δεν περνά η ώρα με τίποτα!

πρέπει να πάρω και τον παιδίατρο να κανονίσω...έχουμε εμβόλιο ανεμοβλογιάς αυτή τη βδομάδα...

έχει 3 μέρες που έχει ανοίξει η όρεξη του σούργελου (όχι ότι δεν έτρωγε το καταπέτασμα πριν) και με τραβάει στην κουζίνα φωνάζοντας ακατάλειπτα μαμάμαμ μαμμαμά, δείχνοντας, ψυγείο, τροφοθήκη, κατσαρόλες και μετά το στόμα του!

και άρχισε πάλι να ξυπνάει νωρίτερα κατά τις 6-6:30 πεινασμένο...έχει άλμα ανάπτυξης και τώρα;;;

Αχ βρε Μαράκι κι εμένα έτσι έκανε το ΣΚ. Δοκίμασε τα πάντα!Ότι είχα στο τραπέζι για τους καλεσμένους!!!!!!Και πριν κοιμηθεί φυσικά ζήτησε και γά.έτσι το λέει το γαλατάκι του.΄

Ευτυχώς δεν είναι του γλυκού. Δοκιμάζει μεν αλλά μέχρι εκεί. Προτιμάει φαγητά και γενικώς αλμυρά.Είναι της μαμάς παιδί αυτό.

Αχ βρε Μαράκι κι εμένα έτσι έκανε το ΣΚ. Δοκίμασε τα πάντα!Ότι είχα στο τραπέζι για τους καλεσμένους!!!!!!Και πριν κοιμηθεί φυσικά ζήτησε και γά.έτσι το λέει το γαλατάκι του.΄

Ευτυχώς δεν είναι του γλυκού. Δοκιμάζει μεν αλλά μέχρι εκεί. Προτιμάει φαγητά και γενικώς αλμυρά.Είναι της μαμάς παιδί αυτό.

χαχαχαχα πουλάκι μου! έτσι και ο Νικολά δοκιμάζει από όλα τα γλυκά αλλά προτιμά τα αλμυρά...αλλά δεν ξέρω που έμοιασε :rolleyes: εμείς μπορούμε να ζήσουμε μόνο με γλυκά :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...