Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια!μαρακι μου τι κανεις????

αχ αυτον το γιο σου θα τον φαω!!!!ειναι τοσο ομορφος στη φωτο που εχεις βάλει...

η ραφ την τεταρτη το βραδυ ξυπνησε παλι....εχουμε κ λεμε κυριακη,τριτη τεταρτη...χτες οχι!το κοινο που ειχαν αυτες οι μερες ειναι οτι βρέθηκε με ανθρωπους που δεν ειχε ξαναδει στον ιδιο χωρο απομακρυνθηκε κ απο μενα κ πηγε μαζι τους...εκει καταληγω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τατι μουουουου, κοιμηθηκες εχθες ετσι; αντε μπραβο και παντα τετοια :)

μωρε λες να ειναι αυτο; εγω πιο πιθανο θεωρω να ειναι δοντια παντως. εχω καει και το μυαλο μου παει παντα εκει :roll:

και εμεις καλα κοιμηθηκαμε δε λεω. από τις 21:15 μεχρι τις 02:30 (ηπιε γαλα )και μετα μεχρι τις 7:30. αντε να κοψει και το βραδυνο να ερθουμε σε μια καλη σειρα :wink:

καλημερουδια!μαρακι μου τι κανεις????

αχ αυτον το γιο σου θα τον φαω!!!!ειναι τοσο ομορφος στη φωτο που εχεις βάλει...

η ραφ την τεταρτη το βραδυ ξυπνησε παλι....εχουμε κ λεμε κυριακη,τριτη τεταρτη...χτες οχι!το κοινο που ειχαν αυτες οι μερες ειναι οτι βρέθηκε με ανθρωπους που δεν ειχε ξαναδει στον ιδιο χωρο απομακρυνθηκε κ απο μενα κ πηγε μαζι τους...εκει καταληγω!

ευχαριστω πολύ αλλα σε ποια φωτο λες ακριβως; στο φεις;

Bonjour!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

εμένα έχει σήμερα ο μπαμπάς μου γιορτή και γεννέθλια μαζί!!!

αχ και μένα η μικρή τις τελευταίες 2 μέρες έχει λίγο χαλάσει τον ύπνο της....ή μάλλον καλός είναι ο ύπνος της αρκεί να την καταφέρω να κοιμηθεί! χθες το μεσημέρι απο τις 4, την κατάφερα στις 5 και το βράδυ απο τις 11 κοιμηθηκε στις 12:15! και αυτά μόνο στην αγκαλιά μου να την κόβω βόλτες! κουλάθηκα!!! ευτυχώς που είναι ελαφριά σχετικά γιατί αν ήταν πιο βαριά με νάρθηκα με έβλεπα να κυκλοφορώ στο χέρι σύντομα!!!

Η Ελενίτσα που είναι βρε παιδιά?

καλά χθες το πρωί βγήκαμε για καφέ! το τι γέλιο έριξα με τη Βαλέρια!!!

της πήρε η αδερφή του άντρα μου για τη γιορτη της ένα ηλεκτροκίνητο μηχανάκι κόκκινο με τον Μίκυ μάους!

Η Βαλέρια δεν ξέρει ακόμα να χειρίζεται το γκάζι οπότε χθες το πήραμε μαζί μας στην πλατεία και έβαλα στο μηχανάκι την ανιψιά που είναι 3 να οδηγάει και τη βαλέρια μαζί, δικάβαλο!!! και καμάρωνε το μουτράκι μου!

περιττό να σας πω οτι όλος ο κόσμος τις κοιτούσε! πολύ γέλιο!!!

και μετά πήγαμε κλασικά και κάναμε καρουζέλ όπου η Βαλέρια χτυπούσε το αλογάκι στη χαίτη και του ελεγε ντέι ντέι, μπας και πάει πιο γρήγορα μάλλον!!! αμαζόνα το παιδί μου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά σ' όσους γιορτάζουν!!!!!!!!

Εμένα γιορτάζει σήμερα ο αντρούλης μου και ο αδερφούλης μου!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια?

να τους χαίρεσαι Βουλίτσα!!!

θα το κάψετε δηλαδή σήμερα ε????:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!βουλιτσα να τους χαιρεσαι!σοφακι να χαιρεσαι κ εσυ τον μπαμπα σου!

μαρακι τη φωτο που εχεις εδω λεω στο αβαταρ σου!ειναι γλυκας!

αχ ναι κοιμηθηκα χτες για να δουμε σημερα!

η βαλερια τρελο τιμονι ε????

για πες γραφει ακομα με το μπλοκακι?ολο θυμαμαι αυτη τη φωτο κ γελαω!ειναι τοσο τελεια!στεκεται κ σοβαρη σοβαρη με υφος σαν να ατοιμαζεται να καταγραψει την ειδηση!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά σ' όσους γιορτάζουν!!!!!!!!

Εμένα γιορτάζει σήμερα ο αντρούλης μου και ο αδερφούλης μου!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια?

Bonjour!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

εμένα έχει σήμερα ο μπαμπάς μου γιορτή και γεννέθλια μαζί!!!

Χρόνια πολλά να τους χαίρεστε! Να περάσετε υπέροχα!

Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορταζομένους σας!

σας ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά για τον μπαμπά μου!!!:D

60αρίζει σήμερα ο μπαμπακούλης μου!!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!βουλιτσα να τους χαιρεσαι!σοφακι να χαιρεσαι κ εσυ τον μπαμπα σου!

μαρακι τη φωτο που εχεις εδω λεω στο αβαταρ σου!ειναι γλυκας!

αχ ναι κοιμηθηκα χτες για να δουμε σημερα!

η βαλερια τρελο τιμονι ε????

για πες γραφει ακομα με το μπλοκακι?ολο θυμαμαι αυτη τη φωτο κ γελαω!ειναι τοσο τελεια!στεκεται κ σοβαρη σοβαρη με υφος σαν να ατοιμαζεται να καταγραψει την ειδηση!

μπαααα Τατιανάκι....πουλί ήταν και πέταξε το όνειρο της δημοσιογραφίας για τη Βαλέρια!!!

τώρα προσανατολίζεται για καριέρα στο χορό του χορού και του τραγουδιού!!! όλο χορεύει και τραγουδάει τη μεγάλη μπεμπέ επιτύχία:

"λιολιολιοοοοοοοοοοο........λιολιολιοοοοοοοοοοοο!" και δωστου κούνημα στον πωπό!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

εν τω μεταξύ πλέον το πρωί που ξυπνάει, δε μου φωνάζει μαμά για να πάω αλλά......μπέιμπι-μπέιμπι!!!! ρε τι παθαμε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κουκουβάουουουουουουουουουου!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα κ απο μας...οι εορταζοντες να ζησουν! τι κανετε? εμεις τα ιδια...δεν εχουμε κρυωσει ακομα εδω και 10 μερες αλλα τωρα που θα ξαναρχισει η μεγαλη το σταθμο το περιμενουμε σα δεδομενο!!! εσεις καλα????

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεε καλημερα σας!!!!!εδω ειμαι η αμαρτωλη!!!!!ελειπα την περασμενη εβδομαδα για δυο μερες και σπιτι δεν εχω το λαπτοπ.....περιμενω τον αδερφο μου να μου το φερει!!!!Μακ μην σκας δεν παρεξηγιεμαι πλεον απο κανεναν οτι και να μου πουν.......ειμαι σε αλλον πλανητη πλεον!!!!τι κανετε?πως ειστε εσεις?διαβασα στα γρηγορα τα προηγουμενα αλλα το μονο που θα πω ειναι πως εμενα οι αντοχες μου Μακ ειναι πολυ καλες!!!!!επισης Χρονια Πολλα σε οσους ειχαμε των Φωτων αλλα και Γιαννηδες!!!!για πεστε κανενα νεο......τωρ που ηρθα και εγω.....χιχιχιχιχιχιχιχιχι

καλημερα τι κανετε?ολοι καλα?εγω ειμαι χαλια.σκοτωνομαστε με τον αντρα μου.ο καινουργιος χρονος μαλλον διαζυγιο θα μου φερει εμενα:(

τεσπα ,μην σας μαυρισω Δευτεριατικα.

Μακμαρακι μπορω να σε ρωτησω καναδυο πραγματακια σχετικα με το παιδι με π.μ?αν θες βεβαια.

XWF8p2.png

καλημερα τι κανετε?ολοι καλα?εγω ειμαι χαλια.σκοτωνομαστε με τον αντρα μου.ο καινουργιος χρονος μαλλον διαζυγιο θα μου φερει εμενα:(

τεσπα ,μην σας μαυρισω Δευτεριατικα.

Μακμαρακι μπορω να σε ρωτησω καναδυο πραγματακια σχετικα με το παιδι με π.μ?αν θες βεβαια.

αχ Σοφακι μου μην στεναχωριεσαι......συμβαινουν αυτα στα ζευγαρια!!!!σε καταλαβαινω αλλα αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος μην προχωρησεις μεχρι εκει......αν θελεις το συζηταμε μεσω πμ!!!!

καλημερα :roll:

μπηκα ολο χαρα να γραψω κανα μηνυματακι και ειδα αυτα που εγραψε το Σοφακι και στεναχωρηθηκα. Σοφια μου για οτι θες εγω ειμαι εδω (αχρειαστη να ειμαι βεβαια)! μην κολλησεις καθολου, περιμενω μηνυμα!

Ελενακι σε ποιον πλανητη εισαι εσυ ακριβως ε ε ε ε ;πονηρο θηλυκο κατεργαρα γυναικα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...