Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμ.....μέχριτ α 3 αργά δεν είναι? και σιγά να μη χωράνε στην κούνια μέχρι τότε!!!

έχω 2 ζωντανά παραδείγματα που μπήκαν 18 μηνών σε κρεβάτι και είναι μια χαρά!

ίσα ίσα που θα γίνουν και πιο ανεξάρτητα....το ίδιο είναι να είσαι κλεισμένος πίσω απο τα κάγκελα και να περιμένεις να έρθει κάποιος να σε βγάλει και το ίδιο να είσαι στο κρεβατάκι σου και να κατεβαίνεις όποτε θες?????

για να βγάλω το 1 κάγκελο δεν πάιζει γιατί είναι ψηλή η κούνια και αν πέσει απο εκεί θα τρέχουμε!

πάντως θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω τώρα που το ανέφερες!!!!

εχεις δικιο ρε σοφακι απλα αυτο εχω διαβασει κ θεωρησα καλο να το πω.κοιτα εμενα ειναι 1.40 η κουνια της κ χαμηλη το καγκελο βγαινει κ μπαινει ενα αλλο που εχει ανοιγμα για να κατεβαινει σαν πορτουλα οποτε αφου εχω διαβασει κ αυτο ισως να την κρατησω μεχρι τα 3.

ενταξει ειναι σαν φυλακισμενα αλλα οταν μπορουν να κατεβαινουν κιολας κ κοβουν βολτες μες στο σπιτι?δηλαδη εγω πρεπει να κλεισω ολες τις πορτες να αφησω τη δικια της κ τη δικια μου μονο να ξυπναει μες στη νυχτα κ να ερχεται στο κρεββατι μου κ να φοβαμαι κ να μην χτυπησει....δεν ξερω με προβληματισες.

τατι κανεις το λαθος που κανουν όλοι οσοι εχουν αυτονομη θερμανση. εχει αποδειχθει (φαντασου ότι και στην μοναδα του αντρα μου αυτο εφαρμοζουν πλεον) ότι αν το καλοριφερ καιει σταθερα σε χαμηλη ή οχι θερμοκρασια καταναλωνεις πολύ λιγοτερο πετρελαιο! το εχουν εφαρμοσει και πολλοί φιλοι με διαφορα στον λογαριασμό μεχρι και 70% συγκριτικα με αλλες χρονιες!

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες το ξερω...περυσι το εκαιγα ολη μερα ξεκινησαμε νοεμβρη κ το κλεισαμε απριλη αλλα ημουν συνεχεια σπιτι...τωρα που λειπω δεν μπορω να το αφησω κ να φυγω κ αυτο να καιει μονο του...ξερω γω φοβαμαι δεν μου ρχεται.επιπλεον αυτοι οι θερμοστατες δεν δουλευουν σωστα κ αρχιζει κ κανει ζεστη.....

εμενα με βαλανε σε ημιδιπλο κρεβατι, το οποιο ειχα μεχρι φοιτητρια (εκει το εσπασα ;)) σε ηλικια 15 μηνων γιατι τοτε γεννηθηκε η αδερφη μου. βεβαια το ειχαν κανει παραγγελια και ειχαν φτιαξει και καγκελα, τα οποία εβγαιναν!
και επειδη τα φαινομενα απατουν (δεν ειμαι καμιαααααα....) ειχα σταθερο δεσμο 3 χρονια :oops:

παναγια μου πως "ακουστηκε":oops:

εννοειται πως πεθανα στα γελια!!!μας επνιξες κοπελια!!!σταθερος δεσμος αλλα το κρεββατι εσπασε!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα με βαλανε σε ημιδιπλο κρεβατι, το οποιο ειχα μεχρι φοιτητρια (εκει το εσπασα ;)) σε ηλικια 15 μηνων γιατι τοτε γεννηθηκε η αδερφη μου. βεβαια το ειχαν κανει παραγγελια και ειχαν φτιαξει και καγκελα, τα οποία εβγαιναν!

κου κου!άρα δεν το έκανα μόνο εγώ. κι εγώ το έπαθα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

με τον αντρούλη μου στα νιάτα μας για να μην παρεξηγηθώ.

μακμαρακι ξερεις τι γινεται εμεις λειπουμε ολη μερα απο το σπιτι κ δεν μπορω να το αφηνω να καιει ολη μερα ο κουκος αηδονι θα μας ερθει.ηδη για 2-3 μερες που καψαμε πληρωσα 36 ευρω.

ρε μαρακι για πες μου περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το θερμοστατη.εμεις το νοικιαζουμε το σπιτι,ειναι καινουριο το 2007 πρωτοι μπηκαμε.πρεπει να αλλαξω το θερμοστατη?που μπαινει κ ποσο κάνει?

http://www.technotec.gr/F9E39BA3.el.aspx

μπαίνει εκεί που είναι τώρα ο θερμοστάτης του καλοριφέρ, απλά τον αντικαθιστάς...ο παραπάνω που βάλαμε εμείς εχει γύρω στα 90 ευρώ

όπως σου είπε και το Μαράκι, το καλοριφέρ καίει λιγότερο αν είναι αναμμένο σε σταθερή θερμοκρασία παρά να ανάβει και να σβύνει

σοφακι θα σου πω τι εχω διαβασει κ ψαξτο λιγο...λενε οτι μεχρι τα 3 αν θυμαμαι καλα ειναι να μην τα βγάζεις απο την κουνια,μπορεις να βγαλεις το 1 καγκελο κλπ αλλα να μην την μεταφερεις σε κανονικο κρεββατι γιατι αισθανονται τρομερη ανασφαλεια κ τους βγαινει με διαφορους τροπους...το ιδιο λενε κ για το γιο γιο να μην τα πιεσεις,την πιπιλα,τα αρκουδακια-νανι που κοιμουνται μαζι κλπ....οτι αλλαγη λεει καλο ειναι να γινεται μετα τα 3.ψαξε να βρεις κανεναν αρθρο αν θες.εγω το ειχα διαβασει σε βιβλιο αν θυμαμαι καλα...
χμμμ.....μέχριτ α 3 αργά δεν είναι? και σιγά να μη χωράνε στην κούνια μέχρι τότε!!!

έχω 2 ζωντανά παραδείγματα που μπήκαν 18 μηνών σε κρεβάτι και είναι μια χαρά!

ίσα ίσα που θα γίνουν και πιο ανεξάρτητα....το ίδιο είναι να είσαι κλεισμένος πίσω απο τα κάγκελα και να περιμένεις να έρθει κάποιος να σε βγάλει και το ίδιο να είσαι στο κρεβατάκι σου και να κατεβαίνεις όποτε θες?????

για να βγάλω το 1 κάγκελο δεν πάιζει γιατί είναι ψηλή η κούνια και αν πέσει απο εκεί θα τρέχουμε!

πάντως θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω τώρα που το ανέφερες!!!!

και γω στο μυαλό μου είχα ότι θα του αλλάξω το δωμάτιο γύρω στα 2.5

η κούνια είναι ψηλή δεν παίζει να του κατεβάσω το κάγκελο αλλά και αυτός δεν έχει δείξει να δυσανασχετεί ή να προσπαθεί να καβαλήσει τα κάγκελα οπότε τον αφήνω ακόμα...

εννοειται πως πεθανα στα γελια!!!μας επνιξες κοπελια!!!σταθερος δεσμος αλλα το κρεββατι εσπασε!!!!

καλα ήμασταν και 20 χρονων! αλλες αντοχες, αλλες επιδοσεις :oops: χα χα χα

κου κου!άρα δεν το έκανα μόνο εγώ. κι εγώ το έπαθα χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

με τον αντρούλη μου στα νιάτα μας για να μην παρεξηγηθώ.

κι αλλη παρεξηγημενη στο καφε χα χα χα χα:P

μαρακι ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!θα το κοιταξω κ θα δω τι θα κανω.παντως σημερα δεν παιζει χωρις καλοριφερ,θα το αναψω κ θα το αφησω ολο το βραδυ!

τελικα μονο εγω δεν εχω σπασει κρεββατι???

βουλακι και εσυ εεεεεε???ναι γιατι αν το ειχες σπασει με αλλον θα σε κακοχαρακτηριζαμε!!!οπως τη μαρια που το εσπασε στα 20!αλλες αντοχες τοτε!μαρια μετα τι εκανες?πηρες αλλο?

Διαφημίσεις

δεν πιστευω να εννοεις εμενα!!!!

χαχα το καρφωσε λεει!!!!α ρε μαθητικα χρονια!τι γελιο που ριχναμε κ δεν μασαγαμε!για σκεψου τωρα να καρφωνες το κρεββατι σου κ να κοιμοσουν κιολας!μες στη μουρμουρα θα ησουν!ενω τοτε.....ειχαμε αντοχες!και επιδοσεις!

οχι δεν εννοω εσενα χρυσή μου... αλλα γιατι εχεις την μυγα ε ε ε ε ;

χα χα χα χα... την Ελενιτσα την ανανεωμένη λεω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελενιτσα μην με παρεξηγησεις, πλακα κανω μικροπαντρεμενο μου ετσι;:P

Διαφημίσεις

το καρφωσα.... δεν ειχα λεφτα και τι να ελεγα στους γονεις μου;;;;;:confused:

χα χα χα χαχα

χαχαχα.βαλτε με και εμενα στην παρεα.μαλλον θα παρεξηγηθω και εγω...αλλα τεσπα:oops::oops:το πρωτο το καρφωσαμε και εμεις....στο τωρινο εβαλε ο αντρας μου προσθετο ξυλο να στηριζονται οι σανιδες γιατι εχει ανοιξει ο σκελετος.Καθε φορα πουυυ........επεφταν οι σανιδες:oops::oops::oops:ντροπη μου:oops::oops::oops:

καλησπερα ειπα?δεν ειπα.τι κανετε?ολοι καλα?Μαρακι φοβερος ο Νικολης:D

XWF8p2.png

καλησπερα κι απο μενα. fairytale να σου ζησει η μικρουλα, εγω πραγματικα δεν ηξερα απο που βγαινει το ονομα της!!!! κοριτσια εμεις επειδη εχουμε τα υπνοδωματια σε αλλο οροφο, δε την βγαζω τη βικυ απο την κουνια-κρεββατι γιατι ζουμε στον κατω οροφο και πανω μονο κοιμομαστε. ειναι ευρυχωρη κουνια-κραβατι, 1.60 και δε θελω ουτε να της βγαλω τα καγκελα γιατι μορω να φανταστω να τριγυρναει μονη της στον πανω οροφο να μπαινοβγαινει σε μπανια και τετοια μονη της αν ξυπνησει απο το μεσημεριανο υπνο της. εμεις ενδεχεται να μη την ακουσουμε! ασ την ακομα και βλεπουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...