Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Όλα τα μωράκια καλά;

Σοφάκι νωρίς δεν είναι για κρεβατάκι;

Τατιανάκι, 17 βαθμοί είναι λίγοι, μάλλον κρυώνει το παιδί...αυτόνομη θέρμανση έχετε; εμείς πήραμε πρόσφατα ψηφιακό θερμοστάτη (όχι με ψηφιακές ενδείξεις απλό, το άλλο με το τσιπάκι) το οποίο είναι ρυθμισμένο αυτόματα έτσι ώστε αν τη νύχτα η θερμοκρασία στο σαλόνι πέσει κάτω από 19 (δηλ. 20 στο δωμάτιο του παιδιού) να ανάψει...όταν φτάσει 20 (δηλ. 21 στου Νικόλα) σβύνει...έτσι διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία στο σπίτι...

ναι σημερα... εμας ηρθε το πρωι και αγιασε ψιθυριστα γιατι κοιμοταν ο μικρος (ξενυχτης γαρ)

καλα εσενα ακομα κοιμαται; τυχερη μανα!:P

αφού κοιμάται αργά ρε συ....11-11:30 πέφτει για ύπνο!

και ξυπνάει και στις 5 για γάλα....

αισίως έχουμε φτάσει να θηλάζει 3 φορές ή το πολύ 4 την ημέρα!

Καλημέρα!

Όλα τα μωράκια καλά;

Σοφάκι νωρίς δεν είναι για κρεβατάκι;

Τατιανάκι, 17 βαθμοί είναι λίγοι, μάλλον κρυώνει το παιδί...αυτόνομη θέρμανση έχετε; εμείς πήραμε πρόσφατα ψηφιακό θερμοστάτη (όχι με ψηφιακές ενδείξεις απλό, το άλλο με το τσιπάκι) το οποίο είναι ρυθμισμένο αυτόματα έτσι ώστε αν τη νύχτα η θερμοκρασία στο σαλόνι πέσει κάτω από 19 (δηλ. 20 στο δωμάτιο του παιδιού) να ανάψει...όταν φτάσει 20 (δηλ. 21 στου Νικόλα) σβύνει...έτσι διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία στο σπίτι...

Μαράκι δε θα το πάρω άμεσα το κρεβατάκι!

έρευνα αγοράς θέλω να κάνω!

σε κανένα 2μηνο όμως λέω να τη βάλω!

εσείς το έχετε βολευτεί το πάπλωμα ε? εμένα δεν το θέλει καθόλου!!!

και μας έχουν φέρει και 3 δώρο!!! να δω τι θα τα κάνω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μακμαρακι ξερεις τι γινεται εμεις λειπουμε ολη μερα απο το σπιτι κ δεν μπορω να το αφηνω να καιει ολη μερα ο κουκος αηδονι θα μας ερθει.ηδη για 2-3 μερες που καψαμε πληρωσα 36 ευρω.

ρε μαρακι για πες μου περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το θερμοστατη.εμεις το νοικιαζουμε το σπιτι,ειναι καινουριο το 2007 πρωτοι μπηκαμε.πρεπει να αλλαξω το θερμοστατη?που μπαινει κ ποσο κάνει?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

σοφακι θα σου πω τι εχω διαβασει κ ψαξτο λιγο...λενε οτι μεχρι τα 3 αν θυμαμαι καλα ειναι να μην τα βγάζεις απο την κουνια,μπορεις να βγαλεις το 1 καγκελο κλπ αλλα να μην την μεταφερεις σε κανονικο κρεββατι γιατι αισθανονται τρομερη ανασφαλεια κ τους βγαινει με διαφορους τροπους...το ιδιο λενε κ για το γιο γιο να μην τα πιεσεις,την πιπιλα,τα αρκουδακια-νανι που κοιμουνται μαζι κλπ....οτι αλλαγη λεει καλο ειναι να γινεται μετα τα 3.ψαξε να βρεις κανεναν αρθρο αν θες.εγω το ειχα διαβασει σε βιβλιο αν θυμαμαι καλα...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

σοφακι θα σου πω τι εχω διαβασει κ ψαξτο λιγο...λενε οτι μεχρι τα 3 αν θυμαμαι καλα ειναι να μην τα βγάζεις απο την κουνια,μπορεις να βγαλεις το 1 καγκελο κλπ αλλα να μην την μεταφερεις σε κανονικο κρεββατι γιατι αισθανονται τρομερη ανασφαλεια κ τους βγαινει με διαφορους τροπους...το ιδιο λενε κ για το γιο γιο να μην τα πιεσεις,την πιπιλα,τα αρκουδακια-νανι που κοιμουνται μαζι κλπ....οτι αλλαγη λεει καλο ειναι να γινεται μετα τα 3.ψαξε να βρεις κανεναν αρθρο αν θες.εγω το ειχα διαβασει σε βιβλιο αν θυμαμαι καλα...

χμμμ.....μέχριτ α 3 αργά δεν είναι? και σιγά να μη χωράνε στην κούνια μέχρι τότε!!!

έχω 2 ζωντανά παραδείγματα που μπήκαν 18 μηνών σε κρεβάτι και είναι μια χαρά!

ίσα ίσα που θα γίνουν και πιο ανεξάρτητα....το ίδιο είναι να είσαι κλεισμένος πίσω απο τα κάγκελα και να περιμένεις να έρθει κάποιος να σε βγάλει και το ίδιο να είσαι στο κρεβατάκι σου και να κατεβαίνεις όποτε θες?????

για να βγάλω το 1 κάγκελο δεν πάιζει γιατί είναι ψηλή η κούνια και αν πέσει απο εκεί θα τρέχουμε!

πάντως θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω τώρα που το ανέφερες!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τατι κανεις το λαθος που κανουν όλοι οσοι εχουν αυτονομη θερμανση. εχει αποδειχθει (φαντασου ότι και στην μοναδα του αντρα μου αυτο εφαρμοζουν πλεον) ότι αν το καλοριφερ καιει σταθερα σε χαμηλη ή οχι θερμοκρασια καταναλωνεις πολύ λιγοτερο πετρελαιο! το εχουν εφαρμοσει και πολλοί φιλοι με διαφορα στον λογαριασμό μεχρι και 70% συγκριτικα με αλλες χρονιες!

χμμμ.....μέχριτ α 3 αργά δεν είναι? και σιγά να μη χωράνε στην κούνια μέχρι τότε!!!

έχω 2 ζωντανά παραδείγματα που μπήκαν 18 μηνών σε κρεβάτι και είναι μια χαρά!

ίσα ίσα που θα γίνουν και πιο ανεξάρτητα....το ίδιο είναι να είσαι κλεισμένος πίσω απο τα κάγκελα και να περιμένεις να έρθει κάποιος να σε βγάλει και το ίδιο να είσαι στο κρεβατάκι σου και να κατεβαίνεις όποτε θες?????

για να βγάλω το 1 κάγκελο δεν πάιζει γιατί είναι ψηλή η κούνια και αν πέσει απο εκεί θα τρέχουμε!

πάντως θα το κοιτάξω λίγο παραπάνω τώρα που το ανέφερες!!!!

εμενα με βαλανε σε ημιδιπλο κρεβατι, το οποιο ειχα μεχρι φοιτητρια (εκει το εσπασα ;)) σε ηλικια 15 μηνων γιατι τοτε γεννηθηκε η αδερφη μου. βεβαια το ειχαν κανει παραγγελια και ειχαν φτιαξει και καγκελα, τα οποία εβγαιναν!

εμενα με βαλανε σε ημιδιπλο κρεβατι, το οποιο ειχα μεχρι φοιτητρια (εκει το εσπασα ;)) σε ηλικια 15 μηνων γιατι τοτε γεννηθηκε η αδερφη μου. βεβαια το ειχαν κανει παραγγελια και ειχαν φτιαξει και καγκελα, τα οποία εβγαιναν!

μπα σε καλό σου!!!! πνίγηκα με τον καφέ μόλις το διάβασα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

καλά εννοείται οτι θα έχει και καγκελάκι το κρεβάτι!!!!

έχεις δίκιο συμπεθεράκι για το καλοριφέρ! είναι πολύ πιο οικονομικό αν καίει σταθερά στην ίδια θερμοκρασία!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μπα σε καλό σου!!!! πνίγηκα με τον καφέ μόλις το διάβασα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

καλά εννοείται οτι θα έχει και καγκελάκι το κρεβάτι!!!!

έχεις δίκιο συμπεθεράκι για το καλοριφέρ! είναι πολύ πιο οικονομικό αν καίει σταθερά στην ίδια θερμοκρασία!

σε σοκαρα;;;;;;; χα χα χα χα χα χα

αληθεια λεω παντως χα χα χα χα χα χα

παει ο αντμιν θα με πεταξει εξω με τις κλωτσιες χα χα χα χα

σε σοκαρα;;;;;;; χα χα χα χα χα χα

αληθεια λεω παντως χα χα χα χα χα χα

παει ο αντμιν θα με πεταξει εξω με τις κλωτσιες χα χα χα χα

και επειδη τα φαινομενα απατουν (δεν ειμαι καμιαααααα....) ειχα σταθερο δεσμο 3 χρονια :oops:

παναγια μου πως "ακουστηκε":oops:

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ναι με σόκαρες!!! τι να σου πω!!!!

δεν "ακούστηκε" καλέ κάπως!!!

εγώ με έναν πάντως φαντάστηκα οτι το έσπασες, όχι με ολόκληρο τάγμα!!!!:tongue:

Λοιπόν πάω να ξυπνήσω τη Βαλέρια γιατί αν την αφήσω ποιός ξέρει τι ώρα θα ξυπνήσει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?

Εγώ πολύ καλύτερα αλλά με μπούκωμα ακόμα.Πού θα πάει θα περάσει.

Ακούω τα καλύτερα γι' αυτή τη σκηνή που λέτε.Θα πάω να την πάρω κι εγώ σήμερα μου φαίνεται.Ζήλεψα:oops:

Τάτι μου σε παιδεύει η Ραφαέλα μας?Κι εγώ φάση λέω ότι είναι και θα περάσει.Το έχουμε πάθει κι εμείς. Ίσως όμως και να κρυώνει.17 βαθμοί λίγοι μου φαίνονται.

Εμείς το έχουμε σταθερά στους 20 τη νύχτα και όταν λείπουμε, και το απόγευμα στους 21.

Είναι αλήθεια ότι όταν καίει σταθερά σε μια θερμοκρασία πληρώνεις λιγότερο αλλά μη φανταστείτε τρομερή διαφορά. Εγώ δουλεύω σε είδη θέρμανσης και έτσι έχω ακούσει.

Εμείς ξέρετε πόσο πληρώσαμε τον προηγούμενο μήνα για 27 ώρες επειδή το σπίτι είναι καινούργιο και οι τοίχοι ακόμα μες στην υγρασία?

240 ευρουλάκια παρακαλώ.Φανταστείτε τώρα που είχαμε παγωνιές και χιόνια!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...