Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα ! Αννούλα περαστικά , είσαι μάλλον στην αρχή της ίωσης και δεν νομίζω ότι έχεις κολλήσει τη μικρή σου, πρόσεχε από εδώ και πέρα.

Σοφακι και του χρόνου , Λία – Ελευθερία, να χαίρεστε τους άντρες σας αν και αύριο είναι το επίσημο , δεν πειράζει εσείς να τους χαίρεστε από σήμερα !!!

Βρε κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση (μη με κράξετε :rolleyes: ) τα μωράκια μας είναι αβάπτιστα ακόμη κάνει να τους λέμε-δεχόμαστε χρόνια πολλά για ονομαστική γιορτή ???

Ευχαριστώ πολύ Κατ μου... τον χαίρομαι καθε μέρα, όλη μέρα...

Στις 8 Νοεμβρίου εμας πάντως μας λέγαν χρόνια πολλά για το αγόρι μας (Άγγελος)... και όλοι παράλληλα μας κάναν και τη δική σου ερώτηση.... Τι να πω? η εκκλησία δε νομίζω να αποδέχεται κάτι τέτοιο απο τη στιγμή που δεν έχει βαφτιστεί... εγώ πάντως δεχόμουν τα χρονια πολλά με χαρά που σκεφτήκαν το παιδάκι μας! ... εγώ βέβαια δεν είμαι και πολύ των παραδόσεων;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακι κι εγω έτσι έλεγα αλλα δεν έχω και δεν είχα΄ούτε στην εγκυμοσύνη πρόβλημα να πιω καφε και να μην κανω τσιγαρο. αν μου το έλεγ κανείς πιο πριν θα του έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση , ειλικρινα απορώ με τον εαυτ΄μου!!

Το καμαρι μου κοιμαται εδω δίπλα μου στο ρηλαξ εδω και 2 ωρες!!! Να δω τι θα κανουμε το βραδυ

Σοφακι εσυ θηλάζεις?

Εγω δίνω και συμπλήρωμα και διαβαζα στα τοπικ και καταλαβα οτι τοσο καιρο βλακεις εκανα παλι καλα που δεν εχει παθει τιποτα αυτος!! Το νερο στον βραστηρα δενκανει λενε ,εγω βραστηρα και οχι τελειως βρασμένο χρησιμοποιούσα!!

λες να φταίει για τα αέρια του παιδιού;

Κορίτσια εμεις αυριο έχουμκε επέτειο κλείνουμε 11 χρόνια μαζί!!!!!!!!!!!!!Πότ πέρασαν Χριστέ μου!!!

Να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!... κσι να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε!!!

..εμείς κοριτσάκι κλείνουμε τα 11 χρόνια στις 10 Ιανουαρίου... μα πότε πέρασαν΄τόσα χρόνια ούτε που το καταλάβαμε.. :P

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!... κσι να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε!!!

..εμείς κοριτσάκι κλείνουμε τα 11 χρόνια στις 10 Ιανουαρίου... μα πότε πέρασαν΄τόσα χρόνια ούτε που το καταλάβαμε.. :P

το ιδιο κι εμεις ... φοιτητρια ημουν....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Μολις καθησα λιγο!Τρεχω ολη την ημερα ο μικρος εχει μια απιστευτη γκρινια τις 2 τελευταιες μερες.αφου πια δεν παιζει με τα παιχνιδια του θελει μονο βολτες πανω κατω στον διαδρομο.....τωρα κοιμηθηκε για λιγο και ειπα να σας γραψω.

Η Μαριανθη καλα ειναι κοριτσια χρονο δεν εχει.

Σοφακι ειχες πει χθες για μια κουνια εως 11 κιλα που μπορω να την δω ξερεις?

Να ζησετε κιολας!Πως ειναι να εχεις ενα μωρο 4 μηνων πλεον?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γραφουν μεσα οτι κανονικα πρπει να βράζει το γαλα σε κατσαρολακι και όχι σε βραστηρα γιατι ο βραστηρας κλείνει .

Βασικα εψαχνα να δω πως ετοιμάζουν οι αλλοι το γαλα και πως να ο ετοιμαζω πιο γρηγορα γιατι το βράδυ ξεσηκωνουμε ολο τον τοπο . Βρασμενο νερο ,το βαζουμε στο μπουκαλι μεσα στον θερμαντηρα και οταν ξυπναει το μωρο απλα προσθετεις το γαλα και το δίνεις κατευθείαν , μια χαρα μου φαίνεται. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν κανει ο θερμαντηρας να ειναι ανοιχτός τόσες ώρες, δεν εξατμίζεται το νερο που εχει μεσα???

το νερο το βραζεις με βραστηρα η σε μπρικι?θερμαντηρα δε χρησιμοποιω οποτε δε μπορω να σου πω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!Μολις καθησα λιγο!Τρεχω ολη την ημερα ο μικρος εχει μια απιστευτη γκρινια τις 2 τελευταιες μερες.αφου πια δεν παιζει με τα παιχνιδια του θελει μονο βολτες πανω κατω στον διαδρομο.....τωρα κοιμηθηκε για λιγο και ειπα να σας γραψω.

Η Μαριανθη καλα ειναι κοριτσια χρονο δεν εχει.

Σοφακι ειχες πει χθες για μια κουνια εως 11 κιλα που μπορω να την δω ξερεις?

Να ζησετε κιολας!Πως ειναι να εχεις ενα μωρο 4 μηνων πλεον?

ζωη μου νομιζω την ειδα στο site www.toys.de

για μπες εκει μηπως τη βρεις.σ ευχαριστω για τις ευχες σου να σαι καλα!ειναι τρελα να χεις μωρο 4 μηνων(με την καλη εννοια!)μεγαλωνουνε γρηγορα γ αυτο πρεπει να απολαμβανουμε καθε στιγμη μαζι τους;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα...Ευχαριστω για τα περαστικα, σαν να ειμαι λιγο καλυτερα. Μου ελειψε σημερα το μωρακι μου, τωρα ειναι μεσα και παιζει με τον μπαμπα της και γελαει...Ζηλευω...Λοιπον εγω επειδη δε θηλασα καθολου θα σας πω τι κανω με το νερο, κατοπιν τις συμβουλες της παιδιατρου αλλα και των μαιων απο τη μοναδα που νοσηλευτηκε η μπεμπα: εχω ενα κατσαρολακι το οποιο χρησιμοποιω μονο για την μπεμπα. Καθε τοσο του βαζω ξυδι το βραδυ για τα αλατα και την αλλη μερα το πλενω πολυ καλα με προδερμ και το ξεπλενω παρα παρα παρα πολυ καλα με ζεστο νερο. Εκει της βραζω το νερο για 10 λεπτα αφου κοχλασει. Επειτα το βαζω σε θερμο και το κραταει παρα πολυ ζεστο ακομα και ολο το βραδυ. Βραστηρα μου ειχαν πει οχι, γιατι μαζευει πολλα αλατα και δε βραζει τοση ωρα το νερο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

το νερο το βραζεις με βραστηρα η σε μπρικι?θερμαντηρα δε χρησιμοποιω οποτε δε μπορω να σου πω.

στον βραστηρα το εβαζα , τον θερμαντηρα τον πηρα για να ζεσταίνω το δικοπ μου , και μου εφεραν και αλλον 2 εχω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Σοφακι να ζησει η μπουμπου, 4 και αυτη ε;;; Αντε να κανουν παρεα με τη δικη μου...νοερα!!!!

σ ευχαριστω πολυ αννα!να χαιρεσαι κ εσυ τη μπεμπα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...