Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σημειωστε κια αλλη μια γαιδουρα στο club

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!Μαριαννα να την χαιρεσαι.

Ευχομαι να ειναι υγειης (οχι αλλες αρρωστιες το 2011,ξουτ.ξουτ)

και παντα ευτυχισμενη!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααα!!!!!

έτσι να μαζευόμαστε σιγά σιγά εεεε?????????

η Βαλέρια ακόμα κοιμάται! άργησα κι εγώ να σηκωθώ....

διαβάζω ένα πολύ ωραίο βιβλίο και με πήρε 2 η ώρα για να το αφήσω με βαριά καρδιά! προχθές το ξεκίνησα και σήμερα θα το τελειώσω μου φαίνεται!!!

ωραία περάσατε διαβάζω ε??? μπράβο!

εμείς πολύ ήσυχα....ας όψεται η παλιοίωση που δε μπορούσαμε ούτε μια βόλτα να βούμε....τεσπα! όλα καλά!!!

η μικρή γέμισε δώρα....τόσο που θεώρησα υπερβολή ένα παιδάκι να έχει τόοοοσα πολλά παιχνίδια και της έκρυψα μερικά...θα της τα εμφανίζω σιγά σιγά...

Τατιανάκι κι εγώ δόντια πιστεύω οτι είναι....πωπω έχει ήδη 16 δόντια η Ραφελίτσα?????????? φτου φτου!!!

εμείς τα 8 μπροστινά και 2-3 τραπεζίτες....δε μπορώ να δω καλά!

εν τω μεταξύ σκέφτομαι συνεχώς το πότε να κάνουμε 2ο παιδάκι και προβληματίζομαι....ήθελα απο άνοιξη να βάζαμε μπροστά αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται....

δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ βοήθεια και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνδιάσω εγκυμοσύνη με ένα μωρό που θέλει ακόμα αγκαλιές, σήκωμα για άλλαγμα,κλπ...είναι και ο αποθηλασμός στη μέση....μπέρδεμα...

και έχω και τα νεύρα μου γιατί χάθηκαν οι πάνες που είχα παραγγείλει απο άμαζον!!! θα μου επιστρέψουν τα λεφτά αλλά βλακεία...πλέον δε στέλνουν Ελλάδα πάνες για να παρήγγελνα κι άλλες....

Σοφακι γιατι θα σου επιστρεψουν τα λεφτα απο το amazon?Σου ειπαν οτι χαθηκαν?

Εγω εκανα παραγγελια στις 16/11 αν θυμαμαι καλα και μου την σπασανε σε 2 δεματα.

Το ενα δεμα το παρελαβα λιγο πριν τα Χριστουγεννα και το αλλo ακομα τιποτα.Τους εστειλα mail και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει με DPWN PARCEL.

Αν παρ'ολ'αυτα θελω να το ακυρωσω και να μου επιστρεψουν τα λεφτα να τους ενημερωσω.Αλλα εγω δεν εκανα καμια κινηση ακομα.Ειπα να περιμενω λιγο ακομα,γιατι με τα ελληνικα ταχυδρομεια ποτε δεν ξερεις.

Ευμορφακι πολλή φορα πηρες πρωι πρωι, καλημερα! :tongue:

και εγω εστειλα χθες μαιλ στο αμαζον να ρωτησω τι γινεται με μια παραγγελια μου και μου ειπαν να περιμενω μεχρι σημερα. όντως σημερα πηρα την ειδοποιηση από το ταχυδρομειο. να δω αν θα χαρει το μπεμπε με την σκηνη και την κιθαρα χα χα χα χα

2044171yxpq1mpm23.gif

καλημερα!

Τατιιιιιιιιιιιιι, εισαι ον λαιν?

πρεπει να κοιμηθηκε σερι η Ραφ αφου ο δικος μου ξυπνησε στις 3.30, μετα στις 6.00 και κλαψουριζε μεχρι τις 7. τωρα κοιμαται αλλα εγω ειμαι στο ποδι από τις 6 και ετοιμαζομαι να πλυνω τα χθεσινα πιατα τα οποια δεν προλαβα εχθες λόγω "φορτου εργασιας :(

καλημερα!!!!!κλαφτα χαραλαμπε ειμαι!!!!η ραφ ξυπνησε 3.20 κ κοιμηθηκε 5,20 οποτε ειμαι απο 3.20 ξυπνια!!!ωραια ε?3 ωριτσες υπνος παλι!!!!δεν νομιζω να ειναι δοντια μολις πηγα διπλα της σταματησε της χωσαμε κ ντεπον κατευθειαν οποτε αν ειναι δοντια να κοιμηθει την χαιδεψα ξαπλωσε κ για αλλη μια φορα μεσα στην κουνια της (το θεωρω τραγικο κ δεν μου αρεσει)ηδη ψαχνω ντιβανακι να βρω, κ αφου μου εκανε 100 φιλακια μου εβαλε τα δαχτυλα στα ματια μυτη στομα αυτια,μου τραβολογησε τα μαλλια στο τελος βαρεθηκα κ 5.10 εφυγα μουρμουρησε 30 δευτερα κ κοιμηθηκε....τι να πω δεν ξερω αυτο το παιδι ποτε μα ποτε δεν τα εκανε αυτα!τι την επιασε τωρα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι μου!

Ειδες?Ειναι να μην παρω φορα εγω:P

Ο Κωνσταντινακος σου θα χαρει πολυ με την σκηνη.Εχουμε κι εμεις μια απο την ικεα.

Το μονο κακο ειναι οτι πιανει πολυ χωρο στο δωματιο του αλλα για το βλασταρι μου δεν πειραζει.

καλημερα!!!!!κλαφτα χαραλαμπε ειμαι!!!!η ραφ ξυπνησε 3.20 κ κοιμηθηκε 5,20 οποτε ειμαι απο 3.20 ξυπνια!!!ωραια ε?3 ωριτσες υπνος παλι!!!!δεν νομιζω να ειναι δοντια μολις πηγα διπλα της σταματησε της χωσαμε κ ντεπον κατευθειαν οποτε αν ειναι δοντια να κοιμηθει την χαιδεψα ξαπλωσε κ για αλλη μια φορα μεσα στην κουνια της (το θεωρω τραγικο κ δεν μου αρεσει)ηδη ψαχνω ντιβανακι να βρω, κ αφου μου εκανε 100 φιλακια μου εβαλε τα δαχτυλα στα ματια μυτη στομα αυτια,μου τραβολογησε τα μαλλια στο τελος βαρεθηκα κ 5.10 εφυγα μουρμουρησε 30 δευτερα κ κοιμηθηκε....τι να πω δεν ξερω αυτο το παιδι ποτε μα ποτε δεν τα εκανε αυτα!τι την επιασε τωρα?

αχ μωρε Τατι μου φασεις περνανε εγω εκει το αποδιδω. παιζει να κοιμηθεις το μεσημερι-απογευμα; εγω στανταρντ θα αγγαρεψω το αντρα μου για baby sitting ειδαλλως θα πεσω κατω :(

καλημερα μαρακι μου!

Ειδες?Ειναι να μην παρω φορα εγω:P

Ο Κωνσταντινακος σου θα χαρει πολυ με την σκηνη.Εχουμε κι εμεις μια απο την ικεα.

Το μονο κακο ειναι οτι πιανει πολυ χωρο στο δωματιο του αλλα για το βλασταρι μου δεν πειραζει.

χμμμμμ εγω δεν ξερω ακομα τις ακριβεις διαστασεις. μαλλον στο σαλονι θα την στησω. να δω τι αλλο θα χωρεσει το ερμο (και δεν ειναι και μεγαλο)!

Καλημέρα!!!!

1403673c4dpwt3kt8.jpg

Τάτι κουράγιο!!!! φάση περνάει η ραφαελίτσα!

δοκίμασες μήπως ήθελε γαλατάκι????

Ευμορφάκι μου επεστρεψαν τα λεφτά επειδή δεν καταφεραν να μου φέρουν την παραγγελία μου την ημερομηνία που μου είχαν πει....μου είπαν οτι αν την λάβω, να την κρατήσω ή να τη δωρίσω σε κανένα ίδρυμα!!!!

σήμερα θα πάρω τηλ στη dhl μήπως και μου τη βρουν....δε χάνω τίποτα!!!!;)

Καλά Μαράκι και πολύ μπάτμαν ο Νικόλας λέμε!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

λέω να αρχίσω να ψάχνω κρεβατάκι σιγά σιγά για τη μικρή....έχετε καμία εταιρεία υπόψιν σας? θέλω να έχει κανένα περίεργο σχέδιο, χρωματάκια....για πείτε καμία ιδέα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την κυριακη που της εδωσα γαλα δεν κοιμηθηκε,γενικα δεν πιστευω οτι πειναει,εχω αρχιζει να πιστευω μηπως κρυωνει η απλα περναει φαση....

κατα τις 4.30-5 θα γυρισω οποτε ισως μεχρι τις 6.30 κοιμηθω γιατι μετα εχω επισκεψη πεθερας...

εχει καμια σας αυτα τα καλοριφερ τα ηλεκτρικα?οχι αεροθερμο....λεω να παρω ενα γιατι για να καιμε ολο το βραδυ το καλοριφερ δε γινεται κ καποια στιγμη αρχιζουμε κ ζεσταινομαστε κ αλλη λυση δεν βρισκω.χτες ειχε 17 βαθμους το δωματιο της αλλα νομιζω εχει πολλη υγρασια...

Διαφημίσεις

την κυριακη που της εδωσα γαλα δεν κοιμηθηκε,γενικα δεν πιστευω οτι πειναει,εχω αρχιζει να πιστευω μηπως κρυωνει η απλα περναει φαση....

κατα τις 4.30-5 θα γυρισω οποτε ισως μεχρι τις 6.30 κοιμηθω γιατι μετα εχω επισκεψη πεθερας...

εχει καμια σας αυτα τα καλοριφερ τα ηλεκτρικα?οχι αεροθερμο....λεω να παρω ενα γιατι για να καιμε ολο το βραδυ το καλοριφερ δε γινεται κ καποια στιγμη αρχιζουμε κ ζεσταινομαστε κ αλλη λυση δεν βρισκω.χτες ειχε 17 βαθμους το δωματιο της αλλα νομιζω εχει πολλη υγρασια...

δε μένουμε και κοντά να σου έδινα το δικό μας καλοριφέρ!!! έτσι το έχω στην αποθήκη και κάθεται!

αν νομίζεις οτι φταίει η υγρασία πάρε έναν αφυγραντήρα καλύτερα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

νομιζω οτι κανει κρυο στο δωματιο της σε συνδυασμο με την υγρασια.οταν εχουμε καλοριφερ εννοειται δεν εχει υγρασια.θα το δοκιμασω κ αυτο θα αγορασω αν ειναι 1 σημερα.εκανα ερευνα στο αμαζον ξερετε διαβαζω τις κριτικες και κατεληξα σε ενα.αντε να δουμε...τελοσπαντων μην σας ζαλιζω με τα δικα μου.

το τελευταιο ειναι όλα τα λεφτα!

εγω παντως θα του φτιαξω σιδερενιο όταν με το καλο!

τατι αν βαζεις το καλοριφερ χαμηλα σε μια θερμοκρασια πχ 21 αλλα σταθερα όλη την ημερα δεν θα ειναι καλυτερα;

το πρώτο που έβαλες το κοιτούσα χθες και επειδή έχει και τέτοιο μαγαζί εδώ το έχω στα υπόψιν να πάω να το δω κι απο κοντά...

αυτό με τον ουρανό πολύ ωραίο αλλά επειδή το δωμάτιο της δεν είναι πολύ μεγάλο φαντάζομαι οιτ θα κλείσει πολύ το χώρο!

και το άλλο απλούλι μου φαίνεται!!!

χαχαχαχαχαχα!!! θέλω υπερπαραγωγή εγώ!!!

και το βλέπω στην εφηβεία της θα μου ζητάει να αλλάξει κρεβάτι!!!!

ουφ....πότε θα ξυπνήσει η Βαλέρια....πάλι στις 12 θα φάει τα φρούτα της!!!

άσχετο: σήμερα έρχεται ο παπάς στο σπίτι να μας αγιάσει??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...