Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα και εσυ υπερβολικη!!!δεν μιλαει!!!μην παιρνεις παραδειγμα τον Κων/νο αυτος τα λεει ολα!

εμενα λεει τα κλασσικα μαμα μπαμπα γιαγια παπι (παππους),παπα (παπακι),γιαβ (σκυλακι),ακι(γατουλα) γκο (γκολ)....αυτα ομως δεν κανει ερωτησεις απαντησεις κλπ!

μια χαρα ειναι ο νικολας!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

μαμά μπαμπά λέει που και που (ενίοτε τον μπαμπά του τον λέει και ντάντα)...ο παππούς είναι πα και η γιαγιά είναι είτε νάνα είτε ζγιαζγιά ή κάπως έτσι...

αυτά...όλα τα υπόλοιπα μονοσύλλαβα ή δισύλλαβα δεν τα μετράω σαν λέξεις...

τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοεί όταν λέει κάι-κάι...όταν του επαναλαμβάνω, σκάσει στα γέλια...

Α! και λέει τζίζ στον φούρνο, στο τζάκι και στα καλοριφέρ...

καλησπερα!!!!τι κανετε?αρρωστα μωρακια και μανουλες διαβαζω.περαστικα σε ολους.

χρονια πολλα στα παιδακια που γιορταζαν.να τα χαιρεστε.

καταπληκτικη η ηλικια τους τωρα δεν νομιζετε?κανουν φοβερα πραγματα.μια φορα να τους δειξεις κατι η να δουν και αυτο ηταν.αντιγραφουν τα παντα.

ο Αναστασης εκανε το εξης χθες βραδυ και πεσαμε κατω απο τα γελια.ειχε γυρισει ο Τολης χθες απο την προπονηση και εκανε μπανιο.καθισε στον καναπε να βαλει τις καλτσες και διπλα ειχε την πετσετα.παει κοντα του ο μικρος πιανει την ακρη της πετσετας και αρχιζει να του σκουπιζει το κεφαλι:Dσκαμε στα γελια εμεις και τι κανει το θκατο μετα?μου δινει την αλλη ακρη της πετσετας για να τον βοηθησω:D:confused::rolleyes:για κομμωτη τον βλεπω τον γιο μου:tongue::D:rolleyes:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

ποποποπο ειμαστε γαιδουρες!!!!να το χαιρομαστε το σουπερ Βαλεριακι!!!!!πολυχρονη να ειναι η κουκλιτσα μας!!!!!μακια μακια

Ευχαριστώ!!!!

καλα μαρια πεθανα απο τα γελια!!!!με κοιταγαν καλα καλα!ρε τον κωνσταντινο!!!

ελενιτσα εγω παντως σε βρισκω πολυ ανανεομενη οποτε νομιζω οτι ειναι σε προσωπικο επιπεδο το αλλο δυσαρεστο?

σοφακι μας να χαιρεσαι τη Βαλερια!!!!!αχ ειμαστε γαιδουρες που το ξεχασαμε!!!

Ευχαριστώ!!!!!

σοφακι το βαλεριακι μας θα μας το κανεις αγγλιδα!εκτος απο το baby λεει κ μαμι και μπαμπι ετσι δεν ειναι?

ναι λέει και μαμί και μπαμπί!!!! χαχαχαχαχα!!!

βλαχοgreeklish είπαμε!!!!

χρόνια πολλά στο Βαλεριάκι!!!

(είμαι και επισήμως μεγάλη γαϊδούρα!!!!)

Ευχαριστώ!!!!!

άντε καλέ! όλες την είδατε γαιδούρες!!!

εδώ δεν τηνθυμήθηκαν ούτε κοντινοί συγγενείς!!! είναι παραπλανητικό το Βαλέρια τελικά!!!! άντε ελπίζω το 15αύγουστο στη 2η γιορτή μας να μας θυμηθείτε εεεε???????? χαχαχαχα!!!!

μαμά μπαμπά λέει που και που (ενίοτε τον μπαμπά του τον λέει και ντάντα)...ο παππούς είναι πα και η γιαγιά είναι είτε νάνα είτε ζγιαζγιά ή κάπως έτσι...

τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοεί όταν λέει κάι-κάι...όταν του επαναλαμβάνω, σκάσει στα γέλια...

ε μια χαρά λέξεις λέει ο Νικόλας καλέ!!!

και η Βαλέρια στα ίδια κινείται! άσε που οτι λέει το λέει μόνο σε μένα και τον μπαμπά της! αν είναι άλλος μπροστά το παίζει μουγκοθόδωρος!!!

καταπληκτικη η ηλικια τους τωρα δεν νομιζετε?κανουν φοβερα πραγματα.μια φορα να τους δειξεις κατι η να δουν και αυτο ηταν.αντιγραφουν τα παντα.

ο Αναστασης εκανε το εξης χθες βραδυ και πεσαμε κατω απο τα γελια.ειχε γυρισει ο Τολης χθες απο την προπονηση και εκανε μπανιο.καθισε στον καναπε να βαλει τις καλτσες και διπλα ειχε την πετσετα.παει κοντα του ο μικρος πιανει την ακρη της πετσετας και αρχιζει να του σκουπιζει το κεφαλι:Dσκαμε στα γελια εμεις και τι κανει το θκατο μετα?μου δινει την αλλη ακρη της πετσετας για να τον βοηθησω:D:confused::rolleyes:για κομμωτη τον βλεπω τον γιο μου:tongue::D:rolleyes:

έλα ρε!!!!!!!!! φοβερός ο Αναστάσης!!!

μαζέψτε λεφτά να του ανοίξετε καλό κομμωτήριο!!!!

Ελενίτσα δε μας είπες τα νέα??? να είναι άραγε αυτό που υποπτευόμαστε? οτι κι αν είναι πάντως αρκεί που εσύ είσαι φορτσάτη!!!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ρε γμτ μόνο το παιδί μου δεν μιλάει; :(

εσενα θα τα πει μαζεμενα και θα παρακαλας να δειξει ελεος και να σταματησει!

χρόνια πολλά στο Βαλεριάκι!!!

(είμαι και επισήμως μεγάλη γαϊδούρα!!!!)

it makes two of us! εγω τι να πω που ξεχασα το νυφακι μου; η αληθεια ειναι ακομα πιο φρικτη! δεν θυμομουν από πού βγαινει το Βαλερια :oops:

λοιπόν ειναι " καει καει" και όχι κάι κάι και σημαινει ΚΑΙΕΙ! τουλαχιστον στα δικα μας μωρουδιακα αυτη ειναι η εξηγηση!

επίσης σας κανω σαφες ότι το παιδι μου δεν λεει και πολλά πραγματα. οι μονες ολοκληρες λεξεις ειναι: μαμα, μπαμπα, γιαγια,παμε, Νένα (Λένα), κοίτα, κάει= καίει. Επίσης λεμε γαβ γαβ=σκυλακι, νια = γατα, παπα=παπακι, μαμ=φαγητο, νενε=νερο, νάνι=υπνος, ντοινγκ=κουνελι-λαγος (γιατι όταν χοροπηδαει το εν λογω ζωον κανει ντοινγκ ντοινγκ), γουγου=γουρουνι, παπα= παπουτσια κλπ κλπ κλπ Τα λοιπά ειναι όλα μονοσυλλαβα πχ πα=χιοναθρωπος :D

η αληθεια ειναι ότι ενα πράγμα με εντυπωσιαζει. φτιαχνει προτασουλες με τα μωρουδιακα του, τις οποιες και εννοει πχ: μαμα παμε, μαμα νανι, μαμα ντα και τα σχετικα.

αντε να εχουμε και το μεσον για χτενισματα, κουρεματα, βαφες κλπ:tongue:

όχι ρε μάρω έχεις δίκιο, δεν θα στον πάρει το ΜΙΤ αυτό το εξάμηνο αλλά από το επόμενο είστε σιγουράκι! πας καλά ρε; προτασούλες δύο λέξεων κάνουν μετά τους 18-24 μήνες!

πάρτε φώτο σουργελομπάτμαν:

DSC03834.jpg

http://www.parentscafe.gr/DSC03834.jpg?action=view&current=DSC03834.jpg

ειπα και εγω να "μπω" να ριξω μια ματια πριν κοιμηθω και επεσα επανω στον μπατμαν αυτοπροσωπως! Mαρακι τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!

ρε συ τι παιδι ειναι αυτο; χα χα χα χα! απιστευτο τυπακι! να τον χαιρεστε βρε!

Διαφημίσεις

αααααααα και μην μου λες για ΜΙΤ και τα σχετικα γιατι δεν το'χω σε τιποτα να καβαλησω κανενα καλαμι από εδω μεχρι την Κορινθο και να μην το ξεκαβαλικευω με τιποτα!:oops::?

2044171yxpq1mpm23.gif

καλημερα!

Τατιιιιιιιιιιιιι, εισαι ον λαιν?

πρεπει να κοιμηθηκε σερι η Ραφ αφου ο δικος μου ξυπνησε στις 3.30, μετα στις 6.00 και κλαψουριζε μεχρι τις 7. τωρα κοιμαται αλλα εγω ειμαι στο ποδι από τις 6 και ετοιμαζομαι να πλυνω τα χθεσινα πιατα τα οποια δεν προλαβα εχθες λόγω "φορτου εργασιας :(

σημερα νυσταζω εγωωωωωωωωωω κλαψ σνιφ.... τεσπα....

μαρακι το "τυπακι" δεν πηγαινε στο μουτρακι του νικολα αλλα στην όλη σουργελοκατασταση χα χα χα χα !

μπορείς να το καβαλήσεις μέχρι την Παιανία μπας και πιούμε κάνα ρημαδοκαφέ;

το τυπάκι που το είδες; αφού είναι κουκουλωμένο!

θα γινει και αυτο, ειναι από τους αμεσους στοχους μου για το 2011 :P

Χα χα χα! Μπραβο στον Ανασταση...φροντιζει τον μπαμπα του να μην κρυωσει

Ρε κοπελια...μας δουλευεις?Εμενα λεει μονο ατα.Ο Νικολας εινει ολοκληρο λεξικο του Μπαμπινιωτη:tongue:

Μια γρήγορη καλημέρα κι απο μένα!!!!!

περαστικά Ελενίτσα!!!!

και καλή δύναμη στον πεθερό....

πες και το άλλο άσχημο....βγάλτο απο μέσα σου...δε μας πέφτουν βαριά μην ανησυχείς!

Χρόνια πολλά Ευμορφάκι μου!

και άντε.....σας συγχωρώ όλες που δε θυμηθήκατε το Βαλεριάκι μου που γιορταζε....(Βασιλική-Μαρία καλέεεεεεεεε)!

Μας έφαγαν τα χαιδευτικά!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

συμπεθεράκι για να ξεχάσει το νταντά μην του λέτε ποτέ αυτή τη λέξη....

εμένα η μικρή δεν την έχει ακούσει ποτέ!

εν τω μεταξύ η Βαλέρια μάλλον θα μιλήσει πρώτα αγγλικά όπως το πάει....επειδή τη λέω συνέχεια μπέιμπι, το έμαθε και μου λέει: "μπειμπι-μπέιμπι"!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

μα να μάθει το μπέιμπι αλλά αντί για νερό να μου λέει "κια"????????:tongue:

Αχ,Σοφακι μου χιλια συγνωμη:oops:

Χρονια πολλα στο Βαλεριακι μας!Να ειναι παντα ευτυχισμενη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.

πω πω μπηκα μια στιγμουλα να ριξω μια ματια πριν φυγω για δουλιτσες και επεσα πανω στα μαυρα μαντατα της Ελενιτσας γαι τον πεθερο...

τι να πω... περαστικα; μακαρι να ειναι του ανθρωπου :(

Μαρακι ο δικος μου ειναι ανετος μονο όταν φευγει ο πατερας του. μολις τον δει να φοραει παπουτσι, μπουφαν, τον κοιταει, του κουναει το χερακι και του λεει "γεια γεια". αφού ο Αρης το εχει καημο. "σε εσενα δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ αυτο " μου λεει :tongue:

εχθες μου εδωσε μια με το χερι του γιατι κοπανιόταν που δεν του εκανα καποιο χατηρι. του λεω λοιπόν:

"τι εκανες?"

απανταει: "νταντα"

"ποιον εκανες ντα ντα?"

"μαμα"

"ποτε ποτέ την μαμα ντα ντα" του λεω

με κοιταει... "μπαμπα;"

"ούτε τον μπαμπά"

παυση ολιγων δευτερολεπτων...."γιαγια???"

"ούτε την γιαγια, κανεναν", σου λεει δεν γινεται καποιον πρεπει να βαρεσω :cool:

παντως χωρις πλάκα πως θα του το κοψω το "κανω ντα ντα όποιον μου σταθεί εμποδιο σε αυτο που θελω"?????

Αυτο το παιδι ειναι ετη μπροστα;)Δικηγορος θα γινει σαν την μαμα του με τοση αντιληψη:tongue:

ειναι οντως πολυ σκανταλιαρικο κοριτσι!αχ μου ρχεται να τη φαω!ρε ευμορφια τι ωρα κοιμαται το βραδυ κ κοιμαται ακομα τωρα?

μαρια αυτο που κανατε δεν το ειχα σκεφτει!ωραια κ αυτη η διαδικασια!ξεκουραστηκα μαρακι μου ναι κ ειμαι καλυτερα!

Κοιμαται κατα τις 10.30-11.00 και ξυπναει κατα τις 10 με 10.30.Σερι

καλημερα σας!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ......ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!Τι κανετε φιλεναδιτσες μου?τα παιδακια σας?εχουμε μερες να τα πουμε.....την περασμενη εβδομαδα ημουν αρρωστη με γαστρεντεριτιδα....δεινοπαθησα η καημενη!!!Ο Μαρινουλης με μια ευαισθησια στο αυτι....να πινει αντιβιωση αλλα τα βραδυα δεν κλεινω ματι γιατι ποναει αφορητα!!!την πρωτοχρονια περασαμε πολυ ωραια....μου ετυχε και το φλουρι(το περιμενα....εχω την αισθηση οτι φετος ειναι η χρονια μου).....ολες αυτες τις μερες να γυριζουμε συνεχεια σε συγγενεις....ηταν καλα για τα παιδια περισσοτερο!!!!Βουλιτσα καλως ηρθες ξανα......να μου φιλησετε τα ζουζουνακια σας.....!!!!ααα εμενα η χρονια δεν ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο.....ο πεθερος μου ειχε ερθει Αθηνα εχτες....και του ειπαν πως στην Τριπολη ειχε γινει λαθος προβλεψη και οτι εχει 100% κακοηθεια στο λαρυγγα και η μονη λυση ειναι η τραχειοτομη!!!!μαυρα χαλια.....

Χρονια πολλα Ελενιτσα μου!Ασχημα τα νεα απο τον πεθερο αλλα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.Το ειχε και ο θειος μου,αλλα εκανε την εγχειρηση και πηγαν ολα καλα.Το κακο ειναι οτι δεν μπορουσε να μιλησει μετα.Ηφωνη του εβγαινε ψιθυριστη.Αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στην υγεια του.

Καλημέρα! Το σουργελοφάντασμα είναι μια χαρά! Να θυμηθώ να βάλω τη φώτο το βράδυ να το δείτε να σκουντουφλάει!

Καλή χρονιά Μορφούλα μου! Με υγεία και αγάπη και πάντα τυχερό να είναι το μαναράκι σου!

εμένα πάλι μου κουνάει και το χεράκι! σήμερα δε, δεν με είχε δει ότι είχα βγάλει τις μπότες από την αποθήκη και τις είχα βγάλει έξω από την πόρτα, οπότε όταν με είδε με παλτό, τσάντα, κλειδιά, σηκώθηκε και πήγε στην πόρτα της αποθήκης και μου έκανε εεε, εεε και έδειχνε με το χεράκι του. Όταν του είπα ότι τις έχω πάρει τις μπότες ήδη και του τις έδειξα, μου κούνησε το χεράκι του, μου γύρισε τον πωπό και έφυγε :rolleyes: ούτε να με φιλήσει ήθελε...καμιά φορά πιστεύω ότι μου κρατάει πόζα που φεύγω!

Καλα ε...γελασα πολυ με την φωτο.χαχαχα

Κι εμενα τα ιδια κανει.Μου φερνει τις μποτες που τις εχω στην αποθηκη και με χαιρεταει και μου στελνει φιλακια.Ουτε που ιδρωνει το αυτι του που φευγω.

Πολυ ανεξαρτητος βρε παιδι μου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...