Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε δεν ευχηθηκα στους εορταζομενους!!!στην Βικουλα της Μαριαννας.....στον Βασιλακη μας.....και οποιον αλλον εορταζομενο ειχαμε!!!!!χρονια τους πολλα με υγεια και αγαπη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ......ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!Τι κανετε φιλεναδιτσες μου?τα παιδακια σας?εχουμε μερες να τα πουμε.....την περασμενη εβδομαδα ημουν αρρωστη με γαστρεντεριτιδα....δεινοπαθησα η καημενη!!!Ο Μαρινουλης με μια ευαισθησια στο αυτι....να πινει αντιβιωση αλλα τα βραδυα δεν κλεινω ματι γιατι ποναει αφορητα!!!την πρωτοχρονια περασαμε πολυ ωραια....μου ετυχε και το φλουρι(το περιμενα....εχω την αισθηση οτι φετος ειναι η χρονια μου).....ολες αυτες τις μερες να γυριζουμε συνεχεια σε συγγενεις....ηταν καλα για τα παιδια περισσοτερο!!!!Βουλιτσα καλως ηρθες ξανα......να μου φιλησετε τα ζουζουνακια σας.....!!!!ααα εμενα η χρονια δεν ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο.....ο πεθερος μου ειχε ερθει Αθηνα εχτες....και του ειπαν πως στην Τριπολη ειχε γινει λαθος προβλεψη και οτι εχει 100% κακοηθεια στο λαρυγγα και η μονη λυση ειναι η τραχειοτομη!!!!μαυρα χαλια.....

Καλή χρονιά Ελένη μου! Να έχεις γερά τα μαναράκια σου και αγάπη να πλημμυρίζει το σπιτικό σας!

Λυπάμαι πολύ για τον πεθερό σου :-(

καλε δεν ευχηθηκα στους εορταζομενους!!!στην Βικουλα της Μαριαννας.....στον Βασιλακη μας.....και οποιον αλλον εορταζομενο ειχαμε!!!!!χρονια τους πολλα με υγεια και αγαπη!!!

ωωωωω γαϊδούρα που είμαι :oops::oops::oops:

χρόνια πολλά στα μαναράκια που γιόρταζαν!

καλως την ελενιτσα μας!!!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου!ωχ και εσυ αρρωστη?εγω ημουν 2 μερες αρρωστη λιγο πριν τα χριστουγεννα νομιζω..δεν ξερω τις εχω χασει τις μερες!

χρονια πολλα και καλα σε οσα μωρακια γιορταζαν!!!!

μαρια ναι βαλε φωτο να δουμε,εγω απο εδω δεν βλεπω βεβαια αλλα μπορει να τις δω απο το σπιτι!

μακμαρακι αυτο που ειχες βαλει στο youtube δεν το ειδα!δεν εχω προσβαση απο εδω!τι ηταν?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

πω πω μπηκα μια στιγμουλα να ριξω μια ματια πριν φυγω για δουλιτσες και επεσα πανω στα μαυρα μαντατα της Ελενιτσας γαι τον πεθερο...

τι να πω... περαστικα; μακαρι να ειναι του ανθρωπου :(

Μαρακι ο δικος μου ειναι ανετος μονο όταν φευγει ο πατερας του. μολις τον δει να φοραει παπουτσι, μπουφαν, τον κοιταει, του κουναει το χερακι και του λεει "γεια γεια". αφού ο Αρης το εχει καημο. "σε εσενα δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ αυτο " μου λεει :tongue:

εχθες μου εδωσε μια με το χερι του γιατι κοπανιόταν που δεν του εκανα καποιο χατηρι. του λεω λοιπόν:

"τι εκανες?"

απανταει: "νταντα"

"ποιον εκανες ντα ντα?"

"μαμα"

"ποτε ποτέ την μαμα ντα ντα" του λεω

με κοιταει... "μπαμπα;"

"ούτε τον μπαμπά"

παυση ολιγων δευτερολεπτων...."γιαγια???"

"ούτε την γιαγια, κανεναν", σου λεει δεν γινεται καποιον πρεπει να βαρεσω :cool:

παντως χωρις πλάκα πως θα του το κοψω το "κανω ντα ντα όποιον μου σταθεί εμποδιο σε αυτο που θελω"?????

Μια γρήγορη καλημέρα κι απο μένα!!!!!

περαστικά Ελενίτσα!!!!

και καλή δύναμη στον πεθερό....

πες και το άλλο άσχημο....βγάλτο απο μέσα σου...δε μας πέφτουν βαριά μην ανησυχείς!

Χρόνια πολλά Ευμορφάκι μου!

και άντε.....σας συγχωρώ όλες που δε θυμηθήκατε το Βαλεριάκι μου που γιορταζε....(Βασιλική-Μαρία καλέεεεεεεεε)!

Μας έφαγαν τα χαιδευτικά!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

συμπεθεράκι για να ξεχάσει το νταντά μην του λέτε ποτέ αυτή τη λέξη....

εμένα η μικρή δεν την έχει ακούσει ποτέ!

εν τω μεταξύ η Βαλέρια μάλλον θα μιλήσει πρώτα αγγλικά όπως το πάει....επειδή τη λέω συνέχεια μπέιμπι, το έμαθε και μου λέει: "μπειμπι-μπέιμπι"!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

μα να μάθει το μπέιμπι αλλά αντί για νερό να μου λέει "κια"????????:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα μαρια πεθανα απο τα γελια!!!!με κοιταγαν καλα καλα!ρε τον κωνσταντινο!!!

ελενιτσα εγω παντως σε βρισκω πολυ ανανεομενη οποτε νομιζω οτι ειναι σε προσωπικο επιπεδο το αλλο δυσαρεστο?

σοφακι μας να χαιρεσαι τη Βαλερια!!!!!αχ ειμαστε γαιδουρες που το ξεχασαμε!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...