Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

από μιξερ έχω αυτό:

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-HM794-Metal-Mixer-Peppercorn/dp/B0014IIDCY/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1294058592&sr=8-8

αλλά πολύ θα ήθελα αυτό αλλά πολλά λεφτά βρε παιδί μου!

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-Titanium-KM010-Kitchen-Machine/dp/B000UE8UMG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1294058576&sr=8-1

δεύτερο καρότσι είχαμε πάρει το μακλαρεν techno xt για δεύτερο στην κέρκυρα αλλά πολύ ψευτόπραγμα μπροστά στο quinny μας...γιατί θες δεύτερο; σε λίγο δεν θα κάθεται καθόλου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο θελω να παρω και εγω!!!πριν 5 μερες το ειχε 273 λιρες και εδωωωωωωωωωω 580 ευρω!!!!ειπατε κατι?περιμενω να πεσει παλι κ θα το παρω....

ελεγα να παρω ενα δευτερο ελαφρυ γιατι αυτο που εχουμε ειναι πολλη φασαρια βαλε βγαλε στο αυτοκινητο κ ειναι κ 11 κιλα η ραφ εχει στρουμπουλεψει κ μας κουραζει λιγο...λες να μην παρω ε?ελεγα μωρε αν το βρω μεχρι 150 ευρω απεξω να επαιρνα το μακλαρεν το quest.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπερα!!!!

Λοιπον εμεις σα δευτερο καροτσι πηραμε ενα bugaboo bee, το οποιο το χουμε καταβολευτει . μη νομισετε πως θα σταματησουν τοσο ευκολα να καθονται....ισως τωρα στν αρχη της ανεξαρτησιας τους δε το θελουν, αλλα αργοτερα πχ τη μεγαλη μου μια χαρα τη βολευει τριων χρονων γαιδαρα, αναλογα τη περιπτωση! πχ τωρα που πηγαμε αθηνα και κουραζοταν η μεγαλη απο τις ατελειωτες βολτες στα mall κηπους κλπ μια χαρα το θελε το καροτσι και ελεγε "παρτε την αννα να κατσω εγω κουραστηκα!". εριξε και ατελειωτους υπνους εκει σε εστιατορια και καφετεριες. αν ειδατε κανενα παιδι να κοιμαται σταυροποδι σε καμια σας εξοδο, ε η δικια μου ητανε!!!!χεχεχεχ! Και η μικρη αλλο που δεν ηθελε να τη βγαλουμε και να την παρουμε στους ωμους, να κοιταει απο ψηλα και να πιανει τα φυλλα απο τα δεντρα στο δρομο. Αυτη κοιμαται και λιγο οποτε εκανε αμαν να βγει απο το καροτσι να μπει στη δραση να εξερευνησει και να περπατησει! μολις περασει η πρωτη περιοδος εκτος καροτσιου, κανας χρονος υπολογιζω ακομα, να δειτε που μια χαρα θα τα ξαναβολεψει τα μικρα σε αντιστοιχες καταστασεις. και εννοοειται πως δε μπορεις να παιρνεις το μωρουδιακο ακομα μαζι, θελει κατι πιο απλο. οποτε εγω πιστευω πως πρεπει να υπαρχει για ωρα αναγκης ενα καροτσι ευκολο στο πορτ μπαγκαζ.:-D κι ας μη χρειαστει ποτε, γιαυτο να μην ειναι και κανενα πανακριβο βεβαια!

καλημερα κοριτσακια!!!!πως ηταν η χθεσινη σας μερα?εγω πηγα σπιτι κ κοιμηθηκα 5-6.30 μετα πηγα πηρα τη μικρη απο τη μαμα μου (κοιμηθηκε 3 ωρες το πρωι κ 1.5 το μεσημερι) και γυρισαμε παιξαμε κ 9.30 κοιμηθηκε.

ευτυχως δεν ξυπνησε τη νυχτα γυρω στις 6 παρα την ακουσα να μουρμουραει δεν πηγα ομως κ σταματησε...βασικα ετσι κανει απλα καποιες φορες κανω το λαθος κ παω να τη δω κ την ξυπναω εντελως...κοιμηθηκα 11-6 χορτασα λιγο υπνο..

σημερα παλι χαλια ο καιρος καταθλιψη με εχει πιασει,ορεξη για δουλεια δεν εχω αλλα κατι πρεπει να κανω σημερα,χτες δεν εκανα τιποτα ολη μερα με σας μιλαγα..

α οποια θελει να αγορασει σιδερο (εχω να της προτεινω ενα πολυ καλο που αγορασα μιας κ το προηγουμενο το οποιο ειχα ακριβοπληρωσει κ δεν ημουν κ καθολου ευχαριστημενη απο την αρχη χαλασε κ δεν παω με τιποτα να το φτιαξω.στην ανακυκλωση συσκευων θα το παω κ τελος!σκεφτηκα να παρω αυτα με το boiler αλλα με 2-3 φιλες που μιλησα που εχουν αγορασει στο τελος αγορασαν κ κανονικο σιδερο γιατι ηταν κουραστικο το βαλε βγαλε ολο αυτο το πραγμα.

σοφακι πως ειναι η βαλερια?

βουλακι χτες δεν μιλησαμε πολυ!πως εισαι?μπες να μας πεις τα νεα σου!

μαρακι κανενα κρουασαν θα φαμε?

μαριαννα το ειδα το καροτσι που μου ειπες!ωραιο ειναι αλλα δεν ειναι λιγο ακριβο για δευτερο...νομιζω καπου ειδα 600 δολλαρια!

μαρια2 το φαντασματακι μας τι κανει?καλα το θυμαμαι που το ελεγες χτες κ γελαω!

λοιπον εδω θα ειμαι,θα σας περιμεω με το τουφεκι!

και παλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΜΠΕ),

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμεις περασαμε ησυχα τις γιορτες.Την παραμονη κοιμηθηκε κατα τις 11 και εγω με τον Σ.

φαγαμε τα δυο μας χαζευοντας τα πυροτεχνηματα απο το παραθυρο.

Το μεσημερι της πρωτοχρονιας φαγαμε σε μια γειτονισσα της μαμας μου και ο μικρος

κερδισε το φλουρι(ετσι να ειναι παντα τυχερος στην ζωη του).

Το απογευμα κατεβηκαμε στην πλατεια Αριστοτελους που ηταν στολισμενη και ηταν πολυ ωραια.

Ειχε κοσμο πολυ,κουνιες,πονυ ακομα και καμηλα(ζντοινγκ).Ο μικρος δεν ηξερε που να

πρωτοκοιταξει.Βγαλαμε και φωτος.Θα τις ανεβασω στο προφιλ μου.

Μετα καθησαμε για καφεδακι και αργοτερα πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο.

Χθες και προχθες δεν πηγαμε πουθενα.Μας επιασε τρελη βαρεμαρα.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια και τις μανουλες

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Τατιανακι!

αχ,μολις το αλλαξα.Ειπα οτι ειναι ανεπικαιρο τωρα

Καλα ειμαστε.Κοιμουνται οι αντρες μου και εγω πινω καφεδακι.

Καλα ε,διαβασα τα κατορθωματα της Ραφαελας.Για κοριτσι πρεπει να ειναι πολυ

σκανταλιαρα χαχαχα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!

Ευμορφακι μου καλή χρονια!

αχ τι καλα που περασατε και εσεις ομορφα! πάντα τετοια και ναι παντα τυχερος να ειναι ο Παντελακος σου! εμας παλι εγινε απευθειας αναθεση στο φλουρί! το πήρε ο υιος μου ο μονακριβος μαζί με 50?! δημοκρατικες διαδικασιες και δικαιες χα χα χα χα.

Τατι μου ξεκουραστηκες απόψε ετσι; ευχομαι η αποψινη βραδια να ειναι ακομα καλυτερη!:P

ειναι οντως πολυ σκανταλιαρικο κοριτσι!αχ μου ρχεται να τη φαω!ρε ευμορφια τι ωρα κοιμαται το βραδυ κ κοιμαται ακομα τωρα?

μαρια αυτο που κανατε δεν το ειχα σκεφτει!ωραια κ αυτη η διαδικασια!ξεκουραστηκα μαρακι μου ναι κ ειμαι καλυτερα!

και εμενα απόψε μια ενοχλησουλα ειχε κατα τις 2.30 που πεταχτηκε, του εδωσα γαλα 3 παρα γιατι δεν κοιμοταν και από τις 3.15 κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 8,30. παντως εχω τρελο προβλημα τα πρωινα. κολλαει επανω μου σαν στρειδι όταν βαζω το μπουφαν να φυγω και κλαιει :(. καμια φορα με πιανει από τα ποδια και δεν με αφηνει να κουνησω ....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιαα!!!!

Εμεις εξαντλημενοι χθες πεσαμε για υπνο μετα που γυρισαμε ολοι μαζι, η πεθερα μου κραταγε κ τις μικρες να μη κοιμηθουν και τελικα απο τις 5 ξυπνησαμε 8...!!!!( η μικρη αννουλα φυσικα ηταν το χεσμενο ξυπνητηρι μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!) Το βραδυ πηγε 2 να κοιμηθω παλι και ξανακουτουλαω. τι κακο κ αυτο, πηρα κ ντεπον γιατι μαλλον στραβοκοιμηθηκα κ ποναει το κεφαλι μου πολυ!τι αλλα εσεις?

μαρακι εμενα ευτυχως δεν με βλεπει να φευγω γιατι φευγω 7 απο το σπιτι,τον μπαμπα της που τον βλεπει στην αρχη εκλαιγε μετα της λεγαμε καθε φορα ο μπαμπας παει στη δουλεια κ καπως το εχει συνηθισει,τωρα δειχνει μια στεναχωρια κ μετα το ξεχναει.απλα παντα οταν φευγει η παει καπου της λεω ακριβως που παει κ εχει αρχισει κ το καταλαβαινει....

αχ ρε μαριαννα παλι αυπνη ε?

τι νεα μωρε εδω στη δουλεια ειμαι κανω καμια δουλιτσα μεχρι να μπει καμια σας να πουμε καμια κουβεντα...

καλημερα σας!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ......ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!Τι κανετε φιλεναδιτσες μου?τα παιδακια σας?εχουμε μερες να τα πουμε.....την περασμενη εβδομαδα ημουν αρρωστη με γαστρεντεριτιδα....δεινοπαθησα η καημενη!!!Ο Μαρινουλης με μια ευαισθησια στο αυτι....να πινει αντιβιωση αλλα τα βραδυα δεν κλεινω ματι γιατι ποναει αφορητα!!!την πρωτοχρονια περασαμε πολυ ωραια....μου ετυχε και το φλουρι(το περιμενα....εχω την αισθηση οτι φετος ειναι η χρονια μου).....ολες αυτες τις μερες να γυριζουμε συνεχεια σε συγγενεις....ηταν καλα για τα παιδια περισσοτερο!!!!Βουλιτσα καλως ηρθες ξανα......να μου φιλησετε τα ζουζουνακια σας.....!!!!ααα εμενα η χρονια δεν ξεκινησε με τον καλυτερο τροπο.....ο πεθερος μου ειχε ερθει Αθηνα εχτες....και του ειπαν πως στην Τριπολη ειχε γινει λαθος προβλεψη και οτι εχει 100% κακοηθεια στο λαρυγγα και η μονη λυση ειναι η τραχειοτομη!!!!μαυρα χαλια.....

μαρια2 το φαντασματακι μας τι κανει?καλα το θυμαμαι που το ελεγες χτες κ γελαω!

λοιπον εδω θα ειμαι,θα σας περιμεω με το τουφεκι!

και παλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Καλημέρα! Το σουργελοφάντασμα είναι μια χαρά! Να θυμηθώ να βάλω τη φώτο το βράδυ να το δείτε να σκουντουφλάει!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΜΠΕ),

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμεις περασαμε ησυχα τις γιορτες.Την παραμονη κοιμηθηκε κατα τις 11 και εγω με τον Σ.

φαγαμε τα δυο μας χαζευοντας τα πυροτεχνηματα απο το παραθυρο.

Το μεσημερι της πρωτοχρονιας φαγαμε σε μια γειτονισσα της μαμας μου και ο μικρος

κερδισε το φλουρι(ετσι να ειναι παντα τυχερος στην ζωη του).

Το απογευμα κατεβηκαμε στην πλατεια Αριστοτελους που ηταν στολισμενη και ηταν πολυ ωραια.

Ειχε κοσμο πολυ,κουνιες,πονυ ακομα και καμηλα(ζντοινγκ).Ο μικρος δεν ηξερε που να

πρωτοκοιταξει.Βγαλαμε και φωτος.Θα τις ανεβασω στο προφιλ μου.

Μετα καθησαμε για καφεδακι και αργοτερα πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο.

Χθες και προχθες δεν πηγαμε πουθενα.Μας επιασε τρελη βαρεμαρα.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μωρακια και τις μανουλες

Καλή χρονιά Μορφούλα μου! Με υγεία και αγάπη και πάντα τυχερό να είναι το μαναράκι σου!

και εμενα απόψε μια ενοχλησουλα ειχε κατα τις 2.30 που πεταχτηκε, του εδωσα γαλα 3 παρα γιατι δεν κοιμοταν και από τις 3.15 κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 8,30. παντως εχω τρελο προβλημα τα πρωινα. κολλαει επανω μου σαν στρειδι όταν βαζω το μπουφαν να φυγω και κλαιει :(. καμια φορα με πιανει από τα ποδια και δεν με αφηνει να κουνησω ....

εμένα πάλι μου κουνάει και το χεράκι! σήμερα δε, δεν με είχε δει ότι είχα βγάλει τις μπότες από την αποθήκη και τις είχα βγάλει έξω από την πόρτα, οπότε όταν με είδε με παλτό, τσάντα, κλειδιά, σηκώθηκε και πήγε στην πόρτα της αποθήκης και μου έκανε εεε, εεε και έδειχνε με το χεράκι του. Όταν του είπα ότι τις έχω πάρει τις μπότες ήδη και του τις έδειξα, μου κούνησε το χεράκι του, μου γύρισε τον πωπό και έφυγε :rolleyes: ούτε να με φιλήσει ήθελε...καμιά φορά πιστεύω ότι μου κρατάει πόζα που φεύγω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...