Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο παιδίατρος μας είπε ότι αφού δεν έχει υψηλό πυρετό ή άλλα συμπτώματα τότε είναι η ίωση που την περνάει πολύ ελαφρά ή από τα δόντια και να αφήναμε 3 24ωρα να περάσουν...ε δεν χρειάστηκαν 3 ευτυχώς...απλά τον κλείσαμε μέσα για να μην κολλήσουμε άλλα παιδάκια σε περίπτωση που ήταν ίωση και σάλταρε :(

τα δέκατα τα κατάλαβα γιατί ο σούργελος είναι πολύ ανεξάρτητος και χαϊδεύεται μόνο όταν νυστάζει και θέλει να τον πάω στην κούνια του...ε εκείνη τη μέρα ερχόταν και ξάπλωνε πάνω μου ή μου αγκάλιαζε τα πόδια, πήγαινε στον πατέρα του και ακουμπούσε το κεφαλάκι του στα γόνατά του και δεν είχε τα γνωστά του κέφια...οπότε υποψιάστηκα ότι δεν είναι καλά και του έβαλα θερμόμετρο...από τη μια στενοχωριόμουν που ήταν σαν κοτοπουλάκι από την άλλη κρυφοχαιρόμουν η κακούργα μάνα γιατί με τρέλλανε στις αγκαλιές και τα φιλιά!

πω πω μια κακουργα μανα! :P

ο κωνσταντινος ειναι ενας αγγελος!!!να μην πω για τον Νικολα!!!καλα ρε μαρια εχεις βαλει τικερ κ για τα επομενα χριστουγεννα????πλακα μας κανεις????

ξεχαστηκε κοπελιαααααααα! τωρα βαλε για το πασχα Μαριω!

κατορθώματα του σούργελου τις μέρες που είχε τα δέκατα (μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει όταν είναι καλά):

1. κουκουλωμένος με την κουβέρτα σαν το φάντασμα περιφερόταν στο σπίτι και κουτουλούσε σε ντουβάρια και έπιπλα...όποιος τόλμησε να τραβήξει την κουβέρτα κουφάθηκε από τις τσιρίδες...

2. πλένω λεκάνες αφού έχουμε φουρνίσει κεικ σοκολάτας και τον βλέπω από την πόρτα της κουζίνας να παίζει στο χαλί με κάτι κουτάλες...σε 2 δεύτερα που τράβηξα τα μάτια μου να ξεπλύνω, ακούω γκλονγκ και γέλια...κοιτάω και βλέπω μια πορσελάνινη πιατέλα της πεθεράς πεσμένη στο χαλί και το σούργελο να ανακατεύει με την κουτάλα σκασμένο στα γέλια...παίρνω όρκο ότι την πιατέλα την είχα βάλει στη μέση της 2Χ1 τραπεζαρίας...πως την έπιασε, ακόμα το ψάχνω (οι καρέκλες είναι πολύ ψηλές και δεν φτάνει να σκαρφαλώσει, τσεκαρισμένο)

3. την επόμενη μέρα είμαι πάλι στο νεροχύτη και πλένω λεκάνες μετά το φούρνισμα της βασιλόπιτας...το ίδιο σκηνικό με το προηγούμενο, σούργελο έξω από την κουζίνα με οπτική επαφή...ακούω ΓΚΝΤΟΥΠ και μετά γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ (μικρά ΓΚΝΤΟΥΠ δηλαδή ) και βλέπω σούργελο περιχαρές για το κατόρθωμά του να σέρνει την φωτογραφική μηχανή από το λουρί της σαν σκυλί μέσα στην κουζίνα για να του την ανοίξω να βγάλει φώτος (το ότι η μηχανή ζυγίζει πιο πολύ από αυτόν, είναι λεπτομέρεια για εκείνον)...επίσης κόβω το χέρι μου ότι τη μηχανή την ειχα στο κέντρο της τραπεζαρίας έχοντας προσέξει να είναι μαζεμένο το λουρί της για να μην την τραβήξει...

κατά τα άλλα ήταν άρρωστος...

θεος??????????

α εμενα το μονο που δεν τρωει ειναι μελομακαρονα κ βασιλοπιτα!!!!ολα τα υπολοιπα τα τσακιζει!τι σπανακορυζο,τι κατσικακι τι ψαρι τι να σας πω!αυτο το παιδι τα τρωει ΟΛΑ!πως της εκατσε ετσι κ δεν τρωει κουραμπιεδες κ βασιλοπιτα δεν ξερω....α εγω φετος εφτιαξα κουραμπιεδες μελομακαρονα κ βασιλοπιτα κ βγηκαν ολα τελεια!ας ειναι καλα ο παρλιαρος!!!!οι κουραμπιεδες του εξαιρετικοι οπως κ η βασιλοπιτα που εφτιαξε με τον λαζαρου!εχω παθει μια ψυχωση κ θελω να φτιαχνω συνεχεια γλυκα!ο αντρας μου φωναζει να του φτιαξω κανενα φαι κ εγω του λεω "αγαπη μου σκεφτηκα να σου φτιαξω ατομικα τσουρεκακια για τη δουλεια" η μηπως προτιμας σταφιδοψωμο η ελιοψωμο?????τα νευρα του κροσσια του τα εχω κανει!

που βρισκεις τον χρονο ηθελα να ηξερα! καλα εγω εχω και μικρη κουζινα, ανευ παγκων οποτε οτι φταιχνω πρεπει να ειναι με λιγα υλικα και ευκολο!:(

μελομακάρονα του έδωσα πρώτη φορά χθες και του άρεσαν! κουραμπιέ δεν του έδωσα γιατί τους έφτιαξα με ολόκληρο αμύγδαλο...

του αρέσει πολύ το σπανακόρυζο...

το μόνο που έχει πάρει στραβά είναι το λευκό γιαούρτι...μα με τίποτα δεν το θέλει!

ο αντρας μου ετρωγε μια μερα τοτλα της φαγε. ε ο μικρος, γνωτος ζητουλας -λιχουδης ικετευε για μια κουταλιτσα. του λεω του Αρη "μην του δινεις θα ξινιστει". οχι μονο δεν ξινιστικε αλλα κουναγε το χερακι πανω κατω για να μας δειξει οτι ειναι πολύ καλο και ζητουσε κι αλλο! λεω μολις βγαλει ενας ξαδερφος μου το μελι του να του ξεκινησω λευκο γιαουρτι με μελι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την εσπασε την πιατελα????ευτυχως την ξεφορτωθηκες!!!!

εμενα κλαιει αλα μαρθα βουρτση γιατι δεν της βαζω 100 φορες την ημερα τα ηλιθια ζουζουνια να λενε χριστουγεννιατικα τραγουδια κ αλλες 100 να της βαλω τραγουδια στο youtube και ανα 20 δευτερολεπτα να σου κανει ου ου για να της αλλαξεις τραγουδι!!!!

επισης κυκλοφορουμε ολοι με τα μπατζακια ανεβασμενα γιατι θελει να μας χαιδευει το γονατο για να περασει που ποναει (ειχε δεν τη μαμα μου να το κανει οταν ποναγε το γονατο της κ το χει παρει σχοινι κορδονι)....κ αν φοραω στενο τζην δεν εχει καμια σημασια το μπατζακι ΠΡΕΠΕΙ να ανεβει θελω δεν θελω!!!!

γενικα ειναι πολυ πεισματαρα αλλα αλλο τοσο ειμαι κ εγω...δεν γινεται να της κανω ολα τα χατηρια με εχει τρελλανει νομιζω οτι καπου πρεπει να λεω κ ενα οχι κ στο θεμα της τηλεορασης ειμαι καθετη!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΧΡΙ 38,8 ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!5 ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ!ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.2 ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΑΛΛΑ...ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΜΑΜΑ.Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ.

ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΩ ΑΛΛΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ. ΑΝΤΕ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ.

που βρισκεις τον χρονο ηθελα να ηξερα! καλα εγω εχω και μικρη κουζινα, ανευ παγκων οποτε οτι φταιχνω πρεπει να ειναι με λιγα υλικα και ευκολο!:(

με Ραφ τα απογευματα!!!!της εδινα το ζυμαρι την εβαζα πανω σε μια καρεκλα διπλα μου στον παγκο κ ο μπαμπας της μαζι αυτη τραβολογαγε το ζυμαρι το ετρωγε το περταγε κατω το πασαλειβε στον παγκο κ εγω εκανα τη δουλεια μου....

βεβαια μετα καθαριζα μια ωρα αλλα χαιρομουν γιατι της αρεσε πολυ κ δεν βλεπαμε κ τα παλιοζουζουνια!!!!

αποκλειεται να εχεις πιο μικρο παγκο απο το δικο μου ο οποιος ειναι 85 ποντους!!!!!

Διαφημίσεις

ο αντρας μου ετρωγε μια μερα τοτλα της φαγε. ε ο μικρος, γνωτος ζητουλας -λιχουδης ικετευε για μια κουταλιτσα. του λεω του Αρη "μην του δινεις θα ξινιστει". οχι μονο δεν ξινιστικε αλλα κουναγε το χερακι πανω κατω για να μας δειξει οτι ειναι πολύ καλο και ζητουσε κι αλλο! λεω μολις βγαλει ενας ξαδερφος μου το μελι του να του ξεκινησω λευκο γιαουρτι με μελι!

μέλι μου έφερε χθες η μαμά μου που γύρισε από κέρκυρα...βρήκε ο παππούς μου από παραγωγό που δεν τα ραντίζει, οπότε θα του δώσω αυτή τη βδομάδα...η τελευταία μου ελπίδα είναι για να φάει γιαούρτι...

τραχανά του έχεις δώσει; ο δικός μου τρελαίνεται (και γω ξερνάω κάθε φορά :mad:)

την εσπασε την πιατελα????ευτυχως την ξεφορτωθηκες!!!!

εμενα κλαιει αλα μαρθα βουρτση γιατι δεν της βαζω 100 φορες την ημερα τα ηλιθια ζουζουνια να λενε χριστουγεννιατικα τραγουδια κ αλλες 100 να της βαλω τραγουδια στο youtube και ανα 20 δευτερολεπτα να σου κανει ου ου για να της αλλαξεις τραγουδι!!!!

η πιατέλα είχε έρθει με μελομακάρονα και τη είχα πλύνει να την επιστρέψω...σιγά μη μου έκανε ακριβό δώρο η μαρμάγκα...και όχι δεν έσπασε :rolleyes:

αυτό με το youtube και το ουουου για να αλλάξει το τραγούδι με φέρνουν πιο κοντά στο Δαφνί κάθε μέρα :tongue: μιλάμε για κόλλημα! αλλά με τα χριστουγεννιάτικα της disney...λατρεύει τον ντόναλντ! :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΧΡΙ 38,8 ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!5 ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ!ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.2 ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΗΣΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΑΛΛΑ...ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΜΑΜΑ.Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ.

ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΩ ΑΛΛΟ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ. ΑΝΤΕ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ.

Καλή χρονιά Βούλα μου και περαστικά σας! Μια μεγάλη αγκαλιά στον αγγελάκο και πολλά φιλιά σε σένα!

κορες φευγω παω σπιτακι μου!

αν μπορεσω τα λεμε το απογευμα! φιλακια πολλα πολλα!

Τατι καλη ξεκουραση, Μαρακι καλο υπόλοιπο!

καλή ξεκούραση κορίτσι!

μέλι μου έφερε χθες η μαμά μου που γύρισε από κέρκυρα...βρήκε ο παππούς μου από παραγωγό που δεν τα ραντίζει, οπότε θα του δώσω αυτή τη βδομάδα...η τελευταία μου ελπίδα είναι για να φάει γιαούρτι...

τραχανά του έχεις δώσει; ο δικός μου τρελαίνεται (και γω ξερνάω κάθε φορά :mad:)

η πιατέλα είχε έρθει με μελομακάρονα και τη είχα πλύνει να την επιστρέψω...σιγά μη μου έκανε ακριβό δώρο η μαρμάγκα...και όχι δεν έσπασε :rolleyes:

αυτό με το youtube και το ουουου για να αλλάξει το τραγούδι με φέρνουν πιο κοντά στο Δαφνί κάθε μέρα :tongue: μιλάμε για κόλλημα! αλλά με τα χριστουγεννιάτικα της disney...λατρεύει τον ντόναλντ! :lol:

εμενα πριν 2 εβδομαδες δεν ετρωγε κανενα γιαουρτι!!!τωρα ξαφνικα τα αγαπησε ολα!τραχανα δεν της εχω δωσει αλλα τρελαινεται για φετα κ ελιες!!!!ελιες βεβαια δεν της δινω γιατι θελει κ τις ξυδατες οχι τις απλες!!!!μονο κατι κομματακια!!!

αααα ενταξει τοτε την ξεφορτωθηκες την πιατελα νομιζα οτι επρεπε να την εχεις ντεκορ στο ωραιοτατο σαλονι σου!!!!

χτες κλεισαμε πορτα γραφειου πηγε κανα δυο φορες της ειπαμε δεν ανοιγει η πορτα ευτυχως δεν φτανει ακομα να την ανοιξει εκλαψε λιγο με το μαγουλο ενα με το πατωμα κ το ξεχασε αφου της καναμε 200 καραγκιοζιλικια!ευτυχως δεν ειμαι μονη μου!!!!νομιζα οτι μονο η ραφ το εχει αυτο το ανεξελεγκτο ανεξηγητο κολλημα που μου σπαει τα νευρα!!!

Διαφημίσεις

εχω και μια αλλη απορια...θελω να παρω ενα δευτερο καροτσι...ξερετε ενα ελαφρυ.ελεγα το maclaren αλλα απο οτι διαβασα ολα ειναι μεχρι 15 κιλα η κανω λαθος?τι θα κανω?δεν υπαρχουν αλλα καροτσια για περισσοτερα κιλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...