Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θα ηθελα να ζησω παρα πολυ τον τοκετο μιλαμε για παρα πολυ ομως μου αρεσε τρελα αλλα δεν θελω την εγκυμοσυνη!!!γινεται?εμ δε γινεται!!!!εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και εγω 33 ειμαι μην νομιζεις κ η μαμα μου εχει κ προβλημα στο ποδι της αλλα δεν νοιωθω ετοιμη τωρα!καλα βεβαια ετσι οπως το παω εγω δεν θα νοιωσω ποτε ετοιμη....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θα ηθελα να ζησω παρα πολυ τον τοκετο μιλαμε για παρα πολυ ομως μου αρεσε τρελα αλλα δεν θελω την εγκυμοσυνη!!!γινεται?εμ δε γινεται!!!!εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και εγω 33 ειμαι μην νομιζεις κ η μαμα μου εχει κ προβλημα στο ποδι της αλλα δεν νοιωθω ετοιμη τωρα!καλα βεβαια ετσι οπως το παω εγω δεν θα νοιωσω ποτε ετοιμη....

εμενα η εγκυμοσυνη μου αρεσε, ειδικα αυτη η αισθηση της κλωτσιας!!!!

ο τοκετος χαλια, καισαρικη γαρ. μονο αυτο με τρομαζει... ααααα και βαριεμαι λιγο και τις εξετασεις! ασε που τωρα με βλεπω και για αμνιοπαρακεντηση :roll:

Καλή χρονιά γλυκιές μανούλες! Το 2011 να φέρνει μόνο υγεία και αγάπη στα σπιτικά σας! Α, και επειδή λυσσάξατε και από ένα παιδάκι στην καθεμιά σας :)

Εγώ πάλι θα αρκεστώ σε υγεία, αγάπη και λεφτά :tongue:

Λοιπόν αν δεν γύρναγα σήμερα για δουλειά, θα έπεφτα από την ταράτσα! :roll:

Respect σε όλες τις μαμάδες που είναι σπίτι με 1, 2 και 3 ταλιμπανάκια!

Πέρασα υπέροχα με το αγοράκι μου αλλά ξεθεώθηκα με τις δουλειές! Έφτιαξα και πολλά γλυκά φέτος και γουρούνιασα επαρκώς!

Ο Νικολά μου ταλαιπωρήθηκε λίγο για 1 24ωρο με ακατέβατα δέκατα...δεν ξέρω αν ήταν ίωση που την πέρασε στο πόδι (βρεθήκαμε και με άπειρα παιδάκια τις πρώτες μέρες) ή βγάζει δόντια μαζεμένα. Έσκασε κυνόδοντας πριν τους γομφίους (πωπω ανάποδο σαν και μένα αυτό το παιδί!) αλλά αν κατάλαβα καλά (γιατί δε με αφήνει το θκατό) είναι πρησμένο όλο το στόμα! Τεσπά, δυο βράδια κοιμηθήκαμε αγκαλιά (από 3 μηνών είχε να κοιμηθεί μαζί μας), το 3ο βράδυ την έκανε για την κούνια του!

Είχαμε και ατυχηματάκι την παραμονή λίγο πριν πάμε για το μπανάκι μας...εκεί που ερχόταν προς το μέρος μου στον καναπέ και ενώ δεν παραπάτησε, ξαφνικά πέφτει μπροστά (κυριολεκτικά σαν να τον έσπρωξε κάποιος :confused:) και έσκασε το κεφαλάκι του στο απειροελάχιστο κενό ανάμεσα σε καναπέ και πολυθρόνα και βρήκε το στοματάκι του στο τραπεζάκι :( μέχρι να με αφήσει να δω τα χειλάκια του κόντεψα να φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο! Άπειρο αίμα παντού και να ουρλιάζει για 5 λεπτά (μετά πήγε και έκανε ντα το τραπεζάκι και ηρέμησε :)). Χτύπησε ανάμεσα σε χείλη και ούλα αλλά έχει ήδη επουλωθεί και ευτυχώς δεν έσπασε δόντι. Μετά ούτε λόγος για ύπνο! Ήπιε γάλα και βολόδερνε με μια πιπίλα όπου φυσικά συνέχιζε να ματώνει και ήταν σαν βαμπιράκι! (έχετε δει σε ταινίες πως είναι πασαλειμένα τα βαμπίρ αφού έχουν δαγκάσει;;; έ έτσι! :lol::lol::lol:)

...άκουγε τον ρέμο στον αντένα και κάποια στιγμή όπως τον είχε αγκαλιά ο μπαμπάς του του ζήτησε να κατέβει...τον βάζει ο Γ. στο πάτωμα, ανοίγει τα χέρια και ρίχνει μια γυροβολιά! βαρύ ζεϊμπέκικο και το αίμα να στάζει στο χαλί και η ηλίθια μάνα να βαράει παλαμάκια! Ε μετά κόψαμε την πίτα (που μου είχε μείνει άψητη με τούτα και με κείνα) και έπεσε ξερός :lol:

Μάτι κακό έχει βρει το παιδί μου τις τελευταίες μέρες και γελάτε όσο θέλετε! :mad::mad::mad:

Τα δώρα μας πολλά, τα λάτρεψε όλα, ειδικά το ποδηλατάκι του και ένα αεροδρόμιο...

Περαστικά σε όλα τα ψυχάκια, λυπάμαι που δεν μπορέσαμε πάλι να βρεθούμε...ελπίζω το 2011 να είναι η χρονιά μας :-D

Φιλιά!

καλη χρονια Μαρακι μου!

δοντακια και ο δικος σου ε; μαλλον τα δεκατα ηταν από εκει. ρωτησες μηπως και τον παιδιατρο; καλα που τα καταλαβες τα δεκατα γιατι δεν ειναι και ευκολο!

εγω ευτυχως γλυκα και τα ρεστα δεν ειχα γιατι οπως προανεφερα ανεβηκα Αθηνα οποτε όλα τα βαρη τα επωμιστηκε η πεθερουλα, καλα να ειναι η γυναικα!

εγω παλι δεν πολυ εφαγα γενικως αλλα ο μικρος επαθε εξαρτηση με τα μελομακαρονα και τα τσακισε. Αν περασει διπλα από πιατελα με μελομακαρονα δεν φευγει αν δεν φαει! :P

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!!!!αχ το 2011 λιγο στεναχωρο μας μπηκε!ας ειναι οι τελευταιες μας στεναχωριες αυτες που βασικα ειναι κ μικρες αν το καλοσκεφτεις!!!εγω δεν λυσσαξα καθολου!το μαρακι το βλεπω πολυ ψημενο κ το σοφακι ειναι ετοιμο εδω κ καιρο!!!!εμενα ασε μην με υπολογιζεις!

ασε κ εγω μια βδομαδα τρελαθηκα τα παιξα απο την κουραση!ειναι κ που κοιμαται λιγο οταν ειμαστε εγω κ ο μπαμπας της στο σπιτι!η μαμα μου μου λεει εσεις την εχετε κακομαθει με ολα τα χατηρια που της κανετε κ ολα αυτα τα παιχνιδια που παιζετε!χτες εχει ενα σπιτακι σαν σκηνη μεγαλο ηθελε να το παμε στο σαλονι το πηγαμε επεσε μαζι με το σπιτι κατω ευτυχως δεν χτυπησε κ μετα οπως ηταν το σπιτι ετσι στο αναποδο την αραξε κ επαιζε εκει μεσα....μετα της το σηκωσα ορθιο κ λυσσαξε να μπαινοβγαινει απο το παραθυρο που εχει...στο τελος εβαλε τον μπαμπα της να ξαπλωσει το κεφαλι μεσα στο σπιτακι τα ποδια του απεξω κ αφου του χτυπησε καλα καλα το κεφαλι κ του τραβηξε τα μαλλια στο τελος εκατσε κ πανω στο κεφαλι του κ χοροπηδαγε!!!!!εεεε οποτε καταλαβαινετε τι επικρατει στο σπιτι!

αχ αυτοι οι κυνοδοντες οι ατιμοι!!!!εμενα δεν κοιμαται κ στο κρεββατι μας με τιποτα!!!!καλα θα ηταν να κοιμομασταν λιγο αγκαλιτσα!μεχρι μες στην κουνια μπηκα για να κοιμηθει!

ο παιδίατρος μας είπε ότι αφού δεν έχει υψηλό πυρετό ή άλλα συμπτώματα τότε είναι η ίωση που την περνάει πολύ ελαφρά ή από τα δόντια και να αφήναμε 3 24ωρα να περάσουν...ε δεν χρειάστηκαν 3 ευτυχώς...απλά τον κλείσαμε μέσα για να μην κολλήσουμε άλλα παιδάκια σε περίπτωση που ήταν ίωση και σάλταρε :(

τα δέκατα τα κατάλαβα γιατί ο σούργελος είναι πολύ ανεξάρτητος και χαϊδεύεται μόνο όταν νυστάζει και θέλει να τον πάω στην κούνια του...ε εκείνη τη μέρα ερχόταν και ξάπλωνε πάνω μου ή μου αγκάλιαζε τα πόδια, πήγαινε στον πατέρα του και ακουμπούσε το κεφαλάκι του στα γόνατά του και δεν είχε τα γνωστά του κέφια...οπότε υποψιάστηκα ότι δεν είναι καλά και του έβαλα θερμόμετρο...από τη μια στενοχωριόμουν που ήταν σαν κοτοπουλάκι από την άλλη κρυφοχαιρόμουν η κακούργα μάνα γιατί με τρέλλανε στις αγκαλιές και τα φιλιά!

κατορθώματα του σούργελου τις μέρες που είχε τα δέκατα (μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει όταν είναι καλά):

1. κουκουλωμένος με την κουβέρτα σαν το φάντασμα περιφερόταν στο σπίτι και κουτουλούσε σε ντουβάρια και έπιπλα...όποιος τόλμησε να τραβήξει την κουβέρτα κουφάθηκε από τις τσιρίδες...

2. πλένω λεκάνες αφού έχουμε φουρνίσει κεικ σοκολάτας και τον βλέπω από την πόρτα της κουζίνας να παίζει στο χαλί με κάτι κουτάλες...σε 2 δεύτερα που τράβηξα τα μάτια μου να ξεπλύνω, ακούω γκλονγκ και γέλια...κοιτάω και βλέπω μια πορσελάνινη πιατέλα της πεθεράς πεσμένη στο χαλί και το σούργελο να ανακατεύει με την κουτάλα σκασμένο στα γέλια...παίρνω όρκο ότι την πιατέλα την είχα βάλει στη μέση της 2Χ1 τραπεζαρίας...πως την έπιασε, ακόμα το ψάχνω (οι καρέκλες είναι πολύ ψηλές και δεν φτάνει να σκαρφαλώσει, τσεκαρισμένο)

3. την επόμενη μέρα είμαι πάλι στο νεροχύτη και πλένω λεκάνες μετά το φούρνισμα της βασιλόπιτας...το ίδιο σκηνικό με το προηγούμενο, σούργελο έξω από την κουζίνα με οπτική επαφή...ακούω ΓΚΝΤΟΥΠ και μετά γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ (μικρά ΓΚΝΤΟΥΠ δηλαδή ) και βλέπω σούργελο περιχαρές για το κατόρθωμά του να σέρνει την φωτογραφική μηχανή από το λουρί της σαν σκυλί μέσα στην κουζίνα για να του την ανοίξω να βγάλει φώτος (το ότι η μηχανή ζυγίζει πιο πολύ από αυτόν, είναι λεπτομέρεια για εκείνον)...επίσης κόβω το χέρι μου ότι τη μηχανή την ειχα στο κέντρο της τραπεζαρίας έχοντας προσέξει να είναι μαζεμένο το λουρί της για να μην την τραβήξει...

κατά τα άλλα ήταν άρρωστος...

Διαφημίσεις

α εμενα το μονο που δεν τρωει ειναι μελομακαρονα κ βασιλοπιτα!!!!ολα τα υπολοιπα τα τσακιζει!τι σπανακορυζο,τι κατσικακι τι ψαρι τι να σας πω!αυτο το παιδι τα τρωει ΟΛΑ!πως της εκατσε ετσι κ δεν τρωει κουραμπιεδες κ βασιλοπιτα δεν ξερω....α εγω φετος εφτιαξα κουραμπιεδες μελομακαρονα κ βασιλοπιτα κ βγηκαν ολα τελεια!ας ειναι καλα ο παρλιαρος!!!!οι κουραμπιεδες του εξαιρετικοι οπως κ η βασιλοπιτα που εφτιαξε με τον λαζαρου!εχω παθει μια ψυχωση κ θελω να φτιαχνω συνεχεια γλυκα!ο αντρας μου φωναζει να του φτιαξω κανενα φαι κ εγω του λεω "αγαπη μου σκεφτηκα να σου φτιαξω ατομικα τσουρεκακια για τη δουλεια" η μηπως προτιμας σταφιδοψωμο η ελιοψωμο?????τα νευρα του κροσσια του τα εχω κανει!

ο κωνσταντινος ειναι ενας αγγελος!!!να μην πω για τον Νικολα!!!καλα ρε μαρια εχεις βαλει τικερ κ για τα επομενα χριστουγεννα????πλακα μας κανεις????

ο Νικολά είναι πολύ ζωηρός και ανακατώστρας απλά δεν κάνει υστερίες και είναι υπάκουος συνήθως οπότε και δεν με στενοχωρεί :lol:

το τικεράκι μάλλον έκανε ρεσετ...δεν το βλέπω κιόλας από το γραφείο, να θυμηθώ να το βγάλω το βράδυ...

κατορθώματα του σούργελου τις μέρες που είχε τα δέκατα (μπορείτε να φανταστείτε τι κάνει όταν είναι καλά):

1. κουκουλωμένος με την κουβέρτα σαν το φάντασμα περιφερόταν στο σπίτι και κουτουλούσε σε ντουβάρια και έπιπλα...όποιος τόλμησε να τραβήξει την κουβέρτα κουφάθηκε από τις τσιρίδες...

2. πλένω λεκάνες αφού έχουμε φουρνίσει κεικ σοκολάτας και τον βλέπω από την πόρτα της κουζίνας να παίζει στο χαλί με κάτι κουτάλες...σε 2 δεύτερα που τράβηξα τα μάτια μου να ξεπλύνω, ακούω γκλονγκ και γέλια...κοιτάω και βλέπω μια πορσελάνινη πιατέλα της πεθεράς πεσμένη στο χαλί και το σούργελο να ανακατεύει με την κουτάλα σκασμένο στα γέλια...παίρνω όρκο ότι την πιατέλα την είχα βάλει στη μέση της 2Χ1 τραπεζαρίας...πως την έπιασε, ακόμα το ψάχνω (οι καρέκλες είναι πολύ ψηλές και δεν φτάνει να σκαρφαλώσει, τσεκαρισμένο)

3. την επόμενη μέρα είμαι πάλι στο νεροχύτη και πλένω λεκάνες μετά το φούρνισμα της βασιλόπιτας...το ίδιο σκηνικό με το προηγούμενο, σούργελο έξω από την κουζίνα με οπτική επαφή...ακούω ΓΚΝΤΟΥΠ και μετά γκντουπ, γκντουπ, γκντουπ (μικρά ΓΚΝΤΟΥΠ δηλαδή ) και βλέπω σούργελο περιχαρές για το κατόρθωμά του να σέρνει την φωτογραφική μηχανή από το λουρί της σαν σκυλί μέσα στην κουζίνα για να του την ανοίξω να βγάλει φώτος (το ότι η μηχανή ζυγίζει πιο πολύ από αυτόν, είναι λεπτομέρεια για εκείνον)...επίσης κόβω το χέρι μου ότι τη μηχανή την ειχα στο κέντρο της τραπεζαρίας έχοντας προσέξει να είναι μαζεμένο το λουρί της για να μην την τραβήξει...

κατά τα άλλα ήταν άρρωστος...

μια χαρα τα κανει το παιδι!!!δεν φτανει που ειναι καλλιτεχνικος τυπος εχεις κ παραπονα?????

μελομακάρονα του έδωσα πρώτη φορά χθες και του άρεσαν! κουραμπιέ δεν του έδωσα γιατί τους έφτιαξα με ολόκληρο αμύγδαλο...

του αρέσει πολύ το σπανακόρυζο...

το μόνο που έχει πάρει στραβά είναι το λευκό γιαούρτι...μα με τίποτα δεν το θέλει!

μια χαρα τα κανει το παιδι!!!δεν φτανει που ειναι καλλιτεχνικος τυπος εχεις κ παραπονα?????

όχι δεν έχω παράπονα από το ψυχουλάκι μου αλλά ρε φιλενάδα άντε να έπειθα την πεθερά ότι δεν την έσπασα επίτηδες την πιατέλα (και μόνο που της περιέγραψα το σκηνικό, άσπρισε λέμε!) και η φωτ. μηχανή έχει 500 ευρώ!!! εγκεφαλικό θα παθαινε ο πατέρας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...