Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χχχαχαχαχααχχα!!!! καπως ετσι κι εγω. ευτυχως που δεν ηρθα με συγκρουομενο! (το χα τρακαρει πριν εγω το χα ετοιμο)....

Καλα περασαμε πολυ κουραση, μονο 1 φορα καταφεραμε να ββγουμε οι 2 μας αφου σερνομασταν καθε βραδυ. ολη μερα αθηνα σε mall, κηπους, λουνα παρκ και τετοια...τα παιδια ακμαια το βραδυ κι εμεις πτωματα!!!! η αννα ειχε και 3 μερες τις πρωτες που πηγαμε δοντια και με ξεσκισε στην αγκαλια. ειδε και αλλο περιβαλλον που δε το ξερε (ειχαμε να παμε απο τοτε που ηταν 2 μηνων) και μεχρι να προσαρμοστει με τρελανε. μετα κατεβασε και τις 2 βιβλιοθηκες του παππου κ της γιαγιας ανακατεψε ολα τα dvd και τα συρταρια της κουζινας και σκαρφαλωσε σε οτι βρηκε. Επισης δε μπορουσε να φαει κανεις αν δε της εδινε. χαμος αμα εβλεπε καποιον να εχει φαι στο χερι...ηθελε απο ολα ολες τις ωρες!!!! πειναλεο-λιγουρικο παιδι!

Η βικυ παλι το αναποδο! εμετους τις 2 πρωτες μερες, μετα εστρωσε αλλα με το ζορι για να φαει μισο κοματι παστιτσιο (χωρις τον κιμα με 2 κιλα τυρι τριμμενο μονο γιατι δε θελει λεει κρεας).

Τρελα μας επιασε! που να βγουμε μετα το βραδυ? Εσεις πως περασατε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Μαριαννα μου και εμεις. ευτυχως χωρις τοση πολλη κουραση σαν εσας, αλλο ενα παιδι και αλλο δυο φυσικα!

με βοηθουσε και η πεθερα μου πολύ που κρατουσε τον μικρο. ευτυχως ηταν και αυτος συνεργασιμος. καθοταν με τους παππουδες και κοιμοταν σχετικα καλα τα βραδυα με μικρες αποκλισεις από το προγραμμα του! δεν εχω παραπονο, όλα καλα!;)

καλημερα μαρακι μου!!!καλα μου εφτιαξες τη διαθεση!!!μιλαμε γελασα πολυ με το καποιου αλλου μωρου χαλασε ο υπνος!!!!αμεσως σκεφτηκα εμας!

δοντια λες ε?οι κυνοδοντες μας εχουν μεινει μονο!θα την ψαξω σημερα!κοιτα η αληθεια ειναι οτι κατα τις 3 πηραμε χαμπαρι οτι ηταν κ κατουρημενη κορμακι πυτζαμακι αλλα δεν ξερω αν ξυπνησε απο αυτο γιατι αυτο υποψιαζομαι εγινε αφου ηταν ηδη ξυπνια απο το βαλε βγαλε στην κουνια πανω κατω καπως ετσι βγηκαν τα τσισα εξω....της φοραω υπνοσακο οποτε δεν καταλαβα οτι ηταν βρεγμενη!μιλαμε μες στην απελπισια μου μεχρι γαλα της δωσαμε που απο 2.5 μηνων ουδεποτε της εχω δωσει γαλα μες στην νυχτα οποτε κ αν εχει ξυπνησει...λιγες φορες βεβαια η αληθεια ειναι...κατσε να ψαξω να δω ποτε βγαινουν οι κυνοδοντες μπας κ ειμαστε μεσα...

α δεν σας ειπα ξυπνησε 8!!!!υπνος δηλαδη 21.00-12.30 κ 5.30-8 !6 ωρες δηλαδη!η μαμα μου ειπε οτι ειναι κομμενη !αμ πως να μην ειναι!για να δουμε θα κοιμηθει τουλαχιστον τωρα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αυτο το πραγμα ρε παιδι μου να μην κουραζονται!!!3 ωρες ειμασταν στη μαρινα του φλοισβου το σαββατο (εχει κατι σουπερ κουνιες) η μικρη ντουρασελ κ εμεις να σερνομαστε!!!!!κ φυσικα μην νομιζετε οτι κοιμηθηκε πολυ μετα για μεσημερι...1.5 ωριτσα κ πολυ μας ηταν!οσο πιο κουρασμενη κ ξεσηκωμενη ειναι τοσο λιγοτερο κοιμαται!με τη μαμα μου βαριεται κ κοιμαται 3ωρακια!με μας που ολη μερα παιζουμε ινδιανους μεξικανους γαιδουρακια κλπ (μας εχει βγει η μεση να σερνομαστε στα πατωματα)κοιμαται 1 ωρα κ λεμε κ ευχαριστω!!!!

τατι μου εμας ο κυνοδοντας "εσκασε" πριν από 4-5 μερες περιπου και ταλαιπωρουμασταν γυρω στον 1,5 μηνα! ένα βραδυ λοιπόν πριν αυτο το 5ημερο που σου λεω περασα μια νυχτα παρομοια με την δικη σας! την επομενη μερα εμφανιστηκε η κορυφη του κυνοδοντα!

για αυτο σου λεω;)

καλα και ο δικος μου με τον υπνοσακο ηταν καοτουρημενος το πρωι μεχρι τα αυτια :roll:

Διαφημίσεις

ωχ παναγιτσα μου!!!λες να μας περιμενει κ συνεχεια?εγω ο μονος τροπος να ξεκουραστω ειναι να παρω εναν υπνακο πανω στο πληκτρολογιο!

δεν εκλαιγε επι 1 1/2 μηνα παιδι μου! απλα εναν εκνευρισμο τον ειχε και εκανε και καπως ανησυχο υπνο. δηλαδη ξυπναγε και μεσα στη νυχτα για γλα (κατα τις 2.30 το πρωι):cool:

μην κοιμηθεις... θα εχεις προβλημα !!!!:lol:

αχ ενταξει ευτυχως!!!οχι τιποτα εγω 6 ξυπναω για δουλεια!δεν θα το αντεχα 1 μηνα!ειμαστε 3 κ ο κουκος στη δουλεια!εχει ενα δωματιακι πισω λες να παω εκει????δεν θα καταλαβουν οτι λειπω!!!!

αχ και εγω πειναω κ σκεφτομαι να παραγγειλω τιποτα!

Διαφημίσεις

εγω θα χτυπησω κανενα κρουασαν από το περιπτερο ετσι οπως παει!

κοιτα μην βαρυνεις από το φαγητο και νυσταζεις χειροτερα! παρε και ενα χυμο πορτοκαλι! βοηθαει να κρατηθεις σε εγρηγορση!

Καλημέραααααα!!!!!

έτσι να μαζευόμαστε σιγά σιγά εεεε?????????

η Βαλέρια ακόμα κοιμάται! άργησα κι εγώ να σηκωθώ....

διαβάζω ένα πολύ ωραίο βιβλίο και με πήρε 2 η ώρα για να το αφήσω με βαριά καρδιά! προχθές το ξεκίνησα και σήμερα θα το τελειώσω μου φαίνεται!!!

ωραία περάσατε διαβάζω ε??? μπράβο!

εμείς πολύ ήσυχα....ας όψεται η παλιοίωση που δε μπορούσαμε ούτε μια βόλτα να βούμε....τεσπα! όλα καλά!!!

η μικρή γέμισε δώρα....τόσο που θεώρησα υπερβολή ένα παιδάκι να έχει τόοοοσα πολλά παιχνίδια και της έκρυψα μερικά...θα της τα εμφανίζω σιγά σιγά...

Τατιανάκι κι εγώ δόντια πιστεύω οτι είναι....πωπω έχει ήδη 16 δόντια η Ραφελίτσα?????????? φτου φτου!!!

εμείς τα 8 μπροστινά και 2-3 τραπεζίτες....δε μπορώ να δω καλά!

εν τω μεταξύ σκέφτομαι συνεχώς το πότε να κάνουμε 2ο παιδάκι και προβληματίζομαι....ήθελα απο άνοιξη να βάζαμε μπροστά αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται....

δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ βοήθεια και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνδιάσω εγκυμοσύνη με ένα μωρό που θέλει ακόμα αγκαλιές, σήκωμα για άλλαγμα,κλπ...είναι και ο αποθηλασμός στη μέση....μπέρδεμα...

και έχω και τα νεύρα μου γιατί χάθηκαν οι πάνες που είχα παραγγείλει απο άμαζον!!! θα μου επιστρέψουν τα λεφτά αλλά βλακεία...πλέον δε στέλνουν Ελλάδα πάνες για να παρήγγελνα κι άλλες....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι καλημερα!!!!και εγω απο τα παιχνιδια αυτα που δεν την εντυπωσιασαν ιδιαιτερα τα εκρυψα για να την εντυπωσιασω αργοτερα!

12 δοντακια εχουμε σοφακι οι δευτεροι τραπεζιτες βγαινουν συνηθως γυρω στα 2 οποτε δεν τους υπολογιζω....βλακεια αυτο με τις πανες!παντως εγω παιρνω συνεχεια baby dry πολλα πακετα απο γνωστο σουπερμαρκετ που βαζει τα 2 πακετα μειον 15 ευρω αρα 18+18=36-15=21 ευρω 2 πακετα 10.5 το 1!καλα μην πειτε τιποτα μετα το ξενυχτι μου κανω κ υπολογισμους!!!!

παντως για το δευτερο εχεις δικιο και εγω ιδανικα θα ηθελα να περασουν 1-2 χρονια ακομα να βγαλουμε πανες να μην θελει τοσες αγκαλιες σηκωμα κλπ δεν μπορω ρε κοριτσια ειναι κ γεματουλα κ μου εχει βγει η μεση....βεβαια και 2 κιλα λιγοτερη να ηταν παλι δεν παλευεται χωρις βοηθεια...θελει πολλη θεληση κ εγω αυτο το διαστημα δεν το εχω...επισης να σας πω κ πραγματικα αισθανομαι οτι δεν την εχω χορτασει ακομα κ με μια δευτερη εγκυμοσυνη λιγο θα την παραμερισω κ δεν το θελω!!!

μαρακι κ εγω θελω κρουασαν ΤΩΡΑ!!!!

σοφακι καλημερα!!!!και εγω απο τα παιχνιδια αυτα που δεν την εντυπωσιασαν ιδιαιτερα τα εκρυψα για να την εντυπωσιασω αργοτερα!

12 δοντακια εχουμε σοφακι οι δευτεροι τραπεζιτες βγαινουν συνηθως γυρω στα 2 οποτε δεν τους υπολογιζω....βλακεια αυτο με τις πανες!παντως εγω παιρνω συνεχεια baby dry πολλα πακετα απο γνωστο σουπερμαρκετ που βαζει τα 2 πακετα μειον 15 ευρω αρα 18+18=36-15=21 ευρω 2 πακετα 10.5 το 1!καλα μην πειτε τιποτα μετα το ξενυχτι μου κανω κ υπολογισμους!!!!

παντως για το δευτερο εχεις δικιο και εγω ιδανικα θα ηθελα να περασουν 1-2 χρονια ακομα να βγαλουμε πανες να μην θελει τοσες αγκαλιες σηκωμα κλπ δεν μπορω ρε κοριτσια ειναι κ γεματουλα κ μου εχει βγει η μεση....βεβαια και 2 κιλα λιγοτερη να ηταν παλι δεν παλευεται χωρις βοηθεια...θελει πολλη θεληση κ εγω αυτο το διαστημα δεν το εχω...επισης να σας πω κ πραγματικα αισθανομαι οτι δεν την εχω χορτασει ακομα κ με μια δευτερη εγκυμοσυνη λιγο θα την παραμερισω κ δεν το θελω!!!

μαρακι κ εγω θελω κρουασαν ΤΩΡΑ!!!!

εγώ τις πάνες που είχα παραγγείλει τις είχε 9,5 λίρες τα 2 μεγάλα πακέτα γιαυτό εσκασα!!!

εγώ για το 2ο θα το ήθελα απο τώρα αλλά βλέπω οτι είναι δύσκολο χωρίς καθόλου βοήθεια οπότε μάλλον θα πάει για του χρόνου...

άσε μη λες για βάρος γιατί με την παλιοίωση αδυνάτισε το κορίτσι μου....8 μέρες θήλαζε μόνο...στερεα τροφή τίποτα....μπορεί να είναι και λιγότερο απο 9 κιλά πλεόν....:-(

ωπ πάω γιατί ξύπνησε η υπναρού μου!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω παλι θελω 2ο μωρο τωρα (!!!!!!!!) χωρις να εχω καλοσκεφτει όλα αυτα που λετε. μαλλον θα ειναι πολύ δυσκολα αλλα σκεφτομαι ότι ειμαι ήδη 34,5 ετων, ότι η μαμα μου ειναι 70 (!!! αρα για ποσο καιρο μπορει να μου κραταει παιδια;) και οτι ο Κωνσταντινος μου εχει πολύ αναγκη για παρεα! αρα ποια ειναι η λυση; αδερφακι. σκεφτομαι οτι ειναι καλυτερα να ζοριστω τωρα και με τα 2 παρα να επαναπαυθω και μετα να το σκεφτομαι να ξαναμπω στη διαδικασια μεγαλωματος κλπ κλπ κλπ.

καλως το συμπεθερακι μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...