Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια............

litpot μενω Ηρακλειο Κρητης.

Ο παιδιατρος σου κανει λαθος,ισα ισα,οσο πιο μικρα ειναι, τοσο καλυτερα αποτελεσματα εχει η ομοιοπαθητικη.

Η δικια μου η παιδιατρος λεει οτι δεν κανουν τιποτα αλλα εμεις αντιμετωπισαμε βρογχιτιδα ,βηχα, αμυγδαλιτιδα,δυσκοιλιοτητα,επιπεφυκιτιδα,μπουκωματα,βραχνη φωνη μονο με ομοιοπαθητικη.

Κανουμε κανονικα ολα τα εμβολια,γιατι κι εγω φοβιτσιαρα ειμαι μη νομιζεις.............

Διαβασε στο parents στο Διατροφη και συνταγες μετα υγιεινη διατροφη ΄΄κανει καμια ομοιοπαθητικη ΄΄

line_flow1_beg_39_time_1199422800_text_e720e6eff5e6eff5ede120eceff520e5e9ede1e9.gifline_flow_blue_beg_40_time_1256097600_text_ef20f0e1f3e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

θα τρελαθω, θα πηδηχτω από το παραθυρο!!!!!!!!!!

πριν ενα μηνα αλλαξα δισκο στο αυτοκινητο, τον οποίον δισκο είχα αλλαξει επισης εναν χρονο πριν και από εχθες το αυτοκινητο "πατιναρει" ΠΑΛΙ!!!!!!!!!! αυριο θα ερχομασταν Αθηνα και το αυτοκινητο ειναι στο συνεργειο αυτη τη στιγμη!

δεν την παλευω!!!!!!!!!!!!!!

θα τρελαθω, θα πηδηχτω από το παραθυρο!!!!!!!!!!

πριν ενα μηνα αλλαξα δισκο στο αυτοκινητο, τον οποίον δισκο είχα αλλαξει επισης εναν χρονο πριν και από εχθες το αυτοκινητο "πατιναρει" ΠΑΛΙ!!!!!!!!!! αυριο θα ερχομασταν Αθηνα και το αυτοκινητο ειναι στο συνεργειο αυτη τη στιγμη!

δεν την παλευω!!!!!!!!!!!!!!

re kopelia mipos na allaxeis isnergei? mipo sligo apateonas o sinergiatzis kai den sou evale kainourgio?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλησπέρα!!!

επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο για να μπω...

η Βαλέρια είναι καλύτερα...δεν έχει πυρετό πλέον...βέβαια έχει βήχα και μπουκώνει και η μυτούλα της αλλά τουλάχιστον τη βλέπω ζωηρή οπότε οκ!

εγώ είμαι ψιλοχάλια....βήχα τρελό και μιλάω σαν νταλικέρης!

τα ίδια και ο αντρούλης μου!!!

μια χαρά!!!:rolleyes:

τεσπά....περαστικά είναι αυτά!

η Βαλέρια έχει μάλλον το σύνδρομο της Στρουμφίτας! τα βλέπει όλα μπλε!!! χαχαχαχαχα!!!

για οτιδήποτε κι αν τη ρωτήσεις: π.χ. "τι χρώμα είναι το σκυλάκι?", απαντάει : "μπλιε!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!:D:D:D

επίσης το παιδί μου μιλάει βλαχοgreeklish!!!

εγώ είμαι η μαμί και ο μπαμπάς της ο μπαμπή!!! εκ του mummy-daddy!

χαχαχαχαχα!!!

Βουλίτσα welcome back!!!!

άντε να σε βλέπουμε πιο συχνά τώρα εεε??????

Συμπεθεράκι ελπίζω να λύθηκε το θεματάκι με το αμάξι και αύριο με το καλό να φύγετε για Αθήνα!

Μαριάννα Μαρούσι μένετε τώρα που είστε Αθήνα? βρε μήπως θες τα κουπόνια για τον παιδότοπο που έλεγα????? Μαρούσι είναι!

Μαρικάκι δε θυμάμαι αν σε έχω καλωσορίσει οπότε....καλωσήρθες!!!!

με τον καινούριο χρόνο, θα πάω κι εγώ τη μικρή σε ομοιοπαθητικό στάνταρ!!!

δεν τα παω αθόλου καλά με τα φάρμακα και μου τη δίνει που αναγκάζομαι να της δίνω!!!

Λιτσάκι ελπίζω να γίνει το συντομότερο καλά ο Αντρίκος!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!Να εισται παντα γεροι κ ευτυχισμενοι με τις οικογενειες σας!!Να χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας!!

Εμεις πηγαμε Σερρες κ γυρισαμε την Τριτη,καλα περασαμε αν εξαιρεσουμε την ιωσουλα της μικρης που αποκτησαμε εκει απο ενα αλλο παιδακι!Μυξουλες και λιγο βηχαλακι μονο μιση ωριτσα το βραδυ οταν την παιρνει ο υπνος!

Περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα,,περαστικα και στις μανουλες που κολλησανε...μαλλον ο χειμωνας ολος θα μας παει ετσι,,εγω πρωτη φορα αρρωσταινω τοσο πολυ!!

Ευμορφουλα,ολα καλα ειδες?Ευχομαι να περασει τελειως και να μην χρειαστει τπτ ο κουκλος σου!!

Ελευθερια χρονια πολλα να χερεσαι το παιδακι σου,,να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!

Σοφια περαστικα στην Βαλερια,,,στην στρουμφιτα σου την κουκλα!Το καρεκλακι που σκεφτεσαι να παρεις το εχω εγω,της το πηραμε ταν χρονισε,,,μιλαμε ειναι το μοναδικο που ασχολειται,ειναι φοβερο,,,60 ευρουλακια!!!Εγω λεω να της παρω μια κουζινα,,,ολη μερα με τις κατσαρολες κτλ ειναι,,,εχω βαλει στ ματι και ενα σπιτακι αυτα που ειναι για κηπους,η μικρη πρπσ[αθει να βρει τον χωρο της οπως καταλαβαινω και χωνεται ολο σε περιεργα μερη,ντουλαπες,ντοουλαπια,πισω απο κουρτινες,κατω απο το καρεκλακι φαγητου,,εκει της βαζω και ενα σεντονι απ επανω και καθεται μιση ωρα και παραπανω,,,αλλα ειναι πολυ ακριβα μωρε,,νομιζω ομως θα χαρει πολυ!!

Βπυλιτσα οντως χαθηκες!Τι κανει το αρειανακι σου>?Καλοριζικο και το σπιτακι σας,,,να το γεμησετε με πολλα παιδακια,,,,,:):)

Λιτσακι περαστικα και σε εσας,περαστικα στον πασακο σου!!

Μαρια να του το ξαναπας στον ιδιο το αυτοκινητο,,δεν στεκει να ξαναχαλασε,κατι δεν εκανε σωστα...μετα αλλαξε συνεργιο μια και καλη!!Χρονια πολλα φιλη μου!!

Χρονια πολλα και στο Μαρακι,,τελικα δεν κανονηστηκε η συναντηση στην αθηνα??Φιλακια στον Νικολη μας!!!

Μαρικακι καλωσηρθες,,ουτε εγω σε θυμαμαι!!Ενα παιδακι εχεις?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αλό!!!

καλέ που είστε όλες???????

Λιάκι μου τι κάνεις?

περαστικά στη μικρούλα σου!!!

αχ πολυ χάρηκα που λες οτι η καρεκλίτσα είναι καλή!!!

Λοιπόν σου έχω λύση για να μην ξοδεύεσαι!

Αντί να πάρεις της μικρής σπιτάκι κήπου, στα τζάμπο έχει ωραιότατη σκηνή-σπιτάκι με 10 ευρώ!!! πήρα εγώ της Βαλέριας και την έχει καταευχαριστηθεί!!!

της έχω βάλει μέσα και την κουζίνα και τα κατσαρολικά που της πήρε η αδερφή μου, έχει βάλει και τα μωρά της μέσα και τους μαγειρεύει και τα ταίζει!!!

το σχέδιο είναι σπιτάκι με στέγη και στη στέγη πάνω έχει 2 παράθυρα στο πλάι τα οποία είναι ανοιχτά για να μη σκάνε εκεί μέσα τα μικρούλια!

εντάξει βέβαια πλαστικό ύφασμα είναι αλλά τη δουλειά του την κάνει!

καποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου στα τζάμπο κανονικό σπιτάκι πλαστικό με πορτούλα,κλπ, αν θυμάμαι καλά 99 ευρώ το είχε αλλά μετά δεν το ξαναείδα!!! μάλλον είναι φθηνό συγκριτικά με άλλα που κυλοφορούν και έγινε ανάρπαστο!!!

ουφ πρέπει να βγω να πάρω κάτι δωράκια αλλά με την παλιοίωση δεν το βλέπω....να δω τι θα κάνω...

και σούπερ μάρκετ θέλω....

καλά κρασιά!!!

θα έρθουν την Πρωτοχρονιά για τη γιορτή της μικρής και πρέπει να έχω μαγειρέψει τίποτα!!!

θα στείλω τον αντρούλη να κουβαλάει πάλι!!!

πάω να φάω γλυκό του κουταλιού βερύκοκο!!!!

Φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλη χρονιαααα!!!! Ας ειναι καλυτερη απο περσι και με λιγοτερα αρρωστα μωρακια! Ωχχχ εγω κανω ποδαρικο στο καφε; Η γκαντεμω με τα αρρωστιαρικα;;; Που βεβαια εδω και τεσσερις μερες περιπου και οι δυο ειναι καλα παρα το κρυο που τις βγαζουμε...ελπιζω αυριο να μου ειναι ακομα καλα γιατι πηγαμε το απογευμα στο αλλου και ειχε ψωφο!!! Οχι δε μενω μαρουσι, μενιδι ειμαστε...κι απο βολτες αλλο τιποτα! Να φανταστειτε δεν εχουμε αντοχη να βγουμε βραδυ οι δυο μας μονο χθες πηγαμε νεα ερυθραια σε ενα ροκ μπαρακι με τους κουμπαρους μας!. Η αννουλα μας εχει ακομα δυο δοντακια σκασμενα φαινονται λιγακι και εχει αρχισει να προσπαθει να λεει λεξεις αλλα με πολυ αστειο τροπο. Λεει τελλλλ που σημαινει τελος και κιαλλ που σημαινει κι αλλο. Οταν πειναει σε παιρνει απ το χερι κ σε παει στη κουζινα!!!

1884569v3u4js8dol.gif

Χρόνια πολλά!!!! Καλή χρονιά!!!!

Το 2011 να φέρει σε όλους υγεία, χαρά και οτι ξέχασαν να μας φέρουν τα προηγούμενα χρόνια!!!

Και για όσες το επιθυμούν σποράκια στις κοιλίτσες!!!!;)

Φιλιάαααα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Καλη Χρονια!!!!Να ειμαστε ολες καλα τα μωρακια μας οι συζυγοι και οοοοοοολος ο κοσμος!Να εχουμε την υγεια μας και ολα τα αλλα που επιθυμουμε θα ερθουνε!!!Τι μου κανετε???χαθηκα γιατι ειχα αδεια και ημουν με την ταλιμπανιτσα σπιτι και βόλτες για να περασει η ωρα!πωπω το σπιτι δεν παλευεται!!!

σημερα ειμαι εντελως αυπνη....εχω κοιμηθει μονο 1 ωρα κ ηρθα δουλεια!ηταν ξυπνια απο 12.30 μεχρι 5.30 το πρωι....δεν ξερω τι ειχε,ξυπνησε της εδωσα πιπιλα κ μετα δεν κοιμοταν κ μουρμουραγε...ηθελε αγκαλια μολις την αφηνες στο κρεββατι εκλαιγε...εκανα τα παντα την πηρα στο κρεββατι,αγκαλιτσα την νανουρισα της εδωσα γαλα την καναμε βολτες τιποτα αυτη στο τελος της δωσαμε ντεπον κ κοιμηθηκε!δεν ξερω αν ηταν τα δοντια της γενικα ποτε δεν μου εκανε τετοια ξυπνηματα,να πειναει δεν πειναει δεν ξερω τι να πω...εγω απλα λεω οτι κατι την ενοχλησε ξυπνησε μετα με ειδε που πηγα να της δωσω πιπιλα κ μετα της εφυγε ο υπνος...ε στο τελος μετα απο 5 ωρες αποκαμωμενη κοιμηθηκε πια...εγω σερνομαι νομιζω θα πεσω κατω!ποναει το κεφαλι μου το σωμα μου χαλια ειμαι κ πρεπει να κατσω κ μεχρι τις 3....

παραμονη ωραια περασαμε τιποτα ιδιαιτερο η μικρη κοιμοταν απο τις 9 ηρθαν οι γονεις μου φαγαμε αλλαξαμε το χρονο κ μετα νανακια!ξεκουραστα ηταν....της εδωσα κ φιλακι στον υπνο της καμια μερα θα το παθω το λουμπαγκο απο το σκυψιμο!αντε οταν εχετε χρονο γραψτε κανενα νεο!φιλια!εδω θα ειμαι θα σας παρακολουθω...δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψω σημερα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα κ απο μενα...εμεις ηρθαμε τα ξημερωματα 6 με το καραβι και μεχρι να ξανακοιμηθουν οι μικρες πηγε η ωρα 7 και...καταφερα μετα μιαμιση ωρα μονο να κοιμηθω κ ηρθα δουλεια σχεδον υπνοβατωντας!!!! κουτουλαω!

Ελευθερια χρονια πολλα στο Μανο σου, δε θυμαμαι αν στα εχω γραψει αλλα δεν εμπαινα κ πολυ με το τηλεφωνο 10 μερες τωρα! ΑΝΤΕ καλη χρονια σε ολες και να τα λεμε τωρα πιο συχνα που επιστρεφουμε στη καθημερινοτητα (δυστυχως)!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

καλή χρονια να εχουμε μανουλες με υγεια και ευτυχια στις οικογενειες μας! μακαρι το 11 να μας δωσει ότι μας στερησε το 10 και ακόμα περισσοτερα! να ειμαστε όλες καλα να καμαρωνουμε τα αγγελουδια μας και για οσες από εμας το επιθυμουμε να αποκτησουμε και το 2ο παιδακι μας!

ελπίζω όλες να περασατε όμορφα φιλεναδες μου! εμεις ανεβηκαμε Αθηνα αλλά δεν εκανα καμια αποπειρα να κανονισω συναντηση με τις Αθηναιες μας γιατι ότι ραντεβου και να εκλεινα θα πηγαινε στραφι :( όλοι μας οι συγγενεις ειναι αθηνα και δυστυχως οι υποχρεωσεις πολλές! ευελπιστω όμως καποια στιγμη που ο καιρος θα φτιαξει (προς την ανοιξη δηλαδη) να πεισω τον αντρα μου να παρει και καμια μερα επιπλεον αδεια και να κανονισω συναντηση ΜΟΝΟ με εσας!

εμεις όμορφα περασαμε, οικογενειακα, πηγαμε και τον μικρουλι κατι βολτιτσες όχι όμως τιποτα το ιδιαιτερο γιατι όποτε βγαιναμε εξω κοιμοταν:tongue:! πηγα και ερμου, ψωνισα πραγματακια, πηραμε και δωρα για τους αγαπημενους, όλα καλα. ο μικρος μου καθε μερα γινεται και καλυτερος και όλο πιο μαμακιας! τι θα κανω με την περιπτωση του δεν ξερω! τωρα που καταλαβαινει με σφιγγει στην αγκαλια του και γινεται μπλε-λουλακι από το κλαμα μολις τον παρουν μακρια μου :roll: ο υπνος του εχει ψιλοστρωσει κι μακαρι να συνεχιστει ετσι γιατι και εγω ξεκουραζομαι. παντως σκεφτομουν ότι για να φτιαξει ο δικος μας ο υπνος καποιου αλλου μωρου από το φορουμ ο υπνος θα χαλασε και να τα αποτελεσματα: :tongue:

Καλημερα!!!!Καλη Χρονια!!!!Να ειμαστε ολες καλα τα μωρακια μας οι συζυγοι και οοοοοοολος ο κοσμος!Να εχουμε την υγεια μας και ολα τα αλλα που επιθυμουμε θα ερθουνε!!!Τι μου κανετε???χαθηκα γιατι ειχα αδεια και ημουν με την ταλιμπανιτσα σπιτι και βόλτες για να περασει η ωρα!πωπω το σπιτι δεν παλευεται!!!

σημερα ειμαι εντελως αυπνη....εχω κοιμηθει μονο 1 ωρα κ ηρθα δουλεια!ηταν ξυπνια απο 12.30 μεχρι 5.30 το πρωι....δεν ξερω τι ειχε,ξυπνησε της εδωσα πιπιλα κ μετα δεν κοιμοταν κ μουρμουραγε...ηθελε αγκαλια μολις την αφηνες στο κρεββατι εκλαιγε...εκανα τα παντα την πηρα στο κρεββατι,αγκαλιτσα την νανουρισα της εδωσα γαλα την καναμε βολτες τιποτα αυτη στο τελος της δωσαμε ντεπον κ κοιμηθηκε!δεν ξερω αν ηταν τα δοντια της γενικα ποτε δεν μου εκανε τετοια ξυπνηματα,να πειναει δεν πειναει δεν ξερω τι να πω...εγω απλα λεω οτι κατι την ενοχλησε ξυπνησε μετα με ειδε που πηγα να της δωσω πιπιλα κ μετα της εφυγε ο υπνος...ε στο τελος μετα απο 5 ωρες αποκαμωμενη κοιμηθηκε πια...εγω σερνομαι νομιζω θα πεσω κατω!ποναει το κεφαλι μου το σωμα μου χαλια ειμαι κ πρεπει να κατσω κ μεχρι τις 3....

παραμονη ωραια περασαμε τιποτα ιδιαιτερο η μικρη κοιμοταν απο τις 9 ηρθαν οι γονεις μου φαγαμε αλλαξαμε το χρονο κ μετα νανακια!ξεκουραστα ηταν....της εδωσα κ φιλακι στον υπνο της καμια μερα θα το παθω το λουμπαγκο απο το σκυψιμο!αντε οταν εχετε χρονο γραψτε κανενα νεο!φιλια!εδω θα ειμαι θα σας παρακολουθω...δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψω σημερα!

κουραγιο Τατι μου! δοντια ειναι στανταρντ! το εχω ζησει το σκηνικό και το ξερω. αν την ελεγξες για πυρετο, πονο στην κοιλιτσα, βρεγμενη πανα και δεν επαιζε τιποτα από αυτα ειναι ΔΟΝΤΙΑ! ειμαι σχεδον βεβαιη οτι απόψε θα κοιμηθειτε σαν πουλακια! ενα 24ωρο κρατανε αυτες οι "κρισεις" οταν και ο δικος μου το παθαινει την επομενη του εχει σκασει το δοντακι , για ψαξε το στοματακι της να δεις!

καλημερα κ απο μενα...εμεις ηρθαμε τα ξημερωματα 6 με το καραβι και μεχρι να ξανακοιμηθουν οι μικρες πηγε η ωρα 7 και...καταφερα μετα μιαμιση ωρα μονο να κοιμηθω κ ηρθα δουλεια σχεδον υπνοβατωντας!!!! κουτουλαω!

Ελευθερια χρονια πολλα στο Μανο σου, δε θυμαμαι αν στα εχω γραψει αλλα δεν εμπαινα κ πολυ με το τηλεφωνο 10 μερες τωρα! ΑΝΤΕ καλη χρονια σε ολες και να τα λεμε τωρα πιο συχνα που επιστρεφουμε στη καθημερινοτητα (δυστυχως)!

καλημερα ταλαιπωρακι και σε εσενα! πως περαστε ολα καλα;:P

καλημερα μαριαννα!κουτουλας και εσυ ε?εγω ουτε ξερω πως οδηγησα κ εφτασα μεχρι εδω!τα χερια μου τρεμουν απο το ξενυχτι....ασε γερασα!

1723873oyexpntuts.gif

Η τατι σωφερινα!:tongue::tongue::tongue::tongue: :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...