Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και Χρονια πολλα και απο εμας! Υγεια στα μπεμπακια σας και στις οικογενειες σας κοριτσια!!!

Εμεις μια απο τα ιδια με την Βαλέρια τα Χριστουγεννα , ξεκινησε το Σαββατο με μυξες, βηχας και φτερνισμα και ενα 38αρι και συνεχισαμε ετσι την Κυριακη , χειροτερα χθες και σημερα συνεχιζουμε. Το μεσημερι περιμενω τον γιατρο γιατι κραταει το αυτι του και φοβαμαι για ωτιτιδα. Το κακο ειναι οτι δεν πινει με τιποτα το ντεπον(και ολα τ αυπολοιπα) μου το κανει φτου και το βγαζει , χθες του το εδωσα με χιλια ζορια και κοντεψε να κανει εμετο , εκλαιγε και προσπαθουσε νακανει εμετο αν εινια δυνατον. Ββεβαια η επομενη επεσε υποθετο γιατι ειχε 38.5 εκλαψε αλλα εκεινη την στιγμη και στο τεταρατο ειχε ηδη πεσει βεβαια μετα απο λιγο καναμε και κ..α μας αλλα ειχε ηδη δρασει.Αληθεια μετα απο ολα αυτα σιγουρα θα ασχοληθω να μαθω περισσοτερα για την ομοιοπαθητικη, ευχαριστουμε Μαριζακι που μας το θυμησες!!

Και παλι περαστικα σε ολα τα μωρακια που ειναι αρρωστα....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα!!!

ωχ Λιτσάκι αρρώστησε και ο Αντρίκος???

η Βαλέρια χθες έκανε εμετό απο τον πολύ βήχα αλλά τελικά καλό της έκανε γιατί έβγαλε και φλεματάκια και ανακουφίστηκε...τα 39άρια πυρετός ευτυχώς σταμάτησαν αλλά παραμένει ο βήχας....

και το καλυτερο??????? κολλήσαμε κι εγώ κι ο άντρας μου!!!

και η ανιψιά μου 20 μηνών κόλλησε οστρακιά!!! :shock:

αν είναι δυνατόν!!!

η παιδίατρος είπε οτι είναι σε έξαρση αυτές τις μέρες!

ναι αυγουστομανούλες είναι τα κορίτσια!

η Κλεό είναι Αθήνα και η Μανταλένα Κεφαλονιά αλλά τα φέρνει Αθήνα στην ίδια ομοιοπαθητικό με την Κλεό!

Συμπεθεράκι μου κουράγιο!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Με θυμάστε?

Χάθηκα αλλά είχα πάρα πολύ δουλειά και μετακόμιση στο δικό μας σπιτάκι(χωρίς άδεια δυστυχώς) και όπως καταλαβαίνετε λίγος χρόνος που μου έμενε, τον αφιέρωνα στα αντράκια μου και κυρίως στο μικρουλάκι μου!

Πιστεύω από εδώ και πέρα να τα λέμε ξανά.

Σας φιλώ προς το παρόν γιατί είμαι στη δουλειά και τρέχουμε................

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα,

περαστικα στα μικρουλια σας.

Εμεις ειμαστε καλα ,μονο κατι τσιμπλιτσες εχει η μικρη και κλεινει το ματακι της το πρωι και δεν μπορει να το ανοιξει.

Litpot και εμεις ετσι περιπου ξεκινησαμε ομοιοπαθητικη,απο την αρνηση της να πιει αντιβιωση και ντεπον.Μολις της το εδινα ηθελε να κανει εμετο και αν της το εδινα με το ζορι πνιγοτανε...............

line_flow1_beg_39_time_1199422800_text_e720e6eff5e6eff5ede120eceff520e5e9ede1e9.gifline_flow_blue_beg_40_time_1256097600_text_ef20f0e1f3e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σας!!! Δε διαβασα ολα τα νεα σας γιατι δε βολευει απ το τηλεφωνο αλλα καταλαβα πολλα μωρακια αρρωστα παλι! Εμας σχετικα καλα αν εξαιρεσουμε πως η αννουλα αποφασισε να βγαλει ολα τα δοντια αυτες τις μερες!!! Γκρινια και θελει ολο αγκαλια! Αλλα σε θεμα υγειας ψιλοστρωσανε μου φαινεται ηθελαν αερα παρνηθας τα πουλακια μου! Καμια φορα πιστευω πως η υγρασια της κρητης επιδεινωνει τη κατασταση οταν εχει να κανει με το αναπνευστικο ! Απο βολτες εχουμε κανει μερικες...ζαπειο, εθνικος κηπος, mall ,παιδοτοπος Κι αυριο μαλλον ολυμπιακο χωριο που ναι διπλα μας... Μακαρι να μη βρεχει!

Επεξεργάστηκαν by v & a
Προσθηκη υπολοιπου μηνυματος

Καλημερ ...σημερα γραφειο αναγκαστικα η αδεια μου κανονικα ξεκιναει την Παρασκευη και ειχα παρει την αιμοδοτικη που τελειωσε. Ο Ανδρεας μαυρα χαλια , ηρθε ο παιδιατρος , βρογχιτιδα και ωτιτιδα και στα 2 αυτια.........τΙ να σας λεω...Σημερα ηταν να τον στειλω παιδικο αλλα τελεικα θα τον κρατησει η γυναικα πουμου καθαριζεια(παλι καλα που εχω και αυτην!!!). Καλα εννοειται οτι ξεκινησαμε αντιβιωση για 10 μερες και θεω να πιστευω οτι ολα θ απανε καλα. Ειμαι αυπνη 3 βραδια και σημερα το πρωι οταν ερχομουν γραφειο ηταν η πρωτη φορα που αισθανομουν οτι κρατουσα τα ματια μου με τα χιλια ζορια ανοιχτα.

αυτα τα καταπληκτικα μας νεα...θελαν απιστευω οτι δεν θα εχει δουλεια γιατι ειμαι..

Καλημέρα!!!

ωχ Λιτσάκι αρρώστησε και ο Αντρίκος???

η Βαλέρια χθες έκανε εμετό απο τον πολύ βήχα αλλά τελικά καλό της έκανε γιατί έβγαλε και φλεματάκια και ανακουφίστηκε...τα 39άρια πυρετός ευτυχώς σταμάτησαν αλλά παραμένει ο βήχας....

και το καλυτερο??????? κολλήσαμε κι εγώ κι ο άντρας μου!!!

και η ανιψιά μου 20 μηνών κόλλησε οστρακιά!!! :shock:

αν είναι δυνατόν!!!

η παιδίατρος είπε οτι είναι σε έξαρση αυτές τις μέρες!

ναι αυγουστομανούλες είναι τα κορίτσια!

η Κλεό είναι Αθήνα και η Μανταλένα Κεφαλονιά αλλά τα φέρνει Αθήνα στην ίδια ομοιοπαθητικό με την Κλεό!

Συμπεθεράκι μου κουράγιο!!!!

Οστρακια???? ακομα κυκλοφορουν αυτα??εχω να ακουσω για παιδικη αρρωστια ...ουουο

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Με θυμάστε?

Χάθηκα αλλά είχα πάρα πολύ δουλειά και μετακόμιση στο δικό μας σπιτάκι(χωρίς άδεια δυστυχώς) και όπως καταλαβαίνετε λίγος χρόνος που μου έμενε, τον αφιέρωνα στα αντράκια μου και κυρίως στο μικρουλάκι μου!

Πιστεύω από εδώ και πέρα να τα λέμε ξανά.

Σας φιλώ προς το παρόν γιατί είμαι στη δουλειά και τρέχουμε................

Καλως την που εισαι εσυ χαμενη καλε?? Καλοριζικο το νεο σπιτι κοριτσι!!

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα,

περαστικα στα μικρουλια σας.

Εμεις ειμαστε καλα ,μονο κατι τσιμπλιτσες εχει η μικρη και κλεινει το ματακι της το πρωι και δεν μπορει να το ανοιξει.

Litpot και εμεις ετσι περιπου ξεκινησαμε ομοιοπαθητικη,απο την αρνηση της να πιει αντιβιωση και ντεπον.Μολις της το εδινα ηθελε να κανει εμετο και αν της το εδινα με το ζορι πνιγοτανε...............

Α σε ωραιο σταδιο ημαστε κι εμεις λοιπον. Συζητησα χθες με τον παιδιατρο μας οσον αφορα την ομοιοπαθητικη και μου ειπε οτι σε τοσο μικρη ηλικια οσο ειναι ο Ανδρεας και με αυτες τις ιωσεις πυ παιρναμε απο την εμπειρια του εχει δει οτι δεν βοηθαει η ομοιοπαθητικη , σε χρονιες περιπτωσεις με βρογχιτιτιδες, ωτιτιδες και τετοια ναι εχει δει καταπληκτικα αποταλεσματα.

Πρεπει να βρω καποιον και να τον επισκεφτω ομως γιατι εχουμε καταληξει στ αυποθετα τωρα...μας εδωσε και το Algofreν ο γιατρος που εχει και λιγοτερα ml αλλα ...το αποτελεσμα ιδιο δεν ανοιγει το στομα με τιποτα

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Χρόνια Πολλά και καλά! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας και καθεμιά ό,τι επιθυμεί για το νέο έτος να το δει να πραγματοποιείται!

Περαστικά και στα μωράκια μας που είναι αρρωστούλικα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!

περαστικα βρε Λιτσακι στο μωρο σου, τι να πω.... πολύ εχει ταλαιπωρηθεί ο Αντρικος μωρε :-(. όλες τις ιωσεις εχει περασει πια... από τον παιδικο λες ή τον πας και σε παιδοτοπους και τετοια; οπως και να εχει ευχομαι το 2011 να ειναι πολύ καλυτερα τα πραγματα.

Σοφακι μου η Βαλερια μας πώς ειναι; αν βρεις χρονο πες μας οκ?

Βουλιτσα μου καλως ηρθες και παλι :)

να σου πω, επειδη ηξερα για το σπιτι το φανταστηκα οτι θα εχεις τρεχαματα με τις μετακομισεις και τα συναφη οπότε δεν ανησυχησα!

Ελευθερια μου χρονια πολλά να χαιρεσαι το Μανωλάκι σου!οι υπόλοιπες ειστε όλες καλά;

καλημερα!

περαστικα βρε Λιτσακι στο μωρο σου, τι να πω.... πολύ εχει ταλαιπωρηθεί ο Αντρικος μωρε :-(. όλες τις ιωσεις εχει περασει πια... από τον παιδικο λες ή τον πας και σε παιδοτοπους και τετοια; οπως και να εχει ευχομαι το 2011 να ειναι πολύ καλυτερα τα πραγματα.

Σοφακι μου η Βαλερια μας πώς ειναι; αν βρεις χρονο πες μας οκ?

Μαρακι απο τον παιδικο τα κολλαμε , δεν παμε σε παιδοτοπους μια φορα μονο σε εναν ανοιχτο. Μονο που αυτην την φορα κολλησε απο μενα και του γυρισανε σε ολα αυτα. Μεχρισ στιγμης οτι περναγε ηταν στο ποδι αλλα τωρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...