Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα καλημερα καλημερα!!!!!

ΣΟφακι ερχεστε Αθηνα ε? Σε ποια περιοχη μενει ο παππους σας καλε?

Μαρακι οσο για τις μασκες που λες αμεσως ολοι οι γιατροι προκειμενουνα μην σου δωσουν συροπια σου λεει μασκα , δεν μπορεις να αφηνεις το παιδι να βηχει ετσι.

Εχουμε κανει τοση μασκα.......το θεμα ειναι οτι απο ολες αυτες τις μασκες πολλα παιδακια πλεον αποκτουν ασθμα.....και αυτο ειναι που θελω να προλαβω και αρχισα να λεω για τον ομοιοπαθητικο γιατρο.Στον μπαμπα μας δεν εχω πει τιποτα γιατι νομιζω οτι δεν θα συμφωνισει .ΣΤΙς 10 Γεναρη εχουμε εμβολιο επομενως να το συζητησω με τον γιατρο. Απο οτι διαβασα πολλες κοπελες εχουν τον παιδιατρο τους κανει την διαγνωση και την θεραπεια την παιρνουν απο τον ομοιοπαθητικο παιδιατρο....θα δειξει τι να πω.Απλα με ολες αυτες τις απανωτες ιωσεις του Ανδρεα ( και κατεπεκταση και τις δικες μας) εχει αρχισει κατι να με πιανει(ενω οι γυρω μας γονεις λενε ελα πρωτος χειμωνας ειναι στον παιδικο φυσιολογικο ειναι ).

Εμεις ημαστε καλα(μεχρι ποτε?αγνωστο) αλλα γενικα δεν εχει κατι και στον παιδικο να κυκλοφορει επομενως....το εμβολιο της γριπης θα αρχισει να πιανει τον Γεναρη επομενως εν ανανομη.

Μαρακι ξεκινησες αδεια ε??? Αντε κοριτσακι καλη ξεκουραση και πολλες πολλες βολτες με τον γιοκα σου. Αν δεν ηταν παραμονη αυριο που θα φερω τον Ανδρεα θα οσυ ελεγα να ερχοσασταν εσω να πηγαιναμε σε κανενα παιδοτοπο για καφε αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις δουλειες.

και ξανα ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα σας!

κατ'αρχην Σοφακι μου περαστικα στο Βαλεριακι και γρηγορα! μακαρι να αναρρωσει ευκολα το μικρακι ετσι ωστε να μπορεσετε να περασετε και εσεις ομορφα στις γιορτες!

Λιτσακι και Μαρακι τι ομορφα παιχνιδια ειναι αυτα που ποσταρατε. εγω να σας πω την αληθεια μεχρι στιγμης του εχω παραγγειλει αυτα απο αμαζον και βλεπουμε

http://www.amazon.co.uk/LeapFrog-Groove-Animal-Sounds-Guitar/dp/B000NVL2BM/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1293090375&sr=8-4

http://www.amazon.co.uk/Worlds-Apart-18EC106-Pop-Tent/dp/B00361F3X4/ref=sr_1_cc_1?ie=UTF8&qid=1293090443&sr=1-1-catcorr

η αληθεια ειναι παντως οτι οποιοδηποτε παιχνιδι και να του εχω παρει το εχει στο φτυσιμο μετα από κανενα 10λεπτο γι αυτο αποφευγω και τα πολύ ακριβα.

κατα τα αλλα τι να πω... το καμαρι μου με εχει ξυπνια από τις 6.30 οριστικα ενω ξυπνησε και στις 3.00. ειμαι εξαντλημενη και του φωναζω συχνα πλεον. αυτο με γεμιζει με τυψεις αλλα πραγματικα εχουν σπασει τα νευρα μου. δεν εχω και καμια συμπαρασταση από τον Αρη ο οποιος κοιμαται καθε μεσημερι πλην της Τεταρτης που κοιμαμαι εγω. εχθες μαλιστα ενω κοιμηθηκα καμια ωριτσα (τεταρτη γαρ) ήρθε να με ξυπνησει γιατι ηθελε να παει για καφε!!!!!!!!!!!! τραγικο; εβαλα τις φωνες και την πληρωσε και ο μικρος ο οποιος ουρλιαζε γιατι ηθελε αγκαλιες κλπ. δεν ξερω ειλικρινα. κατι τον εχει τσιμπησει κανα διημερο και τον αντρα μου με τον οποιον προβλεπω να ειμαι σκοτωμενη χριστουγεννιατικα. καθε χρονο σε ολες τις γιορτες κατι γινεται να συγχιστω. τυχαιο; δε νομιζω :confused:

τεσπα σταματω την κλαψα, καλη ημερα να εχουμε!

Μαρακι καλημερα κοριτσακι

Μην συγχηζεσαι τετοιες μερες βρε!! Αγνοησε απλα......................

Οσο για τις φωνες κι εγω καποιες φορες φωναζω γιατι κι εμεις εχουμε αντοχες και καποια στιγμη....

Προχθες μιλαγαμε με τον Ομηρο εντονα αλλα δεν μαλωναμε , καναμε πλακα με εντονη συνομιλια ...ο Ανδρεας??ξαφνικα εκει μου μορμουραγε για παρτη του αρχισε να φωναζει και να μας κοιταει με ενα υφος....σα να ελεγε εεε σκαστε...πεθαναμε στο γελιο εκεινη την ωρα .Ολα τα καταλαβαινουν τα σκατουλακια μας

Μαρακι καλημερα κοριτσακι

Μην συγχηζεσαι τετοιες μερες βρε!! Αγνοησε απλα......................

Οσο για τις φωνες κι εγω καποιες φορες φωναζω γιατι κι εμεις εχουμε αντοχες και καποια στιγμη....

Προχθες μιλαγαμε με τον Ομηρο εντονα αλλα δεν μαλωναμε , καναμε πλακα με εντονη συνομιλια ...ο Ανδρεας??ξαφνικα εκει μου μορμουραγε για παρτη του αρχισε να φωναζει και να μας κοιταει με ενα υφος....σα να ελεγε εεε σκαστε...πεθαναμε στο γελιο εκεινη την ωρα .Ολα τα καταλαβαινουν τα σκατουλακια μας

ναι δυστυχως... ολα τα καταλαβαινουν... γι αυτο και στεναχωριεμαι...

Διαφημίσεις

Νομιζω πως ετσι οπως δεν εχει τιποτα ο Ανδρεας απο μενα ο δικος οσυ ειναι ακριβως το αντιθετο...μα ολοιδιος βρε παιδι μου!!! Τι χρωμα ματια εχετε??

τΟ καμαρακι οσυ κοπελια και ολοι οι αλλοι(μαζι και ο αντρας) ....

Νομιζω πως ετσι οπως δεν εχει τιποτα ο Ανδρεας απο μενα ο δικος οσυ ειναι ακριβως το αντιθετο...μα ολοιδιος βρε παιδι μου!!! Τι χρωμα ματια εχετε??

τΟ καμαρακι οσυ κοπελια και ολοι οι αλλοι(μαζι και ο αντρας) ....

τα ματακια του ειναι γκριζοπρασινα αλλα οταν φοραει μπλε ρουχα σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι μπλε.

ειμαι πολύ εκρηκτικη Λιτσακι! όταν με νευριασεις δεν μπορω να κοντρολαρω τον εαυτο μου. χ@στα σου λεω, παλιοχαρακτηρας...:|

τα ματακια του ειναι γκριζοπρασινα αλλα οταν φοραει μπλε ρουχα σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι μπλε.

ειμαι πολύ εκρηκτικη Λιτσακι! όταν με νευριασεις δεν μπορω να κοντρολαρω τον εαυτο μου. χ@στα σου λεω, παλιοχαρακτηρας...:|

πωπω τελεια θα ειναι.....οσο για το κοντρολ πρωτα θα σκεφτεσαι τον Κωνσταντινο και μετα...

Γειά σας κορίτσια. Να ευχηθώ περαστικά στο Βαλεριάκι και καλά Χριστούγεννα να έχετε Σοφάκι.

Όσο για τις μάσκες και εγώ δεν τις χωνεύω, μια φορά έχουμε κάνει αλλά της κουμπάρας μου ο μικρός που σας έλεγα που αρρωσταίνει συνέχεια και δεν έχει κάνει ποτέ μάσκες ε μάζεψε υγρό στον πνεύμονα, πνευμονία φυσικά και έμεινε 1 βδομάδα στο νοσοκομείο. Οι νοσοκομειακοί γιατροί είπαν πως μόνο οι μάσκες είναι αποτελεσματικές γιατί πηγαίνει το φάρμακο άμεσα στον πνεύμονα και αν έκανε μάσκες το παιδί θα είχε αποφύγει την ταλαιπωρία. Μάλιστα το υγρό δεν έχει περάσει, μπορεί να κάνει και 1-2 μήνες να φύγει.

Ωραία παιχνιδάκια κυκλοφορούν, αλλά ο μικρός θα ασχοληθεί με κάτι περισσότερο όταν παίξουμε μαζί. Βέβαια παίζει με κάποια παιχνίδια που του αρέσουν αλλά πιστεύω είναι μικρά ακόμη για παιχνίδια.

Εμείς του πήραμε την Φάρμα της Φίσερ Πράις. Αυτό εδώ είναι

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1166

Η μαμά μου του πήρε τον Μίκυ τον παραμυθά και η νονά του τον αυτοκινητόδρομο των Little People.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μακ μου όλες κάποια στιγμή νομίζω ξεφεύγουμε, κυρίως όταν είσαι όλη μέρα με το παιδί το οποίο είναι και άτακτο και ανυπάκουο ε δεν θες πολύ να ξεφύγεις. Μακάρι να μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά η ανθρώπινη φύση έχει αδυναμίες.

Με την φίλη σου τι έγινε αλήθεια και τον πρώην που ήθελε να την σκοτώσει?

Μαράκι τι κάνει το μπεμπέ Νικολί? Πολλά φιλάκια δως του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα....

ναι καλά καταλάβατε.....δε φύγαμε....

μαύρο βράδυ πέρασε η μικρούλα μου....βήχας, πυρετός, φλέματα...χάλια....

την πήγαμε στην παιδίατρο το πρωί, ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε θέμα με το κατώτερο αναπνευστικό, λαρυγγικός ο βήχας αλλά προληπτικά θα πάρει κάτι παλιοσταγόνες απόψε, μάσκες aerolin+flixotide για 10 μέρες και σταγόνες ζιρτέκ για 2 μέρες...τα νεύρα μου....δε μου αρέσει να παίρνει τόσα φάρμακα η μικρή...

μάλλον θα κοιτάξω κι εγώ την ομοιοπαθητική...

και τσαντίστηκα και με τη γραμματέα της παιδοδερματολόγου...την πήρε ο άντρας μου μόλις τελειώσαμε απο την παιδίατρο για να της ακυρώσει το ραντεβού και του έβαλε τις φωνές...οτι και καλά τελευταία στιγμή της το λέμε...ε κυρά μου αφού τώρα αρρώστησε το παιδί! που να το ξέραμε να σε πάρουμε νωρίτερα?????? και στο τέλος της συνομιλίας του είπε το εξής κορυφαίο:

"όταν θα θελήσετε άλλο ραντεβού με τη γιατρό, να με πάρετε την παραμονή της ημέρας που θα θέλετε και τότε ΑΝ έχουμε...."

δηλαδή μην την πάρουμε νωρίτερα γιατί λόγω κακού ιστορικού δε θα μας κλείσει!!!

καλά κάτσε να πάμε....θα της τα πω ένα χεράκι της γιατρίνας για τη γραμματέα της...

Λιτσάκι Νέα Ερυθραία μένει ο μπαμπάς μου!

Μαράκι 24 θα φευγαμε απο Αθήνα αλλά δε θα γυρίζαμε σπίτι...θα πηγαίναμε στην αδερφή μου για Χριστούγεννα!

Συμπεθεράκι ψυχραιμία...ξέρεις οτι όλες σε καταλαβαίνουμε...;)

πριν πεις οτιδήποτε να μετράς απο μέσα σου μέχρι το 10!

α ωραία τα δώρα σου! θα πηγαίνουν για κάμπινγκ η Βαλέρια με τον Κων/νο με τη σκηνή του και θα της παίζει με την κιθάρα του υπό το φως του φεγγαριού:

"μπεεεεε-μουουουουουουου-νιάουουουουου-γαβ γαβ!!!!" :D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kαλησπέρα....

ναι καλά καταλάβατε.....δε φύγαμε....

μαύρο βράδυ πέρασε η μικρούλα μου....βήχας, πυρετός, φλέματα...χάλια....

την πήγαμε στην παιδίατρο το πρωί, ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε θέμα με το κατώτερο αναπνευστικό, λαρυγγικός ο βήχας αλλά προληπτικά θα πάρει κάτι παλιοσταγόνες απόψε, μάσκες aerolin+flixotide για 10 μέρες και σταγόνες ζιρτέκ για 2 μέρες...τα νεύρα μου....δε μου αρέσει να παίρνει τόσα φάρμακα η μικρή...

μάλλον θα κοιτάξω κι εγώ την ομοιοπαθητική...

και τσαντίστηκα και με τη γραμματέα της παιδοδερματολόγου...την πήρε ο άντρας μου μόλις τελειώσαμε απο την παιδίατρο για να της ακυρώσει το ραντεβού και του έβαλε τις φωνές...οτι και καλά τελευταία στιγμή της το λέμε...ε κυρά μου αφού τώρα αρρώστησε το παιδί! που να το ξέραμε να σε πάρουμε νωρίτερα?????? και στο τέλος της συνομιλίας του είπε το εξής κορυφαίο:

"όταν θα θελήσετε άλλο ραντεβού με τη γιατρό, να με πάρετε την παραμονή της ημέρας που θα θέλετε και τότε ΑΝ έχουμε...."

δηλαδή μην την πάρουμε νωρίτερα γιατί λόγω κακού ιστορικού δε θα μας κλείσει!!!

καλά κάτσε να πάμε....θα της τα πω ένα χεράκι της γιατρίνας για τη γραμματέα της...

Λιτσάκι Νέα Ερυθραία μένει ο μπαμπάς μου!

Μαράκι 24 θα φευγαμε απο Αθήνα αλλά δε θα γυρίζαμε σπίτι...θα πηγαίναμε στην αδερφή μου για Χριστούγεννα!

Συμπεθεράκι ψυχραιμία...ξέρεις οτι όλες σε καταλαβαίνουμε...;)

πριν πεις οτιδήποτε να μετράς απο μέσα σου μέχρι το 10!

α ωραία τα δώρα σου! θα πηγαίνουν για κάμπινγκ η Βαλέρια με τον Κων/νο με τη σκηνή του και θα της παίζει με την κιθάρα του υπό το φως του φεγγαριού:

"μπεεεεε-μουουουουουουου-νιάουουουουου-γαβ γαβ!!!!" :D

αχ βρε Σοφακι μου Χριστουγεννιατικα... γρηγορα περαστικα στο μωρακι σου. αρρωσταινω και εγω όταν αρρωσταινει ο μικρος. σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!

για την ομοιοπαθητικη δεν ξερω ... εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα φοβαμαι λιγακι, τι να σου πω:confused:

παντως δεν χανεις το χιουμορ σου και πολυ μου αρεσει αυτο! για χαρη της βαλεριας θα τον κανω τροβαδουρο τον δικο μου :P

επισης σας ευχαριστω πολύ για τα λογια "συμπαραστασης"! το ξερω πως ειμαστε ανθρωποι αλλα με εχουν φαει οι τυψεις σας λεω. ισως φταει το γεγονος ότι ο μικρος μου εχει ΤΡΕΛΗ αδυναμια (και λιγα λεω). δεν μπορειτε να φανταστειται πως κανει. τωρα που εφυγα για το γραφειο παλι με μαυρο δακρυ εκλαιγε. και εγω το μαλωνω το παιδακι μου :|

Καλησπέρα μανουλίτσες...

Έχω χαθεί, σας διάβαζα αραιά και που γιατί είχα απίστευτο τρέξιμο με τα τεστ τριμήνου, τους βαθμούς, τις γιορτές και μόλις χθες βράδυ ξεμπέρδεψα. Ο μικρός μου αρρώστησε για πρώτη φορά, ευτυχώς ελαφρά και γλυτώσαμε την βαρβάτη ωτίτιδα άρα και την αντιβίωση...είμαι τρισευτυχισμένη που κατέληξα στην συγκεκριμένη παιδίατρο που το παλεύει και δε δίνει εύκολα φάρμακα. Είχε κοπεί και η όρεξή του για 2-3 μέρες αλλά ευτυχώς άρχισε και επανέρχεται. Σε λίγες ώρες πετάμε για Κύπρο όπου ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να γυρίσω πιο ανανεωμένη.

Εύχομαι σε όλες σας και τις οικογένειές σας να περάσετε τα πιο φοβερά Χριστούγεννα με τα μικρά μας που όλο εκπλήξεις μας κάνουν και μας τρελαίνουν και να υποδεχτείτε το 2011 πιο χαρούμενες και ευτυχισμένες από ποτέ.

Φιλάκια σε όλες και στα ζουζουνάκια σας και τα ξαναλέμε του χρόνου!

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...