Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το 2ο που εβαλες το σκεφτομουν κ εγω να το παρω γιατι της αρεσουν πολυ οι μπαλες....σε αυτα δεν εχουν μεγαλη διαφορα αλλα ενα πιανο που πηρα εδω το πηρα 75 και απο αμαζον κανει 47...

ε ναι σε κατι τετοια συμερει εννοειται

απο αμαζων δεν εχω ψωνιζει κατι...πρεπει να κανω μια αρχη...το ebay τσακιζω γενικα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

κι εγω ηθελα να του παρουμε τετοιο ποδηλατο και ο πατερας του πηγε και του πηρε την μηχανη...στην οποια εχουμε βγαλει την μπαταρια γιατι παταγε το γκαζι και εσκαγε πανω στην εξωπορτα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

τέτοια ώρα που μπήκα σιγά να μην είναι καμία εδώ...

τώρα που κατάργησε τον πρωινό ύπνο η κουκλίτσα μου, τα πρωινά είναι αδύνατον να μπαίνω...:(

συμπεθεράκι είχα κάνει κι εγώ το λάθος πριν καμιά 10αριά μέρες να δω βίντεο καισαρικής και έφριξα!!!

Κυρίως επειδή τώρα που το είδα κατάλαβα τι ήταν αυτό που αισθανόμουν σε κάθε στάδιο...:shock:

αχ να δω τι θα κάνω στο επόμενο....αφού γιατρός για vbac παίζει μόνο ένας εδώ κάτω στον οποίο δεν πάω ούτε με σφαίρες!

Είπε σε φίλη μου που έχασε το μωράκι της οτι κακώς προχώρησαν σε διακοπη της κύησης γιατί μπορεί να τα κατάφερνε το μωρό της....λες τέτοιο πράγμα σε γυναίκα που έχασε το μωράκι της 2 μέρες πριν????????

και αλήθεια να ήταν, αφού η διακοπή της κύησης είχε ήδη γίνει, τι κουβέντα πέταξε το ζώο??????:mad::mad::mad::mad:

Λιτσάκι αν σε ενδιαφέρει η ομοιοπαθητική, απότι ξέρω έχει μια πολύ καλή ομοιοπαθητικό η Κλεό απο του Αυγούστου και νομίζω οτι πάει και η madalena....μέχρι και "φάρμακα" για ενίσχυση του ανοσοποιητικού στα παιδάκια που πάνε παιδικό υπάρχει!!!

εμένα η μικρή χθες το βράδυ μετά απο πολύ καιρό κοιμήθηκε σερί χωρίς να ξυπνήσει ούτε μια φορά....και στις 9 που σηκώθηκα και πήγα να την δω ήταν ξεσκέπαστη και παγωμένη η κακομοιρούλα...

και τελικά μάλλον την άρπαξε και ψιλοβήχει....παίζουν και κατι δεκατάκια....ρε γμτ....και αυριο έχουμε ταξίδι...

τεσπα....ελπίζω να το προσπεράσουμε εύκολα...

εγώ δεν ξέρω καθόλου τι να της πάρω της Βαλέριας....σκεφτόμουν κάτι τέτοιο βασικά http://www.fisher-price.com/gr/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=42894 .

Χθες της έφερε η αδερφή μου μια κουζινούλα για να μαγειρεύει και τη λάτρεψε!!! όλο μαμ φτιάχνει το παιδί μου!!!

(είδες συμπεθεράκι η νύφη σου εεεε????? με τα σπίτια της, τις μαγειρικές της!!!ποιός στη χάρη του του Κωνσταντινούλη μας!!!:D).

αύριο το απόγευμα θα πάμε elc-mothercare στη Νέα Ερυθραία για να της ψωνίσει ο παππούς!

Μαράκι ωραίο το όχημα σας!!! το ζαχάρωνα κι εγώ αλλά μας είχε πάρει ο παππούς το καλοκαίρι ένα αυτής της κατηγορίας και δεν έλεγε....

όχι τόσο "βαριά" κατασκευή όσο το δικό σας, πιο πλαστικό...

δεν το πολυχρησιμοποιήσαμε η αλήθεια είναι....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α ξέχασα το πιο βασικό!!!

για τα κορίτσια που μένουν Αθήνα, αν κάποια ενδιαφέρεται, είχα αγοράσει τον Ιούνιο κουπόνια απο golden deals για παιδότοπο στο Μαρούσι που προφανώς δεν προλαβαινω να χρησιμοποιήσω (βασικά είχα ξεχάσει οτι τα είχα αγοράσει!:oops:). Λήγουν στις 31 του μήνα και η προσφορά ήταν η εξής:

http://www.goldendeals.gr/deals/5euros-funmily

αν κάποια ενδιαφέρεται, ευχαρίστως να της τα χαρίσω! (μόνο που θα πρέπει να κάνουμε ένα τηλέφωνο στον παιδότοπο να δούμε αν δέχονται να τα χρησιμοποιήσει κάποιος με άλλο όνομα).

όποια θέλει ας μου πει, αλλιώς αν δε βρεθεί κάποια να τα βάλω στο πάρεντς μήπως τα θέλει καμία μανούλα εκεί!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι, νομίζω ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί χρειάζεται ταυτότητα...να'σαι καλά παντως εμείς δεν προλαβαίνουμε έχουμε πολύ φουλ 10ημερο με το αγαπάκι μου :)

ΔΙΑΚΟΠΕΥΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΕΟ!!! :)

ναι το ξέρω οτι θέλει ταυτότητα αλλά σκέφτηκα οτι αν κάποια κοπέλα τα θέλει, ίσως να δεχτούν αν τους πάρω τηλέφωνο και τους πω οτι αντί για τα αναγραφόμενα ονόματα, θα έρθουν οι τάδε με τα εξής ονόματα...

Γιατί φαντάζομαι για λόγους ασφαλείας ζητάνε ταυτότητα...

δεν ξέρω....

αν κάποια ενδιαφέρεται για τα κουπόνια (είναι 2, δηλαδή για 4 ενήλικες και 4 παιδιά σύνολο), ας κάνει ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσει αν γίνεται γιατί εγώ θα φύγω αύριο το πρωί και θα γυρίσω Κυριακή οπότε αν γίνεται τελικα, να τα στείλω το συντομότερο στην ενδιαφερόμενη αν υπάρχει φυσικά!

η Βαλέρια μου αρρώστησε τελικά...:(

βήχα, μύξες και πυρετούλη έχει....

μάσκες είπε η παιδίατρος....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...