Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως το λιτσακι!εγω εδω μπαστακας στο καφε περιμενω με το τουφεκι μπας κ μπει καμια σας να τα πουμε λιγακι...εχω μια βαρεμαρα δε λεγεται!

μαρια τι εγινε θα μας κανεις αδερφακι του κωνσταντινουλη?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα τι αλλο θα δω!η λια εχει ενα φιλο ιδιος ο χατζηγιαννης!προσπαθω να εντοπισω τη μαρια αλλα μαλλον εχει βγει απο το facebook δεν ξερω....μαρια αν με ακους κανε με φιλη σου αν θες....

Διαφημίσεις

εμένα ψάχνεις καλέ;

καλε ναι εσενα ψαχνω!!!εστειλα σε μια αλλη!ρεζιλι!!!!

Prospatho na vro ti paixnidi th aparo tou andrea apo tin elc....mallon den tha einai 1 telika

1 apo tin mama 1 apo ton agii vasili........kai kanena apo ton mpampa

ασε και εγω μια απο τα ιδια!!!!μαλλον 3-4-5 παιχνιδια θα της παρω!πειτε καμια καλη ιδεα!

αχ τελειο ειναι αυτο!απο το αμαζον το πηρες?παντως επειδη πηγα προσφατα στο elc μιλαμε τεραστιες διαφορες στις τιμες!κουζινα στα elc 140 ευρω και στο αμαζον 70 λιρες!η ιδια παντα ετσι!

περίεργο μου φαίνεται που υπάρχει κι άλλη Μαρία Σ :)

θα σου στείλω αίτημα το βράδυ γιατί εδώ δεν έχω φατσοβιβλίο...

από το άμαζον το πήρα, ελπίζω να παραλάβω μέχρι Παρασκευή (αν θέλουν τα ΕΛΤΑ οφ κορς)

όντως έχει τρομερή διαφορά στις τιμές...

Διαφημίσεις

exoume parei mixanaki me mpataria kai tou exoun parei kai allo ena epomenos den psaxno kati tetoio........den xoraei alla .....

afta parageila pros to paron

http://www.elc.co.uk/Stack-and-Drop-Froggy/126656,default,pd.html

to allo den to vrisko einai ena aftokinitaki pou to sproxneis kai paei dexia aristera kai kanei vroum vroom (to kanei kai aftos ota tou les poskanei i gourouna sou)

kai skeftomai kai afto alla iparxei eleipsi xorou

http://www.elc.co.uk/Click-Clack-Caterpillar/125749,default,pd.html

mas exoun parei afto

http://www.elc.co.uk/VTech-My-First-Tool-Box/124430,default,pd.html

kai exei poli gelio giati otan kleinei leei to bye bye kai to leei kai aftos kai to anoigokleinei gi ana to akouei

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλα αν πατησεις το ονομα κ το επιθετο σου θα δεις ποσες θα βγαλει!!!!μπορει και 100!!!αντε με το καλο να ερθει...εγω αργησα οποτε θα ψωνισω απο δω....οχι αυτο βεβαια θα το παρω απο το αμαζον κ οποτε ερθει!!!α μιξερ εχετε?οχι χειρος το αλλο το μεγαλο...για πειτε γιατι θελω να παρω απο το αμαζον η αγγλια φυσικα....α δεν σας ειπα φιλη μου πηρε το μιξερ το kitchen aid 800 ευρω...για δειτε ποσο κανει στο αμαζον! 350 λιρες,αν δειτε κ αμερικη εκει ειναι η αποθεωση!300 δολλαρια!

το 2ο που εβαλες το σκεφτομουν κ εγω να το παρω γιατι της αρεσουν πολυ οι μπαλες....σε αυτα δεν εχουν μεγαλη διαφορα αλλα ενα πιανο που πηρα εδω το πηρα 75 και απο αμαζον κανει 47...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...