Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα ο συζυξ ,που λες, ανηκει στην ιατρικη οικογενεια,αλλα εαν βλεπεις την μικρη σου να υποφερει απο δυσκοιλιοτητα και να κλαιει και αφου ειχαμε ακολουθησει την κλασικη ιατρικη, πανω σε αυτο το θεμα ,χωρις μονιμα αποτελεσματα στραφηκαμε και στην ομοιοπαθητικη με αριστα αποτελεσματα.

Η μικρη μου δυσκολη στην διατροφη της αλλα δεν δεχεται ουτε και να πιει αντιβιωσεις και μακαρι να μην χρειαστει ποτε.............

line_flow1_beg_39_time_1199422800_text_e720e6eff5e6eff5ede120eceff520e5e9ede1e9.gifline_flow_blue_beg_40_time_1256097600_text_ef20f0e1f3e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο αφου λοιπον το λυσατε το θεμα αρα σας ταιριαξε:eek:! εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα κανω αυτες τις μυξες να σταματησουνε! πραγματικα στο λεω αν ηξερα κανεναν ομοιοπαθητικο εδω μπορει να τον συμβουλευομουν αλλα δεν ειμαι απο ηρακλειο και δεν εχω καθολου γνωριμιες. και δε θα πηγαινα σε καποιον που ειδα μονο απο το ιντερνετ, γιαυτο λεω αν ξερεις καποιο κεντρο η γιατρο κ μπορεις να μου στειλεις μην, να το κοιταω σιγα σιγα!!!!:P

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!

Μου λειψατε....Εγω ειμαι μια χαρα.Πολυ δουλεια...δουλευω ολη μερα ασταματητα εδω και 10 μερες.Δεν σας διαβασα για να σχολιασω κατι.

Ευχομαι ολες οι μανουλες και τα παιδακια να ειστε καλα!

Εμεις ειμαστε μια χαρα.Εχω να δω το τζουτζουκακι μου 2 μερες και μου λειπει απιστευτα:(

Τον εστειλα στην πεθερα μου.Απο σημερα θα ερθει η μαμα μου να κοιμηθει σε μας.

Γενικα δεν τον βλεπω πολυ.Και τον Σ. τον βλεπω για 10 λεπτα που σχολαει

το πρωι και με πηγαινει στην δουλεια.Εχουμε γινει σκορποχωρι.

Αχ, να περασουν αυτες οι γιορτες να γινουμε και παλι οικογενεια:(

Τα νεα μας απο τον παιδοορθοπαιδικο ηταν καλα σε γενικες γραμμες.

Εχουμε νηπιακη ριβογωνια και μπορει μετα τα 2-2.5 να επανελθουν στα

ισια τα ποδαρακια μας.Μας ειπε να τον βγαλουμε μια φωτο και να παμε σε

8-10 μηνες να τον ξαναδει.Τοτε θα μας πει και αν χρειαστει να κανουμε και κατι.

Παρατηρησε οτι οταν ειναι ορθιος και στεκεται τα ποδια του τα παταει στην ευθεια.

Μονο οταν περπαταει ή τρεχει τα γυρναει προς τα μεσα.

Επισης μας ειπε να κοιταξουμε στο αμεσο οικογενειακο περιβαλλον αν οι θειοι του

ηταν ετσι μικροι και μετα επανηλθαν.Επισης παρατηρησε οτι καθεται στα γονατα (οποτε καθεται και αν καθησει) και γυρναει τις πατουσες του κατα μεσα.

Μας ειπε επισης οτι ειναι ενα πολυ δραστηριο μωρο.

Ευτυχως τα νεα ηταν καλα σε γενικες γραμμες και φυγαμε ευχαριστημενοι.

Τωρα οσον αφορα για τον σιδηρο που μου ειπε ο παιδιατρος να του δωσουμε ,τον ρωτησα

και μου ειπε οτι ειναι το 1/3 της δοσης και οτι ειναι απλα για συντηρηση και δεν χρειαζεται

εξεταση αιματος.Τον ρωτησα επισης μηπως εχει ουρολοιμωξη αλλα μου ειπε οτι δεν

υπαρχει περιπτωση γιατι σ'αυτην την ηλικια δεν κανουν ευκολα ουρολοιμωξη και θα ειχε και συμπτωματα.Αν ηταν πολυ μικρος που τα νεφρα ειναι ανωριμα θα το κοιτουσαμε.

Απ'την αλλη μου ειπε οτι αν θελω να του εξετασεις για να ησυχασω.

Δεν θα του κανω ομως γιατι ειναι μια χαρα.

Θα ξαναπαμε στον παιδιατρο μεσα Φεβρουαριου για ζυγισμα και μετρηση υψους.

Με τα εμβολια τελειωσαμε και θα ξαναπαμε τωρα τον Μαρτιο.

Μολις σχολασε ο αντρουλης μου να με παει στην δουλεια.

Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα

evmo ειδες, δεν ειναι ολα τοσο σοβαρα οσο μας λενε μαλλον μας χτυπαει το απροοπτο κατακουτελα και το παιρνουμε παρα πολυ σοβαρα, αμα τα σκεφτεις πιο ψυχραιμα και με μια δευτερη γνωμη ενος ΕΙΔΙΚΟΥ ειναι καλυτερα τα πραματα.

Εγω σου λεω πως τελικα δε θα χρειαστει τιποτα το παιδι. Πολλα παιδακια το χουν αυτο που λες λογω της θεσης στη κοιλια που ναι στριμωγμενα ...

Κι η δικια μου οταν περπαταει το ενα ποδι το χει προς τα μεσα, και μαλιστα το κοιταξα και το παρατηρησα αφου μας το πες. Τα ποδαρακια της δε, ειναι αδυνατα σα κοτοπουλισια και στραβα, κανουν καμπυλη με τη γαμπα προς τα εξω, αλλα και της μεγαλης μου ιδια ητανε σ'εκεινη την ηλικια, και τωρα ειναι ολοισια.;) γενικα οι κορες μου σε μορφολογια κορμου ειναι ιδιες. δαχτυλα ποδιων, ποδια, χερια, δαχτυλα χεριων...στο προσωπο μονο διαφερουν (λογικο δεν ειναι διδυμες!!!!)και παλι μοιαζουν σε γενικες γραμμες .

Αυτα...αντε καλημερα μας...εγω απο σημερα θα τρεχω σα τρελη. ΕTOIMAZOMAΣΤΕ να παμε στη γιαγια της Αθήνας!!!!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! μακαρι οι βαλιτσες να τοιμαζονταν και μονες τους!:shock:

Διαφημίσεις

καλημερουδια κ απο εμενα!!!πως ειναι σημερα τα κοριτσακια μας?ακουστε ενα τραγουδι,πιανο ειναι βασικα αλλα το βρηκα τυχαια χτες κ μου αρεσει παρα πολυ....ακουστε το ομως μην το κλεισετε γιατι αρχικα μπορει να μην σας ενθουσιασει αλλα γινεται καλυτερο...

http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc&feature=related

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλημερα και από εμενα!

Ευμορφακι ευχομαι ολοψυχα να "γινετε και πάλι οικογενεια" :P

ειναι οι δουλειες σας τετοιες που στις γιορτες ζοριζεστε αλλα να σου πω και κατι; ειναι ωραια να λειπει ο ενας στον αλλο. οταν "επανασυνδεθειτε" θα ειστε πιο αγαπημενοι από ποτε ;)

Τατι μου τωρα που θα κανω δουλιτσες στο γραφειο θα το ακουσω το πιανο και θα σου πω! παντως (ασχετο) δε νομιζω να ημουν εγω αυτη με τα "κοκκινα" στην Κουρουτα!:tongue:

Μαριαννα μου να περασετε τελεια στην Αθηνα, καλυτερα και από ότι περιμενεις!

συμπεθερακι και Λιτσα με απογοητευσατε με την σιλικονατη οδοντοβουρτσα. λετε να μην την θελει; η κανονικη του αρεσει πολύ αλλα την εχει κανει αχρηστη από το μασουλημα, οι τριχες πανε εδω και εκει ακανονιστα πλεον :D

παρηγγειλα και εγω κατι πραγματακια από αμαζον και τα περιμενω μεχρι τελος του χρονου συμφωνα με το μειλ τους. φοβαμαι ομως οτι τα στελνουν μεσω ταχυδρομειου και ενας θεος ξερει μετα από ποσους μηνες θα παραλαβω (σαν τα ρουχα από ασος ενα πραγμα)!

κατα τα αλλα ο μικρος συνεχιζει ακαθεκτος τα νυχτερινα ξυπνηματα. σημερα ξυπνησε στη 1 και στις 4. αχ τι θα κανω με αυτο το παιδι; μεχρι να παει φανταρος θα τρωει τα βραδυα το βλεπω εγω....

καλημερουδια κ απο εμενα!!!πως ειναι σημερα τα κοριτσακια μας?ακουστε ενα τραγουδι,πιανο ειναι βασικα αλλα το βρηκα τυχαια χτες κ μου αρεσει παρα πολυ....ακουστε το ομως μην το κλεισετε γιατι αρχικα μπορει να μην σας ενθουσιασει αλλα γινεται καλυτερο...

http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc&feature=related

ειναι πολυ πολυ τρυφερο κομματι! με συγκινει αυτη η μουσικη χωρις να ξερω γιατι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...