Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελεια τουρτα!! τι εννοεις σχεδιασες εσυ??

εφτιαξα τη "μακέτα"... και την εδωσα cd στο ζαχαροπλαστειο να μου κανουν εκτυπωση απο αυτο το ζαχαρο-υλικο που το τρως...:tongue:

Παρομοια εικονα, την εκανα προσκληση, καρτελακια με ποιηματακι για τα γλυκα που μοιρασαμε στο σταθμο εκτος απο τουρτα. Δεν εβρισκα καμια τουρτα ντορα να μαρεσει και με ενα προγραμμα (illustrator)σχεδιασα τη ντορα κοιταζοντας διαφορες φιγουρες και ποζες στο ιντερνετ, της εφτιαξα τα ρουχα που μαρεσανε, κλπ κλπ...γιαυτο φοραει και κοκκινο φουστανι:tongue: (η κορη μου φορουσε κοκκινο φουστανι στα γενεθλια :D:D:D:D:D:D) Ειμαι του επαγγελματος (γραφιστικα), και ψωνιο με τα "σετακια" themes παρτυ των παιδιων μου....( μην αναρωτιεσαι ολοι εχουμε μια τρελα!!!!!!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι ωραια ηταν. πρωτη φορα καναμε εξω γενεθλια γιατι δε χωραμε σπιτι, τα παιδια μεγαλωσαν "ηλικιακα" και σε αριθμο αφου καλεσαμε κ απο το σταθμο. Πηραμε και κλοουν και τα απασχολησε (τελευταια στιγμη, 1 ωρα πριν το σκεφτηκαμε, ο συζυγος δηλαδη εφαγε φλασια) και περασαν ωραια!;)

Ασε που τη προηγουμενη φορα εκτος απο το πανικο με τα παιχνιδια παντου μου ξεκρεμασαν και μια κουρτινα (εγω σε καθε γενεθλια της Βικυς καθαριζα μεχρι μετα τα χριστουγεννα)!:tongue:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Το ματι δεν ανοιγει με τιποτα....εχωπου εχω την καταρροη ο Ανδρεας εχει ξυπνησει απο τα αγρια χαραματα(05:30) επομενως που να ανοιξει???Πινω καφε και ειναι σαν να μην εχω πιει...πονανε τα ματια μου θαρρεις και μου εχει δωσει κανεις καμια μπουνια......και μεσα σε ολα αυτα εχω και δουλεια!!!Καλο μου κουραγιο!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!!!

...πονανε τα ματια μου θαρρεις και μου εχει δωσει κανεις καμια μπουνια......και μεσα σε ολα αυτα εχω και δουλεια!!!Καλο μου κουραγιο!!

Λιτσα υπομονη σε καταλαβαινω το περασα κ εγω το σταδιο (και στο τελος πηρα αντιβιωση.)

Τα μικρα μου εχουνε βηχα, ο πυρετος εφυγε της μεγαλης αλλα εχω τρελο αγχος πως θα ειναι σε 3 μερες που θα παμε στον παππου. Μακαρι να εχει φυγει ο πολυς ο βηχας, η μεγαλη πινει και σιροπι, δετη παω και σταθμο μη χειροτερεψει.... μου φαινεται θ αρχισω και στη μικρη σιροπι γιατι σημερα που ξυπνησε εβηχε πολυ... εχω ξεκινησει κ εγω κατι ενοχλησεις στη μυτη κ το λαιμο σα να με τριγυριζει....Αρρωστιες ξου!:confused:

Καλημερα κ στις αλλες κοπελες!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα σας ειμαι και εγω μανουλα εχω ενα κοριτσακι 3 χρονων και ενα αγορακι 14 μηνων και μενω στο Ηρακλειο, πιο πολυ διαβαζω το φορουμ παρα γραφω.

V&Α εμεις κανουμε ομοιοπαθητικη και εχουμε γλυτωσει απο πολλα.

Η μικρη μου παει φετος για πρωτη φορα παιδικο σταθμο στη Ροδομηλια και εχει αρρωστησει μονο 2 φορες με αμυγδαλυτιδα ,ελαφρα ομως, κατι ψιλομυξουλες και 1 φορα με βηχα τον οποιο τον αντιμετωπισαμε με ομοιοπαθητικη και εξαφανιστηκε σε 5 μερες .

Νομιζω η λυση στις απανωτες ιωσεις ειναι η ομοιπαθητικη.

Ο μικρουλης ειχε μονο μυξουλες , βηχα και χωρις πυρετο.

Εγω φοβομουνα στην αρχη για τις ιωσεις που θα εφερνε η μικρη απο τον παιδικο, αλλα ολα καλα.

Να χαιρεστε τα παιδακια σας.

line_flow1_beg_39_time_1199422800_text_e720e6eff5e6eff5ede120eceff520e5e9ede1e9.gifline_flow_blue_beg_40_time_1256097600_text_ef20f0e1f3e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσια καλημερα σας ειμαι και εγω μανουλα εχω ενα κοριτσακι 3 χρονων και ενα αγορακι 14 μηνων και μενω στο Ηρακλειο, πιο πολυ διαβαζω το φορουμ παρα γραφω.

V&Α εμεις κανουμε ομοιοπαθητικη και εχουμε γλυτωσει απο πολλα.

Η μικρη μου παει φετος για πρωτη φορα παιδικο σταθμο στη Ροδομηλια και εχει αρρωστησει μονο 2 φορες με αμυγδαλυτιδα ,ελαφρα ομως, κατι ψιλομυξουλες και 1 φορα με βηχα τον οποιο τον αντιμετωπισαμε με ομοιοπαθητικη και εξαφανιστηκε σε 5 μερες .

Νομιζω η λυση στις απανωτες ιωσεις ειναι η ομοιπαθητικη.

Ο μικρουλης ειχε μονο μυξουλες , βηχα και χωρις πυρετο.

Εγω φοβομουνα στην αρχη για τις ιωσεις που θα εφερνε η μικρη απο τον παιδικο, αλλα ολα καλα.

Να χαιρεστε τα παιδακια σας.

καλημερααααα!!!!πως ειστε σημερα?ΜΑΡΙΚΑΚΙ καλως ηρθες......να σου ζησουν τα παιδακια σου......εγω ειμαι η Ελενη και εχω 3!! παιδακια , 6χρ. 4,5χρ και 15 μηνων.να μπαινεις συχνα να τα λεμε.....οι υπολοιπες που ειστε?

καλημερα και απο μενα!!!ειχα γραψει κ ενα κατεβατο χτες πριν φυγω απο τη δουλεια αλλα εφαγε τρελο κολλημα το δικτυο κ τελικα δεν καταφερα να το στειλω!!!!πως ειμαστε σημερα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΚΑΚΙ τα μικρα μας και τα 2 ειναι ισα στις ηλικιες ε? ποτε ειναι η ημερομηνια γεννησης τους ? βασικα η ομοιοπαθητικη δε ξερω καν τι ειναι***, με τι ασχολειται,μονο την εχω ακουσει 1 φορα στο κοντινο περιβαλλον μου , επαιρνε ενας ξαδερφος ομοιοπαθητικα χαπια και δεν εκανε λεει να πινει και καφεδες κλπ . δεν εχω τη παραμικρη ιδεα τι παιζει γιατι δεν εχω ασχοληθει. Κι εμεις ηρακλειο ειμαστε. Στη ροδομηλια ειναι πολυ ωραια, παμε εκει διπλα στη σβουρα στο παιδοτοπο.

***διαβασα τι ειναι η ομοιοπαθητικη στο google...δε ξερω αν θα μπορουσαμε να το ακολουθησουμε... και πρεπει να συμφωνει και ο παιδιατρος. Αν δεν αποδεχεται τη μεθοδο?

Καλησπέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου?????

εγώ εδώ....τα ίδια....

σήμερα ξύπνησα χάλια...είδα παλιοόνειρο και ξύπνησα στις 7 και το μαξιλάρι μου ήταν μούσκεμα απο τα δάκρυα...:(

έχετε γράψει πάααααρα πολλά και που να θυμηθώ να σχολιάσω....οπότε θα πω οτι μου κατέβει!!!

Καταρχήν Μαρισάκι καλωσήρθες πάλι!!!!

Συμπεθεράκι και η Βαλέρια όσο είμαστε σπίτι μόνο με κανονικό ποτήρι πινει νερό. Όταν βγαίνουμε της έχω ποτηράκι με καλαμάκι ant-spill που της έχω πάρει απο τζάμπο και είναι τέλειο! πίνει κανονικά με το καλαμάκι και δε σκορπίζει και τα νερά τριγύρω και κυρίως όχι πάνω της!!!

Ελπίζω ο γαμπρούλης μου να τη θέλει την οδοντόβουρτσα απο σιλικόνη(την έχω παρει κι εγώ απο άμαζον!;)) γιατί η Βαλέρια ουτε για πλάκα δεν τη θέλει!

Λιτσάκι κάπου πήρε το μάτι μου που ρώτησες αν παρέλαβα πάμπερς!!! όχι ακόμα! την Παρασκευή τα έστειλαν με DHL οπότε αναμένω!

αλλά έτσι κι αλλιώς δε με καθυστέρησαν...για 17/12 μου είχαν δώσει ημερομηνία αποστολής!!!

Σήμερα έριξα πολύ γέλιο με τη Βαλέρια!

είχα βγει στο μπαλκόνι να απλώσω και την είχα μαζί....και ξαφνικά ανακαλύπτει την αντανάκλαση της στο τζάμι της μπαλκονόπορτας! και κοιταζόταν εκεί, έφτιαχνε τα μαλλιά της και μετά χόρευε τα παπάκια!!! κανονικά όμως! έκανε τα χεράκια της όπως ανοιγοκλείνουμε την παλάμα, μετά τα έβαζε κάτω απο τη μασχάλη που υποτίθεται δείχνουμε τα φτερά τους και μετά έκανε βαθύ κάθισμα! πολύ γέλιο η θκατούλα μου!!!!

άστα Τατιανάκι....πάει το όνειρο της δημοσιογραφίας....μάλλον προς χορεύτρια μου το πάει!!! όλο κουνιέται και κάνει και σπασίματα στη μέση....άλλο πράμα σου λέω!!!:D

Μαράκι τα έφτιαξες τα γλυκά σου????????

εγώ έλεγα να φτιάξω μελομακάρονα αλλά βαρέθηκα και μεθαύριο που θα ανέβω Αθήνα θα πάω στη Δέσποινα και θα πάρω μερικά! αν τα κάνει τόσο νόστιμα όσο το μιλφέιγ της, θα είναι σούπερ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Η μικρη μου γεννηθηκε 4-1-2008 και ο μικρος 20-10-2009...........

Αν μπεις στο αλλο φορουμ του parents στο

Διατροφη και συνταγες ,υγιεινη διατροφη, ''κανει καμια απο εσας ομοιοπαθητικη΄΄

θα καταλαβεις οτι πολλες μαμαδες εχουν στραφει στην ομοιοπαθητικη..

Τα φαρμακα ειναι φυσικες ουσιες απο πετρωματα, βοτανα,μεταλλα κ.α

και με καποιες επεξεργασιες που γινονται φτανουν στα φαρμακεια.

Εμεις πηγαινουμε κανονικα στον παιδιατρο αλλα απο τον ιουνιο κανουμε και ομοιοπαθητικη για ενισχυση του ανοσοποιητικου με ομοιοπαθητικα.

Οταν αρρωσταινουν τους παιρνω τηλ τους λεω τα συπτωματα και μου δινουν την αγωγη,εαν κρινω απαραιτητο φυσικα παμε στην παιδιατρο για καλυτερη διαγνωση ..αλλα δεν αρχιζω αγωγη με αντιβιωση .

ψαξτο λιγο καλυτερα να ενημερωθεις, γιατι οπως διαβαζω εχετε τρελλαθει στις ιωσεις φετος...........

Υπαρχουν πολλοι παιδιατροι που συνεργαζονται με τους ομοιοπαθητικους, αλλοι που ειναι αδιαφοροι, οπως η δικη μας και αλλοι που την συστηνουν, αφου δουν οτι με την κλασικη ιατρικη δεν εχουν τα αποτελεσματα που θα επρεπε να εχουν σε διαφορες αρρωστιες π.χ ασθμα , βηχα, αλλεργιες κ.α

Ελενιτσα, χαρηκα ,να σου ζησουν τα παιδακια σου.

line_flow1_beg_39_time_1199422800_text_e720e6eff5e6eff5ede120eceff520e5e9ede1e9.gifline_flow_blue_beg_40_time_1256097600_text_ef20f0e1f3e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Η μικρη μου γεννηθηκε 4-1-2008 και ο μικρος 20-10-2009...........

τη κορη σου τη περναμε περιπου 15 μερες...ο γιος ομως μας ριχνει 8!;)

δε ξερω τι θα κανω με την ομοιοπαθητικη...θα το σκεφτω παντως αλλα δε νομιζω ο συζυξ να ναι και πολυ συμφωνος. ειναι απο "ιατρικη" οικογενεια

παντως αν θες στειλε μου με πμ που πατε για ομοιοπαθητικη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...