Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα εδω ειμαι εγω!να δουμε ποτε θα δουλεψω...απο το πρωι εχω κανει ενα ματσο χαζεμα!!!!για τα δοντια το ξερω οτι πρεπει να τα παμε τοσο νωρις...δεν την εχω παει...το εχω αμελησει κ δεν της τα πλενω κιολας!!!!αν χωσω δαχτυλο μεσα στο στομα το εχασα κιολας!!!!μωρε της εχω παρει οδοντοβουρτσα (οχι 1, 3-4 της πηρα κιολας)αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω δυστυχως...θα το κανω ομως!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω κατι ομως,μας λειπουν οι κυνοδοντες αλλα το κενο αναμεσα σε προγομφιο κ κοπτηρα ειναι πολυ μεγαλο....θα χασκουν καλε τα δοντια εκει μεσα!αχ σαν τον φιλιππιδη θα μου ειναι το παιδι κ ειναι κ κοριτσακι!!!!

το μονο που κανω ειναι μετα το γαλα ακομα κ το βραδυ κ μετα βεβαια απο οτιδηποτε φαει της δινω νερο....βασικα μονη της πινει το εχει ολη μερα κ το σταζει σε ολο το σπιτι κ χαιρεται το πιεζει κ στο πατωμα για να βγει το νερο μια χαρα τα καταφερνει!!!!μην μου πειτε για αυτα που δεν σταζουν γιατι εχω δοση μια περιουσια σε ποτηρακια no spill κ δεν μου αρεσουν καθολου...ρουφαει ρουφαει το παιδι κ τιποτα!μεχρι κ εγω το δοκιμασα να δω αν βγαινει!!!!

Δοκιμασενα σε βλεπει να πλενεις εσυ τα δικα σου. Και ο δικος μου στην αρχη τσιναγε αλλα μετα το δοκιμασα ετσι και τωρα προσπαθε μονος του να ανοιξει το ντουλαπι γι αν αβγαλουμ ετην οδοντοβουρτσα. Το προβλημα ειναι οτι τα πλενουμ εμονο το πρωι γιατι το βραδυ το γαλα του το πινει ξαπλωμενος στο κρεβατι μονος του , κι εγω απο διπλ αμην τυχον και πνιγει.

Οσο γι αποτηρακια αστο , μου κοβει τις θηλες απο τα ποτηρια και τ ακουναει και πεφτουν παντου νερα και δεν ξερωα ν υπαρχει ανταλλακτικη θηλη γι ατα NUK τα ποτηρακια. Αλλιως του βαζω σε ενα ποτηρι που εχει καπακι και μπαινει καλαμακι και πινει απο εκει. βεβαια το κρταμε και οι 2 μαζι γιατι με το καλαμακι ειναι ενα θεμα...αλλα τρελενται να πινει απο εκει

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλα ειναι τα τεκνα μου!!!!ετοιμαζομαστε για την γιορτη του σχολειου.....καλλικαντζαρος και χιονουλα!!!ο Μαρινουλης εκανε τον χριστουλη στην φατνη.....χαχαχαχαχα ηταν αποθεωση!!!!εγω 2 χρονων τα πηγα σε οδοντιατρο....αλλα τωρα θελω να παω τον μικρο σε οφθαλμιατρο προληπτικα!!!!απο οτι θυμαμαι τον πρωτο χρονο τα πας για πρωτη φορα....

Διαφημίσεις

Ο ΜΑρίνος παιζει ??ΕΜΑς δεν τα βαζουν κατω απο 36 μηνων!!

Ξεχασα οτι ο οδοντιατρος περασε απο το σχολειο και μας βρηκε οκ μονο να αποφευγουμε πιπιλα γι ανα μην δημιουργησουμε προβλημα στα δοντακια μας. Γι αυτο πιπιλα μονο οταν εινα να κοιμηθει και ιτην ζηταει τωρα συνεχεια ντιντι και παει εκει που τις εχω.

Επίσης μας ειδε και ορθοπαιδικος και μας βρηκε μια χαρα. Περνανε ολοι αυτοι καθε εξαμηνο απο τον παιδικο , και εχουμε καθε Παρασκευη παιδιατρο και για τα πιο μεγαλ α καθε Τεταρτη ψυχολογο(για κοψιμο πανας, δαγκωματα ,ζηλειες και τετοια

τον ειχαν στην φατνη μεσα σε ενα πορτμπεμπε.....δεν ηθελε να κατσει σηκωνοταν......ειχε πολυ γελιο.ειναι το μονο μωρακι στον παιδικο......ειμαστε η μασκοτ του σχολειου!!!!πολυ ωραια που περνανε τοσο τακτικα γιατροι.....εμεις εχουμε καθε 15 μερες παιδιατρο μονο!!!στον παιδικο που πηγαινε ο Ανδρεας τοτε επειδη ηταν ιδιωτικος ειχε ολες αυτες τις παροχες!!!

εντελως ξαπλωμενος το πινει το γαλα?γιατι νομιζω δεν κανει...για ωτιτιδες στα αυτακια...

αχ τι πλακα εχουν με τις γιορτουλες τους!χριστουλης ο μαρινουλης!καλα η ευουλα θα ντυθει χιονουλα?

καλα τι γελιο εριξα!!!ο χριστουλης σηκωνοταν!!!

λιτσακι εμενα τη θελει πολυ την πιπιλα ειδικα τωρα που εβγαλε 4 μαζεμενα!!!!σαν τρελη κανει με την πιπιλα της!

Εχουμε και ενα ψευτομαξιλαρι , αλλα γενικα το πινει ξαπλωμενος εδω και πολυ καιρο και φτου φτου απο ωτιτιδες δεν εχουμε παθει ποτε , μια φορα κοντεψε και το προλαβαμε.

Ειπα οτι αν βγαλει κα αυτα τα δοντια , επειδη ζοριζετε τρελα, μετα θα την εξαφανισω σταδιακα. ντιντι η πιπιλα ντουντου το νερο και ειναι διπλα διπλα αντε να καταλαβεις...

εχουμε ενα βαλιτσακι εργαλειων τησ elc και οταν το κλεινεις λεει bye bye και λεει αυτος μπαμπαι και κουναει και το χερι...πεθανα στο γελιο

Διαφημίσεις

εγινα ανθρωπος λεμε! εκανα και μανικιουρ! τετοιο ρεκτιφιε ειχα καιρο να κανω χα χα χα χα

Ενα ολοημερο σπαααααααααα θελω!!!!!!να με τριβουν ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!

κοπελιααααααααα αν κλεισεις για σενα κλεισε και για μενα! ειναι το ονειρο μου! ποναω από την κορφη μεχρι τα νυχια, απορω που δεν την εχω παθει την υπερκοπωση ακομα!:roll:

αχ μπερδευτηκα τωρα με τα δοντια!!!ποσα ειναι συνολο 20?εμεις εχουμε 4 πανω 4 κατω 2 τραπεζιτες δεξια πανω κατω και 2 αριστερα πανω κατω αρα συνολο 12.απο τα 20 τους 4 τραπεζιτες τους βγαζεις στο τελος μετα τα 2 συνηθως αρα μας μενουν 16.αρα θελουμε αλλα 4.μονο τους κυνοδοντες δηλαδη?κατσε να βρω ενα στομα με δοντια να καταλαβω....

χα χα χα χα.... τα ιδια με την Ραφαελα εχουμε και εμεις. τωρα σα να παει να σκασει και κυνοδοντας. ειναι ολη την ημερα εδω και πανω από μηνα με την πιπιλα στο στομα γμτ. εκει που δεν την ηθελε καθολου :(

Εγω του εχω παρει και οδοντοβουρτσα και βαζουμε και οδοντροκρεμα ισα που καθε πρωι και να δειτε πως κορδωνετ εγια να πλυθει ...την δαγκωνει βεβαια αλλα....

Τον παιδιατρο οταν τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει μ εβρεγμενη γαζα να τα καθαριζω αλλα αντε τολμα να βαλεις χερι στο στομα του....κι ετσι του πηρα την 1η παιδικη , γιατι ειναι με ηλικιες ,

εγω του ειχα παρει μια παιδικη και πολύ του αρεσε αλλα επειδη νομιζω ότι μαζευε μικροβια η οδοντοβουρτσα στο μπανιο σταματησα να την χρησιμοποιω. παρήγγειλα μια σιλικονης από αμαζον προχθες. ξερετε αυτη που μπαινει στο δαχτυλο.

το μονο που κανω ειναι μετα το γαλα ακομα κ το βραδυ κ μετα βεβαια απο οτιδηποτε φαει της δινω νερο....βασικα μονη της πινει το εχει ολη μερα κ το σταζει σε ολο το σπιτι κ χαιρεται το πιεζει κ στο πατωμα για να βγει το νερο μια χαρα τα καταφερνει!!!!μην μου πειτε για αυτα που δεν σταζουν γιατι εχω δοση μια περιουσια σε ποτηρακια no spill κ δεν μου αρεσουν καθολου...ρουφαει ρουφαει το παιδι κ τιποτα!μεχρι κ εγω το δοκιμασα να δω αν βγαινει!!!!

και εμενα πινει πολύ νερο και παρομοιως το σταζει σε όλο το σπιτι. εχθες του εδωσα να πιει νερο από το ποτηρι μου και ενθουσιαστηκε. ουτε να το φτυσει το μπιμπερο μετα. θα του το ξανακανω σημερα να δω!:wink:

Λενιω μου εσυ τι εχεις; σε πειραξε ο συζυγος; να τον δειρω δηλαδη; σημερα ειναι Δευτερα και καθε Δευτερα δερνω! αν θες πεταγομαο μεχρι Τριπολη και τον τακτοποιω :tongue:

λοιπον παω να αναλαβω το βλασταρι μου γιατι η μανα μου εχει να σφαξει κατι κοτες λεει και δεν θελει να αργησω μπρρρρρρρ (ειδες η επαρχια τι προβληματα εχει :rolleyes:)

φιλακια τσουπακια!:P

εγινα ανθρωπος λεμε! εκανα και μανικιουρ! τετοιο ρεκτιφιε ειχα καιρο να κανω χα χα χα χα

εγω του ειχα παρει μια παιδικη και πολύ του αρεσε αλλα επειδη νομιζω ότι μαζευε μικροβια η οδοντοβουρτσα στο μπανιο σταματησα να την χρησιμοποιω. παρήγγειλα μια σιλικονης από αμαζον προχθες. ξερετε αυτη που μπαινει στο δαχτυλο.

και εμενα πινει πολύ νερο και παρομοιως το σταζει σε όλο το σπιτι. εχθες του εδωσα να πιει νερο από το ποτηρι μου και ενθουσιαστηκε. ουτε να το φτυσει το μπιμπερο μετα. θα του το ξανακανω σημερα να δω!:wink:

:P

Ζηλευωωωωωωωωωωωωω!!!

Οσο γι αυτην την οδοντοβουρτσα ειχα και δε νκαθοταν με τιποτ αγι αυτο του πηρα την κανονικη.

Νερο μπορει να πινει μονο απο τα δικα μας και απο αυτο με το καλαμακι???η καλυτερη του απλα δεν παιζει πολυ νερο μια γουλια γιατι θα τα κανει ολα....να μη ν πω

Δεν μου φτανουν ολα αυτα που εχω , εχω και στην συνελευση της πολυκατοικιας σε μενα σημερα !!!!!!!!! θα τους κολλησω ΟΛΟΥΣ !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...